91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#88062 Ja, 2 hét. Mi más? :)
Én egy hónapja már minden hétvégén azt várom, hogy mikor jön a végleges compile, a 3D munkáinkat már akkor le kellett adni, azóta kétszer fújták vissza szó szerint egy nappal a kiadás előtt, mert olyan bug volt benne, amit nem akarunk benne hagyni. Szóval a patch már közel, de hogy mikor ér ide, azt passzolom. A mostani javításokat még tesztelni kell. -
LacAI #88061 Asszem hamarosan visszatérek:)
-
#88060 2 hét még mindig? :D -
Lysandus #88059 -
#88058 Cliffs of Dover - Blitz
Ez lesz az új nevünk a 4.5-el. -
sakkay #88057 Nahát. -
sakkay #88056 A lövéssel nincs gond, érzéked van, gyakorolni kell sokat. Online ha elmész forgolódni, tényleg lelőnek 1 perc alatt. Ha már nagyon megy a messzer specifikus belharc akkor sem éri meg,mert 1-1 ben lelövöd az ellent, de a másik jön, mögéd kerül, aztán véged. Persze nem árt gyakorolni mert ha már belecsöppensz, azért tudjad ezt is. -
#88055 a sólyom és a galamb esete igen de valahogy nem szeretem ereszteni miután kiszemeltem magamnak:) de majd uralkodok a puskapor mámoron. sokszor próbálom határon repülni de lehet hogy a pontossággal többre mennék
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2017.11.08. 20:21:38 -
#88054 igyekszem odafigyelni rá a többi gépnél egy fokkal jobban gazdálkodtam az energiával -
#88053 egyenlő számok voltak mindkét oldalon(6-6 gép) és arra már rájöttem hogy az ai rosszabbul céloz mint én. azt is tapasztaltam hogy online sokkal jobban nyúzzák a hurrit is meg spitet is de hébe hóba már ott is sikerül eljutni legalább a találatig. az első lövés után túlhúztam egy kicsit és általában sikerül azonnal meg is fogni de itt most pont nem sikerült. az álló motorral sikló gépre már csak azért lőttem h szokjam azt is hogy szögben lőjek ne csak 6 órából -
sakkay #88052 Amúgy nem rossz, mármint van érzéked de sokkal finomabban kezeld, ne rángassad meg húzd. Majd repülünk online 1-1 et rám is fér. Beállsz a hatomba, aztán majd megpróbálok elmenni. Az igazi az lenne ha spitet vagy hurit hoznék, de azokat nem repülöm. Mert ott nagyon lehetne látni mi mehet nagyon, meg mi az amit meg sem próbálj-pl kitartott vízszintes forgolódást angol gép ellen elég nagy hülyeség. Mindig próbálj magasból és vagy sebesség többletből támadni, és a vertikális harcot erőltetni. -
sakkay #88051 Az első forduló utáni egyeneskor, mikor lenézel már csak 300-al mész és ráng' a gép. Az ai jó nagy ívben fordul, online nem így lenne-de éppen ezért el tudnál emelkedni tőlük. Így viszont éppen belemész egy fordulóharcba-amiben viszont online lemészárolnának. Amúgy én is pont itt gyakoroltam be az elemelkedést. -
sgforum #88050 szerintem olyan fél G kb. -
Lysandus #88049 És akkor ez most mennyit számít? Mármint G-tűrésben? Lehet számszerűsíteni? -
Kurfürst #88048 Nem annyira az ülés dőlészöge a lényeg, hanem a lábtartás. A Spitben egyenes ülsz felhúzott lábakkal, a Meszában valahol jó elöl van a lábad kinyújtva és magasabban, mint egy forma egyes kocsiban. -
LacAI #88047 Szerintem majd te rájössz magadtól ha online harcászkodsz így.
Én biztos sok mindent máshogy csinálnék,de az én vagyok,más meg más. Szerintem tanácsot így nem lehet adni. Gépet jól kezeled,le is lősz ezt azt ,a többi meg majd beérik szvsz.
