UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
jjja jó lenne valami ésszerû magyarázat mert már lekaparom az arcom az idegtõl <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

NeoMaN
Inkább azt mondjad, mi lehet schrank-ék felé a gond...
:P

NeoMaN
:P

Mo.Organ
Te egy okos ember vagy. Gondolom 40 felé már az ember sokat tud.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

schrank
és hogy hogy megszûnt magától annó a probléma ? lejárt a 45 napos próbaverzióm <#idiota>

Az idézet egy másik fórumból van...

schrank #10724 Na az a tûzfal volt szerintem ami nem engedte a programjaidnak a kommunikációt...

Ezek után az esti magas ping lehet néhány jól eléldegélõ spy progi is akik akkor szeretnek dumcsizni.<#hehe><#dumcsi><#dumcsi>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

bertino
egy ekkora barmot én biztos nem okítok :DDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

schrank
nem kell részletesen leírni a folyamatot csak a fõbb hálózati ismereteidet ecseteljed nekem

bertino
blabla... :D
hiába mentegeted magadat <#lama>

schrank
csak azokat a különleges netes képességeidet sorold fel amelyekhez egy egyszerû halandó user nem ért <#worship> légyszi csak hogy Mo.Organ-ék is röhögjenek mivel májerkodol <#hehe>

bertino
ja, én legalább értek a NEThez valamennyit :D
eddigi megnyilvánulásaidból ítélve kicsit többet is, mint te :DD

schrank
egy hardver és torrent és harcore <#kocsog> aki állandóan használja a hálózatot töltöget le mindent aztán meg írogatja atopikokba hogy ez is szar film volt meg az is szar játék <#idiota>

schrank
modem

Grifidos: honnan idézted ?
bertino
lol egy mezei láma lúzer, aki csak játszani tud, de gõze sincs az internetes dolgokról, beállításokról, szokásokról, biztonságról

grat, ezzel csak még mélyebbre ástad magad, könyvet kellene írni errõl a szerencsétlenrõl :DDDDDDDDDDD

schrank
de csak munkaidõn kívül és hétvégén <#hehe>

schrank
mit lehet rajta beállítani mert én nem szoktam piszkálni ezeket a bonyolut dolgokhoz, amúgy ha jól emlékszem 3 éve még roszabb volt mert nem hogy nagy volt a ping hanem egyszerûen nem látta a játék a szervereket ftp-ni se lehetett mert mindíg azt írta ki hogy hivatkozási hiba magyarán lehetett szörfözbi azt annyi vagy vebrõl tölteni és az is 1.5 hónapig tartott mert pont akkoriba ment le 10K-ra a classic aztán kurvasok elõfizetõ lett hirtelenjében

PyRex
"Most vhogy mégis felált "

örülünk neki... <#mf2><#mf2><#mf2>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Beállításokról volt szó. Tanulj meg olvasni.

Mo.Organ
Mesélj nekem a jó, és a rossz tûzfalakrol. PLS.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

NeoMaN
Jaja, ez igaz. Spy vagy egy fasza kis Norton odabaszhat. :)

Mondjuk mindig csak este?
:PPP

schrank ÚR !
A saját gépeden is körül kéne nézni mi zabálhatja le a pingedet.Egy rossz tûzfal, virusirtó vagy spyware irtó beállítás például.
Mivel te elvakul multis vagy tuti, hogy használsz wilkót...na az is adhat a pingednek.<#hehe>

NeoMaN
Honnan ez az idézet??

"A chello és monornet sajnos mostantól nem támogatja a p2p progikat. Ha a szolgáltató (UPC) sávszélessége nem elég akkor a fájlcserélõ progiktól veszi el azt ..."

Lehet cáfolni.
Mellesleg a UPC honlapjáról is lekerült a szélessávú p2p kapcsolat reklámozása. Elérték a megfelelõ elõfizetõi számot most már lehet szivatni az elõfizetõk cirka 90%-át.

Viszont ez nem került bele az ÁSZF módosításába, ami alapján le lehet mondani az elõfizetést, hûség nyilatkozat ide vagy oda.

precision
telefon szerintem, ÜFSZ
hát vagy upc.hu -n nézhetsz vmi mailcímet, csak nemtom kinek kell küldeni az ilyeneket... Mo.Organ biztos jobban tudja

Bazinga!

