91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
LacAI #88022 Ok:) Akkor bemutatom A SZERELMEMET!!!
Minden más nő elmehet a picsába,nincs a bolygón a galaxisban aki felvehetné vele a versenyt:)
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.11.04. 22:00:29 -
#88021 Lacám. Te mint nagypapi már szépen nyugodj le ;)
Amúgy senkit. Nem szeretném ha megint kitiltanának, mert nekem hiányoznál.
Qrvára bírom a burád, habár szartál eljönni Szombathelyre ugye... :p
Meg egyébként mindenkit csípek. Tök jól elvagyunk itt is meg a DCS totyikban is.
Én kifejezetten szeretem, hogy bármiről tudunk beszélgetni legyen az repülés, egy fasza borotva vagy egy jó film.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.04. 21:56:32 -
LacAI #88020 Balhé van? Én nótorius kitiltott vagyok ,beleállok bármibe:) Nekem mindegy már:))Kit kell elküldeni az anyjába?
-
lala42 #88019 Pedig egy kis veszekedést olyan szivesen olvasnánk már itt a totyikban. :-)
Időnként olyan jó látni egyesk értelmi szinvonalát. Nem lehetne berakni, hogy mit írkál az anonim (kis betüvel, mint a nemecsek) -
Lysandus #88018 Én is! :-D Csak Leonnak abban van igaza, hogy a moderátorok nem biztos, hogy hasonlóan díjazzák. És még közülünk tiltanának ki valakit. Volt már ilyenre példa. Szóval szerintem jobb így. -
#88017 Sakkaynak? Azt a meccset megnézném. -
#88016 Nem, mert törölve nincs, csak nem látszik mert ugye megy egy szkript a totyik alatt. Ebbe a szkritpbe be lehet írni egyes delikvensek azonosítóját és az gyakorlatilag ki van tiltva a totyikból - sajnos félmegoldás csak, mert írni tud, csak éppen nem látható.
Mobilon meg lehet nézni, mert ott nem fut a szkript.
A jóember egyébként kötözködik meg beszólogat - nem véletlenül listás ;)
A múltkor Papát basztatta, most Sakkaynak szólt be. Direkt csinálja a feszültséget, csak feleslegesen :D
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.04. 18:32:54 -
#88015 Á, lemaradtunk valamiről? :) -
#88014 Passz. Nem vagyok reporvos, lehet, hogy a vérnyomás esés hatása a tiszta tudatra nem lineáris, és az a kis különbség repülés közben sokkal nagyobb jelentőséggel bír. Én csak a két grafikont hasonlítottam össze. Lehet, hogy végig kéne nyálaznom a doksit, amit küldtél :D -
#88013 Annyira, de annyira szánalmas vagy. Nem veszed észre? Nem jut el az egybites agyadig, hogy azért nem reagálnak a baromságaidra, mert nem látják? Hála egy szkriptnek... Meg azért sem, mert az itt fórumozóknak egy agysejtjében több az értelem, mint amennyi benned valaha is lesz?!
És még annyit, hogy úgy csináld a feszkót, hogy azért itt van olyan, aki ott tör ketté, ahol a legvastagabb vagy.
Agyhalott.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.04. 17:50:14 -
#88012 Mondjuk felmerül a kérdés, hogyha valóban ilyen elenyésző a különbség, akkor miért tartja fontosnak megemlíteni az idézett cikkben, egy WWII-es gépeken repülő, nagy tapasztalattal bíró tesztpilóta? -
#88011 Az sose lesz kész :) -
#88010 Mondjuk abban Soltnak adok igazat, hogy NAGY képernyőn minden sokkal jobban néz ki.
Akkor érezni csak igazán, amikor nyaralásnál max mobilt vagy tabletet nézek, és egy utána hazajövök, és furcsa, hogy fordítani kell a fejem hogy egyik széléről átnézzek a másikra. :) -
#88009 Csak egy példa, ha azt feltételezed, hogy 65hg/mm-nél elájul a pilóta, és a Spitek 4G-nél ezt eléri, akkor a mesza pilóta kb 4.3G -nél ájul be. Azért ez nem túl sok...
-
Solt #88008 Nekem a repkedés mellett ott vannak az autószimek, a kamionok, a RO2, a Wargame... az ArmA és a Football Manager két régi nagy kedvencem, ezekhez hónap óta nem is nyúltam. És akkor még egy GTA V szóba sem jött... :) -
sakkay #88007 A szimek mellet a hc stratégiák a fő időtöltésem, meg a total war. Szóval mivel a videókarim jó, a procit cserélni kell.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.11.04. 16:18:40 -
#88006 Akarom mondani 7 Hg/mm :) -
#88005 Ahogy nézem a táblázatot, elég elenyésző a vérnyomás különbség. 4G-nél pl. csak 8 Hg/mm (Mesza kb 25°-os dőlésszög 72Hg/mm; Spit kb 10°-os dölésszög 65 Hg/mm) -
#88004 -
#88003 Az angolok miatt gondoltam, mert ugye azok a pilóták ültek rosszabb pozícióban, ezáltal hamarabb kellene ájulniuk, elvileg. -
#88002 Vannak újdonságok egyébként ami nekünk Meszában nagyon jól fog jönni, nem tudom már, hogy mi volt publikus info eddig és mi nem, majd ha kijön a 4.5 intro, akkor biztos lesz róla szó. -
#88001 Köszi, ez nagyon érdekes táblázat, még nem láttam.
