22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • devilk
    persze,,, majd a complex jogtárat:D mi?
  • AnonymouS
    gondolom csak legális tartalmat töltesz le torrentről a 100mbittel...

TVnetwork akkor nem megy csődbe egyébként? Valaki irogatott ilyet itt nemrég. Az Icenet honlapját mért nem lehet elérni?
  • Scooby87
    az árak meg sokkal alacsonyabbak

Digi 10/10-es 2500/hó
    15/15-as 3500/hó
    20/20-as 4500/hó

hűség nincs

Tvnetwork icenet:
    10/10es 2500/hó
    20/10es 4500/hó
    30/10es 6500/hó

itt sem kötelező a hűség!

a upc-nél meg 9ropi a 10-es net ...
  • devilk
    hm... pfff
  • upcdolgozo
    Ha itt bent cégen belül nem lenne mobil rack-em és nem 100MBit full le/feltöltési sebességem lenne, és otthon lenne lehetőségem tvnetworksöt használni(a fő hátránya a tvnetworksnek hogy sehol se érhető el, ezért nem is igen konkurenciája globálisan egyik szolgnak se, csak ott verhetetlen ahol lehet használni, az meg nem kelti fel a szolgaáltatók érdeklődését) akkor valószinüleg munkahelytől függetlenül én is hozzád hasonlóként tennék, rögtön tvnetworkre fizetnék elő:)

De igy, hogy bent full 100/100mbittel tudok torrentezni, otthonra bőven elég a legminimumabb csomag is :)
  • Scooby87
    ja és ha nem volt teljesen érthető...

torrentnél: le 30Mbit/s mindig megvan(3300) ha seedelnek rendesen...
    up 10Mbit/s mindig megvan....(1100-1200)

szakadozás,kimaradás sincs....
  • upcdolgozo
    Nem célom a tüzet szitani, csak leirtam pár dolgot. Nyilván nem hivatalos felkérésből vagyok itt, csak gondoltam megosztok veletek néhány dolgot. Lehet engem szidni, de nem én vagyok a cég, nem én vagyok a szerver, nem én kapcsolgatom ki/be a netet, csak egy dolgozó vagyok. Érdekes világban élünk, hogy ahelyett, hogy egy személynek, aki esetleg inkognitóban is, de veszi a fáradtságot és információkat oszt meg, ahelyett, hogy hálásak lennénk, elkezdjük támadni. Nem vagyok a upc főnöke, nem függ a fizetésem a bevételtől, ugyanolyan munkaerő vagyok mint bármelyikőtök itt. Gondoltam kiváncsiak vagytok infókra, de azért, hogy elkezdjenek 'baszogatni' azért nem pazarlom a saját szabadidőmet(miután pénzt nem kapok azért, hogy itt társalgok). Megvédenem nem kell a upc-t, nem is célom. Ily módon ezeket a felesleges támadásokat értelmetlennek tartom.
  • Scooby87
    csak annyit reagálva erre,hogy a tvnetworknél meg ott van az icenet...és ott a 30megás net az 30megás...torrent is mindig kakaóval jön és az up is 10. mindig megvan...ping 20körül van...korlát nincs(nincs abszolute)....tehát akkor a tvnetworkos autót én tényleg mindig max kitom hajtani....,de ugyanezt elmondhatja a digis szolgáltasát használó is....

ideje lenne már a upc-nek felnönie és semmi p2p korlát,meg forgalmi korlátot szabnia....

megjegyzem mielött átmentem a tvnetworkhoz 2 évig upc-s voltam!!
    Majd talán észhez kap a upc ha elvesziti ügyfeleinek 30%-át....Debrecenben most úgy is mindenki csak lemondani megy be az ügyfélszolgálathoz!
  • devilk
    Akkor kapja be.
  • Met
    Hagyjátok már, tuti nem upc-s dolgozó, valakinek az alregje, hogy szítsa itt a tüzet....
  • tompka
    A mostani úgy általában hogy működik? Mert pl. egyik városban keményen korlátoznak a másikban nem.
    A most jövő meg ha csak egyszer is benyomom a torrentet akkor onnantól kész kampec?
  • devilk
    Érdekes a többi szolgáltató nem vergődik...
    Tudom, most jön az a duma, hogy nem kötelező chello-snak lenni... Erre azt mondom én: "Jó" üzletpolitika!
  • Tocika
    Kedves UPC Dolgozo!
    Ne a felhasználókat ba...átok hanem csináljatok normlis szervert ami bírja a torrentezést és minden mást ne pedig korlátozzatok!
  • devilk
    Hűségkártya... lásd. Cora.
  • upcdolgozo
    Melyik korlátozásra gondolsz? A 128/128-as csak a torrenthasználatra fog vonatkozni. Mármint akinél torrent fut és ezt a rendszer észleli, annak kapcsolata automatikusan korlátozva lesz a hónap végéig.
  • tompka
    "Ha több éve ugyanabba a boltba jársz kenyeret venni, akkor cserébe minden 10. kenyeret ingyen kapod, vagy mindegyiket X%-al olcsóbban?"

