IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ha akkora köcsög lennék, amekkora nem vagyok (kicsit kisebb vagyok csak), akkor azzal a lendülettel, amivel várok a GVH-hoz is fordulhatnék.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.07.23. 19:12:00
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
@Köszi Sanyo, király vagy!
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: Sanyo, 2017.07.23. 13:33:58
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az bug, hogy a kifolyás effekt nem áll el, amikor a folyadék mennyisége kifogy. Szerintem javítva lesz, de a programozók to-do listájába nem látok bele.
A program még mindig hitboxokkal működik, a hitbox tudja számolni a találatokat, de ennyi. A boxon belül a pozícióját, irányát már nem. Ez volt a baj pl a korábban említett hűtőnél is, hogy még azt sem regisztrálta külön, hogy mennyi találatot kapott. Egyszerű on/off kapcsolóként képzeld el, ami most amolyan potméterré vált. De ennél többet most sem tud, átlagos, az ilyen valós idejű szimulációk rengeteg erőforrást esznek, és nekünk jól kell futtatni átlagos PC-n is. Az megoldás lehet, ha pl három hitboxot teszünk egymásra, és akkor legalább a három között különbséget tudna tenni. De ehhez a DM-et is át kell programozni, hogy egyáltalán benne legyen a különbségek hatása is. Leírva nem biztos, hogy bonyolultan hangzik, de leprogramozni az már teljesen más kérdés.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Esetleg ha 3/4-ed részén kapta a találatot akkor csak az afölötti rész folyik e el a többi megmarad és tovább működik vele a gép.
Vagy az üza tartálynál nem mindegy, hogy a tele tanknál kapja vagy az alsó részén a találatot vagy a kiürült részen ahol már benzingőz van, mert a benzingőz robban a folyadék meg ég így más más sérülést okoz vagy más időbeni lefolyással.,
https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=25578&p=272587&viewfull=1#post272587
www.pumaszallas.hu
A prop pitch feather hiánya régi bug volt, a bugtrackerben lévő bejegyzések folyamatosan javítva vannak, és a végső cél nálunk is az, hogy a kabinban minden kapcsoló és gomb valóságszerűen működjön. Nagyon remélem, hogy 5.0-ban ez már benne lesz, realisztikus hajtómű indítási procedúrákkal együtt (az is tervben van, de mint mindig, ezek csak tervek, senki ne vegye készpénznek).
www.pumaszallas.hu
https://forum.il2sturmovik.com/topic/30267-tfs-update-07222017-last-steps/
www.pumaszallas.hu
Mindig is tetszettek a Stukák, ebben a filmben nagyon szépen kijön, hogy miért utálták az angolok ezt a gépet, a repülőgépeknek a hangja az valami nagyon jó! A stukák üvültve, és dübőrgő motorral bombáznak, de a többi gépnek is nagyon erős hangja van, és nem egyformák!
Nem akarom elspoilerezni, de van benne egy szinte hihetetlen légi győzelem és egy értelmetlen fogságba esés is.
Mindent összevetve nagyon jó film, és hangulata az nagyon jól meg lett csinálva, tényleg jól vissza adja azt az elkeseredett hangulatot.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Akkor ezek szerint semmi para, hogy esetleg bennemarad valami, aminek nem kéne.
Az irányítás beállításait azért el kéne előtte mentenem?
Majd nyár vége felé jön a 4.5 amiben sok újdonság lesz, de az lesz az utolsó ingyenes kieg.
www.pumaszallas.hu
Ha még nem tetted meg, akkor integrity verify után menj a DLC fülre, ott válaszd ki a TFS patchet a lenyíló menüben (jelszó nincs), és ennyi. Azonnal elkezdi letölteni a TFS 4.312 fájlokat.
A következő patch már nem ilyen kiegészítésként fog jönni, hanem rendes frissítésként, de ennél ezt még nem lehetett megoldani.
www.pumaszallas.hu
Eléggé elhanyagoltam a CloD-ot az utóbbi időben, de most elkezdett hevenyül hiányozni. Viszont jelenleg abban az állapotban van, hogy amikor annakidején mondtad, hogy tiltsuk le az automata frissítést, merthogy bekavar, na nekem azóta tiltva van. Ha innen akarom áptudétre csinálni, azt hogy kéne? Egyszerűen hagyom frissülni, meg netán egy integriti verifájing, vagy esetleg le kéne előbb műteni valahogy a régi TF-peccseket?
Si vis pacem, para bellum
Stitch-en élőben közvetítjük, ahogy a korábbiakat is.
www.pumaszallas.hu
Ugye ott volt személyes kedvencem Ilmari Juutilainen aki majd 100 légi győzelemmel a legeredményesebb ász a világon a német pilóták mögött ,de a többi is rettenet jó volt.
Itt egy cikk ebben van írás a buffalóról.Nem volt az olyan vacak azért. http://1939-1945.blog.hu/2015/01/28/a_finn_legiero_a_szovjet-finn_teli_haboruban_1_-
Annyira szar volt, hogy minek...
A finnek elszántabbak voltak, és nem is Zerók ellen repülték őket, ez lehet az oka a sikereiknek.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A veszteségi lapja
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2017.07.08. 13:03:52
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.06.30. 21:21:56
Én nem köpködöm a céget mert nem ismerem, nincs tpasztalatom. Én csak a vásárlói visszajelzésekre hagyatkozhatok és ott szinte fele-fele arányban szidzák a ceget. Persze voltak elegedett vásárlok is. Minden esetre engem elriadztott.
Köszönöm.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Van valakinek infója vagy tapasztalata a Kander.hu webáruházról? Kinéztem egy videókarit nem olcsó, és irtak róluk hideget meleget. Kicsit tanácstalan vagyok. A másik bolt a Bestmarkt.hu ez nekem biztosabbnak tűnik itt kb.5-6 ezerrel drágább a motyó.
Utoljára szerkesztette: sgforum, 2017.06.18. 15:57:44