IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Nekem is, vagy egy hét és egy-két nap 😊

Mondjuk ha akkora köcsög lennék, amekkora nem vagyok (kicsit kisebb vagyok csak), akkor azzal a lendülettel, amivel várok a GVH-hoz is fordulhatnék.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.07.23. 19:12:00

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Már csak egy hét<#wink>

Én a versenyzőket furikázom... már csak egy hét... 😊

@Köszi Sanyo, király vagy!

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Váááááááááááááááááá! Kössz Sanyó!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Meg különböző nagy emberek közeltávolról..<#ticking>haza mehetne már mindenki a pi*ába. Most meg még rákezdődik az EYOF is.

Sanyo
Kivételesen volt egy kis időm lefordítani: Team Fusion Simulations - patch 4.5 hírek
Utoljára szerkesztette: Sanyo, 2017.07.23. 13:33:58

www.pcpilot.hu

Júj, a vasaló... 😊))

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Én amúgy voltam annak idején viziátkelésen. Igaz nem BTR-el vagy PSZH-val, hanem BMP-vel. Nem egy rossz sztori, majdnem ott is hagytuk a protkónkat 😄 Az idióták elaludtak és nem jeleztek, hogy jön némi uszály a Dunán 😄

😄

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Természetesen a folyadékok mennyisége benne van, vízhűtő találatnál pl azért megy tönkre a hajtómű, mert elfolyik a benne lévő mennyiség. Amikor a mesza túl gyorsan meghalt egyetlen vízhűtő találat után, a hűtőfolyadék mennyiségéhez lett hozzáadva "papíron" 40 liter extra mennyiség, így 1-2 perccel tovább bírja. De a kifolyás mértéke nem változott akkor sem ha egyetlen kiskaliber koppant bele, akkor sem ha szitává lőtték. Ez változni fog. Viszont pl az benne van, hogy ha találat után kis gázon hajtod, akkor a hűtőfolyadék pumpa is lassabban dolgozik és a hajtómű hőterhelése is kisebb, ezért tovább bírja, mintha full gázon nyomná az ember.

Az bug, hogy a kifolyás effekt nem áll el, amikor a folyadék mennyisége kifogy. Szerintem javítva lesz, de a programozók to-do listájába nem látok bele.

A program még mindig hitboxokkal működik, a hitbox tudja számolni a találatokat, de ennyi. A boxon belül a pozícióját, irányát már nem. Ez volt a baj pl a korábban említett hűtőnél is, hogy még azt sem regisztrálta külön, hogy mennyi találatot kapott. Egyszerű on/off kapcsolóként képzeld el, ami most amolyan potméterré vált. De ennél többet most sem tud, átlagos, az ilyen valós idejű szimulációk rengeteg erőforrást esznek, és nekünk jól kell futtatni átlagos PC-n is. Az megoldás lehet, ha pl három hitboxot teszünk egymásra, és akkor legalább a három között különbséget tudna tenni. De ehhez a DM-et is át kell programozni, hogy egyáltalán benne legyen a különbségek hatása is. Leírva nem biztos, hogy bonyolultan hangzik, de leprogramozni az már teljesen más kérdés.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Tudom. Azzal együtt úszott..

Szerintem inkább BTR körül ügyködik... 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ja. Úszni volt... nem láttad?? 😄 😄

FINA? 😊

www.smart-bus.hu

Annyit dolgoztam a héten, hogy alig élek-de ennek a hírnek most nagyon örülök<#taps>

repvez
A hűtő folyadék és olaj mennyiségével számol a program? mert gondolom nem végtelen mennyiség volt egyikből sem, de találat után folyamatosan húzza maga után a csíkot nem fogy el , legalább is nem vettem észre, hogy megszünne egy idő után a folyás, mert kiürült a tartály.
Esetleg ha 3/4-ed részén kapta a találatot akkor csak az afölötti rész folyik e el a többi megmarad és tovább működik vele a gép.
Vagy az üza tartálynál nem mindegy, hogy a tele tanknál kapja vagy az alsó részén a találatot vagy a kiürült részen ahol már benzingőz van, mert a benzingőz robban a folyadék meg ég így más más sérülést okoz vagy más időbeni lefolyással.,
VO101Tom
Most nézem, a 777 fórumos dev update-et linekltem ide, itt az ATAG fórumos, ezen a nyitó post után kicsit több élet van:
https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=25578&p=272587&viewfull=1#post272587

