UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
neked szónak be mee te közéjük taaatozoo <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Csókolom, ma estére fos lett a szolgáltatás minõsége. Csókolom.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

NeoMaN
tévedsz sztem
😄

tommygiant
Akinél már befejezõdött a fejlesztés, lehet, hogy, azért nem megy a net az új sebességen, mert ahhoz még regisztrálni kell a gépet és modemet a http://prov.chello.hu-n. Nálam is ez oldotta meg. De lehet hogy tévedek.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

CzGobe
nevében pontos i van, a kis valentinnapi névnaposnak, de a nickje már y-ra végzõdik, kis trendi 😊 na mind1, CHELLO a legjobb számomra, még szerencse h olyan helyen lakom, ahol elérhetõ 😛

eom$

Munch
Kár ez a TTL korlát. 😞
Egy szálon elkezdek húzni, akkor max 300 K...
Flashget nélkül nem nagyon tudok töltögetni, az kezeli egyedül szimpatikusan a tcp/ip fejlécet. Másra nem nagyon tudok gondolni... 😞
Ez a macskás ez érdekes egy gyerek lehet, na. 😄
Kár, hogy én nem emléxek rá, hogy 11 évesen ilyen hülyén köhögtem volna bele bármilyen fórumba. xD

Skynet85
Ha már itt tartunk épp most láttam egy elég vakmerõ reklámot, itt az sg-n T-dsl-tõl😄 Válts legalább 4 Mbites, és most jön a lényeg, BIKA ERÕS netre😄

PyRex
Mivel sokan nyenyenyéznek, hogy milyen szar a chello (tudod még mindig nem értik meg, hogy fejlesztések folynak) - ezért én is beteszem sokszor 😊

Ja és csomóan azzal jönnek, hogy náluk már befejezõdött a fejlesztés és még midnig szar. Ja lehet, csak azt felejtik el, hogy az, hogy náluk befejezõdött, nem azt jelenti, hogy esetleg amíg eljut a városukba a net, nem megy át 3 olyan városon, ahol MÉG NEM fejezõdött be... Na ez a nem mindegy... Logika egyeseknek nulla 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CzGobe
😄DD újabban soxor teszed be azt a képed, akár az aláírásodba is linkelhetnéd 😊) 60kBps, ha kifognak egy fél chellost 😛

eom$

PyRex
60 kilobyte? Ejha, az asztán sebesség!

lúzer...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CzGobe
uff, meg micsoda feltöltés is van ott! 😊

eom$

Munch
Aztaqrvaeget. <#wilting>

Skynet85
😄😄😄😄😄 Köszönjük a szakmailag helytálló kritikát😄😄😄😄😄 (eskü vicc topikot akartam nézni, hogy jó kedvre derüljek, de ezek után😄)

bertino
igazad van!
csá <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

macskássy
hi! megkel mondjam t-oinlne sokal jobb ettöl! a pingbe is meg az árrban is job 7ezerbe van kábelel.MEgy a letõltés is afilmek jönek lefele. 60kilóbyte megvan még töb is és níncs ping sincs korlát se, <#schmoll2><#phone>

mondjatok 1 torrent oldalt ahova van meghivótok is😄
Onnan szedtem, de az már soknak tûnt 😄

Csak dicsekedtem, de a torrent nekem is nagyon változó.

Mighty
ftp.fsn.hu

Van ott 128 terás is 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

lolllll , 10Tb-os testfile -t nem találtál ?

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

schrank
<#worship><#lama>

Médiummal 600K a letöltésem (1TB-os tesztfájl).

LES FORZA INTER
értem. még bízom benne, hogy jobb lesz, elvégre még azért fejlesztget még a chello, ja és speedtesten mértem.
majd ha májusra sem lesz jó telefonálok egyet. Idáig úgyse volt nagy problémám a chelloval, hátha ezt is megoldják.
Késõbbi modemrestart esetleg segíthet még?(bár látom elõre válszod: nem)

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Mo.Organ
nem tudom milyen sebbesség mérõvel mérted hogy ezt az eredményt kaptad.
de ami legfontosabb amit az ászf is ír. Ha megvan a szerzõdésben foglalt minimum sávszélesség akkor panasszal nem igazán élhetsz, sajna.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

