91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #87741 Tom ez a kép a játékból van, és nem maipulált? Mert kurva jól néz ki! -
sakkay #87740 Ja az igaz.. -
#87739 Asszem ATAG-on nincs javítás. Az a valóságban sem csak pár perces dolog... -
sakkay #87738 Javítást lehet így? -
#87737 ATAG-on is van ilyen, csak kicsit macerás. Leállítod a hajtóművet, kinyitod a kabintetőt, bekapcsolod a kerékbakokat, majd a server chatbe be kell írni, hogy >RR vagy >RR100, és akkor ott is van refuel is rearm kamion. Német gépeken a hűtőt teljesen be kell zárni (!) parkolás idejére, különben a radiator szétmegy (igen, bug). Mivel ez nagyjából 2 percig tart, közben persze simán szétszedhetnek a pálya mellett állva, a refly meg pár klikk, ritkán látom, hogy használnák... -
feca1229 #87736 :-DDD -
#87735 Én is tök élvezem, hogy ilyesmiről is beszélgetünk. És azt hiszem ettől is más ez a totyik, mint egyik-másik ezsgés... ahol lassan a "sziasztok"-ra is az jön, hogy ne offolj... Ez a totyik (és a DCS) így jó, ahogy van. -
#87734 Ezen qrvajót röhögtem :D Köszi!!!!! -
Solt #87733 Dettó! ;) -
Fürtös #87732 Fene tudja... Én ezért járok vissza ebbe a topicba, bár ahogy a TF verziót elnézem lassan beizzitom a CLOD-ot ujra.
Mert a Me110 és Ju88 hiányzik azért... -
sakkay #87731 Próbálgatom az online mission szerót, egész jó. Ha nincsenek fent az ATAGon humánok, akkor tök faxa, mert tele van ai gépekkel, meg folynak az események. Ja és ha leszállsz, odajön a tanker kocsi, meg a szerelő hernyó! Ezt még nem láttam a CLOD-ban.
Atagra gyakorlásnak kiváló, főleg célpont azonosításra, meg cserkészni. Minden másra is, csak ezt eddig nem nagyon tudtam gyakorolni. -
Solt #87730 VR flém (ez váltotta az NV vs AMD-t), borotvák, hétköznapok... csak a szokásos! :D -
sakkay #87729 -
#87728 Na basszus, egy oldalt vissza kellett olvasnom, aszittem kijött a TF 5.0, új Il2, mindenki ingyen Riftet kap, vagy hasonló.
Erre látom hogy Laca kertjében lovak legelnek :)
Gratula hozzá, szép környék! -
#87727 -
sakkay #87726 Most értem haza, tényleg feldobtátok -
LacAI #87725 Erre mit mondhatnék:) Köszönöm!!!!
Tényleg imádom.
De hogy feldobtuk a fórumot:)))
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.10.13. 21:15:48 -
Fürtös #87724 Hát Laca...
Tipikusan az a helyzet amikor látszik ,hogy valaki szerelemből csinálja a melót!
Le a kalappal, minden elismerésem!
Nincs kizárva, hogy rendelek én még tőled beretvát.
Mostanában egyre többet agyalok rajta, de majd akkor ha már nem utazok annyit ,mert megőrülnék ha ezt valami hotelban otthagynám :D -
LacAI #87723 Ja. Villanypásztor kell meg van két ebem egy stafi meg egy sicu:) Azok majd terelgetik a népet:) -
#87722 autonóm bionikus fűnyírók ezért mennyi pénzt el lehetne kérni más országokban.... -
LacAI #87721 Megoldottam. Szomszédnak sok a lova van traktor komoly fűnyíróval:))Kell az abrak a lovaknak úgyhogy amikor kell átrohan a terepen.A többit meg kecskékre bízom:)
-
LacAI #87720 Ez is ott van
https://www.google.hu/search?q=Mokus+Valley&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj9iPaYo-7WAhXJmLQKHSEsAioQ_AUICigB&biw=1920&bih=949 -
levy668 #87719 Hűűha, eszméletlen a kilátás. Azért gondoskodj egy faja fűnyíróról..... úgy látom szükséged lesz rá.(huh de utálok füvet nyírni) -
LacAI #87718 Olyan tava van ,hogy elsírtam magam. Van patak vízimalom stb:) Elleszek én ott:) -
Solt #87717 Tökéletes! Nekem csak a Balaton látványa hiányzik, de ennyiért belefér! :)) -
LacAI #87716 Végül is NŐ volt a dologban:))
De ilyen a kilátás.
A szomszéd lovardájából.
