91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#87661 Nem szabad közel menni? Hartmann nem ezt mondta :)
Tudom, ez csak egy szim....én amúgy nagyon béna vagyok messzerrel, semmit nem találok el. 200 méterre állítottam a konvergenciát, de lehetne akár 2000 is...
Amikor szárnygéppuskás gépekkel repültem anno il2 -ben is, mindig 150m -re állítottam és közel mentem, pl a mustanggal, meg a Clod-ban is ha nagy ritkán kipróbálok egy angol gépet. -
#87660 Kiskalibernél nem sok jelentősége van, péncéltörőket érdemes tárazni, meg gyújtót. Nagykalibernél E-3 a péncéltörő-gyújtó a jó, az E-4 -nél egy nyomjlezős, utána három robbanó M-Geschoss. -
#87659 Hú, nincs, de 1000 méteres konvergenciánál sem ment sokkal a középpont fölé, max 1 fokot. -
#87658 Nem baszogatásként mondom, de ez a legelső hiba amit a kezdők elkövetnek. :) Nem szabad megvárni hogy csak 100 méterre legyél tőle! Egyrészt észrevehet, beletép a botba, és azt nem fogod lekövetni, de ha minden ideális, és rá is tudsz lőni, akkor is csak pár lövésre van időd, mire túlfutsz rajta. 100 méter már felőle nézve is qrva közel van, ott már manőverezni fog.
NEM SZABAD KÖZEL MENNI :)
2-300 méterről még nagyon kényelmesen, és pontosan lehet célozni, ha elkezd ugrálni, akkor kényelmesen tudsz még utána húzni, helyesbíteni. Hidd el, próbáld ki offline, kapcsold ki a fej rángatást, meg fogod látni, hogy messzire is milyen pontosak ezek a fegyverek (nem szabad lövés közben rángatni a botot). -
#87657 Értem! kovergencia marad. A lőszerrel érdemes variálni? -
#87656 a head shake nagyon zavart mint kiderült, a kikapcsolása után pontosabban sikerült célozni. HA jobban belejövök visszakapcsolom -
sakkay #87655 Max emelkedési magasság a 400m röppályán-olyan grafikonod nincsen? -
#87654 Ehh pogi megelőzött -
#87653 Német gépeken NEM szabad állítani a konvergenciát :)
A default érték a kiskalibernek vízszintesen és függőlegesen is 400m (konvergenciapont az a pont, ahol a Revi közepének síkját metszi a lövedék röppályája), nagykalibernek vízszintesen 200m, függőlegesen 400m. Viszont, mivel a 20 mm-es gépágyú 60 cm-el a Revi alatt van, a 400 méteres függőleges konvergencia eléréséhez először fölé kell lőnie a Revi vonalának, majd onnan esik vissza a lövedék. A fölfelé menő szakasz olyan 200 méter táján is metszi ezt a vonalat, ezért 200 méteren és 400 méteren is pontos lesz függőlegesen.
-
LacAI #87652 Azon pláne.
Beállítod 200 körül .
De nem azon múlik minden. Vagy érzed vagy nem. Sokat gyakorolsz oszt sikerülni fog ,vagy nem:)) Van akinek sose megy.
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.10.12. 19:48:25 -
#87651 -
#87650 erről én is láttam egy doku filmet.
De a Meszán van nagy kaliber is, azon is érdemes ennyire levenni? -
#87649 Pont olvasom Len Deighton-tól a Vadászrepülőket, ez a könyv az angliai csatával foglakozik. Namost ebben van egy olyan rész amiben a spitek fegyverzetét tárgyalják, és leírja hogy a konvergenciára volt egy utasítás (talán 400m körül),de idővel szinte senki sem tartotta be. Mivel a spitek kis kaliberű lőszere minden volt csak hatásos nem, ezért ha ilyen távolra állították akkor csak annyit értek le vele hogy a kevésbé jól célzó pilóták is bevittek pár találatot.
Ezért kisebbre állították, 1-200 méterre, és így igaz hogy közelebbről kellett lőni, de a koncentrált tűzerő ha elkapott valamit akkor nagyobb eséllyel jobban meg is rongálta. -
sakkay #87648 Az már inkább. Ha egy spit hátulról szárnyvégtől szárnyvégig bent van a revi célkeresztben, akkor kb 100m-re van. Én mondjuk, ha hátulról tudom elkapni, ekkor lövök. Ha nem baxom el, nem nagyon megy tovább. De ez ritka, hogy így be lehet valakit cserkészni, de azért összejön néha. Mármint magamról beszélek, vannak itt nálam sokkal jobbak. A legjobb ha magasból rázuhansz, odadörgölsz, és mész vissza magasba. -
#87647 200 jó lenne?