LES FORZA INTER
Hali! tõled mint bennfentestõl csak kérdezni szeretnék: voltam otthon(Miskolc) és lemértem a sebességem, 3000kb/s fel, és 700kb/s le. Dolgozónet van otthon, ami elvileg medium sebeséggel kellene mennie szerzõdés szerint. Router újra lett indítva.
Várjak még, vagy érdeklõdjek a 1221en, vagymivan? Visszanéztem, meg egy ideig figyeltem a fórumot, de emlékem szerint erre nem volt válasz, vagy elfelejtettem, vagy azt nem láttam.
Elvileg ápr. 2án befejezõdött a fejlesztés Miskolcon a upc.hu szerint.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Vissza olvastam nem keveset már elötte is. (átrágva magam Schrank ÚR számos szösszenetén), de igazán tuti infó nem volt.
A gáz az, hogy ez a hmm "korlátozás" nem csak a torrentnél gond hanem a direct kapcsolatnál is.
Igazán tisztán viszont a torrentél látszik amikor megnyitja az ember a kapcsolat listát ( IP / szolgáltató). Mostmár beleszámít ugyebár az adatforgalomba a hálózaton bellüli kommunikáció is, jogosnak tartanám a dolgot, ha az ember a "hálózati biztonságot meghaladó" mértékben használná a szolgáltatást. Viszont amíg a felét sem érem el annak az ominózus 250GB-nak addig persze, hogy károgok miatta.
Majd május 1 után, hiszen lakhelyemen április 30 az átállási határidõ, ha igy marad hiába vagyok lassan 7 éve elõfizetõ úgy betámasztom öket külömbözõ helyeken , ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Peace no flame

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

többeknek korlátozza a chello a torrentet, többeknek nem. Viszont az nagyon érdekes hogy csomó upc-s ip tartományban lévõ szerver seedel (de csak a legnagyobb magyar torrent trackeren).
Lehet az elõfizetõk felén kísérleteznek hogy belsõ hálózatban seedelik nekik a cuccot (torrent caching vagy mi a neve a dolognak), többinek meg megy mint eddig :'(
ahol én lakom ott nem is lehet adsl-t kötni. ftp rõl webrõl (pl google videó) jön a dolog 10 megabittel, pingjeim kiválóak játékokhoz, nem értem mi akadálya hogy a torrentet visszaállítsák ahogy a sebességemelés elõtt volt.
Mo.Organ
olvass vissza egy kicsit. Megéri.

Szia!
Végre egy "belsõs".😊

Most frankón ti mit tudtok errõl a korlátozási buliról?
Már gondolkodtam rajta, hogy ráuszítom az esélyegyenlõségi ombudsmant a cégre.😊 Hiszen az ASZF-ben nyoma sincs annak, hogy korlátozni lehetne a más konkurens szolgáltatónál lévõ "ismerõsökkel" a kapcsolati sebességet. Ez diszkrimináció.😊)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Mo.Organ
Az a túlzás hogy itt a fórumban panaszkodsz ahelyett hogy a 1221-en jeleznéd a problémád.

De ha privibe megadod a modemed számát, akkor holnap reggel megnézem neked a problémádat és mogoldjuk a hibádat ha valóban van.

Mighty
"de nagyon idegesitõ tud ám tényleg lenni ez... fõleg hogy a melómat nemtudom csinálni igy..."

Ha a melód FÜGG az internettõl, igényelj bérelt vonalat.

Na most erre két lehetséges válasz van.

Nem függ, jó a lakossági net is.
Függ és fontos a 100%-os kapcsolat.

Gratulálok, hogy csak szemlyeskedéssel teletûzdelt választ tudsz csak kipréselni magadból.

remfarkas
Legszívesebben tökön vagy egyében lõném azt a upc-st aki lehetõvé tette hogy ennyire fos szolgáltatást tudjanak adni. ha nem bírják kiszolgálni a kínált sávszélt nem kéne bõvíteniük. 1 megát töltök már vagy fél órája, felgyorsult, aszongya már csak 1 óra 22 perc van hátra...

