IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
MA repültem újra párat atagon és most jobban ment mint tegnap. Bár mindig a vízben végeztem de tűrhetően ment az energia harc és sikerült találatokat elérni a megszerzett fölényből.Egy gépet sem kaptam meg tisztán csak részpontokat kaptam de külön öröm volt hogy egy jó lövéssel sikerült kinyírni egy spit motort. Jobban ment valahogy most az nézelődés és időben sikerült észlelni a célokat és apránként összejött 3.5 gép.
Napközben gyakoroltam a meszával alacsonyan hajót bombázni. Nem is bonyolult mint kiderült(hála a youtube tutorialoknak). Kicsit sajnáltam hogy most olyan map volt ahol ezt nem tudtam online kipróbálni.Tudom ti már szinte unjátok ezt a hadszinteret mert már évek óta gyűlnek a repült órák benne de én csak most kezdek belemelegedni. Remélem hogy lesz még alkalom a kötelékben vadászni főleg azután hogy kiadják a 4.5-öt.