22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bertino
    fogod és letiltod helyi kapcsolatot vagy kihuzod a kábelt.

bizony nagy fejtörés kell hozzá.
  • Travelos
    5 perc állás boot után, és semmit nem tudok csinálni, már minden felesleges alkalmazást és szolgáltatást leállítottam, csak a windows indul el, meg a net.
    Ez azóta van, mióta a chello-t bekötötték. Hogyan lehet azt beállítani, hogy ne induljon el a net a gép indításakor? mert gyanítom, hogy emiatt van ez a beállás induláskor!
  • Zinaj
    Miaz, h jatszhatatlan?
  • Casseus
    Jah Chello Classic: 10M/1M
  • Casseus
    és tudja :)
  • do2
    reggel jácchatatlan, este meg az asszonnyal kell jáccani ?:D
  • Casseus
    hülye kérdés.
    nappal játszhatatlan!
  • Zinaj
    minek akarod cserelni?:)
  • Casseus
    nyiregyházán tudtok valami internetszolgáltatót amire le tudnám cserélni a chellot?

belváros
  • Mighty
    Toltsd le az MS-tol a process explorert (kicsit jobb task manager, mint a beepitett). Ebben be tudod allitani a vedett programok, servicek prioritasat is. Tedd idle-re azt a processt, ami a legtobb processzoridot zabalja.
  • Travelos
    ki van kapcsolva, de a service-t mégis indítja bootoláskor :)
  • LES FORZA INTER
    ez még mindig az SG szal te is leszólsz másokat és téged is leoltanak
    megszoksz/megszöksz magyar mentaliti
  • LES FORZA INTER
    windows automaticus frissítést kapcsold ki az csinálja, nekem is ez volt a baj, kikapcsoltam és voala megy, a net itt annyiban zavar be csak, hogy ha van net akkor próbál frissíteni, ha nincs akkor nem próbál---->egyből megy minden
  • Zinaj
    online rendeltem csomit, de vissza jott a mail, h reagaltak, de a tv szamlat ki kell egyenliteni vagyis 0 ft-ra es akkor lehet csak netet.most akkor ujra ha befizettem a januari tv-t akkor rendeljek ujra???
  • Mighty
    Megvan a jogod, hogy a szemed pillantasat ket-harom centivel feljebb vidd, ha nem tetszik egy hozzaszolas.
  • devilk
    úgy látszik nem éretted amit írtam.
  • Dj Faustus #13263
    "Szerintem, jobb lenne, hogy mindannyian, akik hülyeséget beszélnek, vagy okoskodnak, befognák. Szerintem senki sem érdekel, milyen pix bix fix dolgokról beszéltek. "
    "A tudatlanság hatalom."
  • PíszLávJuniti
    mire gondolsz?
    torrent + titkosítás?
  • devilk
    Szerintem, jobb lenne, hogy mindannyian, akik hülyeséget beszélnek, vagy okoskodnak, befognák. Szerintem senki sem érdekel, milyen pix bix fix dolgokról beszéltek. Én nem védek senkit sem, de azért shabba már túlzásba vitt a dolgot, úgy ahogyan más is... LOL.

ladminka! Nem hiszem, hogy bárki előtt le kell borulni aki ide ír, vagy esetleg nem ír ide.
  • ladminka
    Új?
    Ja persze, Shabba már nem ír ide, mert nem becsültétek meg, csak beszólogattatok neki. Én meg béna szar voltam és nem tanultam más kárán, voltam olyan botor, hogy írtam ebbe a fórumba is. No sebaj, ezen a legkönnyeb változtatni.
  • lampard99
    már beszéltem velük nem fizetem be egy számlát és lekorlátoztak.
  • Barnus
    te vagy az új* mindenttudó. Sorry, az új lemaradt valamiért :)
  • Barnus
    Te nyertél, te vagy az mindenttudó lila T-gombunk.
    Akkor megmondanád, mi a szösz?:D
  • PyRex
    az mit jelent, hogy akad a net? :)
  • Mighty
    Ha lusta vagy ujra felhuzni a wondows, hibernalassal kapcsold ki a geped.
    C-n legyen annyi szabad hely, mint a fizikai memoria merete.
    1. gyorsabban leall a gep
    2. gyorsabban elindul a gep
  • lampard99
    hello nekem csütörtök óta akad a net. És akárhányszor hívom öket 30 perc várakozásai időt kérnek. Van másnak is ilyen problémája?(Bp 14.ker)
  • Travelos
    mióta bekötötték a chellot, azóta van egy baromi idegesítő dolog:

