91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Nekem Rubosil szintetikus szilikon van, teflonnal. A pedált már megkentem vele - qrva jó!

• PhantomAss
    Én vmi molykote nevű zsírt vettem az ebayről, azzal kentem meg. A yt videókban is ezt ajánlják, kb 5$ volt egy kis tégelynyi.
  • VO101Tom
    Emlékeim szerint 970-980-as NVidiával már évekkel ezelőtt is "minden maxon" elment, a 4.5 patch ezen csak segíteni fog.
  • i robot
    Üdv mindenkinek! TM Warthog hotas-om pár hónapja elkezdte a darabos mozgást, tegnaptól viszont már meg is tud szorulni előrefelé.
    Szóval szét kell kapnom. Tudom youtube tele van videókkal, hogyan is kell ezt művelni, de a kenőanyag nem teljesen világos számomra.
    Találtam szintetikus szilikont teflonnal.(állítólag nem oldja a műanyagot) Az jó lehet? Esetleg tudnátok ajánlani valamit? Köszi előre is!
  • ThomasHUN
    Sziasztok.

Látom processzor teren a i7 7700 bőven megfelel a játéknak.
    Viszont milyen videókártyával lehet elérni a legszebb megjelenítést?
  • sakkay
    Na nagy nehezen azért össze lehet hasonlítani az adatokat. Ahol a gpu 46 % ott a proci 76-98%. között volt. Nem kicsit van lemaradva a CPU.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.10.28. 11:46:15
  • sakkay
    Akkor én vagyok hülye beállítani.
  • VO101Tom
    Én MSI Afterburnerral néztem anno.
  • sakkay
    Nem lesz jó. Van olyan ami fut vagy legalábbis grafikonon visszanézhető a gpu meg a cpu leterheltsége?
  • sakkay
    Pl CLOD.
  • VO101Tom
    Melyik játékban?
  • sakkay
    Ok jó lesz
  • sakkay
    Az a baj, hogy nem tudok olyanról, ami játék közben is mutatná. Az msi olyan?
  • Solt
    Beállítások -> OSD elemek, bár közben rájöttem, hogy én így a G13-re teszem ki az infókat, nem tudom játék közben így kiírja-e... lehet az MSI Afterburner-l jobban jársz.
  • sakkay
    Hol van olyan opció az aidában ahol mutatja a gpu %ot?
  • sakkay
    Majd meglátjuk...szerintem simán
  • Solt
    No, akkor már csak azt kell megnézned, hogy ilyenkor mekkora a GPU kihasználtságod... Aida 64, MSI Afterburner, stb. Egyébként ez valószínűleg CPU limit, szóval hiába téptem a pofámat! :D

De arra azért ne számíts, hogy London felett a 30-ból 60 lesz a CPU csere után... 100%-t nem fog ugrani a teljesítmény.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.10.26. 19:24:52
  • VO101Tom
    Tekintve, hogy a videokártyád ugyanaz, ez sanszosan CPU limit...
  • sakkay
    Ha mindent maxra húzok, és online felmegyek a nagyobb városok felé, 40-fps. Van egy hely ahol ha egy bizonyos szögben megyek 20fps. London felett maxon stabil 30fps. Ezeken kívül mindig stabil 60.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.10.26. 19:19:21
  • Solt
    Ezt tiszta sor, de szerintem váltani akkor érdemes amikor valahol falba ütközünk. Mondjuk a célunk a fix 60 FPS. Ha ez megvan, minek váltani? Ha nincs meg, akkor mi miatt nincs meg? Ezeket azért gondold át... :)
  • VO101Tom
    Én egy 6 magos AMD 1055T-t cseréltem le egy 7700K-ra, azért itt a különbség hatalmas volt. CloD 30-40 fps-el ment HD-ban, most meg...ppfffhhh... nem is mondom
  • sakkay
    Nem a Clod miatt -nem csak- egyszerűen most megveszem, 5 évig ez lesz. Várni meg lehet érdemes, de ha mondjuk tényleg kitör egy koreai háború, megnézheted a proci árakat
  • Solt
    Én nem akarlak lebeszélni róla, de ha most is megvan a fix 60 FPS-d offline és online is, akkor nem nagyon látom értelmét a cserének. Természetesen ha vannak nagy FPS ingadozásaid, beesik az érték 60 alá és ilyenkor a GPU kihasználtsága jelentősen lecsökken, akkor érdemes cserélned, viszont ha ilyeneket nem tapasztalsz, akkor ráérsz kivárni addig amíg jönnek a Z390-s lapok, illetve a 8700K nem egy fantom termék lesz. Egyébként szerintem neked elég lennek egy 8600K is...
  • sakkay
    Hm..hát amikor Tom nemrég cserélt i7 7700-ra sokkal több lett az fps neki. Azért ez a procim 5 éves ám. Nagyon meglepődnék ha nem lenne 2x fps minimum
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.10.26. 18:33:11
  • Solt
    Sokkal erősebb lenne, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy több FPS-d is lesz! Én Aida 64-t használok erre...
  • sakkay
    Sokkal erősebb lenne az új proci, de hogyan a legjobban tesztelni a vidi használatot?
  • Solt
    1080p-n az 1070 mellé azért ez nem annyira rossz... teszteld offline és online is, ha megvan a fix 60 FPS állandóan akkor légy türelemmel, ha nincs akkor nézd meg, hogy az 1070 hány százalékos kihasználtságon fut. Ha ez az érték 90% felett van, akkor szintén ráérsz még...
  • sakkay
    I-5 3570k...szóval nekem nagyon megéri váltani. Mármint 7600k-ról persze, hogy nem érné meg, de erről nagyon.
  • Solt
    No igen, eléggé fantom termék egyelőre... :)

