IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pordycus
Sziasztok srácok!
1/3_vszd_Pordy vagyok! 😊
V.4 Glo valamilyen elérhetőségét meg tudnátok nekem adni?

---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!

Ok. Köszönöm.

VO101Tom
Quick mission builderben már most is van álló hajtóművel indulás, az offile fegyverezhetőség viszont elég fontos bug (most akármit állítasz be, defaulttal megy), azt szerintem ki fogják javítani 4.5-re, de ha mégsem, akkor 5.0-ra legkésőbb. Az az igazság, hogy nagyon sok bug van, ami az egyedüli, offline játéknál sokkal nagyobb gondot jelent, ezért a tisztán offline bugok a TFS-nél most nagyobb prioritást élveznek, mint a tisztán online bugok. Persze a hibajavítások nagy része közös, új FM, DM, satöbbik mindkettőnél változik, de alapvetően azt kell elérnünk, hogy a játék offline is teljesen jól játszható legyen, mert az online játékban kritikus hiba nincs.

www.pumaszallas.hu

Tom! A 4.5 pecsben ezeket a beállitasokat, marmint a fegyvezet, meg a repterről álló inditassal elindulas ezek benne lesznek a quick mission builderben, vagy ezek nem lesznek beállitva? Maradnak igy?

PhantomAss
Köszi, megnézem!

GOOBY, pls

VO101Tom
A quick missionok között a Cross country mission ilyen, ha jól emlékszem ott ki van kapcsolva a hajtómű.

Illetve amit sakkay kolléga is mond, hogy FMB-ben összedobsz egyet, ha az "airstart" nincs bepipálva, akkor a reptérről indul kikapcsolt hajtóművel. Ha aktív repülőteret állítasz be, nem külön gépet, akkor lobbiban "hosztolva" kvázi online szerverként indítod, és akkor minden gép minden fegyverzettel próbálgatható. Itt egyetlen negatívum, hogy a pause nem működik ugye.

www.pumaszallas.hu

Mission editor. Ott találod ahol a trackek is.

<#eljen>

PhantomAss
Nekem egy olyan kérdésem lenne a CloD-dal kapcsolatban, hogy lehet benne olyan single küldetést csinálni ahol kiválasztod a gépet, és a parkolóból indulsz hideg modorral?
Free flight, gyakorlásképp.
Nézegetem a menüt de csak előre beállított küldetéseket találok, és nagyrészt a levegőben indul az is.
Fel van rakva a TF peccs is.

GOOBY, pls

Gundark 1 1
Köszönöm mindkettőtöknek 😊 Már töltődnek. 😊
VO101Tom
Köszönöm.

Ha régebben játszottál vele, akkor Steamen benne kellene lennie a megvásárolt játékok között, azok bármikor újra letölthetők az accountoddal. Aki lemezesen vette meg, annak is hozzá kellett adni Stemhez a dobozában lévő serialt (Games/Activate Product on Steam), és csak utána lehetett játszani (kiadáskor pont ebből volt botrány, mindegy, hogy ki hogyan vásárolta, a clod Steamről töltődött le mindenkinek. Hiába volt ott a lemez is, az semmire nem volt használható.
Ha a steames verziót feltetted, akkor feltelepítés után a játéktulajdonságok DLC fülön válaszd ki a legördülő menüből a Team fusion simulations "DLC"-t, és azonnal tölti is (ingyenes, és jelszó sem kell hozzá).

www.pumaszallas.hu

Nem cseszheted, nekem is olyan van, feltelepíted aztán engedélyezed steamon belül aTFpatchet, és ennyi. Nem kell már szarozni egyébbel. Hivatalos lett a TF tudod<#wink>

Gundark 1 1
Utólag is boldog születésnapot Tom!

Kérdésem lenne urak. Nekem még az eredeti CLOD van meg lemezen. Azt tudom hogy a steamest cseszhetem vele 😊 Elég régen játszottam vele, de most lenne egy kis szabadidőm némi betegállomány miatt. Milyen sorrendben kell feltenni a pecseket? Köszönöm szépen!
VO101Tom
Köszi <#alien>

www.pumaszallas.hu

mijki
Boldog születésnapot Tom 😊))

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Köszönöm 😊

www.pumaszallas.hu

repvez
Boldog Szülinapot Tom!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen amit mondasz teljesen logikus és én nem is gondoltam erre, hogy akkor már mindenki elment a partról! Csak azt nem értem, hogy miért nem a saját csapatok mellett szállt le hiszen akkor már nem volt benyája a spitben, és azért hosszú percekig vitorlázott, ami szerintem egy igazi vitorlázó repülőgépnek is becsületére válna. Hiszen mikor lelőtte a stukát "vitorlázás közben" akkor a saját csapatok mellett elvitorlázott, közben integetnek neki az angolok, hogy a senki földjén leszálljon, a vizes, felázott tengerpartra. Habár gondolom, ha már pár méterre vagy a víztől nem biztos, hogy orra bukik a kiengedett kerekek miatt, de lehet, hogy igen.

