UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
A júzerek nagyrésze sztem bõven az.
😄

Met
nem, aki ilyen cuccal tol illegálist az komplett idióta 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

NeoMaN
Valami ilyesmint reklámoz a mikrofos is....
Na, ha valaki ilyen cuccal tol illegálist az tuti bukta.
😄

precision
ez jó kérdés...azt írja hogy más felhasználókkal oszthatja meg, de ez számomra nem világos hogy a szolgáltatás felhasználói vagy bárki
Mo.Organ biztos pontosabban tudja

Bazinga!

CzGobe
csak UPC elõfizetõk tudnak innen letölteni?

eom$

precision
én olvastam róla az ÁSZF -ben, részlet:

3.3.6 UPC WebTáros tárhely szolgáltatás

A UPC WebTáros szolgáltatásra történõ elõfizetéssel az elõfizetõ mûködõ Internet kapcsolattal a világ
bármely pontjáról elérhetõ tárhely szolgáltatást vehet igénybe a szolgáltatótól. A UPC WebTáros
szolgáltatás által biztosított könyvtárrendszer segítségével az elõfizetõ fájlokat tölthet fel a tárhelyre,
amelyeket ezt követõen kezelhet és más felhasználókkal is megoszthat. A UPC WebTáros szolgáltatást
akár nagyobb méretû fájlok más felhasználók részére való elérhetõvé tételére, biztonsági mentésék
végrehajtására és prezentációk közzétételér is alkalmas. Az ingyenesen letölthetõ UPC WebTáros
szoftverkliens segítségével az elõfizetõ UPC WebTáros szolgáltatást Microsoft Windows 2000 vagy
Microsoft Windows XP operációs rendszer alatt mûködõ virtuálisan csatlakoztatható hálózati
meghajtóként is igénybe veheti

Bazinga!

Mo.Organ
WEBTÁROS hallottatok már róla?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

"A kérés nem teljesítheto. Kérem próbálkozzon késobb! "

lol

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

schrank
nem én játszok vele hanem az alattam hozzászóló <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Mo.Organ
miez? PACMAN 3D verzióban?? <#eplus2>

Mighty
Minden online játéknál kell a jó ping...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

schrank
mer aztán ezekhez kell a jó ping mi <#hehe>

másnak sem mûködik a forgalommérés?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

bocsika, monornetes vok. azt lehet tudni h még fognak-e húzni erre fele , mert extreme helyett nekem vmi átmenetes, 7mb/0.7mb van 😄
választ elõre is köszi

Mighty
Tudomásom szerint az újpesti fejlesztések még tartanak. Érdekes, nekem nincs gondom az online játékkal 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mo.Organ
te mirõl beszélsz?

szimplán szerencsés vagy, a upc magyarország vezetõinek vagy barátaiknak a lakhelye körül élsz, így ott már befejezõdtek a 'fejlesztések'.

bertino
<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PyRex
schrank nyugodj meg: ezután is mindenki k*rva sokat fog letölteni. de abban is biztos lehetsz, hogy nem emiatt nem tudsz játszani. nálam pl tök jók a pingek, fullos a sebesség. akkor most ez hogy lehet?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

schrank
áááá értem mire célzol a kiskakas a torrentezõ a darazsak víz meg mittudomén még micsodák meg adat <#hehe>

Mo.Organ
Errõl egy mese jut eszembe. A kiskakas gyémánt félkrajcárja.

Elmeséljem?

Szívd fel begyem a vízet . . . <#idiota>

dienesoft
Már megint ugyanott vagyunk, ahol a part szakad. Valaki rinyál, mert nem csinálták meg a netet és hogy sokkal lassabb mint eddig. Tökéletesen megértelek. De kéremszépen, ugyanilyen problémám van nekem is. Sõt, ugathatnék, mint a hülye, hogy kétszer olyan lassú volt a netem, mint elõtte!( mára normálisan beállt).
De megyek vele valamire? Nem. Érdekel valakit? Nem. Tudunk vele valamit kezdeni? Nem. Nem te vagy az egyetlen, aki így jártt, egyszerûen ez van. Egyet tudsz tenni: várj (úgy mint én), hogy a fejlesztések befejezõdjenek.

schrank
akinek nem inge nem veszi magára de emlékszem azokra akik a korlát eltörlése után alig egy héttel már májerkodtak a 100GB-os forgalmukkal de neveket most ne mondanék mert így is kezditek felszívni a vizet <#vigyor5>

DjDano
A múlt havi adatforgalmam még a 30 gigát se érte el... pedig 5 megával nem nehéz összehozni <#lama>

Zsoltika 007
Ahhoz képest hogy te magyarázol a magyar mentalitásról fa**án kiosztod az összes usernek hogy kuss mer te neked netezni kell. Ja bocs mert mi is használjuk a szolgáltatást (és nem mellékesen fizetünk is érte). De hát te azt le**arod ugye? Csak neked jó legyen. A szomszéd meg mindenki más bekaphatja.