Milyen procid is van most?
  • sakkay
    Van egy bolt ahol mindig vásárlom a pc dolgaimat, azonnal vennék i7 8700k, de nincsen. Annyira keveset nyomattak ki, hogy az egész bolygón hiánycikk
    Nem kicsit lehet kapkodás az intelnél az elmúlt 1 évben, amikor a fejükre buríttotta az ébresztő kakás bilit az AMD
  • VO101Tom
    A hagyományos monitornál az egyik leginkább hangoztatott káros hatásnak a folyamatos egy pontra fókuszálást mondják, ebből a szempontból tényleg lehetne a 3D kijelzőket szemtornára használni, de én sem hallottam még olyanról, hogy orvosi célból adtak/vettek volna ilyet. Mondjuk, ha a TB támogatná, akkor biztos jobban fogyna :D
  • Solt
    Hallottam már én is arról, hogy valaki orvosi javaslat után szem tréningre vette, de mélyebben nem néztem utána, szóval erre én is kíváncsi lennék! :)
  • sakkay
    Mostanában hallottam, hogy az oculus nemhogy nem rombolja a szemet, hanem van rá szem javító progi...ez igaz? Próbált ilyet valaki?
  • mustangdc3
    köszi. ez lett volna a következő kérdés :)
  • sakkay
    Köszi. Az ötödik dolgot nem tudtam.
  • VO101Tom
    - bárhol a képernyőn jobb klikk, add info window
    - Alt + bal klikk az ablakon
    - jobb klikk, "customize info window"
    - listában a hajtómű adatokat vidd a jobboldali oszlopból balra.
    - a lista elemekre klikkelve külön beállítások is megjelennek, ott tudod pl analóg (ikonok) vagy digitális közt váltani

a fő beállítások lapon tudod az áttetszőséget beállítani, elrejteni a címet és a keretet is (keretet nem érdemes, 0% inactive alphánál teljesen átlátszó lesz az ablak, csak a szövegek fognak megjelenni). Keretet vagy címet megfogva tudod az ablakot mozgatni/méretezni.
  • sakkay
    Hol is lehet ezt beállítani?
  • VO101Tom
    Nem, ő a felesége
    A C:\Users\-name-\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\DashPics\Selected\1.tga -t tudod módosítani, és olyan fotót lehet oda photoshoppolni, akit akarsz (ez már most is így van)
  • VO101Tom
    Azok alapból nincsenek bekapcsolva?

Igen, azokat azért lehet kitenni, mert azokat a pilóta érezné a kabinban. De csak az mutat pontos értéket, amelyiknél a kar vagy tekerő állása is elárulja a pontos értéket. Mesza gázkar, olajhűtő pl. A mesza vízhűtő vagy légcsavarállásszög szabályozó viszont nem ilyen, azoknál mindig középen áll, csak akkor mozdul ki fel vagy le ha használod.
  • mustangdc3
    nagyon vagány. az a fotó a műszerfalon is gyári?