UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
folyamatosan kapok PÜ-ket hogy nekik is ugyan ez a bajuk csak nem írogatják ide mert tudják hogy nem lehet csinálni semmit <#idiota>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zsoltika 007
Nem tudtuk hogy te vagy a kiválasztott! Egy pillanat és beszólok a központba hogy ezt a senki pyrex-et nyomják át a lassú vonalra õfelségét meg közvetlenül az optikaira. <#phone> <#nyes>
Igény esetén a nasa embereit is kiküldjük ha a stabil 1-2 ping túl magas lenne. És fekete autóval járjuk majd a környéket és rögtön ítélõ bírósággal kivégeztetjük a senkiházi letöltõket!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

schrank
pihennyé má

PyRex
"ilyeneknek"

qrva gyorsan fejezd be azt a stílust kisfiam, mert kezd belõled elegem lenni, de nagyon.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

schrank
az ilyeneknek minek ping <#szomoru2>

PyRex
pingjeim is jók ^^

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

schrank
szarok a letöltésre az jön rendesen de az hogy 100-as pingem van a mérõ szerint ami valójában 300-800-ig ugrál az több mint felháborító <#duma>

PyRex
mostantól csak szimplán mindig kiröhöglek:

schrank
[url=]gyalázat <#szomoru2>

Ezért válts szolgáltatót és akkor nyáron nem kell unatkozni! 😊

Callo Of Duty , NFS Carbon , Flatout2 IMÁDÓ!!! :):):)

PyRex
Ne nekem mondd én is csak válaszoltam 😊

schrank
varnyú ahány ház annyi szokás full szar a ping hétvége van és ami aggasztó az az hogy nem sokára nyáriszünet mi lesz itt <#szomoru1>

Munch
Én arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e hozzá domaint lefoglalni.

bertino
hát meg mondjuk nem ilyen szutyok helyre kell pakolni, hanem ahol békén is hagyják...

NeoMaN

Vicces lenne ha így warezolnál.
😊))))))))))

NeoMaN
Hát jah. Nem is értem miért olyan "új" ez.
8 éve még így mûködött a warez....

PyRex
kérdés, hogy az atw-n meddig maradnak fent az mp3-ak, vagy filmek... ^^

precision
Csinálsz egy free tárhelyet vmelyik szolgáltatónál (pl atw, 500 megát engedélyez), leszedsz egy php directory listert (google a barátod) aztán feltolod a fájlokat is a tárhelyre meg a listert is. Az mindent elintéz neked, nem kell bajlódnod a weboldal készítéssel, szépen kilistázza a fájlokat, és aki akar ráklikkel és már tölti is le. Ja és persze ez ingyenes ám, ez a chello webtáros izé gondolom nem.

Bazinga!

bigapó
nálam sincs gond inkább egyéni lehet a problémád. igaz, hogy csak minimumom van, de ha mondjuk 10 kB/s a fel és 60 a le, akkor is tudok játszani, elõfordul, hogy 10-15 csak a ping, de néha hullámokban megnõ, ekkor viszont jó nagyra, 5-600 is lehet. de ez csak pár másodperc, aztán visszaáll.

The Matrix has you...

PyRex
Bocs, de ilyen nincs. Mármint lehet, hogy nálad van valamiért (szerintem a véletlen mûve), de az, hogy mondjuk este 7-kor torrentezek, ne mondd már, hogy beleszól abba, hogy este 9-kor milyen a pingem, mert körberöhögöm magam. Mondom: nálam még akkor sem nõtt számottevõen a ping, amikor 1,6 megával töltöttem közben lefelé...

bakvarnyu
Nem írtam volna le ha nem tapasztaltam volna már legalább húszszor.

A helység mellesleg nem a szobának, hanem inkább a településnek lehet a szinonímája...
schrank
én elolvastam a chello.hu-n szerintem elég egyértelmû minden tudnivaló vele kapcsolatban <#nemtudom>

CzGobe
szalagavatós képek, érettségi tételek, kisebb dolgok (pl vicces home_video, java jatékok, ilyenek) megosztására használnám

eom$

schrank
már nemtudod hol tárolni azt a sok szart amit letöltöttél mi ? <#hehe>

CzGobe
webtáros-ról infot pls!

eom$

Casillas
inkább egy napig ne vegyen levegõt, és este mennyivel nyugodtabb lesz a topik 😞

[gonosz <#eplus2> ]