Schrank , én jó csókának tartalak , de ez itt per pill széllel szemben ... Mindenki tudja , hogy mire jó a chello , sok mindenre csak arra nem amire te szeretnéd , ez így van és kész . Én is játszom , nem jó , és nem is lesz sajna , másik szolgáltató , de ha ajánlhatok, akkor oda , ahol kevés elõfizetõ van. a nagy rózsaszín egy nagy sz@r ugyanúgy mint ez (hozzáteszem játékra és vidéken) , de fehérváron szomszéd lépcsõházból az én szerveremen a haver 6-7 stabil pingel csúcsidõbe , míg én 20 - 70 ; 80 ping. Azért van külömbség , járj utána , teszteld a netet amire váltasz nem irom le melyik de már van fehérváron. Ja , 16Mbit/768 10e Ft ez jött ki belõle. Egyébként ha jól kint laksz városod szélén , akkor is vacakabb pingel vagy de ezt ugyis tudod , én intézem a váltást , nem írkálok ide , mert itt semmi értelme , ez egy dícsérõ topic :) na minden jót szevasztok

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

schrank
micsoda <#ticking>

NeoMaN
jóvan, ez kamu vazzeg....

schrank
és milyen címre kell küldeni a levelet vagy inkább telefonáljak de ha lehet személyesen akkor inkább azt részesíteném elõnyben

érdekes nekem a pingem mindig jó volt bár csak magyar servereken illetve diablo 2-t nyomázom meg néha wowot, de nincs velük semmi baj... nekem ha bajom van és panaszkodom akkor állt nagy hiba van a nettel nálam:D hétfõn javitják meg nálunk a upc dobozt. sõt nekem úgy jó a pingem hogy 70-l küldöm a cuccot torrenten, közbe töltök le, és úgy diablozom vagy wowozok, és semmi lag nincs...
precision
jézusom... nem a te sávszéledrõl van szó bmeg hanem az azon a központon lévõ userekérõl összesen... amit leírsz idõpontot, akkor érnek haza iskolából, elkezdik használni a netet, nõ a terheltség, ping megnõ, és ez rosszabbodik kb 5-6 órakor mikor a jómunkásemberek is hazaérnek a munkahelyrõl és netezni kezdenek...ezért kell azon a központon állítani v. upgradelni, de a upc nem fog magától lépni ha nem zaklatod õket... írd be google -be hogy kábelnet és olvass sokat, mert van még mit tudnod róla

Bazinga!

schrank
de milyen kapcsolat van a ping és a sebesség közt ha a sávszélem teljes a válaszidõ viszont 150 és a csillagos ég közt ugráló milisekundum <#nemtudom>

precision
persze most verheted a melled, hogy a letöltõk miatt van, de senki nem mondta azt hogy nem miattuk van, csak unalmas a siránkozásod meg hogy meg akarod mondani hogy mire használjuk a netet... call upc

Bazinga!

precision
az említett napszakban a legnagyobb a hálózat terheltsége IQBETYÁR

Bazinga!

schrank
de közvetlenül kötõdik az említett napszakhoz <#nezze>

NeoMaN
nem, de nyilvánvalóan a lakhelyednél lévõ központjukan van valami hiba...

precision
ha lenne egy hangyányi fingod ehhez az egészhez akkor tudhatnád, hogy a megnövekedett sebesség miatt emelked(het)nek a pingek, ezt elõre lehetett tudni...bár hozzáteszem eddig nem sok ember panaszkodott rá, bezzeg te állandóan, amit mint már írtam leszarunk...most is azért reflektálok mert értetlen kisgyerek vagy: vegy megvárod míg mindenhol vége a fejlesztésnek (és jelentést teszel upcnél h szar a pinged és nem itt siránkozol) v. átmész adslre v. mindegy hova... a másik fórumon NSD is megmondta anno hogyha érkezik/érkeznek bejelentések egy adott területrõl h nem megfelelõ a szolgáltatás, kivizsgálják, és upgradelnek, iqfájter ne itt sírjál, upc -t tessék zaklatni, felfogtuk hogy szar a pinged, naés, ha minden nap 5x beírod attól jobb lesz? omfg.