5000 m2 ert vettem présházzal ami full kő komoly egymilliókettőért.:)
Villanyt vizet most intézem tavaszra már ott leszek:)
És nem egy elhagyatott valami ez a település.
http://okobukkosd.hu/
https://www.tripadvisor.co.hu/LocationPhotos-g3326158-Bukkosd_Baranya_County_Southern_Transdanubia.html
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.10.13. 20:52:30 -
Solt #87715 Zseniális! :) Én ugyanezt fogom tenni, csak a Balaton északi részén... "picit" még kell dolgozni, de nem adom fel! :)) -
LacAI #87714 Véletlenül arra jártam és ahogy körülnéztem aszontam ez a mennyország. Csárli bácsi az egyiik szomszéd reggelente átkajabál és kérdi,hogy iszunk e kupicát:) A nyugalom szigete. Pécs meg 15 percre van. -
Solt #87713 Mondjuk ez van olyan mint a VR! :)) -
levy668 #87712 Köszönet előre is. Nem szükséges anyagárban(nem is fogadnám el úgy), majd felveszem a kapcsolatod veled priviben, csak lemérem és megálmodom mire lenne szükségem.
Most feldobtad a napom:)
Basszus az a carbon nyelű borotva milyen szép:) -
LacAI #87711 Persze. Nektek anyagárban megcsinálom. Kést mindenki tud csinálni szvsz:) Néha barátoknak szoktam. -
levy668 #87710 Őőő, esetleg vállalsz borotván kívül, mondjuk egy dupla élű, szigorúan 8cm-s pengehosszú késnek látszó tárgyak készítését is?:)
Edit: megnéztem a facen, nagyon minőségi dolgokat gyártasz.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.10.13. 20:24:56 -
LacAI #87709 Én.
https://www.facebook.com/Herr-Razors-986781334764706/
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.10.13. 20:21:59 -
LacAI #87708 Én mán asszem sose fogom használni:) Vettem egy telket Pécs mellett Bükkösdön (baromi szép hely) nemsokára kiköltözöm és baxok a világra. Van szőlő,gyümölcs,borospince,lovarda ,állatfarm,nem hiszem,hogy repkedni akarnék:)) De végül is nagy ráérő időmben akár az is lehet. -
levy668 #87707 Wow... ezeket te készíted, vagy csak a képeket linkelted? -
LacAI #87706 Csináltam pár érdekességet:) Csak hogy változatos legyen a dolog.
http://kepkezelo.com/images/wldf9uhshm3r5djiepez.jpg
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.10.13. 20:17:19 -
Solt #87705 De itt nem a jelenről volt szó, hanem arról, hogy mi a jövő, pontosabban a holnap... :) Tavaly tettem egy kijelentést, hogy lesz még neked búvárszemüveg a fejeden és ezt tartom is, mert a tavalyi állapotokhoz képest még jobb a jövőkép VR tekintetében! :) Pár évet mondtam, ha jól emlékszem... ez pont a következő generáció, amiből neked is lesz! ;) -
LacAI #87704 Na de drága testvírem!:) Leírtad ami a lényeg. JELENLEG!!!! online ez xart sem ér. Mert online nem örömrepkedésre járnak a népek,hanem azért,hogy győzzenek. Így kell a faxnak .Célpontnak kúrva xar lenni mint tudjuk,és ugye az egó-ja itt mindenkinek nagy:) Nem fér bele,hogy mindig lelőjenek:)) Persze vannak kivételek,d a többség véresszájú mint én. Hallanád Tom ot amikor valami nem úgy sül el ahogy szeretné,magamról már nem is beszélek. De tudnék sorolni még innen nevekeet akik nem éppen irodalmi stílusban fogalmazzák meg a mondandójukat olyankor:)) -
Solt #87703 A VR terjedése szempontjából ez lényegtelen, itt a hangsúly az "ott vagyok" érzésen van. Az autósok között azért terjed gyorsabban, mert kisebb anyagi ráfordítást igényel, illetve nincs akkora hangsúly a távoli éles képen, ergo az élmény amit ad jóval hangsúlyosabb mint amennyi kompromisszumot kötni kell miatta.
Kutyaharc esetén a jelenlegi VR kütyükkel hátrányban vagy egy TIR-t plusz monitort használó júzerrel szemben de csak azért, mert élesebb képet lát, illetve könnyebben "maga mögé" néz. Viszont az az élmény amit a repülés maga VR alatt ad, az nem fogható a monitoros "bohóckodáshoz"... abban a pillanatban, hogy a látott kép minőségében nem lesz különbség, repülés szempontjából a TIR és a monitor mehet a kukába, a VR egyetlen akadálya meg maximum az ára lesz. :) -
LacAI #87702 Nem kissebítve az autós sim társadalmat de ne hasonlítsuk már egy repgép azaz harcigép szimhez. Legyen az csöves vagy tollas. Te is tudod ,hogy sokkal több mindenre kell figyelni itt ,ráadásul pár dimenzióval több is van. Autóban beülsz oszt tekered a kormányt meg váltasz.Persze ,hogy ott jó,az út előtted kanyarog sokmindenre nem kell figyelni.