22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • PyRex
    pöppet el vagy tévedve, ugyanis nem a torrentet, hanem minden p2p-t korlátoznak. egyre több cucchoz p2p alapon lehet hozzáférni, ami mind legális...
  • pimpa28
    UPCdolgozónak volt az "aki deluge klienssel ügyeskedik, azt lekorlátozzuk 128/128-ra" beírása, nem? Na, aki ezek után még ad valamit a szavára, az meg is érdemli. :)

UPC meg korlátozza a p2p-t, ha a hálózat miatt fontos, de ne azért, mert p2p-n csak kalózcuccok keringenek. Ilyen alapon én is kinevezhetem magam hatóságnak és letépem a lopós kisebbségiek ujjait. :)
  • Redmaster
    Az agyam eldom rajtatok. De most komolyan. Ilyen idiótaságon idegeskedni hogy most 750 gigát letölthetsz e 3 hónap alatt vagy nem. Szidjátok hogy nincs az Áfszben meg minden de úgyse csináltok majd semmit. Ez az egyik amin kiakadtam.

A másik meg hogy p2p korlátozás. Felőllem korlátozzák. Most jöhetnek azok hogy "(1)Én nem azért fizetek x összeget hogy ne tölthessek torrentről" meg hogy "(2)És mi van azokkal akik legális adatok küldés-fogadására akarják használni a torrentkliensüket". Csak erre a két dologra emlékszek hirtelen ami felmerült. Na erre most elmondom a véleményem:

(1)Azt viszont elfelejtitek hogy illegálisan. Szóval fel vagytok olyan dologért háborodva amiért másnak kéne. Lassítsák felőlem. Még így is örülhettek. Mert azt is megtehetnék hogy jobban vagy akár teljesen lekorlátozzák. Nekem cselló minimumom van és még örülök is hogy korlátozzák. Mert így tudok egyszerre tölteni is meg codozni is normális pinggel(az igaz hogy a Cfossped is dolgozik erősen meg a pingre majd még kitérek).

(2)De most komolyan tegye fel a kezét az aki legális adatokat oszt meg torrenten keresztül. Szerintem nem lesz 3 embernél több. És ők se küldözgetnek több gigás fájlokat naponta. Inkább ha van esze akkor FTP-n küld akkor ha nagy fájlt akar és gyorsan.

És végén hogy nehogy azt hidjétek hogy enyém az Upc dolgozó reg szidom egy kicsit a csellót. Azt hittem most téli szünetben hogy bemegyek és rájuk gyújtom a házat. Nem lehetett semmilyen multis játékkal játszani mert 100-200-300-as pingem volt( előfordult 800-900 is) és még a net is egy rakás sz.. volt. Volt olyan hogy 1 oldal 1 perc alatt se jött be teljesen.

És amúgy nem tom minek kell oltani az UPC dolgozót. Ő nem tehet semmiről. Nem ő lassítja le a netedet vagy ha igen akkor nem ő találta ki. Nemhogy örülnétek hogy van egy belső ember aki mondhat pár háttérinfót.
    Na béke
  • Japep
    Hello!

Ez a topik csak a netről szól, de mindegy megkérdezem, hátha... :D

Nem tudjátok esetleg, hogy mikor lesz a UPC kábel/tányéros csatornái között a magyar Eurosport2 ?

Előre is kössz!
  • lokissrác
    Na mi a vita tárgya? :: )
  • PyRex
    persze hogy nem, teljesen más frekitartományban megy a telefon és a net (meg a tv)
  • bertino
    de a telefont nem is tudnák, hogyan korlátozni... marhaság az egész gondolat :)
    az meg, hogy nem bírja a hálózatuk, az sztem csak ünnepekkor volt, de akkor érthető.

vagy még mindig szar ?
  • Barnus
    A mentőket hivhatod, de csak ha három egymást követő hónapban nem hivtad őket 2-nél többszer, különben a mentő helyett hallottaskocsit küldenek :D
  • BigPunisher

majd csak csúcsidő kívül.....
  • PíszLávJuniti
    " hogy a legkevesebb előfizető hagyja ott vagyis a legkisebb bevétel veszteséget szenvedje el. "

és tessék mondani, a telefon szolgáltatást mi szerint menedzseli / prioritizálja ?
    ha a mentőket akarom majd hívni, akkor azt esetleg majd hagyni fogja?
  • bakvarnyu
    nekem máris olyan mintha korlátoznák ezt a deluget az aplod alig megy de a danlod is csak félgőzzel
  • Zóanagyvarázsló
    Megjegyzendő, a T-Online esetében sem havi jelelgű volt a korlát, hanem egymást követő 12 hónap folyamán nem volt szabad háromszor átlépni, legalábbis az ÁSZF szerint. Csak sajnos a szolgáltatók szerint az a menő, hogy korlátlanként hirdetik az adott kapcsolatot, akár az, akár nem. Persze számomra a Chello gyakorlatilag korlátlan, de ettől még tényként nem jelenteném ki, mert csúsztatás.
  • devilk
    Áh nem. Nem ez a lényeg. Szerintem senki sem visz haza több terra adatot. Kivétel a HD-sek:) Ők vinnének:D Csak az , hogy nem kell az embert hülyének nézni. nem?gondolom te sem szereted!
  • precision
    ehhez az egész korlát dologhoz annyit tennék hozzá, hogy nemtom emlékeztek e rá mikor t-online a 150 gigát meghaladó ügyfeleivel csak úgy _felbontotta_ a szerződést, úgy hogy az ÁSZF -ükben szó sem volt semmilyen korlátról
    tényleg, három egymástkövető hónap átlagaforgalma nem haladhatja meg a 250 gigát...akinek ez nem elég, az rakjon be gépet szerverterembe és terrányi adatokat hordjon magának haza mobilracken, _MERT EZ A MENŐ_ !!!
  • devilk
    Annyi a dolog lényege, hogy nem kéne megtéveszteni a fogyasztót:D
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem is bőven elég a 250 GB-os átlag, de nem mindenki van ezzel így, különösen a HD formátumok megjelenése óta. A korláttal nincs is semmi gond, egyszerűen nem kellene korlátlanként hirdetniük.

