166745
  • Bhalage
    i almost cared
    ;x
  • panther112
    Én meg egy január környéki kara pug alatt nyertem mongoose, és Sunfire enchantokat, de mindkettőt rossz embernek adta a master looter, gm nem tudott semmit se tenni, mert mindketten megtanulták rögtön:((( bííííí sírjunk még egy picit.
  • [HUN]Crassus
    igen.... mondom csak ma 2x fordult elő,hogy kiélezett meccsen 1v1 alakult ki a végére és lekasztolt a feltámadt emberük és NYERTEK!:S
  • GamerAdams007
    Jah ilyen előfordult nálunk is, megnyertük a meccset, be is adta az ablakot, meg megadta a meccset, de lagg miatt nem rakott ki leave arena gombra, és addig a felkelt lock szépen lövöldözte a priestünket... Azt úgy megnéztem volna mi van, ha mind3unkat megöl, akkor végülis vesztettnek adta volna be?? :D
  • [HUN]Crassus
    megtörtént az is.....

közben megtudtam,hogy ha valaki aki meghal elég lagos a netje és a leave arena-ra klikkel míg tart a meccs akkor visszadobja az arénába a kariját néhány másodpercre...ami néha 6-8-10 sec is lehet!:S
  • GamerAdams007
    Mi meg ma nem kaptuk meg az egyik győztes meccsünkre a ratinget, mert amikor megnyertük, befagyott az arénaszerver v mi, és már a meccs végi ablakot se adta be. Nem történt semmi, nagy nehezen kijutottunk, de a meccset nem tekintette lejátszottnak. (Még jó, hogy nem vesztettnek adta be... -.-)
  • [HUN]Crassus
    csak ma,...
  • [HUN]Crassus
    hiába vagytok kurva viccesek 2 meccset buktunk miatta:S
  • GamerAdams007
    Ha ezeket nem ide küldözgetnéd, hanem a blizznek, akkor még talán történne is vmi az ügyben...
  • [HUN]Crassus
    "SS" nem ma tettem fel a wowot baszod
  • [HUN]Crassus
    megint baszki!

• Bhalage
    resident evil!
  • Narxis
    ss
  • [HUN]Crassus
    ez mi a picsa? gondolnak egyet a HALOTT enemyk és halál után feltámadnak! nézzéteka kurzornál a kiírást,hogy már meghalt a mage!
    erre 20 sec mulva BAMM fireblast:S
    Tegnap egy druida 3 vs 1 nél 20-30 seccel a halála után felkelt még meccs közben és kaptam 3 moonfiret és egy rootot! ez mi??
  • [HUN]Crassus
  • Savmacska
    Köszönöm, bár azért egy pve party/raid healer vagy egy pvp everybody healer :) érdekelne
  • Khabbas
  • voloume
    nincs legjobb healer... mindegyik másra van specelve... tehát nem mind1 hogy mt-t healelsz és pl pala vagy és csak tunkolni kell ... vagy egy druid aki rakja a hotokat... a legjobb hunter faj.. hm hát ilyen sincs.. igazából nézd meg a statjait a fajoknak.. nekem ne hunterem van
  • bodesz
    sept 1.
  • TVelvet
    Mikor lesz már vége a nyáriszünetnek? (ez nekem is szar, de legalabb kevesebb lesz a nub ).
  • Savmacska
    Alliance oldalon (a hunter faj)
  • Savmacska
    Melyik a legjobb healer ? És Hunterben melyik a legjobb faj?
  • voloume
    csak hunter tud befogni petet... és légyszíves ne minden mondatot új hszben írj.. ez nem chat . És a google a barátod.
  • Wolgorn
    shadowglen-be vagy vova mentem vissza night elf 8 lvl warior vok és mikor lehet megkapni az állatszeliditős skillt?
  • ShaiHulud
    meg egy alreg? vagy csak azthiszi hogy msn-n van?
  • Wolgorn
    de am köszi
  • Wolgorn
    ja és amúgy hogy kell befogni ha már megvan a skill?
  • Wolgorn
    az mégcsak 3 mas szintű de fejlesztek beuljitok egy kicsit
  • Wolgorn
    de megnézem a törp karimmal
  • Wolgorn
    nem tudtok egy magyar wowos oldalat ajánlani
  • Wolgorn
    olyan drakkari server ben vok
  • Wolgorn
    de én egy night elf warior al vok és még a kezdőhelyen 8-as szintü vok
  • voloume
    szóval a folytatás :D :
    és a quest végén kapsz egy olyan skillt hogy Tame Beast.. és ezzel odamész egy tetszőleges "beast" tipusú állathoz és befogod :)
  • voloume
    ahogy kezdő helyről mész Ironforge-ba útközben van egy kis "város" most nem jut eszembe a neve... ott bal oldalt egy dombon áll egy törpe és ő adja a questet.. asszem lvl 6on lehet felvenni
  • TVelvet
    vigyél neki virágot.. egyébéként meg Tamelésnek hívják, és hunter tudja, asszem 10 szinttől, de már nemtom..
  • Wolgorn
    cs tudja valaki hgy kell a játékban állatot szeliditeni akkor válaszoljon csak kezdő vok előre is köszi
  • Attila1234
    Ez tuti, hogy igaz hisz kint van az Interneten!
  • Tatyla
    új árja elmélet mi?
  • [HUN]Crassus
    a "kiválasztott nép" fiaitól nekem is herótom van,de ez szakmai ártalom:)
    ,de ha ez így igaz az elég durva:S
  • [HUN]Crassus
    hmmm