Mindenesetre én ennyi ideig biztos nem maradnék senki seggében ha körülöttem 10-20 gép kergetőzik. -
gyakoroltam offline de segítene ha elmondanátok mit csinálhatnék jobban -
#88045 -
Solt #88044 Azaz... :) Én is csípőből azzal szoktam jönni, hogy inkább menjek el kurvázni? :D -
sakkay #88043 -
#88042 Ja, nekem anyám szokta mondani, hogy "meeer az a kurva számítógép".... én meg visszakérdezek, hogy mit csináljak mutter?? Kapáljam fel az erkélyt? Vagy járjak kocsmába vagy kártyázni? -
#88041 Igazad van, ezért is írtam, hogy lassan elkészülök vele. Semmiképp nem jó ott, ahol most van. Sőt, még a bot helye is alakulhat.
Jó lenne, ha kicsit (~5cm) magasabban lenne, viszont akkor nem fér el ott, ahol most van. Szóval még képlékeny, de az alap legalább már megvan. ;) -
#88040 jól néz ki, bár a képek alapján a gázkar nekem kényelmetlen lenne én letenném a szék mellé olyan kis dobozra mint a botot.
De mindenkinek más az igénye. -
Solt #88039 Ennyi! :D -
#88038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Solt #88037 Hogy aztán legyen mire féltékeny legyen? :D
"Azt a hülye számítógépet többet nyomogatod mint engem!!! :(" :DD -
sakkay #88036 Nagyon pöpec. Barátnőm mondta-ha veszünk házat, csinál ilyet nekem -
#88035 Na, ide is :) Mármint azt, hogy lassan elkészülök vele. Nem egy reálisztikus kokpit, de a célnak megfelel :)
-
#88034 Ja, ez érdekes módon (biztos van rá magyarázat ám) változó. Nekem mobilon látszik - viszont nem vettem észre, hogy bevillant volna egy pillanatra is. Viszont nem te vagy az első, aki ezt mondja, szóval másnál is előfordul. -
#88033 Mert a két totyikban összejött egy tök jó közösség. És mielőtt "valaki" úgy gondolná, hogy magamat fényezem hát közlöm, hogy ehhez nekem semmi közöm. Max annyi, hogy nem verem a nyálam az úgynevezett offtopikra. Szóval ez egy tök jó kis csapat és nem szeretem, amikor valaki próbálja szétzilálni. -
#88032 Érdekes nálam telóról sem látszik, viszont aztslinál egy pilanatra betölti majd eltünik a beirás, tehát pár szót el tudok olvasni .
DE nem érdemes időt szánni . -
Klusi86 #88031 Már majdnem írtam neki privátban, hogy hiába erőlködik senki nem látja, de utána arra is gondoltam, hogy jobb ez így. A végén még feljelentgett itt embereket, hogy korlátozva van a troll szólás szabadsága, vagy csinál új reget. De látom nálad hamarabb elszakadt a cérna :) Viszont tényleg nem sokan követik telóról a totyikot mert akkor látták volna. -
sakkay #88030 Gratulálok. Akkor a lányodéknál minden rendben ezek szerint. Lassan nálad is helyére kerül minden -
#88029 Gratula Laca :) -
feca1229 #88028 Unoka?
Grat amugy! -
LacAI #88027 Kösz:) Hát nem gyönyörű?:))
-
#88026 Gratulálok! :) -
#88025 Igen, tudom. És egyáltalán nem beteges Laca. Hisz' a nagypapija vagy, még jó, hogy rajongsz érte :) Én is megőrülök az enyémekért, pedig nekem 5 is van. Hála Istennek! -
LacAI #88024 Tudod ő ugye Amerikában van, de megyek nemsokára megszorongatni,viszont órákat vagyok képes nézni a kis nunást. És nem bírok betelni vele:)) Már már beteges ,de lexarom, már tervezem veszek neki lovat és egy vadóc csaj lesz belőle:))) Nálam lesz hónapokra oszt tarzan csajt nevelek belőle. Nyomkövetés,lovaglás,lövészet:)) Jövünk megyünk a nagy természetben:) -
#88023 És így is van rendjén. Most már te is megtapasztalod, amit és mindig mondok a barátaimnak, ismerőseimnek, akiknek még nincs unokájuk.
Az ember egészen máshogy szereti az unokáját, mint a gyerekét. Elmondani, megfogalmazni nem lehet pontosan, de mindenki meg fogja tapasztalni, akinek unokája lesz :)