PhantomAss
Szerintem azért nem a saját katonák közé szállt mert addigra nem volt ilyen. Teljesen be voltak kerítve arra a kis partszakaszra, oldalról már lőtték is őket. A film végén amikor már 10 perce repült 100m magasan vitorlázva és lelőtte a stukát, akkor mentették ki kb. az utolsó embert a mólóról (mondta is a tábornok). Addigra már nem maradt ott szövetséges katona.
A másik ami szerintem hülyeség volt, az hogy a spittel kiengedett futóművel szállt le a homokos tengerpartra. Nem vagyok pilóta de el tudom képzelni hogy a futóművet kiengedni laza talajon tilos mert azonnal fejre állsz. Itt meg 10 percig pumpálta a kereket hogy kiengedje.

GOOBY, pls

LeonSilver
Ma, délután írtam ennek a cégnek egy kis emilt, hogy csupán azért nem kezdek kuncsorogni a GVH-nál, mert már ki van fizetve a cucc.
Qrva érdekes módon még délután fel is adták, a Sprinter mát izent, hogy holnap hozza a motyót.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Neked nem volt furcsa,hogy
a spittel leszállhatott volna a saját katonáik közé, erre Ő inkább elvitorlázik a senki földjére, hogy ott a németek fogjul ejtsék, bár a álló motorral elért légigyőzelem után végül is szerintem nem számit már! Amúgy az nekem is egy kicsit gagyi volt máskülönben jó film!

macleody
Na, erről megint eszembe jutott a hölgyemuram.<#vigyor>
Most még nem tudom megnézni, de jövő héten már megyek is!

Teljesen egyetértek! Meg akkorát szarnak! <#alien> És nem mindenki szedi össze.

Én lattam a filmben egy neger franciat!
Gondolom valami benszülött lehetett...
Bar nem tudom mit akartak volna, nem minden tengerparton élnek negerek! Plane nem egy agyonbombazott tengerparton csajozni, meg szerelmi jelenet.
Tipikus mondhatnam ugyis, ez atultolas ebben a tikintetben.
A film viszont tényleg jó. Ha tehetitek moziban nezzetek meg, mert a hangok ott jönnek ki a legjobban.

LeonSilver
Én pont attól kapok agyfaszt, hogy mindig és midnenhol kell lennie legalább egy színes bőrű faszagyereknek és egy akármilyen faszacsajnak.
Félreértés ne essék, nekem abszolút semmi bajom sem a színes bőrűekkel sem a csajokkal. Simán csak unalmas ez az erőltetett szarság. Annyira szánalmas!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Minap azon röhögtem (bár inkább sírni kellene), hogy az USA Today kritikájában azért húzták le a filmet, mert borzalmasan egyoldalú a szereposztásban, mindenhol csak fehér férfiak szerepelnek, egyetlen afroamerikai vagy női főszereplő sincs benne. Félelmetes mennyi agyhalott járkál a világban gyámsági felügyelet nélkül, de az vicces volt mekkora savazást kaptak a cikk megjelenése után <#alien> https://www.theblaze.com/news/2017/07/20/review-of-war-epic-dunkirk-film-shows-just-a-couple-of-women-and-no-lead-actors-of-color/).

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
<#eljen>

"Olyan volt, mintha újra ott lettem volna" – mondta a könnyeivel küszködve egy 97 éves, walesi veterán a Dunkirk bemutatója után. Ken Sturdy mindössze 20 éves volt, amikor az egyik kisebb hajó fedélzetén részt vett a a dunkerque-i mentőakcióban.
Az idős férfi jelenleg Calgaryban él, ott nézhette meg Christopher Nolan filmjét a premier napján, közel nyolcvan évvel az események után. Elmondta: a film hatására újra maga előtt látta több barátja és társa arcát, akik közül sokan a német repülők és tengeralattjárók áldozatai lettek.
"Ne csak szórakozni járjatok a moziba, gondolkozzatok is! És ha már felnőttetek, akkor is gondolkozzatok!" – üzente a veterán a fiataloknak. Sturdy az emberiség jövőjéért is aggódik, azt mondja, hogy hiába vált időközben rendkívül intelligenssé az emberi faj, attól még egészen elképesztő dolgokat tudunk művelni. "Meghódítottuk a Holdat, de még mindig csinálunk ostobaságokat" – mondta.

PhantomAss
Megnéztem én is a Dunkirket. Marha jó film, a zene és a hangok sokat hozzátesz, nagyon eltalálták a hangulatát. Simán adnék 9 pontot a tízből, nem akarom elspoilerezni de a végén az a meseszerű légiharc marhára nem kellett volna bele, az minimum 2 pontot levesz. Ha Lucas rendezi akkor okés de Nolantól nem vártam volna ilyen gagyit.
Ettől eltekintve nagyon jó film, CloD játékosoknak kötelező 😊

GOOBY, pls

LeonSilver
Ja. A veszti egy aranyos kutya és tényleg el van panelban.
Én srácok komolyan mondom, hogy agyfaszt kapok az emberektől, de komolyan.
Van itt a lakótelepen apám óriás snau, bernát, egy lakásban 3 (igen paszmek, három) skót juhász, roti, dobermann. VIZSLA!! Apám egy vadász haverja mondta, hogy a vizslának akkora mozgásigénye van, hogy még kertes házban sem lenne szabad tartani.

