166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Anonnim #127246 Igaz hnegy az essőerdős pályán vannak olyan részek ahol vannak csúszós részek, ahol elég egy mozdulat és a karakterem menthetetlenné válik? -
#127245 A mage/lock a spirit rewampra értendő, mert mást nem nagyon érint, a healereknek eddig sem nagyon volt ezzel gondjuk, míg a két caster DPS-nek a passzív regenje gyakorlatilag nulla. -
#127244 nem ownolnak afkban, kell a buff :\ -
#127243 Arra gondolok, hogy a "trió" (druid, wari, rugó) mennyire dominálja a két alsó bracketet. -
#127242 "...az eddig hulladék classokat" = "(mage, lock)" ?
ojaj
-
#127241 A DoT classok eddig is óriási előnyt élveztekm, más kérdés, hogy pl. a lock a szar balance miatt S2 óta ezzel nem képes élni. Mozgó elemekre kitérve, szerintem nem merik rendesen megcsinálni. Azaz pl. egy Nagrand Arena fel-le mozgó oszlopokkal, mert szegény melee és társai akkor néha pár másodpercre nem tudnának abuseolni, és sírna a community 70%-a. Úgy képzelem el, hogy pl. maga az oszlop mozog, így csak követni kell, ami meg semmin nem változtat. Orgrimmar arénát sem merik üresen hagyni, tele lesz dinamikus szeméttel (de most komolyan, mit raknak bele? mozgó kodókat?).
Viszont jó látni, hogy legalább spell-talent szinten igyekeznek felhozni az eddig hulladék classokat, ellátják őket eszközökkel a folyamatos sunyulás ellen + az alap sebzésnövekedés + remélhetőleg normális manaregen (mage, lock).
Bár elnézve a healek új szintjeit, azok még mindig 5v5-re vannak belőve, amiből következik a nevetséges 2v2 és 3v3 healer balance. -
Chris #127240 Dehogy élveznek előnyt. Amíg a druida folyamatosan los-on kívül maradva, cc-zést is közbeiktatva kihealeli a lassú dot sebzést úgy, hogy a manája kb. csak ugyanazon a szinten marad, addig semmi előnyöd nem lesz belőle. A folyamatosan ugyanazt a magas dmg-t és lassítást tartani képes rogue meg warrior mellett ez meg csak sima ujjgyakorlat. Nem is beszélve a bárhonnan lődöző, manát szívó, cc-ző, nagy burstre képes hunterről.
A hab a tortán nálam már csak az, hogy pillanatok alatt ki lehet kerülni combatból, travelformban elrohanni az oszlopokkal teletűzdelt "aréna" másik végére, szépen megteríteni a piknikes kosárból és fullra inni magad. Természetesen a fasz rossz végén állók mögött folyamatosan ott van a non-stop minimum 50% lassítást fenntartani tudó, legjobb burst dmg-el rendelkező, cc-zhetetlen rogue a példának okáért. Ez a "leülök inni" dolog hogy lehet még mindig a játékban?
-
WiLDoR #127239 kifelejtetted a warriorokat :)
amúgy mi is szopunk keményen a rugó + X felállásoktól.
a legnagyobb gáz, hogy a klottgatyámba olyan mértékű sebzést visznek be még demon armor, soullink és voidwalker mellett is, ami majdnem kihealelhetetlen (szép magyar szó xD).
rugó, disc pap a leggázosabb a setupunkra nézve -.-
az új dinamikus pályaelemeknek hála, meg ha megérzéseim nem csalnak, a lock-ok és egyéb dot-oló class-ok szép kis előnyt élveznek majd... -
Chris #127238 Azok az új "dinamikus pályaelemek" csak még szarabbá fogják tenni a kasztok felének az arénát, biztos nem lehet majd rajtuk átlőni, hiszen akkor kb. el is vesztenék a funkciójukat, amiért berakták őket. Több sebből vérzik a rendszer, plusz ott vannak az aktuális fotm kasztok, nem bírják egyszerre pvp-re és pve-re is balancolni a játékot, stb. Mindez oké, de akkor ne legyenek ilyen erősen kompetitív dolgok, mint 2v2 aréna és ezzel ne lehessen vízválasztónak minősülő pvp cuccokat beszerezni. Havonta megtoldják a fegyverek sebzését +30 dps-el, a balance meg csak lassan vánszorog utánna, ráadásul kiadják a kiegészítőt, ami újra a feje tetejére fogja állítani az erőviszonyokat. Nembaj, a lényeg, hogy legyen mit farmolni, grindelni, legyen rendszeresen új fotm kaszt, amire sokan rerollolnak és elkezdik az egész farm/grind mizériát a legelejéről. Addig is hajrá druidák, rogueok, tietek az aréna.
