91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#87781 Nem lesz most Fóka. Majd 6.0-ban, ha lesz 6.0 (1C-vel a szerződés úgy szól, hogy akkor lehet 6.0 és 7.0, ha az 5.0 eladásai meghaladnak egy küszöbszámot, ezért fontos, hogy jól fogyjon)... -
#87780 Köszi a részletes választ.
És esetleg a fókáról nincs infód hogy az mi alapján készül? (úgy emlékszem mondtad vmikor hogy majd talán 5.0-ban Afrikában az is lesz).
-
#87779 FM? Persze, ez mindent érint. Hajtóművek, légcsavar, légellenállás, hajtómű melegedések, stb. -
#87778 Ez nagyon jól hangzik! A bombázók is lesznek finomhangolva? -
#87777 Előb kihagytam, Afrikában F-2 F-4 Mesza is lesz természetesen, de azt mégsem kell legyártani, a source code-al együtt megkaptuk Luthier Moszkvai projectjéhez elkészült F-et. Sivatagi kiegészítők kerülnek majd a kabinba. -
#87776 A repmodellt minden gépnél teljesen nulláról kellett újraírni 4.5-re, az AI-t és nem AI gépeket is, mivel a légköri modell alapvető paraméterei változtak. Ennek a tesztelése, hibajavítása folyik most. A kód nem nulláról lett újraírva, de rengeteg változás van benne, új fícsörök is.
4.5-ben csak átalakított gépek lesznek, van aminél nagy változás, van amin kevesebb. A repülhetővé tett Beaufighter teljesen új, teljes értékű kabint kapott, amit ezen a videón tesztel Lewis). Ez a kabin összes berendezése, animációja és működése nulláról készült, egyik francia gyerek csinálta, aki Team Daidalosnál is dolgozott már (több tagot vettünk fel ex TD sek közül, ők elég profik és Il2 logikáját is jól ismerik).
A többi új gép ennél kisebb átalakítást jelent, felfegyverzett Tiger Moth verziók (összesen három) bombával vagy első ülésre helyezett MG08 géppuskával, vagy a Bf 110 C-6 a törzs alatti MK-101 ágyúval, vagy az ikergéppuska-tornyos Blenheim is új. Kabinokban is van átdolgozás, Spitekben lett kijavítva prop pitch kapcsoló, máshol a feliratok, új 3D elemek kerültek a gépekbe.
Ez nem egyszerű feladat, és tény, hogy sokan vannak akik nagy arccal és ígéretekkel tagok lesznek, majd néhány hét után eltűnnek. De szerencsére van egy lelkes és tehetséges 3D modellező mag, akik rendszeresen és sokat dolgoznak. Meg persze remek szakember vezeti a részleget is , aki megköveteli a korábbi standardok betartását. Ez egyébként sokkal inkább visszafogást jelent, mert ha engedném, akkor milliós poligonszámok, 4Ks textúrák garmadája és olyan kidolgozott modellek lennének mindenhol, amik faszán néznek ki (3D modellezőkön nem múlik), csak épp GTX 1070-es minimum konfiggal járna együtt. Azt meg mi nem akarjuk, hiába olvasni facebookon meg fórumon, hogy "2017 van, a PC-k ma már sokkal többet bírnak", mi azt tudjuk, hogy ezek működnek, a képeket végignézve szégyenkezni sem lehet, akkor meg minek tolnánk fel a poligonszámot, textúrák méretét, és feleznénk meg az fps-t, csak hogy 20 cm-ről nézve is fotoreal textúra legyen a modelleken? :) PBR textúrák is az anyagok kinézetét, fények játékát fogja javítani, de textúra és modell részletességen nem sokat fogunk emelni, ha egyáltalán emelünk. Az én mostani 1070-es konfigommal medium beállításokkal Le Havre fölött (régi gépemen ott volt a legalacsonyabb fps Francia részen) van 400 fps, ha mindent feltolok ultrára, extended clouds-okat is (ahogy a screenshotok kinéznek) akkor stabil 180 (4.49 beta-val persze). Ez elég jó sztem.
Észak Afrikai gépek nagy része ugyanígy meglévők újra felhasználásából készülnek, csak azok lesznek nulláról megépítve, amiknek nincs AI modelljük. Mc 202, P-40, Martlet. Illetve rengeteg új kabin is lesz, Gladiator, Cr-42, E-7 mesza, Spit és Hurricane változatok, német bombázók új változatai stb stb. Ezek közül van ami már elég szépen áll, van ami még elején tart.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.10.18. 20:51:09 -
#87775 Az észak-afrikai gépeket is ti csináltátok 100%-ban, repmodellt és a 3d modelleket is beleértve, vagy valami alap már volt a játékban azokból is?
Mert nem lehet kis feladat a nulláról megcsinálni, szabadidőben, ráadásul úgy hogy a minőségük ne térjen el az alap CloD-tól se nagyon. -
#87774 Hát, Köszönjük :)
Én a sivatagi pályát várom, a Calais-Dover tengelyt eléggé unom már... bakker, régebb óta vitézkedünk ezen az egy térképen, mint ameddig a 2.vh egyáltalán tartott :)
-
Lysandus #87773 -
#87772 Oké, ez ugye ingyenes frissítés lesz. De komolyan mondom, hogy az ember tök szívesen fizet (majd) ezért. Még akkor is, ha minden hibát esetleg nem sikerül azonnal megszüntetni.
