World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit kérdeztél te mikor tõlem, s mit tagadtam le? egyáltalán kivagy te ingame? ^^
screenshot plx...

amúgy meg a bs-es karijaimmal atm csak max. csevegni logolgatok fel, meg néha megcsinálok 1-2 hátramaradt terokkar-os, nagrand-os, stb. küldit, de most éppen BR-ben van a main-em.
viszont a mostly-hoz is sok emlék fûz, mert a magja a régi Hunstars, Y.A.I.C. guild-ekbõl alakúlt ki...

Lazarus
Kis ízelítõ az új nemzedékbõl? <#lookaround>
Lynx_TWL
nubok

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
<#ticking>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
google "sandwitch", improvizaltam csak 😄

Count Adyn
<#wow3>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL
<#szomoru1>

BEAST
nub

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
<#wilting>

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
l2read and értelmez

Jólvan na 😊 , nem foglalkozok ilyenekkel , honnan tudjam ,h kicsoda ez , számomra full ismeretlen figura ...de attol még jót mókázott az ember rajta 😄 , amugy wts int enchant for u ! 😛
#117133 , ezzel , egyet kell ,h értsek , felvilágositottad az elménket mi ?😊 , amugy igaz , tudsz te jófej is lenni , nade semmi buzulás 😛

Garett : lol 😄 u're so fat ...durva kép , már elõre bekészitetted mi ,h ha vki kéri akkor már mutogathasd is mi ?😄 Amugy honnan szedel ilyeneket ?😛

Lynx: de a wow egy kultúra , szal beszoptad 😛

Na mentem nézni a Goodfellas-t (Nagymenõk-et) 😄 , muahaha!

Lynx_TWL
kultúra? ez a wow topic!😄

The Garrett

BEAST
dejo, kepet nem csinaltal? xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
-En ma ettem egy fini sonkás szendvicset, a karim meg evett egy Warpburgert 11:30 kor-

Szerintem mind a kettõnknek ízlett.

picket
Látom van néhány félreértés, ezért megosztanám én is a gondolataimat a dologgal kapcsolatban:
-A fórmura lehet írogatni, vélemény nyilvánítani. Oké. Az is egy vélemény, hogy "szarok a véleményedre". Meg az is, hogy "stfu noob". Nem a bõven kifejtett fajta, de vélemény. Tehát ha egyik írogathatja a helyzetjelentést, akkor a másik fikázhatja. Ha nem akarod, hogy fikázzák egy hozzászólásodat, akkor nem kell írni.
-Keveritek a blog és a fórum fogalmát. Amit shaime01 csinál, az blog. Ez viszont egy fórum. Eltévedt lélek. Bár valószínû attól fél, hogy senki nem olvasná a blogját, itt meg van egy fix olvasóközönség. Ez kicsit olyan, mint amikor élõ közvetítésben mutogatnak a gyerekek a háttérben...
-Egyet kell értenem fajtársammal, miszerint "stfu noob"

&#3237;_&#3237;

BEAST
MiniME > all =D

picket
Nem azért, nem szeretem a sztárokat, de hozzád képest kicsit nagyobb menõ a csávó, és õ legalább csinált valamit az életébõl, ha már ilyennek született. Te jelenleg hol tartasz hozzá képest? És ha már több szerencséd volt a méreteiddel és a külsõddel, akkor a minimum, hogy nem szólsz be, nem gondolod? wts int enchant...

&#3237;_&#3237;

KapuBen
LOL!
There are nine million players in World of Warcraft.That's huge!
LIKE MY MAGExDDDDDDDDDDDDDDD

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Igen.

Mighty
Erre majd Wildor válaszol, ha akar.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

kabbefaszom ,te hulye gnóm 😄

májtidaksz: de hallottam , de mind a 2 pve klán , megnézném én ,h mind a két helyen megálja a helyét , nem lehet egyszerre 2 réjden ...amugy már emléxem , kins nyomja 😄 , ejnye-bejnye wildor , még asszem ráiskérdeztem ,h nem -e te vagy az sg-rõl és letagadta az a mocsok 😄D

Shortstop
na ez korrektnek néz ki köszönöm!

Mighty
Olyanról még nem hallottál, hogy valakinek több karaktere is lehet több serveren?

Hidd el, az a Wildor, az a Wildor.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
Itt az egyetlen nyomorek ezek szerint, te vagy.