-
#127237 Igaz. -
#127236 és akkor mivan 5 DK-val ?:P -
fucko #127235 Ugyanez volt velem is. Muszáj lesz telefonálnod a biling supporthoz, mert lockolva lett az accod, mint rajtad kívűl még rengeteg embernek, ami annyit tesz, hogy nem lehet transferelni az accod-ról. Ajánlom a spanyol elérhetőséget, a hívás ingyenes volt nekem skype-pal. A számot megtalálod a wow-eu megfelelő részén.
A telefonos kisasszony kérdezni fogja a neved, lakhelyed és a bankkártyán szereplő nevet is. Ne is vesződj levélírással, mert basznak foglalkozni vele... 3 hete írtam mailt nekik, 2 hete meguntam a várakozást-telefonáltam- és azóta se jött válasz. -
#127234 én csak a winampot halottam mindíg :D passz -
Anonnim #127233 Igaz hogy az essőerdős pályákon a háttérben hallani lehet atrópusi madarak hangját? -
WiLDoR #127232 az 5 huntival az a gond, hogy nincs heal-jük.
lehet ki tudnának nuke-olni 1-2 embert az ötből, de utána a healpowa szép lassan lenyomná őket.
továbbá los-olni is elég szépen lehetne őket, ami szintén gond lehet
+ ott van még, hogy plate-esek, mail+pajzzsal rohangálók ellen elég szépen visszaesne a sebzésük az armor miatt.
magic dmg-gel ilyen gond nincs.
az 5 sámli combo-t ami igazán lazán easymode-ban lenyomna az egy 5 db-os sl-sl warlock combo lenne. -
#127231 szornyu belegondolni is ;) -
#127230 az a durva, hogy 5 kari is lehet egyszerre, akkor mi van 5 huntival? :D mind az 5 befog egy petet és akkor zúzzunk :D, bár akkor kéne még egy billentyűzet csak a petek makróinak..... pve-ben még poénosabb a multibox, kétszer annyian vunk :D -
#127229 utanaolvastam , nincs olyan hogy fonok, kinyirod aztan veguk ;) egy francot KVM -el megy az egesz legfeljebb ha meghal az a kari ami elott ulsz, atvalt egy masikra -
#127228 Blizz szerint megengedett, ha mind az 1+n accounton levo karaktert egy ember iranyitja. Aha. Elkezdi castolni a CL-ot egy, azaz 1 gomb lenyomasara. Ezt nem egy ember iranyitja, hanem a kibaszott makrok. -
#127227 5 tremor ide vagy oda, nálunk egy fear eléggé szétkapta őket mondjuk mondom, itt a lényeg az elfordulás, gondolom manuálisan vissza kéne forgatnia utána minden egyes karit h egy irányba nézzenek a hatásos nukeoláshoz.
főnök meg... Woopxie-éknál W volt (szerintem legalábbis), ő volt az aki a formációban legelőrébb állt.
mondjuk fent áll a lehetősége h csak az a srác volt retardált, és egy normális, koordinált multibox elég sok mindent szétkap, fogalmam sincs... frostshockon volt ezzel kapcsolatban nemrég post, flame hegyekkel körülvéve, öröm olvasni. -
#127226 5 tremor nem 1 ;) kb itt dol meg minden elkepzeles ;) probaltuk azt, hogy egyszerre 2 iroanybol tamadunk es 2 iranyba nemtud figyelni az urge.. de nem hozta meg a kivant eredmenyt
+az a baj hogy nemtudom melyik a fonok, "a" -t kinyirtuk de nem esett szet a kkordinacio... sajna korabban mar talalkoztam ezzel a formacioval , isle-n csinalta a napi-t es hiaba verodott ott ossze ally "rohamosztag" eleg csunyan sutogettek minket (akkor rugoval voltam es kopni nyelni nemtudtam , olyan tempoban irtottak le ;) -
#127225 megfogod a 2 kis aranyos warridat és megmondod nekik h most ők bizony be fognak oda chargeolni és eltolnak 1-1 Intimidating Shoutot.
tudom, ott a Tremor totem - ami 3 secenként szedi le a feart. bár ha fél secenként szedné le, akkor is teljesen mind1 lenne. az ötből négy karakter kontrollálhatatlanul szétfut és több mint valószínű nem egy irányba fog nézni mint a "főnök". és bizony a kis sámánok nem tudnak a hátuk mögé lövöldözni.
ezután kinyírod a "főnököt", majd szép nyugisan sorban levágod a megmaradt, immáron gyakorlatilag irányíthatlan karikat. ne felejtsd el közben spamelni a /laugh-ot.
ha extra mókát akarsz, dobj be a mixbe még egy ret palát aki a meccs elején berohan és bubival benyeli a kis sámánok összes sebzését. jó móka ezt eljátszani.
