UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
ja

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

sziasztok!
Nekem ápr.15-én lesz sávszélesítés (PROF.) és azt szeretném kérdezni hogy ha valaki torrentezik akkor az 1024-es feltöltés ugye csak 128kb-os lesz!

Elõrre is köszi!!

RESPECT.

Callo Of Duty , NFS Carbon , Flatout2 IMÁDÓ!!! :):):)

Casillas
hát ha arra gondolsz, hogy mi volt eddig a legtöbb, akkor volt már 20000-es plusos kép

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Na-jó, hagyjuk...
bertino
nyerõ ? 😊

Munch
Heccsát!

Met
<#wow2><#idiota><#falbav>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

...és eddig melyik a nyerõ?
Mindenki volt egyszer.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

újreg...
Casillas
ha csak ezt az egy oldalt legörgeted, akkor is 10 különbözõ speedtestes képet találsz 😊

Munch
Amióta sg az sg, legalább egyszer már minden felhasználó le volt hülyézve. <#hehe>

Nem vagy elég figyelmes 😄 Olvasgass vissza kicsit, pár heti anyagot aztán majd összeáll a kép 😄

Hülye? Én? Miért? Itt ez a módi, lehülyézitek egymást?
Met
schrank nagyjából olyasmit mondana, hogy "nem, te vagy túl hülye" 😊

Mi a baj? Túl szép a grafikája? :-)))
bertino
anyám... <#zavart2>

Met
<#wilting><#zavart2>

Blekk Síp
Naneeeee :'DDD

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

DjDano
Szerintem vizsgához kéne kötni a netelõfizetést! Ilyen netanalfabétákra nincs szüksége az internetes társadalomnak!

Casillas
multkor egyik srác telefonált be, modemresetet ajánlottak, kb a következõ párbeszéd zajlott le:

-húzza ki a modemet, majd dugja vissza
-mennyi idõ múlva
-hát egy darabig legyen kihúzva
-de úgy mégis körülbelül mennyi
-énekelje el a boci boci tarkát magában, és mikor a végére ér, dugja vissza
-<#wilting>

PyRex
üfsz-en azért megy ez, mert az elõfizetõk 99%-a láma, ez van, ezt kell (nem) szeretni. Én azzal kezdem (ha problémám van), hogy elmondom neki, hogy:

- 15 éve foglalkozom informatikával
- nincs (fizikai) baja a modemnek
- be van kapcsolva
- be van dugva
- elõbb volt net, majd magától elment (nem szoftveres probléme, nem kattintottam sehova)

AZONNAL NÉZZE MEG BENTRÕL, hogy mi a gond.

Ennyi 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

!!!!!

scs17
ird be az aranyköpések topikba 😄

Munch
Ügyfélszolgálat elmegy a picsába, húsz perc várakozás, utána megszólal a szokásos balfasz ügyfélszolgálatos, amikor közlöm vele, hogy a net fele olyan tempóval megy olyan helyrõl, ahonnan biztosan tudom, hogy nincs korlát, valamint pár kilométerrel távolabb hibátlanul jön max sebességgel, ekkor megkérdezi a csaj, hogy "BIZTOS, HOGY BE VAN DUGVA A MODEM???" 😄
Na, de most erre mit mondjak? 😄

Visszatértél? <#vigyor1>

PyRex
Nem, de basszus hihetetlen, hogy amikor benézek ide, állandóan ez megy...
Hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen, hogy van arra ideje, hogy itt a topicban folyamatosan, naponta többször rinyáljon meg speddtest.net-es képeket linkelgessen (aminek amúgy sok esetben KÖZÜK NINCS a valós sebességhez!), de ugyanakkor nem tudja felemelni a telefont, hogy a szolgáltatóval beszélje meg a szolgáltatással kapcsolatos problémáit...

