IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja a festés téma itt is volt, de nem mentem<#alien>#alien> hiba volt..
Szépen elcsettegtem és megcsináltattam. Marha jó! Alvázszámot regisztrálták, lefényképezték a bringát és egy egyedi azonosítót is kapott.
Ellopni el lehet így is, de nagyobb az esély, hogy megtalálják... bikesafe
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
A másodiknál meg lett az elkövető, a bringa nem. A tárgyaláson a bíró közölte, hogy ha kártérítést akarok, akkor indítsak polgári peres lószart... NEVETSÉGES és siralmas az egész. Szóval részvétem bajtársam!
(kurvaanyjátdögöljönmeg)
(Fotó: FSZEK Budapest Gyűjtemény - Sándor György / FORTEPAN)

www.pumaszallas.hu
Amúgy pont ezt akartam belinkelni, amit te is-de aztán láttam hogy ez az induló pont. Hasonlót csinálok én is minden évben, kimegyek a nagy temetőbe és mind a három oldal részén (katona sírok)gyújtok gyertyákat. Oroszon a legkevesebbet, németen elég sokat-mert az fizikailag látszik hogy hol van, nagy sötét lapok éjjel a halottak napján. De persze magyaron a legtöbbet. Főleg mert mindkét nagy háborúból vannak-jó sokan.
http://www.hadisir.hu/hadisir/?bejegyzesek=adatlap&id=469394966959953832&p*=10&*=0
Tudna-e valaki abban segíteni ha a részleteknek utána akar járni akkor azt pontosan hol tuná megtenni, esetleg van e valami olyan weboldal vagy mindenképp levéltárban kellene kutakodni?
Pedig a 444-el ritkán értek egyet.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.03.13. 20:46:17
www.pumaszallas.hu
Sajnos a felbontása olyan amilyen, ezen nem tudtunk javítani.
Pumaszállás - légi harc tankönyvek
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
www.pumaszallas.hu
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Köszi. Valamiért soha nem néztem meg az extrasban<#banplz>#banplz>