World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
screenshot plx...
amúgy meg a bs-es karijaimmal atm csak max. csevegni logolgatok fel, meg néha megcsinálok 1-2 hátramaradt terokkar-os, nagrand-os, stb. küldit, de most éppen BR-ben van a main-em.
viszont a mostly-hoz is sok emlék fûz, mert a magja a régi Hunstars, Y.A.I.C. guild-ekbõl alakúlt ki...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
#117133 , ezzel , egyet kell ,h értsek , felvilágositottad az elménket mi ?😊 , amugy igaz , tudsz te jófej is lenni , nade semmi buzulás 😛
Garett : lol 😄 u're so fat ...durva kép , már elõre bekészitetted mi ,h ha vki kéri akkor már mutogathasd is mi ?😄 Amugy honnan szedel ilyeneket ?😛
Lynx: de a wow egy kultúra , szal beszoptad 😛
Na mentem nézni a Goodfellas-t (Nagymenõk-et) 😄 , muahaha!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szerintem mind a kettõnknek ízlett.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-A fórmura lehet írogatni, vélemény nyilvánítani. Oké. Az is egy vélemény, hogy "szarok a véleményedre". Meg az is, hogy "stfu noob". Nem a bõven kifejtett fajta, de vélemény. Tehát ha egyik írogathatja a helyzetjelentést, akkor a másik fikázhatja. Ha nem akarod, hogy fikázzák egy hozzászólásodat, akkor nem kell írni.
-Keveritek a blog és a fórum fogalmát. Amit shaime01 csinál, az blog. Ez viszont egy fórum. Eltévedt lélek. Bár valószínû attól fél, hogy senki nem olvasná a blogját, itt meg van egy fix olvasóközönség. Ez kicsit olyan, mint amikor élõ közvetítésben mutogatnak a gyerekek a háttérben...
-Egyet kell értenem fajtársammal, miszerint "stfu noob"
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
There are nine million players in World of Warcraft.That's huge!
LIKE MY MAGExDDDDDDDDDDDDDDD
LAMBORGHINI THE BEST CAR
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
májtidaksz: de hallottam , de mind a 2 pve klán , megnézném én ,h mind a két helyen megálja a helyét , nem lehet egyszerre 2 réjden ...amugy már emléxem , kins nyomja 😄 , ejnye-bejnye wildor , még asszem ráiskérdeztem ,h nem -e te vagy az sg-rõl és letagadta az a mocsok 😄D
Hidd el, az a Wildor, az a Wildor.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
shaime01: az sztem meg nem az a wildor , már azt én is láttam 😄DD anno , még nekem is feltünt , de wildor a black ravensbe van , ha jol tudom 😊 Tatyla -val 1ütt 😛
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
engem pl. érdekel, tök jó buli 😊
végre van valami extra is, nem csak a 0 értékû flamewar megy itt...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
anti hero
ennek az volt a lényege ,hogy a magemnek meglett a mountja ^^ egyszer irtam gankrõl ami a magem elsõ gankje volt :p Aztán érdekeség képen 1200dps-t produkáltam addon szerint magel lv37n ami szerintem nem rossz igaz csak 10sec ig :p és csak eddig 3x volt napihelyzetjelentés deee ti már ugy kivagytok akadva mintha mindent beirnék ami velem történt 😊
és attól még ,hogy senkit nem érdekel a wowhoz tartozik ^^ spammnek sem minösül mint a te 4-5 postot küldök egymás után stilusod amiben leirod ,hogy "nub,haverod."
<#hehe>#hehe>
anti hero