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Az FM újításokról nekünk sem volt sok infó kiadva, amióta Reddog szivárogtatott dolgokat a sow lapon, azóta a belsős kommunikáció is sokkal visszafogottabb, azok egy része nekem is új, és én is várom ezek után, hogy milyen lesz a zárt beta. De a mesza 12000-en -mégha N-ről is van szó- egész szépen néz ki 😊 Az, hogy az üzemeltetési határértékek inkább amolyan elmosott határ lesz éles vonal helyett, az is jól hangzik. Ha mázlid van, akkor túl is hajthatod egy ideig, de az is lehet, hogy kicsivel előbb adja meg magát, mint papír szerint kellene. A cél, hogy ne legyen olyan, hogy 3/4-ed hűtő, 80% és ezzel örök élet. Sokkal többet kell figyelni majd a hőmérőket - most már az olajat is. Ha az túlmelegszik, az olaj viszkozitása változik, és a teljesítmény csökkenni fog. nem egyszerűen megáll, de érezhetően visszaesik a teljesítmény. Az is jól hangzik, hogy a sérülések is kapnak kis random változókat, lehet, hogy tovább bírja a szétment hűtővel, mint máskor, nem annyira stopperhez kötött, szkriptelt lefolyása lesz a sérüléseknek. Szerintem ezek nagyon sokat fognak adni a hangulathoz, ahogy Buzz írja is, lesz akinek mázlija van, és súlyosnak tűnő sérülésekkel is hazajut, másik fél perc múlva az ernyőn fog csüngeni (ami ebben a dev update-ben nem volt benne, de pl Colander már megoldotta, hogy a hűtő találatnál a hűtőfolyadék veszteség a bekapott lövedékek számától/kaliberétől is függ. Ha csak egyetlen .303-as koppan, azzal tovább el lehet repkedni, mintha szitává lövik.

A prop pitch feather hiánya régi bug volt, a bugtrackerben lévő bejegyzések folyamatosan javítva vannak, és a végső cél nálunk is az, hogy a kabinban minden kapcsoló és gomb valóságszerűen működjön. Nagyon remélem, hogy 5.0-ban ez már benne lesz, realisztikus hajtómű indítási procedúrákkal együtt (az is tervben van, de mint mindig, ezek csak tervek, senki ne vegye készpénznek).

www.pumaszallas.hu

Ez szenzációs lesz! Hogy még a légcsavart is finomítjátok ez korszakalkotó!
VO101Tom
Elég nagy dev update jött ki CloD-hoz, fa ütközésmodell, teljesen új FM, és egyéb nyalánkságok:
https://forum.il2sturmovik.com/topic/30267-tfs-update-07222017-last-steps/

www.pumaszallas.hu

Ma este megnéztem a Dunkirket. Nekem tetszett! Nagyon jól eltalálták a hangulatot, és a filmzene is nagyon jól rásegít!
Mindig is tetszettek a Stukák, ebben a filmben nagyon szépen kijön, hogy miért utálták az angolok ezt a gépet, a repülőgépeknek a hangja az valami nagyon jó! A stukák üvültve, és dübőrgő motorral bombáznak, de a többi gépnek is nagyon erős hangja van, és nem egyformák!
Nem akarom elspoilerezni, de van benne egy szinte hihetetlen légi győzelem és egy értelmetlen fogságba esés is.
Mindent összevetve nagyon jó film, és hangulata az nagyon jól meg lett csinálva, tényleg jól vissza adja azt az elkeseredett hangulatot.

Köszi!
<#eljen>

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Ritkábban, de szoktunk. Van néhány új név is, meg a régiek. TS címét elküldöm privátban.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem tudjuk, nem a mi döntésünk, az tisztán 1C asztala. De nem hiszem, hogy 20 dollár körül lenne.

www.pumaszallas.hu

Ja, és kapcsolódó kérdés: szokott mostanában még alkalmi magyar kontingens randalírozni ATAG-on? Ha igen, megtudhatnám az aktuális TS címet?
Arról már van esteleg publikus info, hogy cirka milyen összeget terveztek elkérni 1-1frissítésért?

www.smart-bus.hu

Köszi szépen!
Akkor ezek szerint semmi para, hogy esetleg bennemarad valami, aminek nem kéne.
Az irányítás beállításait azért el kéne előtte mentenem?
VO101Tom
A mostani frissített változat egyébként nem sokban különbözik az eddigi 4.312-től, még más verziószámot sem kapott, viszont ezzel lettek steamen közvetlenül elérhetők a TFS fájlok. A játék háttérképei lettek mások.

Majd nyár vége felé jön a 4.5 amiben sok újdonság lesz, de az lesz az utolsó ingyenes kieg.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Az automatikus frissítés most már nem para, hiszen a TFS hivatalos fejlesztő lett, nem fog 1C kiadni olyan patchet, ami ellehetetlenítené a munkánkat.
Ha még nem tetted meg, akkor integrity verify után menj a DLC fülre, ott válaszd ki a TFS patchet a lenyíló menüben (jelszó nincs), és ennyi. Azonnal elkezdi letölteni a TFS 4.312 fájlokat.

A következő patch már nem ilyen kiegészítésként fog jönni, hanem rendes frissítésként, de ennél ezt még nem lehetett megoldani.

www.pumaszallas.hu

Üdv!

Eléggé elhanyagoltam a CloD-ot az utóbbi időben, de most elkezdett hevenyül hiányozni. Viszont jelenleg abban az állapotban van, hogy amikor annakidején mondtad, hogy tiltsuk le az automata frissítést, merthogy bekavar, na nekem azóta tiltva van. Ha innen akarom áptudétre csinálni, azt hogy kéne? Egyszerűen hagyom frissülni, meg netán egy integriti verifájing, vagy esetleg le kéne előbb műteni valahogy a régi TF-peccseket?
mustangdc3
Gratulálok a II. helyhez. Bár benne volt a lehetőség hogy meglegyen az első hely is

Si vis pacem, para bellum

VO101Tom
Ma este 18:00-tól játszuk le a DCS HunAF légiharc kupa döntőit, a legjobb négybe jutottak mérkőzéseit.

