World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Akkor vannak változtatások amik nem pozitívak. Régebben horda területen ally mindenképpen flagelve volt.
[HUN]Crassus
dehogynem tud.... /pvp azt csa... vagy megvarja ghostban az 5 percet...
az a baj,hogy a kicsi karik akik ott questelnek sztem nincsenek 100%-ig tisztaban vele,hogy ha megutik oket vagy rajukcastolnak /pvp onos allykra/ akkor alairjak a halos iteletuket....

es amint azt mar korabban hangoztattam a pve szerveren ezerszer gecibb emberek vannak...lasd amit irtam: halomra kaszabolja a kiskarikat aztan amikor egy azonos szintu playa levagja kikapcsolja majd mikor tiszta lesz a terep folytatja tovabb a kocsogoskodest.
PvP szerveren nincs mese, ha eled meghal vagy nemeled....
bar en nembaszom el az idomet corpse camppel/pve-n ugye elobb leirtak miatt nem is lehet/,de ha bepoccenek aranyaiban azert visszaadom a renitenskedoknek ami jar nekiek😊
ez a srac ritka fereg volt elso kill utan azonnal kikapcsolta pvp es emoteolt...,de otthagytam a faxba.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
mondjuk 10k azert huzos....

[HUN]Crassus
alap

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
[url=]AZGAROL DOWN!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

k O T T A
tudom mi kéne warriornak kicsit tápabb +hit talentek
sámán meg rugó ebben elõnyben van
ha dual wieldezni akar az ember annyit lát h miss parry miss dodge...

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

én is átmennék😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Magh
Én ~10k nagyságrendû összeget habozás nélkül kifizetnék egy ilyen transferért.

Botond
Te Crassus, hogy van ez most? Régebben amikor még én játszottam normá szerveren akkor nem tudott ally pve módba menni hordás területen, x-raod meg hordás területen van. Ez is megváltozott?

Nemtudom, hogy linkelték-e már itt, de gondoltam benyomom:
http://contest.mmosite.com/annual_vote2007/favourite_p2p.shtml

Aki akar szavaz. A legjobb p2p game-re lehet szavazni.
can I have autogrammz?

anti hero

[HUN]Crassus
há mán nincs energiám....,de lefogadnám bárkivel pár hónap és lesz pve to pvp transzfer.

Count Adyn
Reroll pvp nub<#idiota><#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

shaime01
napi helyzetjelentés!

1. eddigi nagyobb dps amit magel produkáltam.

2. eddigi leghangulatosabb quest amit valaha megcsináltam amikor elfogadtam hirtelen elsötétült az ég örök rohantak mindenfelöl a dokk felé harang kolompolás hang meg minden majd elöjött õ 😊) nagyon de nagyon feelinges quest!

Fyrex
nah most neked higgyek vagy az elõtted szólónak? 😛

Avanti Crociati!

Lynx_TWL
király!😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[HUN]Crassus
az a baj,hogy levágtam,de utánna kikapcsolta a PvP-t és várt míg leléptem....visszalog,majd palával látom megint öldösi a kicsiket....
azthiszem erre nincs szó milyen ember az ilyen!

tigeroo
nekemis valami ilyesmi volt az elõbb. samanozom hillsbradban, látom ott ül melettem vmi ember 😄 ??-es...feláll,fire blast és kámpó-básszó.
bejöttem mainnal, már akkor pont tarren mill elõtt frost novázta a duelezõ kicsiket (lol volt)...3x halt meg, ez idõ alatt elkiteolt southsore-ig😄
poén az volt, hogy végig floodoltam a /applause makrómat, mikor 2%hp-nál benyomta az ice blockot akkor meg röhögött rámfele...
how pathetic.
Shockmaster
Sziasztok,
amióta megjelent az idei WoW-Karácsony teljesen véletlen idõközönként a gépem kikapcsolja magát. Ezelõtt nem volt ilyen gond csak tegnap óta. Kaptam egy tippet, hogy kapcsoljam be az indítás elõtt a Media Playert. Meg is tettem, de hiába. Van valakinek valamilyen ötlete? (Csak a WoW alatt csinálja, máshol nem). Elõre is köszi!