Indul a gépem, feláll a windows, és látszólag minden működik, de ha lemegyek a tálcára, akkor ott a kurzor homokóra lesz, és semmi nem működik. Az égvilágon semmi, semmi nem indul, még a feladatkezelő sem jön be, még az óra a jobb alsó sarokban is megáll, de a gép nincs lefagyva!!
    Ha azonban gyorsan a boot után elindítok valamit, pl. most a Mozillát, akkor az megy, azért tudom ezt is most itt begépelni, de már semmi mást nem tudok most elindítani.
    Már mindent kivettem az indítópultból, minden sercice-t leállítottam, ami pluszban benne volt, de nem jó! Valami hálózati service kavarhat be, ami kicsit később indul, kb. 4-5 másodpercem van, hogy elindítsak valamit. Aztán pár perc állás után megjavul, és minden megy rendesen, de azért ez elég gáz, hogy ennyit kell várnom egy indítás után.
    Hol a hiba ? :):?
  • Aspyrin
    Drága kedves szolgáltatóm csütörtök este óta küzdött(állítólag) központi hibával, így se televízió, se internetelérésem nem volt. Azért repes a szívem, hogy mára helyrehozták..
  • precision
    lemaradtam valamiről? :D
  • BigPunisher
    a zöld út újra hasít...kíváncsi vagyok meddig....

iszonyat tetszik, hogy bármilyen korlátozás, védelem, támadás jöjjön is a szolgáltató szektorból (nem feltétlen upc) a warez társadalom napok, órák, percek alatt válaszol...

FUCK UPC
  • ladminka
    "lehet, hogy", "kizártnak tartanám", "szerintem", "Hát igy tünik", "nem tartanám logikusnak", "akár"

Nyilván nem kötelező semmit elhinni, ha te jobban tudod. Ja, hogy nem tudod! Csak véled, gondolod, kizártnak és valószínűnek tartod.

De biztos bennem van a hiba.
  • Barnus
    Hát igy tünik logikusnak ja. Csak itt mindenki olyan okos folyton és osztja az észt olyanokról, amiről fingja sincs, merthát biztos más se ért hozzá, akkor ki mondana ellent :) Ettől függetlenül lehet, hogy külföldön végzik, de nem tartanám logikusnak. Ladminka kollégánk biztos látott már ilyet, látta hogy hol és miképp programozzák, sőt akár ő maga is be tudná programozni otthon, jobban mint akármelyik upc-s, merthát azt mind tudjuk, hogy a upc-nél senki nem ért semmihez, de ahogy olvasgatom egyesek hozzászólását, itt ugy tele vagyunk profikkal, hogy a topic akár saját netszolgáltatót is nyithatna, minden szakember meglenne hozzá :D:D
  • PyRex
    a beállítását is itt végzik, ebből a szempontból a holland chellonak semmi köze nincs hozzánk. lehet, hogy technikai segítséget nyújtanak, de kizártnak tartanám, hogy ne a magyar chellosok állítanák be (szerintem azért is működik néha hülyén) :p
  • CzGobe
    köszi srácok
  • ladminka
    http://prov.chello.hu
    ha nem tudod a neved, jelszavad, akkor
    http://www.upc.hu/ugyfelszolgalat/kapcsolat/chat
  • ladminka
    "szerintem tévedsz: a korlátozást magyarországon "végzik" speciális eszközökkel, amik feltehetően profi csomag alapú szűrésre illetve forgalomelosztásra lettek kitalálva. és mint ilyen eszközökön, mindegyiken speciális szoftverek futnak amikbe természetesen bele lehet nyúlni - NSD információi is ezt igazolják."

Nem tévedek, csak nem olvastad el figyelmesen, amit írtam. Amin írtam az az, hogy ezeknek az eszközöknek a beállítását (tehát konfigurálását) nem magyarországon végzik. Az eszközök fizikai és topológiai helye szóba sem került.
  • PíszLávJuniti
    nekem is 100 mega. a routerig :)
  • PyRex
    vagy átregisztrálod az új hálókártyára, vagy simán csak megnézed a régi gépnek a mac addressét és az új gépen megadod ugyanazt a hálókártyádnak.
  • PyRex
    persze :)
  • PyRex
    szerintem tévedsz: a korlátozást magyarországon "végzik" speciális eszközökkel, amik feltehetően profi csomag alapú szűrésre illetve forgalomelosztásra lettek kitalálva. és mint ilyen eszközökön, mindegyiken speciális szoftverek futnak amikbe természetesen bele lehet nyúlni - NSD információi is ezt igazolják.