\"Ha fodrozódik a víz....\"

😊 vagy 😞 ? Sziasztok , én csak olvasgatom , nem igen szólok bele , mert nem érek el vele úgyse semmit , de Schrank-nak igaza van , csak egy kicsit nyersen adja elõ 😊 . Amúgy én is játékra használom (használnám) a netem , délután kiborító , de az UPC felé is jeleztem , megpróbáltam , de semmi értelme. Ez ilyen , és ilyen is fog maradni. Részemrõl téma lezárva , csak azért írtam , hogy megértem Schrank-ot , de a töltõsöket is , elvégre kifizetik õk is , ahogy mi . Megoldás másik szolgáltató , ha megy persze , (hûségsz pl. )Amúgy Fehérváron a "nagy rózsaszínû" is laggos mint a fene , túl sok elõfizetõ él itt. Ma 15-20 pingel játszottam reggel , most meg 140-220 ig ugrál , estére úgyis megjavul.Szóval nem rinyálni akartam , bocs ha valakinek az idegeire mentem ezzel , téma lezárva , szevasztok

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Mighty, miért kéne bérelt vonalat rendelnem ? Ezt nem értem miért irtad.. eddig teljesen megfelelt ez a upc. Jó nagy hülyeséget irtál nekem... Én panaszkodok mert igy látom jónak. De a te kedvedért megrendelem a bérelt vonalat csak hogy ne keljen a hülyeségeidet olvasnom😄
Amúgymeg engem kurvára nemérdekelene az ha ingadozik ,meg hogy lassú, ezért 1 szavam nem volt. De hogy 10 percenként nem kap jelt a modemem az már túlzas.. Itt a legtöbb ember a ping miatt panaszkodik meg ilyenek, hát engem az a része nemnagyon érdekel..
A melómhoz meg mi a faszért rendeljen bérelt vonalat amikor bármilyen net megfelelõ ami müxik... ritka hülyegyerek vagy te.. ne is válaszolj erre nekem itt max privibe, mert nem kivánom veled folytatni az okoskodásaidat.
bigapó
ez oldal vagy program?

The Matrix has you...

Skynet85
juj nah most mit fogsz kapni😄 Schranktól😄

Reggel itt is volt vmi. 3torrentet töltöttem, külön külön kb 200-300kával, aztán pár percre hírtelen leugrott 4-5kára. aztán megint vissza...

schrank
hétfõ délelõtt van semmi gond a nettel nna majd délután háromtól ha haza ér az ország jövõjének nemzedéke <#levele>

Mighty
Ha a melód függ az intetnettõl, igényelj bérelt vonalat.

Mighty
Lassan akkor be is láthatnád, hogy senki nem fog a netezési szokásain változtatni csak azért, hogy neked jó legyen.

Kérdés, hogy annyiszor jelezted is e már az UPC felé, ahányszor ide beírtál (tök fölöslegesen).

Pár emberen meg a mai napig meglepõdök. Több éve internezetztek, használtok fórumokat. Tudhatnátok, ha nem adjátok egyesek alá a lovat, el fognak hallgatni.

Zsoltika 007
Ismerõs a szitu. <#szomoru1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

de nálam már megvolt a bõvités, bár lehet vmi utómunkák vannak😊
de nagyon idegesitõ tud ám tényleg lenni ez... fõleg hogy a melómat nemtudom csinálni igy...
Zsoltika 007
Örülj neki! Ha mákod van már csinálják a bõvítést.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nekem 40-40G (bwmeter)

van vki a 8.kerületbõl ? 2 napja irtó szar a netem, nem kapok jelet tolyan félóránként.. inkább legyen lassú netem mondjuk 50 kb/s de menejen..
A faxom kivan már hogy nincs jel😞((((((((((((((
Végre betudtam lépni a chello oldalán a forgalom mérõbe. 75gigát mutat erre a hónapra, miközben a dumeter szerint 150gigánál járok😄

Met
Nem a hülyegyerek banoltatja schrank-et hanem a saját viselkedése...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Yan
😊
schrank, ne piszkáld már õket,
mert vmelyik hülyegyerek megint banoltat! 😉

&#165; xfire: kistekila

precision
azt írta hogy fényképeket meg érettségi tételeket akar megosztani, arra tökéletes egy ilyen free tárhelyszolgáltató szerintem...de az atw csak egy példa volt (nekem pl az mp3akat sose törlik onnan), van többezer más free tárhelyszolgáltató

Bazinga!

Zsoltika 007
Látod csak te pi**lsz széllel szemben...