22959
-
devilk #12958 persze,,, majd a complex jogtárat:D mi? -
AnonymouS #12957 gondolom csak legális tartalmat töltesz le torrentről a 100mbittel...
TVnetwork akkor nem megy csődbe egyébként? Valaki irogatott ilyet itt nemrég. Az Icenet honlapját mért nem lehet elérni? -
Scooby87 #12956 az árak meg sokkal alacsonyabbak
Digi 10/10-es 2500/hó
15/15-as 3500/hó
20/20-as 4500/hó
hűség nincs
Tvnetwork icenet:
10/10es 2500/hó
20/10es 4500/hó
30/10es 6500/hó
itt sem kötelező a hűség!
a upc-nél meg 9ropi a 10-es net ... -
devilk #12955 hm... pfff -
upcdolgozo #12954 Ha itt bent cégen belül nem lenne mobil rack-em és nem 100MBit full le/feltöltési sebességem lenne, és otthon lenne lehetőségem tvnetworksöt használni(a fő hátránya a tvnetworksnek hogy sehol se érhető el, ezért nem is igen konkurenciája globálisan egyik szolgnak se, csak ott verhetetlen ahol lehet használni, az meg nem kelti fel a szolgaáltatók érdeklődését) akkor valószinüleg munkahelytől függetlenül én is hozzád hasonlóként tennék, rögtön tvnetworkre fizetnék elő:)
De igy, hogy bent full 100/100mbittel tudok torrentezni, otthonra bőven elég a legminimumabb csomag is :) -
Scooby87 #12953 ja és ha nem volt teljesen érthető...
torrentnél: le 30Mbit/s mindig megvan(3300) ha seedelnek rendesen...
up 10Mbit/s mindig megvan....(1100-1200)
szakadozás,kimaradás sincs.... -
upcdolgozo #12952 Nem célom a tüzet szitani, csak leirtam pár dolgot. Nyilván nem hivatalos felkérésből vagyok itt, csak gondoltam megosztok veletek néhány dolgot. Lehet engem szidni, de nem én vagyok a cég, nem én vagyok a szerver, nem én kapcsolgatom ki/be a netet, csak egy dolgozó vagyok. Érdekes világban élünk, hogy ahelyett, hogy egy személynek, aki esetleg inkognitóban is, de veszi a fáradtságot és információkat oszt meg, ahelyett, hogy hálásak lennénk, elkezdjük támadni. Nem vagyok a upc főnöke, nem függ a fizetésem a bevételtől, ugyanolyan munkaerő vagyok mint bármelyikőtök itt. Gondoltam kiváncsiak vagytok infókra, de azért, hogy elkezdjenek 'baszogatni' azért nem pazarlom a saját szabadidőmet(miután pénzt nem kapok azért, hogy itt társalgok). Megvédenem nem kell a upc-t, nem is célom. Ily módon ezeket a felesleges támadásokat értelmetlennek tartom. -
Scooby87 #12951 csak annyit reagálva erre,hogy a tvnetworknél meg ott van az icenet...és ott a 30megás net az 30megás...torrent is mindig kakaóval jön és az up is 10. mindig megvan...ping 20körül van...korlát nincs(nincs abszolute)....tehát akkor a tvnetworkos autót én tényleg mindig max kitom hajtani....,de ugyanezt elmondhatja a digis szolgáltasát használó is....
ideje lenne már a upc-nek felnönie és semmi p2p korlát,meg forgalmi korlátot szabnia....
megjegyzem mielött átmentem a tvnetworkhoz 2 évig upc-s voltam!!
Majd talán észhez kap a upc ha elvesziti ügyfeleinek 30%-át....Debrecenben most úgy is mindenki csak lemondani megy be az ügyfélszolgálathoz! -
devilk #12950 Akkor kapja be. -
#12949 Hagyjátok már, tuti nem upc-s dolgozó, valakinek az alregje, hogy szítsa itt a tüzet.... -
tompka #12948 A mostani úgy általában hogy működik? Mert pl. egyik városban keményen korlátoznak a másikban nem.
A most jövő meg ha csak egyszer is benyomom a torrentet akkor onnantól kész kampec? -
devilk #12947 Érdekes a többi szolgáltató nem vergődik...
Tudom, most jön az a duma, hogy nem kötelező chello-snak lenni... Erre azt mondom én: "Jó" üzletpolitika! -
Tocika #12946 Kedves UPC Dolgozo!
Ne a felhasználókat ba...átok hanem csináljatok normlis szervert ami bírja a torrentezést és minden mást ne pedig korlátozzatok! -
devilk #12945 Hűségkártya... lásd. Cora. -
upcdolgozo #12944 Melyik korlátozásra gondolsz? A 128/128-as csak a torrenthasználatra fog vonatkozni. Mármint akinél torrent fut és ezt a rendszer észleli, annak kapcsolata automatikusan korlátozva lesz a hónap végéig. -
tompka #12943 "Ha több éve ugyanabba a boltba jársz kenyeret venni, akkor cserébe minden 10. kenyeret ingyen kapod, vagy mindegyiket X%-al olcsóbban?"