Maximális tiszteletem nektek Tom! -
#87771 A TFS 4.5 az DX11-es lesz 64 bites exével, Colander esküszik rá (na jó, "kifejezetten reméli"), hogy minden PC-s hiba végleg megszűnik. alpha és beta alatt semmilyen fagyásunk vagy problémánk nem volt. -
Kurfürst #87770 Brutálisan jól néz ki! -
Lysandus #87769 A Reshade 3 nálam okozott launcher exét... -
#87768 Ez is fasza kép, és egész új (pár napja tették fel belsős fórumra is).
Ami érdekes a képen, hogy az új speedtree licencet sokkal jobban lehetett integrálni a térkép kódjába, és az adott területre véletlenszerűen elszórt erdők helyett pontosan meghatározni a fák elhelyezkedését úgy, hogy fps-ben sem okoz lassulást. Konkrétan az utak melletti fasorok, sövények ami újdonság, illetve a térkép magasság mapját is módosították, a növénnyel fedett vagy beszántott földeknek a felületén sokkal jobban érezni/látni a 3D hatást mint korábban - főleg alacsony nap állásnál, amikor az árnyékok el vannak nyújtva. -
#87767 Ezek a képek nincsenek utólagosan módosítva, de Larry nem a default shadereket használja, hanem egy ReShade 3.0 nevű programmal módosítja a játékot (ua. mint régen a sweetfx volt), alapértelmezésben nem működik, de két fájlt be kell másolni belső mappákba és akkor menni fog Clod-al is (mint a képek mutatják). Nagyon jó kis program, a tesztelés miatt most nincs fent nálam, de a 4.5 patchre vissza fogom rakni én is.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.10.18. 17:14:22 -
sakkay #87766 Biza -
LacAI #87765 ez odabax .
-
sakkay #87764 Huh. -
#87763 Nem tudok semmiről... -
sakkay #87762 Ez mi? itt volt valami ma? -
LacAI #87761 már megvan rajzolva az alien:)
-
#87760 Nagyon durva! Alien fejjel is menne? -
sakkay #87759 Nagyon állat!!! -
LacAI #87758 Hú ma alkottam. Gondolkozom egy messeren is.
-
#87757 Már hirdeti egy ideje, de ennyiért szerintem senki sem fogja megvenni. Nagyon túl van árazva. -
lala42 #87756 Ezzel a sráccal próbálok üzletelni a PH.-n Ott is hírdeti, de kivár.
https://hardverapro.hu/apro/saitek_x52_pro_hotas__trackir_5_elado
CamelX a neve. -
Lysandus #87755 Nem tudom, hogy megvan-e még, illetve, hogy külön eladja-e, meg hogy clip van-e hozzá. Illetve lehet, hogy Te is láttad már:
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.10.16. 15:27:02 -
lala42 #87754 Ja persze jóárositottan. -
lala42 #87753 Nem tud valaki egy eladó TrackIr-t? -
sakkay #87752 Du. nyomtuk Klusival 1-2 órát. Mondjuk inkább én, mert szarozott vele a win10. -
lala42 #87751 Nincs kedve valakinek ATAG-ozni ma este? -
#87750 Settings, Keys, Camera és ott a "Hold to offset camera". Ha egérnézelődés módban vagy (alapból F10 vált a nézelődés és a klikkelős mód között), akkor nyomva tartod ezt a gombot és tudod a kabinban mozgatni a kamera helyét. -
#87749 a billenytűzeten hol lehet ezt az oldalra nézést állítani hogy látszódjon a revi? -
#87748 Köszönöm a hasznos információt.
Nem tudtam a helyes szintakszist csak láttam én is hasonlókat de nem tudtam használni őket.
Még a gs-el szoktam találkozni. gondolom az is ugyanaz mint a régi il-2 ben a gunstat.
-
#87747 Szervertől függ, <help -et beírva több infót kapsz.
<tl - time left, vagyis a hátralévő idő a küldetésből
<rr75 vagy <rr100 - üza utántöltés 75 vagy 100%-ra (vagy amennyit beírsz)
<red vagy <blue ki szokta listázni a földi célpontokat és azok állapotát.
én ezeket szoktam látni online.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.10.14. 22:13:07 -
sakkay #87746 Szerintem is. Tök jó ha jön valami új, aztán osztja az észt ,hogy sok az off.
Persze hirtelen sok lehet kívülről nézve -
sakkay #87745 faxán néz ki! -
#87744 vannak más parancsok amiket be lehet írni?
pl. ami többlet infót ad? -
#87743 Nem manipulált. Az effekteken elég sok változás lesz. -
LacAI #87742 Egy égő spitnél sosincs szebb látvány:)
A sok hasrahúzomabotot huszár had szokja:)