The Garrett
oh noes.küldjük a smith ügynököket és kijavítjuk a hibát, please stand by.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
hú jajj képzeljétek mi történt!!!
megtámadott egy druida!
de én megöltem!

[HUN]Crassus
kis palám nemtud repkedni kedvére:S nomeg one shotolja csóri low leveleket akik most nemrég tették fel a wowt😛

[HUN]Crassus
nyomorék full Aréna geares pala öli a wind rider-t X roadsnál....,de átlogolok és szecskává szedem bammeg!😄

Tatyla
ez kábé akkora okosság mint hogy a raidleder nevének betüiböl van egy algoritmus ami a heti insta lootokat kisorsolja,ez mind random elhiheted és semmi köze ahoz hogy milyen a dps-ed és hogy ki vezeti a raidet vagy az adott 5-fös instát ki invelte össze és ki resetelte.
nálunk a nagy instákban és group loot van és a zöldekre lehet is greedelni és nagyon ritka hogy egy ember két cuccot visz a 25 közül...

Lynx_TWL
noez ;<

kell venned GC-t egybõl, vagy bankkártyáról befizetned valamennyi idõre, és kapsz ajándékba egy ingyen hónapot...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Lacee
asszem 8000 forintért láttam a media marktban a kettõt együtt, ezzel 30 napig tudsz játszani, viszont a regisztrációkor meg kell adnod egy hitelkártya- vagy gamecard-számot (a kártyáról nem emelnek le semmit, ezért lehet pl lejárt vagy kamu szám is, ha nincs rendes)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
kösz a infot, akkor az elmúlt két nap eseményeit behalluztam kicsit 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fyrex
üdv

azt szeretném megkérdezni, hogy így karácsonyra mennyiért tudnám megvenni valahol a wowot bcvel együtt, és ezzel mennyit tudok játszani gamecard nélkül, vagy egybõl vennem kell e?

elõre is kösz.

Avanti Crociati!

Miért baj ,h õ megosztotta az élményét ? Ráadásul témába vágó ...neked semmi sem tetszik, irkálod a hülyeségeidet , meg másokat szidsz , hülyézel le naponta embereket ,miközben nem láttam még tõled egy "éppkézláb" hozzászólást,pedig még néha te is 1-2xer kérdezel! <#action>pwnd!<#integet2>

The Garrett
van róla kék post hogy egy sima random szám generátor, semmi köze nincs ilyenekhez... és manipulálni sem lehet addonokkal, idõzítéssel akármivel...

nmecsak rohelyes, hanem vegtelenul szorakoztato kari .)

anti hero

mazlija van, ennyi. de amugy siman lehet hogy 1000000000dobas sokkal egyenlobben oszlana el, erted?

amugy nem tudom miert kell leugatni szerencsetlen..

anti hero

k O T T A
ez ugyanolyan mint bátyám...
most 63as a lockja bemegy avzni hülyére fearel dotol mindnekit és amikor 2shot meghal ha valaki resistel vmit akkor omg nerf nerf õket
röhelyes ez a lock(ennek ellenére h nem szimpatizálok vele majd én is kipróbálom)

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Lacee
jóvanna, ekkora agyak között egyszer nekem is lehet baromságot mondani, nem? <#zavart1>

de az tény, hogy pl greedeléskor kb 10 dobásból 7et ugyanaz az egy ember visz az 5 fõs csapatból - egyszerûen csak annak van mázlija? nem egyszer, nem kétszer történt már ilyen, gondolom veletek is. homályosítsatok fel pls.

Ilyen titkokat csak a legprobbak tudhatnak, l2p <#idiota>

TSW: Tunderke

"nyilván mindenki tudja, de nekem újdonság volt, hogy a need-greed dobásoknál számít az addigi dps-okozás"

Na ennél nagyobb baromságot rég hallottam.
Tatyla
gondolom ez a need-greed dolgot te sem hiszed el?

The Garrett
"need-greed dobásoknál számít az addigi dps-okozás"

ezt nagyon remélem hogy csak hülyeségbõl írtad 😄

Botond
Én a jövõre nézve tanácsoltam neki, mert bár most el tudta mesélni 700*811ben, lehet hogy sûrûsödnek a kalandok és nõ a méret.
a kep melyrol beszelsz 700x811 pixel meretu, szoval a szamodra zavaro meretu 1280x1024-es meret alatt van joval 😛 raadasul a srac kivagta a kepbol amit mutatni akart es nem az egesz kepet szurta be, ahogy ezt mar oly regen zavaro tenyezokent rotad fel crassus kepei kapcsan.

Ferro
"need-greed dobásoknál számít az addigi dps-okozás" ... szegény healerek. <#hehe>

Lacee
nekem pont fordítva jött le, elsõ lockom után most egy rugót fejlesztek, és azt vettem észre hogy egyszerûbb az élet: még csak 22-es szintû, de eddig mobok által talán 3-4szer haltam meg, a questelés sokkal könnyebb/gyorsabb (stealth + ambush ftw). instance-okban dps-lista elsõ helyén vagyok bármiféle erõlködés nélkül. arról nem is szólva, hogy leathert sokkal könnyebb találni mint jó cloth armort...

más: nyilván mindenki tudja, de nekem újdonság volt, hogy a need-greed dobásoknál számít az addigi dps-okozás, így greedkor szinte mindent én nyerek. Egyszer volt a csapatban egy 4 szinttel magasabb hunter (nyilván pettel együtt már vezetett), akkor meg õ...

szóval én úgy mondanám, hogy a pet jelenléte úgy általában nagy könnyebbség, valszeg ezért mondják OP-nak a lockot-huntert

shaime01
mmm igy ideig warlockal való játék után rá kellet döbbenem ,hogy nem én voltam a skilles hanem a class tul jó a többihez képest. tudom majd jönni fog wildor aki elmondja ennek az ellenkezöjét de hát ez van. ^^

elfogadtam a tényt ,hogy warlockot büdös életbe nem fogom megölni mageként :p

Narxis
<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BEAST
vicces, mert ugyanilyen postokat szedhetnel barmelyik masik kaszt forumabol is :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tigeroo
hát igen, a palák és a faszfejek mindig egymásra találnak
tigeroo
trolloknak max. agyara van. ez köztudott
(most amugy abbahagytam a 61es druidám húzását, 1hétig farmoltam epix mountra neki és herótom lett tõle 😛 most shamanozom, 21es remélem behozlak téliszünetben és valahol megmérkõzünk 😄
szóval ha összefutol egy nefoshaman nevû orkkal BS-en akkor az én vagyok 😄
Hmm a magam részérõl támogatom. kiegésziteném azval hogy a sámán négy totem mintájára két buffot ill két aktív aurát lehessen fentartani továbbá az aw és a bubi közös egy perces cd-ét eltörölni<#vigyor2>

Azért beérném azval is hogy a cleanse bugját már idelye lenne orvosolni esteleg azt buffolni kicsit hogy 2 nyavalyát szed le.

Ami biztos hogy a sanctified judgement kap egy erõs buffot ami mannaháztartásilag borzasztó jól fog jönni ill a CS fizikai alapra helyezése is szerintem buff bár vannak ellene ágálók, majd meglátjuk mi sül ki belõle.Jelenleg ha critel a cs és a soc is akkor procol ez esetben a gaz ellen ugy 9K t kap be egyszerre amit azért nemigen hevernek ki a népek, igaz elég ritkán van iylen.

Valaki esetleg ennek a libramnak kitapasztalta a mûködését vagy teljesen random? BG-n szinte abszolute sosem aktiválódik viszont bárhol máshol szinte minden esetben.