22959
-
devilk #12918 Erre nem tudok mit mondani................................
MI az hogy becsületes chello-s? -
do2 #12917 hát engem már nem érdekel :) már nem delugozok:) dehát devil kért rá idézem őt: "Jó hogy ezt ilyen nyíltan írod ki. Gratulálok! Miért nem küldtél e-mail a chello-nak is?! lol... "
Én becsületes chellos vagyok! -
upcdolgozo #12916 Kedves fórumozók!
Először is szeretnék köszönetet mondani do2-nek, aki emailben felhívta a figyelmünket
arra, hogy a Deluge nevezetű torrentkliens továbbra is figyelmen kívül hagyja a
hálózati korlátozásunkat a torrentek felé. A program adatforgalmát elemeztük,
sikerült rajönnünk, hogy mi okozta, a javítás implementálása már folyamatban van.
Barátilag hívnám fel az itt jelenlévők figyelmét arra, hogy az új rendszer képes lesz
észlelni a Deluge program futását és az ügyfél internetkapcsolata a tárgyhónap végéig
max 128/128kbit/sec sebességre lesz korlátozva.
Ezzel az új rendszerrel az összes felhasználónk érdekeit képviseljük, szeretnénk a
hálózatunkat mindenki számára stabillá, megbízhatóvá tenni akár az esti órákban is. -
devilk #12915 ez az élet:D -
tompka #12914 Kazincbarcika
március végétől van.
Durva: 4emeletes társas házban lakok és össz 4net szolga van itt. Van miből választani xD -
devilk #12913 melyik város? -
tompka #12912 Hát....ööö semmit :)
Legalább megvan a net teljesítmény. max speed no korlát. -
devilk #12911 fos... mit vársz?:D -
tompka #12910 Én azt nem szeretem ebben a szolgáltatóban hogy Karácsonykor és Ujév-kor nem bírtak küldeni egy mailt hogy bolgok karit,buék.
Nem nagy teher lett volna. Egy jó nagy körüzenet és elmegy mindenkinek.
A régi szolgáltatóm legalább küldött.
De ezeknél semmi tájékoztató! Ha karbantartás van,max a városi tv-re kitesznek egy 5soros üzenetet.Csak az semmit nem ér. 4-5óránként látom ugyan azt, így nem ülök egy egész napot a tv előtt. -
devilk #12909 Valaki aki jártas a webszerkesztésben és segítene nekem az privizzen már:) -
#12908 igen -
#12907 Sziasztok.
5 megabites netem lett a napokban az UPC-tol.
Sajanaltos modon, valami fortelemesen lassan jonek a letoltesek , foleg a torrentrol ilyen 60 / 70 KB a max.
Ezen lehet e segiteni? -
Bucsek #12906 a lefagyás alatt az internetre gondoltam :D -
Bucsek #12905 nézegetném igen, a chatigg el is jutottam de ott hogy név mező meg ijenek... nemtallátam gondolom rosszul hozta be a honlapot. köszi azért :)
most is ijen word dokumentumkent hozta be a sg forumat. :( -
#12904 "van valami elérhetősége a chellonak a telefonon kivul?"
UPC honlapját nézegesd:
Kapcsolatfelvételi űrlap
Ügyfélszolgálati irodák
Chat
Ja és mielőtt írogatnál, bemennél az ügyfélszolgálatra olvasd el az ÁSZF-fet, és nézd át a gépedet (már ha "lefagy" - mert a gépedért nem az UPC felel). -
Laceee #12902 szokásos minöségi szolgáltatás -
Bucsek #12901 vazzzze mivan most a cselloval? nekem szakad hébehoba 4percenként... (XIII.ker) -
#12900 -.- -
#12899 lol :) -
Aspyrin #12898 Én kérek elnézést! :) -
#12897 Es ezek nemelyike szavazatkepes... -
#12896 az előző oldalon kb. 2-3 ember megint nem értette, hogy mi az, hogy az utolsó 3 hónap átlaga nem lépheti túl a 250GB-ot... -
devilk #12895 Ez most mi? -
#12894 Azért azon jókat röhögök, hogy embereknek KURVA FINGJUK nincs arról, hogy mit jelent az "átlag" szó. Mikor is tanultunk átlagszámítást? Általános iskola? -
do2 #12893 jé hova lett a korábbi beirásom ? nem szabad leirni azt a deluge torrent kliens ? hát bakker... Na mind1 én már nem szenvedek ilyen deluge torrentekkel van ennél sokkal jobb.. és azért ne töröljétek a hozzászólásomat, mert a chello megtudja ezt a progit és tesz ellene vmit.. már úgyis tud róla az tuti. utorrent a király max letöltéssel:) -
do2 #12892 én is 10 emgabites vok 1.2 m-vel szedtem :) -
devilk #12891 :) Max letöltés mit jelent?
Én 10mibtes vagyok -
devilk #12889 Jó hogy ezt ilyen nyíltan írod ki. Gratulálok! Miért nem küldtél e-mail a chello-nak is?! lol... -
#12887 Köszi a választ, akkor inkább lemondom és nézek mást. :( Én azt hittem itt is úgy van, mint pl a vodánál. Lejár a hűség de megy minden tovább mint korábban. -
Aspyrin #12886 A hűséget hosszabbítani kell, különben teljes áron számláznak. -
#12885 Sziasztok. A hűségidő lejárta után kell új szerződés, és ezzel együtt legalább 1 éves hűségnyilatkozat, vagy mehet simán az addigi áron a net? -
#12884 vagy pedig simán prov és kész -
#12883 http://provisioning.chello.hu/ - ha jól tudom itt kell "regiszztrálnod" az új hálókártyát -
#12882 Légyszi azt mondjátok meg, h mit kell csinálnom, ha új gépben új halókártyával akarok netezni, mert nem engedett^^ -
#12881 de akkor nem mondják azt, hogy "őőőőőő, én ahho' nem étek"? -
devilk #12880 Valaki írjon már egy privit akinek van oldala a blog.hu-n:) thx -
devilk #12879 Köszönöm. :) Ha valamit nem tudok kérdezek:) -
#12878 Paint.NET, Gimp, Photoshop, Paint Shop Pro - ha sima statikus kép kell
Macromedia Flash, Swish Max - ha mozgó, animált, vektorgrafikus kell -
devilk #12877 Sziasztok!
Igaz ez nem idevaló kérdés, de ez már úgyis egy jólkiforrt kis társaság. A segítségeteket szeretém kérni, olyan programot keresnék amiben tudnék egyszerűen, könnyen bannert készíteni a blog oldalmhoz. Valami öttlet, hogy melyik progival?
Thanks. -