Nem pont kenyér-nél. Nnálunk az egyik jó kedves boltos nagyon kedves.
    (pl olcsóbban ad vmit)
  • devilk
    ne keverd már össze az ABC-t a szolgáltatásokkal...

Fizetési határidő? Hát igen... Nem mindenkinek úgy jön össze a lóvé, vagy nem annyit keres mint egyes emberek.
    Aki warezról az már nem ügyfél?
  • tompka
    Mi alapján van korlátozás? Függ a városi hálózattól?
  • upcdolgozo
    Ha az emberek
    -nem nonstop warezzal lassítanák a hálózatot, az ügyfelek elégedettek lehetnének, mert gyors lenne a böngészés

-jobban odafigyelnének a számlákra és a fizetési határidőkre, a dolgozóknak nem a fizetési felszólitásokra menne el a munkaidejük egy része, hanem jobban oda tudnának figyelni az ügyfelekre

-Ha több éve ugyanabba a boltba jársz kenyeret venni, akkor cserébe minden 10. kenyeret ingyen kapod, vagy mindegyiket X%-al olcsóbban?
  • do2
    Ezt a hűség dolgot támogatom, én már vagy 5 éve upc-s vagyok
  • devilk
    Akkor lennék elégedett, HA

- nem lenne lassú a böngészés
    - jobban odafigyelnének az ügyfelekre
    - esetleg aki több éve UPC-s/Chello-s , kapna valami kedvezményt a hűségért.

...stb.
  • upcdolgozo
    Ezt úgy hívják, hogy 'Fair Use Policy'.

Ha veszel egy autót, ami 200-al tud menni, azt sem használhatod ki a városban, mert a rendőr megbüntet. Amikor senki nem látja, akkor mész vele max-al de nem egész honapban bármikor bármerre.
  • devilk
    Hát persze. Így kéne ezt reklámozni! Nem? Vagy csak én "töröm a magyartot"?
    www.gvh.hu
  • do2
    Devil irjak a fogyasztóvédelemnek is ? Hátha ezzel rendbehozok valamit
  • tompka
    Benne van az a szó hogy "majdnem" :)
  • devilk
    Hogy is hívják ezt? A fogyasztó megtévesztése?
  • devilk
    Nem ezzel van a baj mert én sem lövök el 250-gb-ot.
    A baj azzal van hogy miért nem így hirdetik akkor a netet:

Adatforgalomban majdnem korlátlan használat.
  • tompka
    Vissza a Kőkorszakba!
    "max 128/128kbit/sec sebességre lesz korlátozva."
    az laza
  • upcdolgozo
    Kedves Devilk. Egy átlagos felhasználó egy hónapban összesen 10GB-ot sem tölt le. Az extreme felhasználók letöltési szokása sem haladja meg a 100GB havi forgalmat. A 250GB egy akkora mennyiség, ami már a hálózat kárára válik, folyamatos le-, illetve feltöltés, amit nem célunk támogatni.
    Igazából azt nem értem, hogy az éveken át tartó 30GB-os korlát eltörlése után most ahelyett hogy az emberek elégedettek lennének, elkezdenek kiakadni egy 250GB-os a felhasználók 99.99% által sosem elért határ miatt.
  • bertino
    LOLLLLLLL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • devilk
    Erre nem tudok mit mondani haver...
  • do2
    ...
  • devilk
    Te tényleg nagyon hülye vagy bazz'..... Vagy csak megjátszod?
  • do2
    Hát én azt hittem hogy erre kértél:( akkor félreértés volt:( most már mindegy
  • devilk
    "Miért nem küldtél e-mail a chello-nak is?! lol... "
  • devilk
    Ki kiért téged valamire is?
  • devilk
    És mi a helyzet a 750gb-t átlag letöltéssel 3 hónapra vetítve?
  • do2
    én csak azt tettem amire kértél, miért baj ?
  • upcdolgozo
    Kedves devilk. Dolgozunk a problémán. Éppen ez az oka annak, hogy a torrentkliensek adatforgalmát csökkentjük, mert ez az összes többi ügyfél sebességére is kihatással van. Azt reméljük, hogy a Deluge korlátozása után minden becsületes felhasználónk ismét élvezheti a szolgáltatás maximális sebességét.
  • devilk
    "Kedves" UPC DOLGOZÓ!

És arra mi a válasz, hogy a 10mibtes net, krvára nem 10mibtes már... Lassú a böngészés és átlagban 5-7 mbmitet mér...no?