91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #87861 Erre a kis ablakra gondol balra lenn a monitoron (hűtőállások, prop pitch, gázkar(ok), stb.) -
sakkay #87860 Ja köszi. -
Lysandus #87859 Persze, azokat rakd ki. Mindenki használja, de ez látszik a videókon is. Csak azokat a kontroller állásokat mutatja, amiket egyébként is látnál a kabinban a perifériális látásoddal, ha valós lenne a látómező, nem ilyen szűk, mint a monitoron.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.10.23. 19:26:28 -
sakkay #87858 Ki lehet rakni ilyen csuszkákat oldalt ami pl. mutatja a hűtőket. -
#87857 Ja ja (Stukások is mind játékosok, nem AI). -
#87856 ööö... nem igazán értem, hogy mit is kérdezel... -
#87855 Hát ez qrva jó volt :) -
sakkay #87854 Használsz + kirakott infó ablakot a CLOD-ban? Most pont azon gondolkozom belefér-e. Mert ugye első hallásra kicsit csalásnak trűnik. Viszont a perifériából sokat látna az ember, (ami itt nem)+a kezével is rányúlhat mi hol áll -
#87853 Jajj... azt nekem még fel kellene tennem... -
#87852 Karalyáék szétcsaptak a Spitek közt :)
-
#87851 Valamikor összehozhatnánk egy ilyen össznépi dogfightolást BoS-val. :) Csak amíg nem jön ki a 4.5. -
Solt #87850 Ezen ne elmélkedj... :) Ahány Hz-s a monitor, annyi FPS-re van "szükség" ahhoz, hogy minden anomália (recegés, képtörés) nélkül élvezhesd a látványt. FreeSync / G-Sync vagy VR, és a gond letudva! :) -
#87849 Csak elmélkedtem
-
sakkay #87848 Dehogyis. Mármint ha komolyan írod és nem viccből. Ha pl. a clodban nincs v sync bekapcsolva, és lemész alacsonyra a házak és a táj erősen micro laggol, vagy nem is ez a pontos neve, de majd ugyanaz kinézetre. Tök mindegy mennyi az fps. Ja és 60 fps fölött úgysem kell, nincs érzet különbség sem, max placebo. 40 alá ne essen az a lényeg
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.10.23. 14:39:38 -
#87847 A sok fps sosem baj. Ha szétesik a függőleges szinkronizálás közben, az már nagyobb gond. Én is vcync ON-al játszok állandóan. -
#87846 Nem értem az embereket, régen az volt a gond, ha nem ment 30fps-el ,mert akkor szaggatott, manapság az ha nem fix60fps-el, de már az is baj lesz, ha jóval több mint 60 -
sakkay #87845 -
#87844 Ez nagyon monitor függő vagy nemtom, nálam 400 fps-nél is szétesnek a függőleges vonalak vsync nélkül a körbenézésnél.
(medium grafikán van 400 fps, ami low grafikán sem megy feljebb, szerintem az valami hardware-es limit lehet ) -
sakkay #87843 Ja rajta van. Nekem is ilyen. De kell is , mert utálom ha 110 fps van, de a házak oldalra nézve recegnek. -
Klusi86 #87842 Igen, főleg a végén Gondolom rá volt rakva a vsync, mert 60fps-től nem nagyon ment fel többre... -
sakkay #87841 Nagyon állat az a robbanás -
#87840 Igen, ez már Win8-nál is így volt, otthonra, játékra Pro-t kellett feltenni, sokkal kevesebb nyűg volt vele, mivel azt arra tervezték, hogy otthon használják. -
sakkay #87839 -
Solt #87838 Ha csak játszol, akkor felesleges az Enterprise... a 64 bites Home, esetleg a Pro tökéletesen megfelel. -
Klusi86 #87837 Köszi, próbáltam tegnap frissíteni rá, a winfos update nem jelzi, manuálisan leszedve kínja van, hogy windows enterprise-t használok... Úgy látszik másik verziót kell majd telepítenem.
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.10.23. 12:43:29 -
Solt #87836 Konfiguráció függő is, nem általános gond. -
#87835 Én pont tegnap próbáltam a bétát, ott ilyen nem tapasztaltam win10+nv párossal. A fall creators update fent van mondjuk. -
Solt #87834 Ha Windows 10 + nV kártya, akkor ez egy ismert nV driver + Windows 10 nyűg amit elvileg a most megjelent őszi Windows 10 frissítés megoldott. -
Klusi86 #87833 Még nem, de köszi megnézem majd. -
croatianus #87832 Alt+entert próbáltad? -
Klusi86 #87831 Akkor már csak a dx11-ben bízok hátha az megoldja ezt az anomáliát.. -
#87830 Nem tudok sajnos. Van egy srác, neki is minden kitaskolás után feleződik az fps-e, de nem tudom, hogy talált-e rá megoldást. Nálam ilyen gond nincs, és fórumon sem olvastam róla. -
Klusi86 #87829 Kár :( Viszont van még probléma amit remélem a dx 11 javítani fog, de lehet a jelenlegi verziónál is van megoldás rá: Szóval néha játszhatatlan módon leesik az fps-em 20 vagy az alá. Legtöbbször 40-60 között van szárazföld, víz felett 80 körül van. Azt figyeltem meg, ha alt+tab-ozok vagy multiplayerben csak kilépek a briefing/ map képernyőre jön elő ez a hiba és nem oldja meg csak ha újra indítom a játékot. Próbáltam már teljes full screen módban és pseudoban is futtatni, de nem oldotta meg. Tudsz rá valami megoldást?
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.10.22. 15:34:18 -
#87828 Nem sajnos, most hibajavítás megy. -
Klusi86 #87827 Tom, eltűnt a TF béta szerver a listából esetleg jelent ez valamit? :) Mondjuk vége a bétának és csomagolás zajlik steamre ? :) -
#87826 Rajtam már volt 5G is!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az volt a pólómon, hogy GarGalizál a GéGéddel Géza - ez pont 5 G ... ;)
-
#87825 Nekem 4.5 fél volt a Max, kis Zlin 142-essel :) Vitorlázóval ennek közelében sem voltunk... -
#87824 Ezt tette fel múltkor fórumra, ő a ТТАИЛ felirattal a sisakján.
-
#87823 Nekem eddig csak egy véradás alkalmával volt ehhez közeli élményem, a szinek már ott is kezdtek elmenni, de a csölátás nem jött :)
3g-nél több meg még nem volt rajtam -
#87822 Van a TFS-ben egy faszi, IvanK néven ismerheted fórumról, ő F-18-ason volt pilóta, később repmérnök lett, most már nyugdíjas, és egy Jak52/CJ-6 műrepülő csapatban repked. Gyakorlatilag egész életét nagy G-t tépkedve élte le, vele közreműködve csinálták meg az effektes srácok az elszürkülést, és ő is azt mondta a végleges effektre, hogy ilyen élethű grayout és blackout effektet nem látott még szimulátorban (ő csak leírta, hogy mi történik, a programozók meg megcsinálták).
Asszem Karaya videójában nincs is végig mutatva, az elszürkülés után jön pulzáló csőlátás, majd a teljes sötét. Sötét képernyőnél megy el a kontrol, de ott sem azonnal.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.10.21. 20:31:17