UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ápr.15-én lesz sávszélesítés (PROF.) és azt szeretném kérdezni hogy ha valaki torrentezik akkor az 1024-es feltöltés ugye csak 128kb-os lesz!
Elõrre is köszi!!
RESPECT.
Callo Of Duty , NFS Carbon , Flatout2 IMÁDÓ!!! :):):)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
-húzza ki a modemet, majd dugja vissza
-mennyi idõ múlva
-hát egy darabig legyen kihúzva
-de úgy mégis körülbelül mennyi
-énekelje el a boci boci tarkát magában, és mikor a végére ér, dugja vissza
-<#wilting>#wilting>
- 15 éve foglalkozom informatikával
- nincs (fizikai) baja a modemnek
- be van kapcsolva
- be van dugva
- elõbb volt net, majd magától elment (nem szoftveres probléme, nem kattintottam sehova)
AZONNAL NÉZZE MEG BENTRÕL, hogy mi a gond.
Ennyi 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Na, de most erre mit mondjak? 😄
Hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen, hogy van arra ideje, hogy itt a topicban folyamatosan, naponta többször rinyáljon meg speddtest.net-es képeket linkelgessen (aminek amúgy sok esetben KÖZÜK NINCS a valós sebességhez!), de ugyanakkor nem tudja felemelni a telefont, hogy a szolgáltatóval beszélje meg a szolgáltatással kapcsolatos problémáit...
De igazad van teljes mértékben. <#eljen>#eljen>
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Basszus, ha valaki annyira gyengeelméjû, csökkentképességû LÚZER, hogy nem jut el az agyáig, hogy ebben a topicban csak MÁSOKAT IDEGESÍT VELE, DE ETTÕL MÉG NEKI NEM LESZ JOBB A NETE(!!), akkor meg is érdemli! Ahelyett, hogy az ügyfélszolgálatot hívogatnátok... Na õk mit mondanak a problémára, csak nem azt, hogy még nem fejezõdtek be a fejlesztések..?? JÉÉÉ, DE ÉRDEKES!! Talán ülni kéne a seggeteken csöndben és várni, vagy ha valami nem tetszik, lehet áttakarodni az ezzel össze sem hasonlítható fantasztikus ADSL-re 5-6 megabitre (jó esetben).
eom$
bár nekem azért más a nézõpontom
vki rinyál, hogy 10 mbit helyett csak 0.5mbit
nemhogy örülne, mert amugy kurvajo helyzetben van...
nekem 200k is bõven elég, gõzöm sincs minek kéne több
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
honnan töltesz?
avass be😄
A f****m ki van már a sok okostojással. Ha locsolni mentek ne pénzt kérjetek hanem egy k****a ÁSZF-t.
medium
[vper]HUN A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok...:-)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Akkor ezt nézzétek.Chello Minimum xD
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Napier
picit távol van kb.17900km de nem semmi a net! erre mondják hogy teljesítmény a köbön!😊