A többség inkább a P2P priorizálása miatt panaszkodik, ezt is tagadták sokáig, hazudoztak, és mivel ma is csak félhivatalosan létezik, sokan előfizetnek a 20 Mb-es netre, aztán csodálkoznak. Perzse ha utánaolvastak volna, akkor nem érné őket meglepetés.
  • Barnus
    most ezen mit csodálkoztok? az aszf szerint sosem volt korlát. akkor se amikor régen évekkel egyszercsak bevezették a 10 v 15gigát. Vagy 20? nem is emlékszem már. Aztána ugye felemelték 30-ra, majd most elvileg nincs, de gyakorlatilag van egy elméleti 250 giga. ami ráadásul nem is konkrét korlát, csak egy 3 egymást követő honapban 250giga/hó. amit egyrészt baromira nehéz elérni(nem mondom, hogy nem lehet, én a közelébe járok időnként), de ha két hónapon keresztül folyamatosan letöltesz 300-300 gigát, akkor a 3.ban kicsit visszafogod magad, és töltesz csak 150-et, és utána megint mehet ami a csövön kifér. én viszonylag sok szart letöltök, rengeteg mindent amit aztán törlök. szar film, szar program, sorozatok, stb, és mégis szerintem havi 250giga korlát miatt sirni röhej. Mi értelme van?
  • tompka
    Gyúj de durva!
    Havi adatforgalom
    "Nincs"
  • devilk
    Valaki lőjje már ki a tagot:D
  • do2
    Devilk a végén még beakarod adni itt nekem hogy Elvis már nem él! ELVIS ÉL HA MONDOM!
  • devilk
    havi adatforgalomra célzok
  • do2
    ha arra célzol hogy én vok upc nick akkor elég nagy tévedésbe vagy. eleve az irásunk tökre másféle.. ennyire vak nem lehetsz...
  • bertino
    "Havi adatforgalom
    nincs"

• devilk
    Ezt már szeretem. Akkor jól emlékeztem hogy valahol láttam és olvastam is...
    ennyi.
  • Zóanagyvarázsló
    Legrosszabb esetben is mi van? Regisztrál egy 'rendőrbácsi' nicket is, ennyi.
  • devilk
    Te kis pöcs, NE írj senkinek sem!
    Mondom NE
    Figyeld a szám: NEM NEM! :D
  • Mighty
    "Akkor hol hírdeti magát korlátlannak?"

Itt:
    http://www.chello.hu/El_fizetes/Internet_a_chellotol/Rendeles_el_tt/A_megfelel__el_fizetes/

Nezd meg, a havi adatforgalom ala mit irtak :)
  • do2
    Én szivesen irok még e-mailt a rendőröknek is :) de csak akkor ha Devilk kéri! :)
  • Barnus
    oké. akkor fel kell állitani egy chello nyomozóbizottságot, és elkezdeni kikérdezni az embereket:)
  • Travelos
    lassan kezd ez az egész a gyilkosos nevű játékra hasonlítani! :D
    biztos ismered.
    ugyanis itt bárkinek lehet az alregje.
  • Sephi
    Nekem van egy olyan érzésem hogy oszkar díjat kéne adni :D
  • Barnus
    Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy shabba altja a upcdolgozo.
  • PyRex
    háát végülis van benne valami...
  • Munch
    Engem a felfelé sáv nem érdekel, lefelé nem bánnám ha ennyi pénzért a 10-es net helyett 40-eset kapnék például. Ebben az esetben TALÁN versenyképes lenne az ár.
    Ezt a felfelé sávot meg képzeljétek el egy olyan kínszenvedésnek, mintha egy lefelé folyó patakban felfelé akarnád önteni a vizet.
    Tavasztól elvileg HD sugárzások is lesznek. Az min fog jönni? A jelenlegi hálózaton nem nagyon tudom elképzelni.
  • Dj Faustus #13125
    Változnak a hírközlési törvények, változnak az árak, változnak a díjcsomagok. Így az ÁSZF is változik (pontosabban követnie kell a változást).
  • warrior28
    Hogy minél nehezebb legyen követni...
  • devilk
    mi a francnak kell az ÁSZF állandóan módosítani?
  • gduck
    Nálam felfelé is ugyanúgy le van korlátozva :(
  • PyRex
    ja csak felfelé van 1 megád, lefelé meg lehetne akár 20 is - nem ugyanaz.
  • devilk
    nincs ezzel semmi baj ha valaki leíjra az igazságot,
    de azért ne egy fél képernyőn 10x.