IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg LacaA1 néven próbáltad, vagy valamilyen plusz karaktert is beletehetnél.
Már elég régen történt ez dolog, úgy látszik nincs kegyelem...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Apropó. Mostanában elég sokszor vagyok Szegeden. Majd megkereslek. Nemrég is végigittuk a várost ,este 6 tól másnap reggel nyolc ig😊
Utoljára szerkesztette: faxkivan, 2017.03.28. 20:31:05
Aztán a vörösök megtanulnak vele célozni.... én pedig gyorsbillentyűre rakom az ugrást.
Frigyes sem kell, majd Emilkével megtesszük ami tőlünk telik, ha úgy adódik dicsőséggel zuhanunk alá amíg szét nem kenődünk a földön, mert előre hallom az igéző vörös szavakat: "Frigyesbe csak a gyávák ülnek". <#alien>#alien><#vigyor1>#vigyor1>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
:-)
www.pumaszallas.hu
Esetleg arról tudsz valamit mondani, hogy a TSF 4.5 pecsben milyen plusz gépek lesznek, vagy még mindig titkos. Csak tényleg fúrja az oldalam a kíváncsiság!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.03.26. 22:23:29
www.smart-bus.hu
Akinek fent van 4.312-ig, annak nem kell feltennie, kivéve, ha (MP a kiírásban lelőtte a poént, akkor leírom én is) kíváncsi az új háttérképekre, amik most már Larry nagyon látványos, clod-os screenshotjai lettek (aki nem ismerné, Larry69 ebbe a topkba rendszeresen feltesz a játékban készült, de részletesen kidolgozott, beállított képeket: TF 4.3 screenshots topic)
A patchet a következő módon lehet telepíteni:
tulajdonságok ablakban a beta lapon ki kell választani a teamfusionupdate menüt, és alul már indul is a letöltés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akinek korábban nem lett volna meg, itt az összesített changelog, amit a játék TF patchként megkapott (3.0-tól)
https://forum.il2sturmovik.com/topic/28297-combined-readme-team-fusion-simulations-patches-v300-v4312/#entry454396
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.03.26. 21:56:10
www.pumaszallas.hu
A TF5.0-hoz még ráérsz rákészülni. Egyébként mostanában szép számmal atagozunk megint, múltkor két teljes schwarm létszámú magyar is összejött a TS-re 😊 Annyian voltunk, hogy még bombázókkal is mehettek páran 😊
www.pumaszallas.hu
Ami a DX12-t illeti, lehet, hogy nem elég kiforrott még nekünk, vagy visszafelé kompatibilitással lehetnek gondok. Nem vagyok rendszerprogramozó, úgyhogy a tévedés jogát fenntartom, de azt láttam, hogy azért is hónapokat kellett tárgyalni, hogy a támogatott oprendszerek listáből vegyék ki az XP-t. Mivel a dobozon 2011-ben ez volt rajta, elvileg DX9 kompatibilitást meg kellett volna tartani. Nagy nehezen sikerült meggyőzni az oroszokat, hogy ezt felejtsék el, az a gép/videokártya ami nem DX11 kompatibilis, az nagy valószínűséggel a clodot sem futtatná, ezért fölösleges a DX9 only kártáyákkal, DX9 oprendszerekkel foglalkozni. A DX12 viszont nem annyira régi még, hogy clodhoz minimumnak azt adhatnánk meg, két DX-re fejleszteni -ha egyébként nem vagyunk rákényszerítve, mert 11-en is jól fut -totál fölösleges. Kis cég vagyunk, ez nálunk nem fér bele.
www.pumaszallas.hu
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mert amit eddig a forráskód nélkül is megcsináltatok az is elképesztő, de így, hogy megvannak a fejlesztő eszközök és a forráskód, várható e drasztikusabb változás grafika , képesség vagy technológia szinten ?
írtad, hogy dx11 támogatás lesz, nem lenne jobb elöre menekülni és a dx12re átportolni? úgy tudom dx11ról nem olyan nagy meló.
Csak azért kérdem, mert 1-2 éven belül talán már kikopnak az előző generációk és ne az miatt legyen hátrányban driver vagy egyéb támogatottság terén , mert jó lenne ha még pár évig folytatódna a fejlesztés és talán újra fellendítené a repszim vonalat.
Gondolom megtörtént események alapján....
GOOBY, pls
A TF5.0 kiemelt területe az offline játék, rádiózás, AI hülyeségei és a missionok javítása. Ez nem azt jelenti, hogy mi is "offline játékot" csinálnánk, mint amivé a BoS pozicionálta magát nem sokkal megjelenés előtt, de a jelenlegi clod hibáinak nagy része vagy egyformán sújtja mindkét kategóriát, vagy inkább offline jelentkezik. Ezért hibajavításból sokkal több lesz a közös és a kifejezetten offline repkedésekkor jelentkező hibák. A TF5.0 persze az új térképet és nagyon sok új repülhető géptípust ad majd. Meglévők újabb, sivatagi alváltozatai, több kevesebb átalakítással (Hurribombernél pl. sok meló nincs, de Spit V, 109 F-nél már inkább) meglévő AI repülhetővé tétele (Wellington, Cr-42, Gladiator), és teljesen új gépek is (P-40 B, C, F, F-4F Martlet, Mc202). Meg a földi cuccok persze. Vagy csak sivatagi skinnel, vagy eleve oda építve. A lista persze változhat.
Persze pontos changelog-ot még hülyeség lenne írni, az, hogy mit akarunk javítani, és mit sikerül, az két külön dolog. De egyenlőre ez a terv.
www.pumaszallas.hu
Arrol tudsz valamit mondani, hogy ha megjelenik az új pecs az akkor az abban szereplő fejlesztések, most éppen az optimalizálásról, meg a többi javításra gondolok, hogy azok is meglesznek a CLOD4.312-ben? Vagy csak csak ezek a Tobrukban lesznek meg, mint pl. normális menű, tehát, hogy quick mission ban is tudok fegyvezetet választani, évszakok, meg ilyenek, tudom, hogy online ezek megvannak, csak úgy érdekel.
Sok sikert kivánok, remélem még az idén kijön a Tobruk!
Elméletileg 2018-ban megjelenő, T-34 es tankrol szóló film! Úgy látszik az oroszok nem csak a repülőszimekben alkalmazzák a propagandát! Érdekes film lesz az biztos... nekem kicsit a 70-es évek szovjet filmjeit idézi...
:-)
bocs az offért
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most már csak az van hátra, hogy ne qrjuk el a TF5.0-át, de ez már csak rajtunk múlik. <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
Azt, hogy ma egyáltalán repülhető, játszható állapotban van egy lelkes "amatőr" csapatnak köszönhetjük. (az amatőr nem véletlenül van idézőjelben 😊 )
Úgy gondolom, hogy ez a csapat minden egyes centet meg fog érdemelni, amit majd a szoftverre költünk.
Arra pedig különösen büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak oszlopos tagja egyik fórumozó társunk!
A magam részéről sok sikert és még több kitartást kívánok nekik.
Holnapi automatikusan fog települni steam alatt, semmit nem kell majd csinálni vele.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Mert ha látszott rajta hogy drága cucc akkor kamuzik a srác.
Anno az én 200k-s bringámat 100 másik közül lopták el a céges bringatárolóból. A többihez hozzá sem nyúltak.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.03.24. 08:10:25
GOOBY, pls
Én egy szép időszakot a helyi gázszolgáltatónál dolgoztam (akkor még ÉGÁZ Rt volt) - lehetne mesélni 😄