Vivimos por ti, vence por nosotros.

schrank
oké de neked mennyi idõ szokott eltelni vagy ez is csomagfüggõ mert akinek gyorsabb a nete annak többet kell kihagynia ? ez jó kis sztori lenne az xaktákban is megállná a helyét <#hehe>

PyRex
semmi köze a pingnek ahhoz, hogy elõtte letöltöttél-e... sõt nekem átlagos letöltés közben is jók a pingek (ha nem megy tényleg fullon a letöltés)

bakvarnyu
probald ki, hogy egy napig nem toltesz es este milyen a ping

bertino
miért nincs SGn szavazat alapján userban ? <#banplz>

bertino
mééééggg léécciii <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

ez egy fórum
tudtommal itt mindenki leírhatja a véleményét, bár lehet te még azt se tod, mi az, hogy internet, csak online gameeeeeeeeee, mint a 10 éves pöcsök

nekem az a véleményem, hogy kurv@'ra idegesítõ vagy <#idiota> és ez nem vicc

schrank
kikérdezett tékomos kecseg <#mf2>

bertino
uninstalláld inkább magadat az SGrõl

schrank
mennyi idõeltéréssel mert reggel töltöttem egy kis pár megás szart 7-kor gép kikapcs és fél négykor bekapcsolom hogy hentelek azt full szar a ping ha ezen múlik uninstallálom azt a szart <#hehe>

bakvarnyu
Lehet az a gáz, hogy napközben torrentezel este meg játszani akarsz. Nekem olyankor szokott magas lenni a ping ha közvetlenül elõtte megy a torrent.

schrank
igen próbáltam irónikusan tudomásodra hozni az ország elmaradott térégei és az én szûkebb hazám közti infrastruktúrális szakadékot <#hehe>
amúgy meg komolyra fordítva a szót a ludas lehet az hogy nem eredeti a vindózom és erre rendszeresen figyelmeztet szerencsétlen <#vigyor5>

precision
mi? külön net elõfizu van a nappalira meg a szobára v. mi? 😄

Bazinga!

schrank
jóvammá ne nézzé hülyének ha nem tudsz olvasni azt irtam helységenként elõfizetõ nem azt hogy halységenként felhasználó <#idiota>

precision
Te olvasni is szoktad a topikot vagy csak random idõközönként beírod a rinyádat? 😊 Csomó ember van pl itt ebben a topikban is akik egy utcában, vagy max 1-2 utca távolságra lakunk egymástól. Amúgy a lakóházban amiben lakom így hirtelen 5 családnál tudom hogy van chello -ja, legkisebb medium.

Helységenként egy? Na várjcsak, hogyisvanez? Meg van osztva a neted v. mi? Várj mert ha ez igaz kezd funny lenni. Minimumot osztasz meg, és miközben a másik szobában torrenteznek, te azért sírsz mert nagy a pinged? 😄 Nyílván nem. Ezért is mondtam hogy ha nálad szar _VÁLTS SZOLGÁLTATÓT_ és/vagy ne síránkozz itt mindig.

Bazinga!

bertino
akkor jo, szenvedjél csak hülyegyerek, megérdemled 😄DDDDDDD

schrank
valszeg azé mer nálatok utcánként egy elõfizetõ van nálunk meg helységenként egy <#miaz>

precision
nem én csináltam azt a topikot
amúgymeg nemtom mit sír a szád, nálam counter strike alatt is 10-15 a pingem magyar szervereken, külföldieken is átlag 50

Bazinga!

schrank
nnnna megszólalt a torrent topik létesítõje maga a fõgonosz <#worship><#hehe><#taps><#banplz>

precision
válts szolgáltatót és -fav
mindenki jól jár...

Bazinga!

bakvarnyu
Te mitõl érzed jól magad? Egyébként csak a world of warcraft a fizetõs azt meg mi is utáljuk<#nyes>

vper
Eddig azt hittem az emberi hülyeségnek is van határa......de nincs<#nemtudom>

[vper]HUN A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok...:-)

scs17
az az idõpont a fejlesztések végét jelenti ami az emeléstõl független

DjDano
Nem mindenki az überfos stratégiai miniemberkékkel teletûzdelt álomvilágban vagy az egyéb játékfüggõséget okozó multiplayer baromságoktól érzi jól magát.

Én csak nevetni tudok azon a sok barmon, aki még fizet is hogy online játszhasson.... ez a virtuális bábítószerkereskedelem