Na ez a ratyi mentalitás! <#integet2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

bertino
ezaz, mondjad még a magadééétt lééccciiii így se vagy elég mélyen <#kuss>

schrank
jaj most ne kezdjük el hogy kinek mennyi esze van T-com <#hehe>

bigapó
hagyd, Õ már csak ilyen kis-Diktátor fajta😊)

egyébként jelzem, hogy nálam szintén elõfordul ugyanez a probléma, kedves Scrank kollega, hiszen én is ezt a cipõt hordom, csak nekem más a méretem...kissebb, úgyhogy talán kevesebbet is nyomok a latba, de ez most lényegtelen.
ja és egyáltalán nem töltök le minden szart és nem állandóan megy, de ha így lenne, ahhoz sem lenne semmi közöd, mint ahogy arra DjDano rávilágított😊)

és továbbra is azt javaslom, hogy várjuk meg a fejlesztések végét, addig pedig felesleges mindenféle RINYÁLÁS...
peace még mindig😊

The Matrix has you...

bertino
már megint annyi eszed van, mint egy adag töknek <#eljen>

schrank
olyan jogon hogy a többi elõfizetõ érdekeit sérted <#lama>

DjDano
Elmész a francba... milyen jogon akarod te meghatározni ki mit tölt le? idióta <#violent><#violent><#violent><#violent><#kocsog><#kocsog>

schrank
ha én játszok akkor az azt jelenti hogy aktívan használom a netet de az hogy te minden szert letöltesz aminek a tizedét sem nézed hallgatod játszod az kurvára nem normális hanem a gyökér magyar mentalításra utal miszerint ha fizettem a netért akkor jogom van azt letölteni én simán visszavetetném 100GB-ra a korlátot utána meg egységesen 512Kbit/s <#nezze>

bigapó
még mindig csak az, hogy meg kell várni a fejlesztések végét...

azért valljátok be, hogy elég frusztráló mindig ezt a választ hallani. azzal a hülyeséggel pedig felesleges jönni, hogy ne torrentezzünk, meg hasonlók. én meg akkor azt mondom, hogy Te (Ti) meg ne játszatok, meg netezzetek, mert Én szeretnék TV-zni!
Ez ugye elég bicskanyitogatóan hangzik😊)

szóval várjátok meg a fejlesztések végét...peace...

The Matrix has you...

schrank
nnna ugye hogy ez a probléma <#ravasz1> mámint a sok torrentes idióta <#nezze> ezt elfogadom beismerésnek

Mo.Organ
5let?

schrank
ez nem lesz jó így se úgy se a sok gyökér töltögetés ellen kéne fellépni jobban mert ami most van az vajmi kevés <#szomoru2>

bigapó
meg kell várni a fejlesztések végét...

The Matrix has you...

schrank
má megint nem lehet játszani <#falbav>

Casillas
de például egy lost epizód esetében mintegy 30 000 seed-nél ez nem lehet probléma, április 30 után meglátjuk megjavul-e 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bertino
de, ezen alapszik
ettõl még lehetnek korlátok

Ron Ragm
Torrent nem azért lassú, mert felhasználótól töltesz, íagy a letöltésed függ az õ feltöltésétõl?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

PyRex
Torrent azért lassú, mert még mindig FEJLESZTÉSEK FOLYNAK. Sok helyen már nem lassú, pl. Bp. egyes kerületeiben, stb. Fel kéne már fogni, hogy attól, mert ezer ember megkérdezi, hogy "mé lassú a torrent" nem lesz gyorsabb. MAjd gyorsabb lesz, ha befejezik a fejlesztéseket. Nálam is ez volt kb. 5-6 hete, aztán megjavult.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Eger,medium: miért van az hogy a torrent feltöltés 76kb/seccel megy,de a letöltés le van korlátozva 153kb/secre??És ez nem azt jelenti hogy néha,hanem azt hogy még egyszer sem ment a sávszél emelés óta 153kb fölé.Kb 100db torrentel próbáltam már. Miközben ha simán,nem torrentrõl töltök az jön akár 400kb/seccel is.
Nos a kérdésem az lenne,hogy ez így normális?
Ha nem akkor mi lehet a gond?
Elõre is köszi a segítséget.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Casillas
sose fogom megérteni ezt a torrent dolgot <#vigyor2>

down/up eredetileg, és háromféleképp korlátozva, 1-re, 20-ra, 50-re: 30/86, 2/1, 13/19, 16/49

aki meg tudja magyarázni kap egy csokitojást....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...attól akit meglocsol ma szépen 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

inkább csak 1.28kb lesz az.

bertino
látod ez igaz
így is elõnyünk van a nagy konkurencia ellen
nekik sokkal rosszabb

Azt hittem már ekkorra emelésnél nagyobb feltöltést adnak! 😞😞

Callo Of Duty , NFS Carbon , Flatout2 IMÁDÓ!!! :):):)

bertino
pf, mit vártál ? <#idiota>

Áhhh!
A francba!! Tudtam! 😞😞😞😞😞

Callo Of Duty , NFS Carbon , Flatout2 IMÁDÓ!!! :):):)