Nem pont kenyér-nél. Nnálunk az egyik jó kedves boltos nagyon kedves.
(pl olcsóbban ad vmit) -
devilk #12942 ne keverd már össze az ABC-t a szolgáltatásokkal...
Fizetési határidő? Hát igen... Nem mindenkinek úgy jön össze a lóvé, vagy nem annyit keres mint egyes emberek.
Aki warezról az már nem ügyfél? -
tompka #12941 Mi alapján van korlátozás? Függ a városi hálózattól? -
upcdolgozo #12940 Ha az emberek
-nem nonstop warezzal lassítanák a hálózatot, az ügyfelek elégedettek lehetnének, mert gyors lenne a böngészés
-jobban odafigyelnének a számlákra és a fizetési határidőkre, a dolgozóknak nem a fizetési felszólitásokra menne el a munkaidejük egy része, hanem jobban oda tudnának figyelni az ügyfelekre
-Ha több éve ugyanabba a boltba jársz kenyeret venni, akkor cserébe minden 10. kenyeret ingyen kapod, vagy mindegyiket X%-al olcsóbban? -
do2 #12939 Ezt a hűség dolgot támogatom, én már vagy 5 éve upc-s vagyok -
devilk #12938 Akkor lennék elégedett, HA
- nem lenne lassú a böngészés
- jobban odafigyelnének az ügyfelekre
- esetleg aki több éve UPC-s/Chello-s , kapna valami kedvezményt a hűségért.
...stb. -
upcdolgozo #12937 Ezt úgy hívják, hogy 'Fair Use Policy'.
Ha veszel egy autót, ami 200-al tud menni, azt sem használhatod ki a városban, mert a rendőr megbüntet. Amikor senki nem látja, akkor mész vele max-al de nem egész honapban bármikor bármerre. -
devilk #12936 Hát persze. Így kéne ezt reklámozni! Nem? Vagy csak én "töröm a magyartot"?
www.gvh.hu -
do2 #12935 Devil irjak a fogyasztóvédelemnek is ? Hátha ezzel rendbehozok valamit -
tompka #12934 Benne van az a szó hogy "majdnem" :) -
devilk #12933 Hogy is hívják ezt? A fogyasztó megtévesztése? -
devilk #12932 Nem ezzel van a baj mert én sem lövök el 250-gb-ot.
A baj azzal van hogy miért nem így hirdetik akkor a netet:
Adatforgalomban majdnem korlátlan használat. -
tompka #12931 Vissza a Kőkorszakba!
"max 128/128kbit/sec sebességre lesz korlátozva."
az laza -
upcdolgozo #12930 Kedves Devilk. Egy átlagos felhasználó egy hónapban összesen 10GB-ot sem tölt le. Az extreme felhasználók letöltési szokása sem haladja meg a 100GB havi forgalmat. A 250GB egy akkora mennyiség, ami már a hálózat kárára válik, folyamatos le-, illetve feltöltés, amit nem célunk támogatni.
Igazából azt nem értem, hogy az éveken át tartó 30GB-os korlát eltörlése után most ahelyett hogy az emberek elégedettek lennének, elkezdenek kiakadni egy 250GB-os a felhasználók 99.99% által sosem elért határ miatt. -
#12929 LOLLLLLLL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
devilk #12928 Erre nem tudok mit mondani haver... -
do2 #12927 ... -
devilk #12926 Te tényleg nagyon hülye vagy bazz'..... Vagy csak megjátszod? -
do2 #12925 Hát én azt hittem hogy erre kértél:( akkor félreértés volt:( most már mindegy -
devilk #12924 "Miért nem küldtél e-mail a chello-nak is?! lol... " -
devilk #12923 Ki kiért téged valamire is? -
devilk #12922 És mi a helyzet a 750gb-t átlag letöltéssel 3 hónapra vetítve? -
do2 #12921 én csak azt tettem amire kértél, miért baj ? -
upcdolgozo #12920 Kedves devilk. Dolgozunk a problémán. Éppen ez az oka annak, hogy a torrentkliensek adatforgalmát csökkentjük, mert ez az összes többi ügyfél sebességére is kihatással van. Azt reméljük, hogy a Deluge korlátozása után minden becsületes felhasználónk ismét élvezheti a szolgáltatás maximális sebességét. -
devilk #12919 "Kedves" UPC DOLGOZÓ!
És arra mi a válasz, hogy a 10mibtes net, krvára nem 10mibtes már... Lassú a böngészés és átlagban 5-7 mbmitet mér...no?