OMGGGGGGGGGGGGGG , ki ez a nyomorék , ez irl is ilyen kis pöcs😄 ehhh!

shaime01: az sztem meg nem az a wildor , már azt én is láttam 😄DD anno , még nekem is feltünt , de wildor a black ravensbe van , ha jol tudom 😊 Tatyla -val 1ütt 😛

shaime01
szerintem outlandig menj enh shamanal windfury miatt nagyon jó (föleg mikor lv30 1shotolod a clothosokat 😊) miután átmentél outlandre én inkább az elemental gear rewardokat választanám és utána elemental speccen mennék water shieldt miután megkapod nagyon oom nem leszel lighting overload nagyon sokat procol uj patchel és több group questet is le tudsz solozni viszont nature alapu mobokat csak nehezebben tudsz megölni. én 64ig mentem enhel utána kész feladtam a sok miss , dodge miatt átváltottam elementálra és gyorsabban haltak a mobok kevesebb volt a downtime bár nem tudom most 2.3mas enh buff miatt lehet érdemesebb végig enhel menni.

Shortstop
Sámánnak melyik talent ággal a legkönnyebb fejlõdnie? Elemental vagy Enhancement?

miért nem tauren warrior? 😄

capaszabi
NEM. én felejánlottam hogy fotózhatsz egy élõ legendával. Nemugyanaz 😄

shaime01
áh még van hátra 123db és 12:00re jönnek elvinni aztán még holnap sulii és végre feb 1. szabadságon vagyok yuhéé

BEAST
ez hatalmas 😄D

Narxis
Nem hittem volna, hogy überelni fogják a palás reklámot, de sikerült. 😄

GNÓM MAGE

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ne szóld má' le.
engem pl. érdekel, tök jó buli 😊
végre van valami extra is, nem csak a 0 értékû flamewar megy itt...

enis tamogatom a napi helyzetjelentest(- bosskill felesegek), legalabb van mit olvasni😊

<#worship>

Shortstop
valahol igazad van de nem kell lesüllyedni mások szintjére. de ha ez örömet okoz akkor hajrá. lehetne itt kultúráltan beszélgetni eltekintve a sok örömködõ éljen hogy lvl20-as lettem komment nélkül

Unknow
Ilyen erõvel senki ne ossza meg senkivel az aznapi gondolatait. Az is egy helyzetjelentés végtére is. 😛 Egyébként ez meg egy fórum, és amit belinkel az a témához kapcsolódok. Én meg pl szeretek olvasgatni, abszolút nem zavar mikor ide bevágja a helyzet jelentést. Sõt az egyik questes képe még érdekesség képpen is hatott mivel én soha nem játszottam túl sokat az allis oldalon 😛 Egyébként nem kerül sokba feljebb görgetni az oldalt és átugrani egy postot szerintem. Valahogy úgy érzem,hogy ez a post inkább csak azért van ,hogy "na majd most jól beszólok neki én is" és nem azért,hogy az építõ jellegû dolgot közöljön.
Lacee
általad írt sebességgel reggel 9re pikkpakk alhatsz is 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BEAST
ize, faradok, mar irni sem tudok, sry 😄

shaime01
aize is KÜLÖN kérte ,hogy csináljak vele fotot dee ma wildor volt soron naah midn1 én msot megyek mert még hátra 2600 boriték brühühü aztán alhatok xD

BEAST
meg alig kezdodott el a nap de te mar helyzetjelentes :p ... ezt meg ne hireszteld, Wildor nem szeretjuk errefele, de ne mond el neki <#idiota>

shaime01
napi helyzetjelentés!

igen õ!

BEAST
Mindjart itt a karacsony, szeressuk egymast xD 😄

Lynx_TWL
teljesen ki vagyunk akadva!

Lynx_TWL
:>>

en birom a helyzetjelenteseidet, nehogy abbahagyd!

anti hero

shaime01
"na tessék: #117071 ennek mi értelme van?"

ennek az volt a lényege ,hogy a magemnek meglett a mountja ^^ egyszer irtam gankrõl ami a magem elsõ gankje volt :p Aztán érdekeség képen 1200dps-t produkáltam addon szerint magel lv37n ami szerintem nem rossz igaz csak 10sec ig :p és csak eddig 3x volt napihelyzetjelentés deee ti már ugy kivagytok akadva mintha mindent beirnék ami velem történt 😊

és attól még ,hogy senkit nem érdekel a wowhoz tartozik ^^ spammnek sem minösül mint a te 4-5 postot küldök egymás után stilusod amiben leirod ,hogy "nub,haverod."
<#hehe>

pedobear in eksön!

anti hero

Lynx_TWL
mit szólsz be? veregessük csak egymás vállát, hogy levertük a 100. AI bosst is !!!