Mo.Organ
<#nevetes2><#nevetes2> mi van csllánra hugyoztál ??? <#nevetes2><#nevetes2>

De igazad van teljes mértékben. <#eljen>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

PyRex
ELEGEM VAN azokból a rinyáló emberekbõl, akik kategorikusan kijelentik, hogy valami szar vagy nem szar, megy vagy nem megy. Miért kell olyat mondani, hogy a torrent szar, amikor nem igaz, legalábbis nem mindenhol:

Basszus, ha valaki annyira gyengeelméjû, csökkentképességû LÚZER, hogy nem jut el az agyáig, hogy ebben a topicban csak MÁSOKAT IDEGESÍT VELE, DE ETTÕL MÉG NEKI NEM LESZ JOBB A NETE(!!), akkor meg is érdemli! Ahelyett, hogy az ügyfélszolgálatot hívogatnátok... Na õk mit mondanak a problémára, csak nem azt, hogy még nem fejezõdtek be a fejlesztések..?? JÉÉÉ, DE ÉRDEKES!! Talán ülni kéne a seggeteken csöndben és várni, vagy ha valami nem tetszik, lehet áttakarodni az ezzel össze sem hasonlítható fantasztikus ADSL-re 5-6 megabitre (jó esetben).

CzGobe
olyan csomagokat kéne csinálni, h megveszed a 11M-et havi fixért, és ha nem töltesz le, akkor akár 11 megával tudsz feltölteni, ha 5tel töltesz le, akkor 6tal tudsz fel - hogy a le és fel összege legyen a sávszéled. kicsit zsír lenne 😄

eom$

Munch
Te meg mi a faszról beszélsz.

énis így vagyok vele. csak úgy oldalböngészésnél nincs nagy különbség, emígy meg nagyon ritkán lehet kihasználni.

bertino
ha van elég seeder te is ki tudod használni...
bár nekem azért más a nézõpontom
vki rinyál, hogy 10 mbit helyett csak 0.5mbit

nemhogy örülne, mert amugy kurvajo helyzetben van...
nekem 200k is bõven elég, gõzöm sincs minek kéne több

hmm.
honnan töltesz?
avass be😄

bertino
azért nekem sikerül...

én nem az upcre értettem (upc rulz😄), mert én marhára örülök annak is, ha 180 helyett akárcsak 400-zal is tölthetnék, csak torrenten pl. nem lehet kihasználni (még a 180at se).

Mo.Organ
Ki igérte meg hogy a torrentes oldalakrol mennyivel is fogsz tölteni?????????
A f****m ki van már a sok okostojással. Ha locsolni mentek ne pénzt kérjetek hanem egy k****a ÁSZF-t.

Mo.Organ
nem lesz. Volt ilyen pletyka de az megmaradt csak annak.

vper
santaigo2
medium

[vper]HUN A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok...:-)

mi az összefüggés?😄

schrank
ezt nem hiszem el hogy még mindíg nem lehet játszani a sok kis fassszopó torrentes miatt <#gonosz3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

jó kis letöltés dél-amerikából!😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Munch
Torrent nem érdekel, se ftp-rõl, se webrõl, sehonnan nem jön a megígért sebességgel. Pont a fele. Beszarás ez. 😞

Akkor ezt nézzétek.Chello Minimum xD

nekem a leglassabb torrent 25kval jött! én inkább rendes letöltést szoktam választani! az jó!5mbit😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

zsír ez az emelés, csak az a kár, hogy a torrent 8kval csorog :|

Hogy ne legyen tele a fórum képekkel
Napier
picit távol van kb.17900km de nem semmi a net! erre mondják hogy teljesítmény a köbön!😊

Gerygrey
Nálam teljesen rendben a ping
HunnernesKonge
Nah speedtest böngészõben letiltva 😊

Mo.Organ: A upc-nél tervbe van véve, hogy pulsz pénzért nagyobb upspeedet lehessen kapni?
Régebben volt szó errõl, akkor nem nyilatkoztál, azt se mondtad hogy kacsa -e. (Ha igen akkor mind1, ha nem akkor ird le plz hogy kb mikortól és milyen árakkal)