22959
-
#13239 Te dolgoztál UPCnél, nem tudod véletlen, h hogyan tudnám a netet beüzemelni az új gépen? (extreme) mert most csak akkor van net, ha beledugom a régi hálókártyát és abba a kábelt :% -
#13238 ez csak a hálókártya sebességét írja ki, nem? :P -
Ez a sebesség már jó szerintetek? :) -
tompka #13236 Tudom hogy van, de ha van itt akkor a upc oldalán semmi infó. :) -
ladminka #13235 "Én nem tudom hogy ez a UPCdolgozo igazi-e vagy sem, viszont abból amit ir, számomra az derült csak ki, hogy nem ő a hálózati adminisztrátor, vagy rendszergazda:) De ezt nem is állitotta egyetlen szóval se. Ugyhogy az általad leirtakat nem feltétlen kell tudnia."
akkor viszont nincs 100/100-an nete :D :D :D
"Viszont más forrás (NSD) szerint, már dolgoznak hogy a p2p priorizálás csomagfüggő legyen, ne 30k-t kapjon az extreme-s úgyanúgy mint akinek light-ja van. "
Igen, NSD teljesen jól mondja. dolgoznak rajta = majd egyszer talán valamikor, de nem a közeljövőben -
#13234 Nem jó ez sehogy se. De legalább valamilyen szinten meg lesz különböztetve, hogy kinek milyen csomagja van. -
#13233 hurrá, akkor nem 30k -t fogunk kapni hanem 60at, 90-et...dejó...a 10mbit helyett -
#13232 Viszont más forrás (NSD) szerint, már dolgoznak hogy a p2p priorizálás csomagfüggő legyen, ne 30k-t kapjon az extreme-s úgyanúgy mint akinek light-ja van. -
#13231 hm ajjajajjj -
Barnus #13230 Mert amikor felhivod a UPC ügyfélszolgálatát és olyan tanácsokat adnak amiről lerí hogy fingjuk nincs mit beszélnek, akkor azt gondolod, hogy rossz számot hívtál és nem UCP-s ügyfélszolgálati dolgzóval beszélsz?:)
Én nem tudom hogy ez a UPCdolgozo igazi-e vagy sem, viszont abból amit ir, számomra az derült csak ki, hogy nem ő a hálózati adminisztrátor, vagy rendszergazda:) De ezt nem is állitotta egyetlen szóval se. Ugyhogy az általad leirtakat nem feltétlen kell tudnia.
Vagy, ha ő a rendszergazda, akkor télleg nagy gondban vagyunk :D:D:D -
ladminka #13229 Jajj, hát én ezen olyan jól szórakoztam! :D
Csak 1-2 dolog, ami alapvető tévedés kedves "upcdolgozo" hozzaszolasaiban, szoval mindenki nyugodt lehet, az illetonek semmi koze ezekhez a dolgokhoz.
- korlátozást nem szerver végzi
- a korlátozás beállítását nem Magyarországon végzik
- a korlátozást végző eszközökben nem "program" van, nem UPC-s dolgozók "implementálják"
- a korlátozást nem lehet úgy beállítani, hogy bizonyos usereknek más értékekkel működjön (mert ugye a 128/128 a torrent korlátozásra vonatkozik #13188 ugye)
- a Kinizs vs. Viktor Hugo rész már elhangzott mozesapo tollából #13194
-
#13228 rengeteg meg nem csinálja. -
#13227 Az egész világon rengeteg szolgáltató ezt csinálja. Ez van.
Nem Magyarország fogja megváltani a világot.
Én sajálok itthon p2p-zni amúgy is. Még a rúter is melegebb, ha torrent megy. :P -
#13226 nem, ezt csak mondják, hogy prorizálják, hiszen a fele sávuk nincs kihasználva a bix felé csúcsidőben sem és mégis a torrent csigalassú. valójában nem priorizálva van, hanem limitálva, ami kurva nagy különbség... -
#13225 ezek az akciók mindenhol vannak, ne aggódj :) -
#13224 aham, de attól akkor a sebesség főleg este nem naon változik
és köszi -
#13223 priorizálja a p2p -t, az elsőbbségi listán hátrarakja a p2p forgalmat, hogy a webezők ne szenvedjenek hátrányt... kb ennyi. -
#13222 bocs hogy ilyen pofátlan vaok, de sok hszt nem akarom feleslegesen visszaolvasni.
csak annyi lenne a kérésem, vki nem foglalná össze nekem ezt a UPC torrentsebesség csökkentő dolgot? -
#13221 Kurvasok szálon tölt egyszerre. Persze hogy terhelő.
Béreljetek szervert és meg van oldva a torrentfüggő problémátok. -
Zóanagyvarázsló #13220 Az adatforgalom egy igen jelentős hányadát a P2P rendszereken (elsősorban a torrentre gondolva) bonyolítják, nem FTP-n. Ráadásul P2P esetén ott nem elhanyagolható a feltöltés sem. -
#13219 Én csak azt nem értem, ha FTP-ről töltök le 250GB-ot, az nem terheli a rendszert, csak ha torrentről? Ha, mindenki Web-ről töltene, akkor a Webes letöltést korlátoznák? -
ManoNegra #13218 Azzal nincs gond, annak csinálják a helyet :) -
tompka #13217 FTP nálam kiválló. semmi gond. -
#13216 előbb utóbb azt is lekorlátozzák...
kár volt sebességet emelni, emeltek volna a havi forgalmi limiten és nem lett volna semmi gond -
midsummer #13215 mert akkor végül mi lett a vita vége? le lehet korlátozni a deluge-t is vagy nem? -
#13214 Ma rendeltem egy medium csomagot!
FTP-n szokott gond lenni?Ha már annyira torrent-eztek! -
tompka #13213 Az oké hogy nálam nincs, de a városban sehol sincs? Azé ... Akkor itt egyszerre fogják rátenni a korlátot? Mert akkor az új júpíszí itt leis húzhatja a rolót. Erről ennyit! Rögtön mindenki szerződést bontana.
Mindíg van vmi akció itt ami helyi. Azaz máshol ilyen nincs :)
pl ingyen 1-2hónap,ajándék,ingyen bekötés belépési díj nékül. Van élet :D -
#13212 nem tudom mikor, de nem hiszem hogy bárkiről is elfeledkezne a chello :D -
warrior28 #13211 Akkor most mi is megszívjuk ezzel? -
#13210 xboxyde is p2p, ráadásul éppen torrent, és mind legális. csomót szoktam onnan tölteni, azaz régebben csomót töltöttem... -
warrior28 #13209 És ha Steamről töltök? Tudtommal az is P2P... -
#13208 nyugi nálam is ez volt hónapokig... aztán korlátozták itt is, ott is fogják :) -
#13207 szerintem az ár különbözet -
tompka #13206 Aszem igen -
#13205 és nem tudod hogy mennyit? -
Redmaster #13204 Hogyha én nagyobb netre akarok váltani úgy hogy még van hátra fél év a hűségnyilatkozatból akkor megohhszabodik a hűségnyilatkozat? -
tompka #13203 Nekem lesz :)
Most is van állítólag vmi hogy lassú a torrent. Itt semmi hatása. Senkinél semmi. :) -
upcdolgozo #13202 bárcsak neked lenne igazad -
tompka #13201 Most is 580al tolom a torrentet. :) Itt nem lesz semmi korlát -
upcdolgozo #13200 Igen jól tudod.