köszönet a Woopxie, Xoopxie, Zoopxie, Yoopxie nevű multiboxoló kissámán "kooperációjáért" a technika kifejlesztésében. na meg az ajándék ratingért. éljenek soká a multiboxolók, öröm rajtuk felhúzni egy aréna csapatot.
persze ha grounding totemet rak le, és ha az elnyeli az intimidating shout-ot (nem tudom tesztelni perpill, de kétlem h így lenne), akkor ez az egész bukik, vagy legalábbis problémásabb összehozni -
#127224 ugyaneznap, egy masik csapat :
ittmar letudunk kettot olni, magamsem tudom hogyan ;) de amikor nyomtak 4 chainlight -et megallt az uto bennem -
#127223 Minél több a QQ annál nagyobb az esélye, hogy meggondolják magukat. :P -
ShaiHulud #127222 semmit nem er, mivel ez elfogadott blizz altal:P -
#127221 GM-ért kiáltasz. -
ilyen felallasu ellenfel ellen mit lehet csinalni ? :) (multibox, mi mas ? :) -
#127219 Őszintén szerintem a mozgó elemek és egyéb újítások ezen nem sokat változtatnak, hacsak nem csökken drasztikusan a LoS-on kívül tölthető idő. Viszont a 3 mostani mapet villámgyorsan törölni kéne, kivéve talán Nagrandot. Tegyenek be egyszerű, egyértelmű pályaelemeket, ne lyukas fahidat meg temetőt. Én sosem értettem, miért nem lehet sima üres arénát csinálni, ahol a harcról szólna a játék, nem a futkosásról. Miért kell ilyen nevetségesen eltolni az egyensúlyt a DoT/HoT/instant vs casttime classok között? Remélem betesznek olyan mozgó platformokat, amik elzárják a játékost, de a LoS megmarad, aztán tehetetlenül nézheti, ahogy szétlövöm. Biztos értékelnék. -
voloume #127218 biztos hogy nem... hát tegnap próbáltam akkor 3or és letiltotta 24 órára.. most ma megprobaltma megint először ujra a visával .. nem volt jó.. aztan a amstercardal.. nem volt jó.. aztan ujra sajáttal.. és megint letiltotta -
#127217 kártya nem járt le,esetleg egy számot nem ütöttél el? -
voloume #127216 srácok valaki segíthetne... komolyan nem tudom mi a baj..... ismét lelett tiltva 24 órára... próbáltam visa electronnal és mastercardal is... de mindig aztirja payment rejected.. -
#127215 Van valami gáz a serverekkel? Mert nem igazán tudok belépni
-
voloume #127214 nos szóval, megkértem egy haverom hogy próbálja meg ő is befizetni a transfert de neki is ugyanúgy : Payment rejected.... pedig neki dombornyomott mastercardja van... szóval nem tom hogy a fenébe emigrálhatom mostmár ezt a ratyit -
#127213 Remelhetoleg ez megvaltozik majd kiegben, az oszlopmentes/trukkos oszlopos arenakkal. A hotok ellen meg ott lesznek a dk-k xd ... meg a kieg utani ujabb damage novekedes :o -
#127212 /agree -
Chris #127211 Én is arénáztam újra a lockkal.
Rohadtul felbasz a kiegyensúlyozatlanság, a csili-vili tereptárgyak az arénákban, stb. Naná, hogy a rugó, druid, warrior mindent visz a rohadt oszlopok körüli rohangászás meg a hot miatt. Miért nem csinálnak egyből olyan arénát, hogy van egy 5x5 méteres szoba, körülötte egy elérhetetlen platform tele oszlopokkal és az egyik csapat lent kezd, a másik fent... akár 4 maget is el lehetne verni 1 lockkal, az lenne ám csak az igazi pvp. Én nem értem miért kell ilyenekkel szívatni azokat, akiknek csak castolós spelljeik vannak és miért kell a non-stop fenntartható lassítás a warrioroknak meg a rugóknak. Mire jó, hogy csak a kasztok 1/3-ával lehet elérni vmit arénában? -
#127210 kockulás után még eztis nézzem..?
szemrákra gyúr biztos -
gotchaaa #127209
-
voloume #127208 fasza.. ismét nem jó a kártya és miután felhívtam kedves otp-t és 6or átkapcsoltak és végre 20 perc után egy nő elmondta hogy lehet hogy felvan tüntetve az oldalon hogy elfogad visa electront , de lehet hogy mégse fogad el... -
#127207 egyébiránt tegnap én is belefutottam olyan AV bugba, hogy halálakor mindenki visszaugrott full hp-manára, és eltűntek az objective-ek, tiszta sandbox móddá vált az egész.