qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Barnus
    Ja hamár a gagyi ADSL-nél tartunk. Azt észrevettétek, hogy van ez az uj spéci reklám, hogy rendeljen ADSL-t telefonvonal nélkül?:) Na akkor az mekkora megtévesztés már a fogyasztókkal szemben, hogy ugy hirdetik, hoy vonal nélküli ADSL, ami igaz is, mert aktiv telefonvonalat nem kapsz, viszont az ADSL netelőfizetés 3ezerrel többe kerül havonta :D:D Pont annyiba kerül igy, mintha amugy megvennéd a telefonvonalat + a netet, csak még telefonszámot se kapsz hisz nem kértél :) Ha nem kértél, hát nem kapsz:))))) Ugyhogy én azt mondom még mindig sokkal jobb ide Chellohoz tartozni(voltam 2-3 évig ADSL-es anno) főleg mostmár hogy nincs 30giga korlát, minthogy a gagyi T-Onlineékhoz, vagyis Matávhoz vagy hogy a fenébe hivják most a matávot T- néven.

Két ismerősöm is van egyik 7. ker, másik XXI. és mostanában amugy sokat panaszkodnak ADSL-re. Egyiknek felemelték ugye maxra a sávszélét és a névlegesnek a felét se éri el. nem csak torrenttel, hanem a hires neves t-online sebességtesztelőjével sem.

szerintem az a legundoritobb, hogy felemelik a sávszélt duplára, anélkül hogy megnéznék megy-e az adott területen. Ismerősöm panaszkodott, üvöltözött velük, azt közölte a csaj, hogy sajnos nála nem érhető el az a sebesség, mert messze van a központtól. Bezzeg arra akérdésére nem nagyon tudtak mit válaszolni hogy akkor miért is fizettetnek vele havi 13 ezret ha nem is tudja az a terület ezt a sebességet? most irt nekik levelet és visszamenőleg követeli vissza a különbözetet. Mivel ha egy szolg tisztában van vele hogy a központtól 10km-re már nem tudja nyujtani a szolgáltatást, akkor bővitéskor hivja fel a figyelmet. Szóval szerintem T-ék sokkal sokkal suttyóbbak UPC-nél. Én 17.kerületben spec baromira meg vagyok elégedve a chelloval. semmi bajom vele, a nap bármelyik időszakában 1.2MB-vel tudok tölteni le, jelenleg is megy feltöltés 126kb/seccel. szóval szerintem fasza:)

Ne egymást szidjuk inkább hanem a csóró ADSL-eseket akik szerint a matáv jobb :D