Bazinga!

schrank
és akkor mi a magyarázat azt ne mondd hogy vannak a upc-nél ping felelõs operátorok akiknek ha lejár a munkaidejük egyes helyeken ugrik a ping a ...csába

hasonló tapasztalat.... nekem az a scientific atlanta modemem van....
néha ha teljesen kikapcsolom jó lesz egy darabig.....aztán megin belassul

Thermaltake Armor|Asus P5k3 Deluxe Wifi| Asus8800GTX |Thermalright HR-03 GT|C2D E8400@4Ghz |Thermalright Ultra-120 Extreme|Kingston HyperX DDR3 1GB|FSP ZEN 400W|

NeoMaN
sztem semmi köze hozzájuk, ugyanis nálam mindig 20 alatti a ping, és a leöltés is 10megabit....

schrank
az mit takar hogy felál a modem ? <#ticking>

schrank
akkor mitõl van az hogy csak hétköznap éjjel 3-tól délután 2-3-ig jó a ping ? egész délután és este full szar nnna meg hétvégén bármelyik idõpontban ! nekem ne akard bemesélni hogy semmi köze a sok kis gyökérhez akik itt menõznek hogy tárgyhó 10-én már 100GB-nál tartanak a chello mérõ szerint az övék szerint meg másfélszor annyinál <#nezze>

na méghogy itt nyugtatnak az emberek engem hogy azé szar a netem mert átállás van:) hát megelégeltem a sok netelmenetelt. Felhivtam a upct tegnap este 22 óra után hibabejelntést tettem, másnap reggel kint is volt 1 csávó új modemmel.. Érdekes hogy azzal se állt fel a modem, asszondja a szekrénybe van vmi gáz, hétfõn javitják meg...
Most vhogy mégis felált a modemem, csak kérdés meddig:)
Teljesen új modemet kaptam, asszondja a csákó hogy mindenkinél lesz megint modemcsere féléven belül

NeoMaN
Szerintem ez butaság. Legalábis én ugyanannyit torrentezek (sõt talán kevesebbet), a 10megás csellóval mint a 2megás dsl-el.

schrank
nem is volt rá panasz de nem is lógott éjjel nappal rajta a sok kis torrentes <#kocsog>

NeoMaN
Azért az elég furcsa, hogy 4 hónapja amikor még ADSL-em volt és tudtam, hogy a költözésünk miatt Chello lesz, PONT A PINGRE ÉS A PACKETLOSSRA kérdeztem rá mert sok Chello-s játékostársam panaszkodott ezekre. Erre jól leoltottál vazzeg, hogy milyen láma vagyok, és a kábeles csello a legjobb.
Erre most meg itt sírsz hetek óta.
Akkormostmivan?

schrank
nem tudunk szerzõdést bontani, vagy igen ... <#miaz>

<#rinya> nem tudok rendesen netezni mióta emeltek és profot fizetek.....
6M-el sokkal jobb volt, s lekorlátozták más szolgáltatókhoz tartozókat....
Másfél, 2 hónapig extreme netet kapok 5k val drágábban .....
Szerintetek ezt így kellet chellonak csinálnia??? Miért nem várt még?
Volt 750 es pingem is csúcsidõbe<#wilting>....
Még várok hátha javul de ha nem akkor off chello.....

Thermaltake Armor|Asus P5k3 Deluxe Wifi| Asus8800GTX |Thermalright HR-03 GT|C2D E8400@4Ghz |Thermalright Ultra-120 Extreme|Kingston HyperX DDR3 1GB|FSP ZEN 400W|

schrank
benéztem a moderátor topikba de nem láttam tõled új hsz-t csak ezt találtam "Chello topicban schrank megint csinálja a flame-et, kezd rohadt unalmas lenni... :/ " <#whatever><#vomit>

PyRex
hát persze, lehet használni sok mindent a monitor másik oldaláról kis kocka. élõben megnézném mit használsz... <#whatever>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |