World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a baj,hogy a kicsi karik akik ott questelnek sztem nincsenek 100%-ig tisztaban vele,hogy ha megutik oket vagy rajukcastolnak /pvp onos allykra/ akkor alairjak a halos iteletuket....
es amint azt mar korabban hangoztattam a pve szerveren ezerszer gecibb emberek vannak...lasd amit irtam: halomra kaszabolja a kiskarikat aztan amikor egy azonos szintu playa levagja kikapcsolja majd mikor tiszta lesz a terep folytatja tovabb a kocsogoskodest.
PvP szerveren nincs mese, ha eled meghal vagy nemeled....
bar en nembaszom el az idomet corpse camppel/pve-n ugye elobb leirtak miatt nem is lehet/,de ha bepoccenek aranyaiban azert visszaadom a renitenskedoknek ami jar nekiek😊
ez a srac ritka fereg volt elso kill utan azonnal kikapcsolta pvp es emoteolt...,de otthagytam a faxba.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
sámán meg rugó ebben elõnyben van
ha dual wieldezni akar az ember annyit lát h miss parry miss dodge...
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Nemtudom, hogy linkelték-e már itt, de gondoltam benyomom:
http://contest.mmosite.com/annual_vote2007/favourite_p2p.shtml
Aki akar szavaz. A legjobb p2p game-re lehet szavazni.
anti hero
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
1. eddigi nagyobb dps amit magel produkáltam.
2. eddigi leghangulatosabb quest amit valaha megcsináltam amikor elfogadtam hirtelen elsötétült az ég örök rohantak mindenfelöl a dokk felé harang kolompolás hang meg minden majd elöjött õ 😊) nagyon de nagyon feelinges quest!
azthiszem erre nincs szó milyen ember az ilyen!
bejöttem mainnal, már akkor pont tarren mill elõtt frost novázta a duelezõ kicsiket (lol volt)...3x halt meg, ez idõ alatt elkiteolt southsore-ig😄
poén az volt, hogy végig floodoltam a /applause makrómat, mikor 2%hp-nál benyomta az ice blockot akkor meg röhögött rámfele...
how pathetic.
amióta megjelent az idei WoW-Karácsony teljesen véletlen idõközönként a gépem kikapcsolja magát. Ezelõtt nem volt ilyen gond csak tegnap óta. Kaptam egy tippet, hogy kapcsoljam be az indítás elõtt a Media Playert. Meg is tettem, de hiába. Van valakinek valamilyen ötlete? (Csak a WoW alatt csinálja, máshol nem). Elõre is köszi!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
megtámadott egy druida!
de én megöltem!
๏̯͡๏﴿
nálunk a nagy instákban és group loot van és a zöldekre lehet is greedelni és nagyon ritka hogy egy ember két cuccot visz a 25 közül...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
azt szeretném megkérdezni, hogy így karácsonyra mennyiért tudnám megvenni valahol a wowot bcvel együtt, és ezzel mennyit tudok játszani gamecard nélkül, vagy egybõl vennem kell e?
elõre is kösz.
Avanti Crociati!
anti hero
amugy nem tudom miert kell leugatni szerencsetlen..
anti hero
most 63as a lockja bemegy avzni hülyére fearel dotol mindnekit és amikor 2shot meghal ha valaki resistel vmit akkor omg nerf nerf õket
röhelyes ez a lock(ennek ellenére h nem szimpatizálok vele majd én is kipróbálom)
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
de az tény, hogy pl greedeléskor kb 10 dobásból 7et ugyanaz az egy ember visz az 5 fõs csapatból - egyszerûen csak annak van mázlija? nem egyszer, nem kétszer történt már ilyen, gondolom veletek is. homályosítsatok fel pls.
TSW: Tunderke
Na ennél nagyobb baromságot rég hallottam.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ezt nagyon remélem hogy csak hülyeségbõl írtad 😄
más: nyilván mindenki tudja, de nekem újdonság volt, hogy a need-greed dobásoknál számít az addigi dps-okozás, így greedkor szinte mindent én nyerek. Egyszer volt a csapatban egy 4 szinttel magasabb hunter (nyilván pettel együtt már vezetett), akkor meg õ...
szóval én úgy mondanám, hogy a pet jelenléte úgy általában nagy könnyebbség, valszeg ezért mondják OP-nak a lockot-huntert
elfogadtam a tényt ,hogy warlockot büdös életbe nem fogom megölni mageként :p
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(most amugy abbahagytam a 61es druidám húzását, 1hétig farmoltam epix mountra neki és herótom lett tõle 😛 most shamanozom, 21es remélem behozlak téliszünetben és valahol megmérkõzünk 😄
szóval ha összefutol egy nefoshaman nevû orkkal BS-en akkor az én vagyok 😄
Azért beérném azval is hogy a cleanse bugját már idelye lenne orvosolni esteleg azt buffolni kicsit hogy 2 nyavalyát szed le.
Ami biztos hogy a sanctified judgement kap egy erõs buffot ami mannaháztartásilag borzasztó jól fog jönni ill a CS fizikai alapra helyezése is szerintem buff bár vannak ellene ágálók, majd meglátjuk mi sül ki belõle.Jelenleg ha critel a cs és a soc is akkor procol ez esetben a gaz ellen ugy 9K t kap be egyszerre amit azért nemigen hevernek ki a népek, igaz elég ritkán van iylen.
Valaki esetleg ennek a libramnak kitapasztalta a mûködését vagy teljesen random? BG-n szinte abszolute sosem aktiválódik viszont bárhol máshol szinte minden esetben.