Stitch-en élőben közvetítjük, ahogy a korábbiakat is.

www.pumaszallas.hu

Az USA pilóták nem szerették valamiért,a Finnek meg örültek neki hisz egy modern gép volt ,legalábbis modernebb mint amikkel rendelkeztek akkoriban.Plusz ha jól rémlik a szerelőik átalakítottak sok mindent rajtuk ,és ne feledjük,hogy a pilótáik hihetetlen jók voltak.
Ugye ott volt személyes kedvencem Ilmari Juutilainen aki majd 100 légi győzelemmel a legeredményesebb ász a világon a német pilóták mögött ,de a többi is rettenet jó volt.
Itt egy cikk ebben van írás a buffalóról.Nem volt az olyan vacak azért. http://1939-1945.blog.hu/2015/01/28/a_finn_legiero_a_szovjet-finn_teli_haboruban_1_-
Szerintem nem használták.
Annyira szar volt, hogy minek...
A finnek elszántabbak voltak, és nem is Zerók ellen repülték őket, ez lehet az oka a sikereiknek.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Na, nagyfater bátyja pont ezek ellen harcolt (fényszóró kezelő volt a keleti fronton a 101-es Víz-Műszaki szakasznál
A veszteségi lapja
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2017.07.08. 13:03:52

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
Nem tudja valaki,hogy az amcsik a Brewster Buffalo-kat csak Midway-nél használták harci bevetésen? Azt olvastam,hogy Wake-nél majdnem bevetették őket,de aztán mégsem. Midway-nél majdnem az összeset lelőtték a japcsik, ami érdekes, mert a finnek meg olyan jó eredményeket értek el vele,pedig az export változat motorja még gyengébb is volt.

Valami Orosz tv sorozat.

Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.06.30. 21:21:56
semi baj
Bocsanat telefonrol irtam azert ilyen.

Itt általában nem is azzal van a gond, hogy vásárolsz és leszállotják, aztán ha jól müködik akkor boldog mindenki, hanem inkább arrol ha baj van akkor mi történik. Ne érts félre nem kötözködök, ha rendeltél jo volt minden akkor örülök neki. Azonban olvasgatam a forum oldalakon a Facen és ott pont az volt a gond, hogy tönkrement, és nem voltak segitőkészek, rossz masmilyen árut küldtek nem foglalkoztak vele. Volt aki azert vedzet össze velük mert bár hibás volt, inkább kerte vissza a pénzt a 14 napos, elállasi jogra hivatkozva a ceg pedig azt mondta ez nem igy müködik. Szóval ha minden rendben akkor jó minden.
Én nem köpködöm a céget mert nem ismerem, nincs tpasztalatom. Én csak a vásárlói visszajelzésekre hagyatkozhatok és ott szinte fele-fele arányban szidzák a ceget. Persze voltak elegedett vásárlok is. Minden esetre engem elriadztott.

nagyon megbízható cég többször vettem tőlük videókártyákat meg processzorokat
LeonSilver
kámfor KFT 😄 😄

Tudod jó sokáig én is mindig próbáltam ár alatt-most is persze, de nem ez a legfontosabb-de olyan pénzekről kezdünk beszélni, ahol egyszerűen már nem érdemes kockáztatni. Lásd az estem az 1070-el. 3 hónappal vásárlás után elvitte a tápom....160 lepedő baráti áron, megbízható boltból. Zokszó nélkül cserélték újra. A víz levert ha arra gondoltam, hogy mi lett volna "kámfor KFT-"-vel<#wink>

én ajánlom a kandert jó tapasztalataimok vannak velük
Jobban utána olvastam a Kander.hu cegnek. Dzerintem felejtős. Elég kalandos és problémás a ceg. Nagyon sok a negativ visszajelzés a céggel kapcsolatosan.
Köszönöm.

Saját tapasztalatom nincs velük kapcsolatban. de amiket írnak véleményként, szerintem felejtős ez a bolt. Inkább kicsivel többet fizess, de régi megbízható boltokat nézz. Amiknek már van nevük.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Üdv emberek!
Van valakinek infója vagy tapasztalata a Kander.hu webáruházról? Kinéztem egy videókarit nem olcsó, és irtak róluk hideget meleget. Kicsit tanácstalan vagyok. A másik bolt a Bestmarkt.hu ez nekem biztosabbnak tűnik itt kb.5-6 ezerrel drágább a motyó.

PhantomAss
Hiába na, híres vagyok 😊 Meg tündér is...

GOOBY, pls

kanyarba milyen szépen kifarol a gép (0:12-nél), imádom a kamikaze harcmodort <#eljen><#awink>

Utoljára szerkesztette: sgforum, 2017.06.18. 15:57:44