Kérdezem én. Ha aranyhalat nem szabad gömbakváriumban tartani (mert nem lehet!), akkor ezt miért lehet? Ez nem állatkínzás??

Köszi. Az szép dolog. Most barátnőnél lakok, panelba, ide nagy kutya nem jöhet. Meg egy csomó jellemző is kizárt. Ez meg mégiscsak terrier de nagyon aranyos is+panelba is elvan jól.

Mondom segítek. Csak kis idő kell.
Mondjuk én minap fogadtam örökbe egy stafit mert el akarták altatni 3 évesen. Inkább ennek vagyok a híve.Már mint ,hogy a kis szerencsétlen állatokon segítsen az ember.
Bizalomgerjesztő nem?<#alien>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.07.24. 21:11:30

macleody
Hát, ha akarnék egy kutyát nem is tudom milyet választanék. Agyon vannak már tenyésztve a kis dögök.
Ez a hirdetés is odabax:
Hirdetés szövege
Fiú és lány A legfrissebbek a lövések és a deworming Regisztrált AKC, és jön a papírok Vakcinációs rekord is biztosított Mindkét szülő a helyszínen Nagyon jól szocializált és annyira aranyos .. kérjük, komoly Az érdeklődés csak kérdések

Valami kínai csapat árulja a kölyköket guggli fordítóval vagy mi?
Ja ja ezek megvannak, csak ezek szaporítók. Irgalmatlanul rá lehet baxni, mert nagyon telenyomták a fajtát rossz' vérrel. Nagyon sok a betegség, ami később jön elő. Elvileg a tenyésztő ezt kiszanálja.

macleody
LeonSilver
Pedig azért nem keveset látni.

szerzünk!!!!!
Egyszerűen alig van ilyen kutya az országban...fene gondolta volna.

LeonSilver
Á, nincs mit. Barátok között ez így szokás 😉

<#nevetes1>Köszi

LeonSilver
Én nem. Csak gondoltam szólok.. 😉

off:Srácok van aki ismer Westie tenyészetet ahol van is kiskutya?? Vagy esetleg megbízható! magánszemélytől kölyköt?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.07.24. 18:58:59

LeonSilver
Igen, pontosan erről van szó! De ezt a sumákságot qrvára rühellem én is. Ha lenne az akkori állapotról (raktáron, ezen az áron az utolsó darab - ezt írták) simán rájukverném a balhét!

LeonSilver
Ja, szinténzenész 😄 Ráadásul ki is van fizetve.
Az a helyzet, hogy mi az öcsémmel tök jól vagyunk egymással.
Aztán már vagy 5-6 éve én fizetem neki a beltéri bérleti díját (nekem három van, de csak kettő kellett - így a harmadikat az öcsi elvitte haza 😄 ). nem vagyok egy Krőzus, de ebből sose csináltam problémát.
Aztán most mondta a csóka, hogy hát nem zsetont ad, hanem mivel mindig csak sír a szájam, hogy kapok egy TM Warthogot.
Árgépen megnéztük és a bestmarkt nevű helyen volt raktáron (lófaszt) egy utolsó 😄 darab, 104k-ért.
Az ár jó volt, megrendeltük és ki is fizette az öccs. Erre egy vagy két nap múlva jött az emil, hogy fasza gyerek vagyok mert befoglaltam és majd 27.-én érkezik oda, hozzájuk....

VO101Tom
Velem is volt ilyen, sürgősen kellett asszony gépébe egy régebbi típusú intel proci. Boltot felhívtam, a srác adatokat is kért egyeztetésre, mondta, hogy még aznap postázni fogják. Ez volt egy csütörtöki nap. Pénteken szóltak, hogy hétfőn pesten átvehető lesz a cucc. Hétfő délután nem volt átvételi ponton, rájuk telefonáltam, akkor mondta, hogy igen, most érkezett be, keddre istenbizony ott lesz (mindezt úgy, hogy még aznap sem adta fel, ha másnap tőle elviszi a gyorsposta, az is csak az azt követő nap hozná ki). Elküldtem őket a picsába és megvettem máshonnan, remélem azóta is rajtuk rohad az a proci...
Érted, ha őszintén elmondja, hogy mi a szitu, akkor még lehet, hogy el is fogadom, mert kevés helyen árulták. De azt nem viselem el, amikor paraszt módon hazudnak és hülyének nézik az embert :/

www.pumaszallas.hu

Ja én is olyan vagyok ha valami kell akkor azonnal. És ha ígérik, aztán nem úgy van, nagyon felmegy a pumpa!

LeonSilver
Én egy hardverre várok 😊 amit úgy tüntettek fel a webshopban, hogy raktáron van - ezért lett onnan rendelve. Aztán kiderült, hogy a faszt van raktáron, majd csütörtökön érkezik a boltba, és majd ezek után postázzák. Simán rájuk lehetne uszítani a GVH-t, mert ez tisztességtelen kereskedői bizbasz

<#nevetes1> Na ezt most nem vágom..