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2017.10.12. 18:25:50 -
sakkay #87646 HA már látod, hogy észrevett, vagy lehetetlen a szög, kiskalával-minden mindegy hangulatba-ok, de úgy, hogy le is lőjed, sokkal közelebb menjél. -
sakkay #87645 Az sok
-
#87644 400méter
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2017.10.12. 18:09:56 -
Lysandus #87643 Azt a távolságot add meg, amennyiről általában lőni szoktál. -
#87642 pont azért szeretném variálni hogy jobb eredményt érjek el -
sakkay #87641 Tomnak van tuti, a konvergenciát csak akkor állítsad, amikor már jól célzol. -
#87640 Clodban érdemes a lőszert és a kovergenciát alapértelmezettről állítani?
Van valaki aki egyedi beállítással lobbantja lángra a spiteket? -
sakkay #87639 Most meg nem tölt be. De tegnap arra már rájöttem, hogy amíg "kezdő" vagy, addig csak E1-el reppenhetsz. -
sakkay #87638 Ez lenne a kérdés. Online vannak, meg valami folyamatos online kampányról szövegelnek, stattal. Ma meglesem mi ez. -
#87637 Még nem láttam őket. Ez valami online war féleség, vagy csak missionok? -
sgforum #87636 lejjebb van ott fóka is, elindítom a videót, hát persze hogy nincs benne a videóban--->ergó kamu -
sakkay #87635 Erről tud valaki valamit? -
#87634 Windows 7-esnél a KB2670838, 10-esnél a KB4038788 frissítést el kell távolítani.
A Redist mappából .NET és DX-et fel kell tenni.
Illetve ajánlanak egy ilyen clod launcher exe-t, amikor memória hibával száll el a betöltés, de ezt a log fájlból látod, hogy mi a pontos baja (conf.iniben a log=1 -el engedélyezni kell).
https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/Downloads.php?do=download&downloadid=49 -
sakkay #87633 Volt probléma atag-al ha nem frissítetted a win 10-et, habár akkor maga a CLOD azért elindult úgy emlékszem. Azért lehet érdemes lenne kipróbálnod, hátha. -
ati271 #87632 Clod.. Se bétával, se anélkül.. -
sgforum #87631 szia
sajnos kötelezően kell telepíteni egy hobby csapat béta patch-jét hogy elinduljon a játék,
ez van sajna..... -
sakkay #87630 De. -
#87629 Nem a CLOD az ami nem megy csak a "teamfusionupdate" bétával? -
#87628 Aha. És mi nem működik? CloD, Bos... akármi? -
ati271 #87627 Hali! Új gép: ryzen 1700, 16Gb memo, Tiszta Windows, Steamról telepítve... Éssss nem működik. Egy pillanatra homokóra és kb ennyi.... -
#87626 Köszi , az nem is olyan vészes mint a mostanában jellemző 30-40gb egy játékra. -
#87625 Nálam a 4.5 beta most 7GB. De ez lecseréli az alapjátékot ami meg 8,2GB, szóval nyersz majd ~1GB-ot :) -
sakkay #87624 Ja tudom. Azért írtam azt, hogy elvileg..gyakorlatilag meg amikor tényleg -
#87623 Kb nagyságrendileg mekkora helyet foglal majd el a javitás és az egész játék, csak , hogy tudjam mekkora helyet szabaditsak fel, sajnos eléggé szükös most.
Az ARMA-t sem tudom frissiteni mert hiába csak 9gb a frissités és van 18gb szabad helyem mégis 28gb helyet kér a sikeres telepitéshez.
-
#87622 A határidő nem csak tőlünk függ, hanem 1C-től is, ezért nincs hivatalos kiadási dátum. Egyébként még hibajavítás megy, amit előre nehéz megmondani, hogy meddig tart. Lehet egyetlen szívatós bug, amit nehéz megoldani, és már borul is minden terv, szóval nincs kiadási dátum. Azt, hogy mit írtam, hogy mit szeretnénk, és hogy mi lesz, az nem mindig esik egybe...