Én tesztelgettem most a beta meszát, nagyon nehéz ájulásig húzni, és az is csak pillanatnyi jellegű, húzott fordulóban is qrva hamar elveszti azt a sebességet, amin 4G fölé lehet húzni (Csöves gépeknél ez nyilván egészen más dimenziókban mozog).
így tesztek alapján nekem nem volt túlterheléses G-lock miatt gondom, nem tudom, hogy ez mekkora faktor lehet online légi harcnál. -
#88000 -
Solt #87999 Az brutális lesz, ha egyszer kész lesz... :) Az idő nálam is gond... egyszerűen annyi minden érdekel, hogy mindenre csak felületesen jut időm, így meg semmi nem az igazi. :S
@Sakkay: Nem akarok én a pénztárcádban turkálni, csak a rendelkezésre álló keretet én biztosan másképpen menedzselném... de ebben ez a szép, mindenki máshonnan közelíti meg a dolgot! :) -
#87998 Meg egy jó kis PDF -
#87997 illetve a DCS fórumon is van ilyen topik: LINK -
#87996 Tom, találtam egy táblázatot :)
Itt
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2017.11.04. 15:09:12 -
sakkay #87995 Így is kicsit túlszaladt mint amire először gondoltam, de egy jó monitor végképp nem fér bele..A Star Citizent én is néztem, vadállat szép, mondjuk nem az én műfajom. -
sgforum #87994 de tudod azért játszik ekkora felbontáson, mert a nagyobb pixelek miatt hamarabb észrevesz az ellent, és ő lesz akor az ász pilóta -
#87993 Én a Star Citizennel szemezek még, de semmi időm nincs ilyenekre sajnos. -
Solt #87992 Videók alapján ilyen "hülyegyerek" lövöldének véltem... színes bigyók pásztázzak az eget meg gyorsan repked mindenki... a víz levert tőle! :D Aztán valahogy találtam egy igényesebb videót, véletlenül pont akkor volt 50% leárazás, így behúztam. VR alatt elképesztő élmény, főleg Hotas-l...
Ok, te tudod, nem akarlak rábeszélni... csak akkor addig is vegyél valami normális monitort ami passzol az 1070 meg a 8700K mellé. :) -
sakkay #87991 Én jövőre várok továbblépés mint ár, mint technológia terén. -
sakkay #87990 Tudom. AZ egyik legnagyobb élmény-állítólag vr-en.. Csodálkoztam is, hogy eddig nem próbáltad. -
sakkay #87988 Bakker most nézem csak...mennnyiiii??? -
Solt #87987 Nagyon jó, de eszement beteges ára van... szívtam a fogamat, de kb örök darabnak szánom! :) -
Solt #87986 Az még alapból 1-2 év... én biztos nem várnék ennyit amikor ennyiért (amit levezettem) még egy jobb monitort is nehéz venni.
Most volt leértékelve az Elite Dangerous... küzdöttem a G940 beállításokkal, ezért monitoron (27" 1440p) nézegettem... kezdett elmenni a kedvem, hogy bazzeg, minek adtam én ezért pénzt. Aztán amikor VR alatt berakott az űrhajóba és először kimentem az űrbe, majd dokkoltam egy űrállomáson... hát baszki, a következő hónapokban azt hiszem megvan mivel fogok játszani! :D -
#87985 A héten jött valami ilyen vagy hasonló moncsi az üzletbe. Egy félőrütt (mint mi) vette. Fasza kis cucc..
-
sakkay #87984 Nem elég még a cv1 nekem. Ami utána jön-bármelyik gyártótól az már igen. Szemenként minimum a full hd -
Solt #87983 Én a helyedben előbb vennék CV1-t mint 8700K-t! Egy 1070 + 8700K konfig 21,5 colon minden tiszteletem mellett is vicckategória! :) 450 ajró jelenleg a CV1 bunndle, ebből ha eladod a hadonászós bigyókat akkor cirka 350 ajróból megvan a CV1... ez kevesebb mint a 8700K ára, a kapott végeredmény pedig meggyőzőbb lesz! ;)
Sőt, VR topikba pont most érdeklődött egy srác, hogy mennyiért tudná eladni a kb 1,5 éves Riftet amit szemtréningre vett, de aztán a doki akihez jár átállt valami mobil VR-ra, így a Rift ment a szekrény aljára... szerintem 90K alatt ellehetne hozni tőle, mivel ahhoz még nem volt touch.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.04. 13:29:30 -
sakkay #87982 Nekem oculus csak kölcsönbe volt-de jó helyen kapisgálsz, mert az volt a nagy terv, hogy majd veszek cv1et, aztán akkor jó ez a monitor is. Csak a cv1 még kevés-meg drága is-és procit kell előbb cserélni. Szóval így maradt a monitor.