IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Világos, értem. Nekem első látásra az a véleményem, hogy nem szakít eléggé a harmincas. Illetve olvasva amit írtál pontosítok: olyannak tűnt nekem egyelőre, mint egy kicsit erősebb 20-as, ha érted mire gondolok. Szerintem egy, de pláne két 30-as találat után egy vadásznak szakadnia kellene. Ha AP-t tárazott, akkor is. Sőt pláne, így full 6 órából. Ha teljesen hátulról eltalálja a szárnyat, akkor még az AP is visz mindent, bordákat, főtartót, vagy annyira roncsolja, hogy már nem bír ellenállni a normál repülésből eredő terhelésnek sem. Ha meg a törzset találja el az AP, akkor az legfeljebb a motorblokkban áll meg. De tudom, hogy rengeteg a meló, ezek az első benyomások, szerintem ha kicsit még erősebbre lesz a 30-as állítva, az már jó.
    Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.11.01. 15:35:33