22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • devilk
    Erre nem tudok mit mondani................................

MI az hogy becsületes chello-s?
  • do2
    hát engem már nem érdekel :) már nem delugozok:) dehát devil kért rá idézem őt: "Jó hogy ezt ilyen nyíltan írod ki. Gratulálok! Miért nem küldtél e-mail a chello-nak is?! lol... "
    Én becsületes chellos vagyok!
  • upcdolgozo
    Kedves fórumozók!

Először is szeretnék köszönetet mondani do2-nek, aki emailben felhívta a figyelmünket
    arra, hogy a Deluge nevezetű torrentkliens továbbra is figyelmen kívül hagyja a
    hálózati korlátozásunkat a torrentek felé. A program adatforgalmát elemeztük,
    sikerült rajönnünk, hogy mi okozta, a javítás implementálása már folyamatban van.
    Barátilag hívnám fel az itt jelenlévők figyelmét arra, hogy az új rendszer képes lesz
    észlelni a Deluge program futását és az ügyfél internetkapcsolata a tárgyhónap végéig
    max 128/128kbit/sec sebességre lesz korlátozva.
    Ezzel az új rendszerrel az összes felhasználónk érdekeit képviseljük, szeretnénk a
    hálózatunkat mindenki számára stabillá, megbízhatóvá tenni akár az esti órákban is.
  • devilk
    ez az élet:D
  • tompka
    Kazincbarcika
    március végétől van.
    Durva: 4emeletes társas házban lakok és össz 4net szolga van itt. Van miből választani xD
  • devilk
    melyik város?
  • tompka
    Hát....ööö semmit :)
    Legalább megvan a net teljesítmény. max speed no korlát.
  • devilk
    fos... mit vársz?:D
  • tompka
    Én azt nem szeretem ebben a szolgáltatóban hogy Karácsonykor és Ujév-kor nem bírtak küldeni egy mailt hogy bolgok karit,buék.
    Nem nagy teher lett volna. Egy jó nagy körüzenet és elmegy mindenkinek.
    A régi szolgáltatóm legalább küldött.
    De ezeknél semmi tájékoztató! Ha karbantartás van,max a városi tv-re kitesznek egy 5soros üzenetet.Csak az semmit nem ér. 4-5óránként látom ugyan azt, így nem ülök egy egész napot a tv előtt.
  • devilk
    Valaki aki jártas a webszerkesztésben és segítene nekem az privizzen már:)
  • bertino
    igen
  • Sephi
    Sziasztok.

5 megabites netem lett a napokban az UPC-tol.

Sajanaltos modon, valami fortelemesen lassan jonek a letoltesek , foleg a torrentrol ilyen 60 / 70 KB a max.

Ezen lehet e segiteni?
  • Bucsek
    a lefagyás alatt az internetre gondoltam :D
  • Bucsek
    nézegetném igen, a chatigg el is jutottam de ott hogy név mező meg ijenek... nemtallátam gondolom rosszul hozta be a honlapot. köszi azért :)

most is ijen word dokumentumkent hozta be a sg forumat. :(
  • Dj Faustus #12904
    "van valami elérhetősége a chellonak a telefonon kivul?"
    UPC honlapját nézegesd:
    Kapcsolatfelvételi űrlap
    Ügyfélszolgálati irodák
    Chat

Ja és mielőtt írogatnál, bemennél az ügyfélszolgálatra olvasd el az ÁSZF-fet, és nézd át a gépedet (már ha "lefagy" - mert a gépedért nem az UPC felel).
  • Laceee
    szokásos minöségi szolgáltatás
  • Bucsek
    vazzzze mivan most a cselloval? nekem szakad hébehoba 4percenként... (XIII.ker)
  • bertino
    -.-
  • PyRex
    lol :)
  • Aspyrin
    Én kérek elnézést! :)
  • Mighty
    Es ezek nemelyike szavazatkepes...
  • PyRex
    az előző oldalon kb. 2-3 ember megint nem értette, hogy mi az, hogy az utolsó 3 hónap átlaga nem lépheti túl a 250GB-ot...
  • devilk
    Ez most mi?
  • PyRex
    Azért azon jókat röhögök, hogy embereknek KURVA FINGJUK nincs arról, hogy mit jelent az "átlag" szó. Mikor is tanultunk átlagszámítást? Általános iskola?
  • do2
    jé hova lett a korábbi beirásom ? nem szabad leirni azt a deluge torrent kliens ? hát bakker... Na mind1 én már nem szenvedek ilyen deluge torrentekkel van ennél sokkal jobb.. és azért ne töröljétek a hozzászólásomat, mert a chello megtudja ezt a progit és tesz ellene vmit.. már úgyis tud róla az tuti. utorrent a király max letöltéssel:)
  • do2
    én is 10 emgabites vok 1.2 m-vel szedtem :)
  • devilk
    :) Max letöltés mit jelent?

Én 10mibtes vagyok
  • devilk
    Jó hogy ezt ilyen nyíltan írod ki. Gratulálok! Miért nem küldtél e-mail a chello-nak is?! lol...
  • Barpi
    Köszi a választ, akkor inkább lemondom és nézek mást. :( Én azt hittem itt is úgy van, mint pl a vodánál. Lejár a hűség de megy minden tovább mint korábban.
  • Aspyrin
    A hűséget hosszabbítani kell, különben teljes áron számláznak.
  • Barpi
    Sziasztok. A hűségidő lejárta után kell új szerződés, és ezzel együtt legalább 1 éves hűségnyilatkozat, vagy mehet simán az addigi áron a net?
  • bertino
    vagy pedig simán prov és kész
  • Dj Faustus #12883
    http://provisioning.chello.hu/ - ha jól tudom itt kell "regiszztrálnod" az új hálókártyát
  • CzGobe
    Légyszi azt mondjátok meg, h mit kell csinálnom, ha új gépben új halókártyával akarok netezni, mert nem engedett^^
  • Met
    de akkor nem mondják azt, hogy "őőőőőő, én ahho' nem étek"?
  • devilk
    Valaki írjon már egy privit akinek van oldala a blog.hu-n:) thx
  • devilk
    Köszönöm. :) Ha valamit nem tudok kérdezek:)
  • Dj Faustus #12878
    Paint.NET, Gimp, Photoshop, Paint Shop Pro - ha sima statikus kép kell
    Macromedia Flash, Swish Max - ha mozgó, animált, vektorgrafikus kell
  • devilk
    Sziasztok!

Igaz ez nem idevaló kérdés, de ez már úgyis egy jólkiforrt kis társaság. A segítségeteket szeretém kérni, olyan programot keresnék amiben tudnék egyszerűen, könnyen bannert készíteni a blog oldalmhoz. Valami öttlet, hogy melyik progival?

Thanks.
  • bakvarnyu