World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
micsoda kis maximalistak vannak:
"
Hey Blizz,

I have a request for Judgement and Crusader Strike.
Could you Please lower the CD?

Crusader Strike: 6 Seconds
Judgement: 8 Seconds

Its too long to wait while fighting...
At least make Judgement 4 or 5 seconds and Crusader Strike at 1-3 second Cd's

maby a little more dmg for Crusader strike too? i feel like a freaking Barby doll and every other class is a G.I joe.

This is just a simple Ret request, please dont flame or spam."

3,5-os fegyoval 3-4 secente akar judgementelni meg CS-ot nyomatni 1-3 sec!! lol, plussz ugye ott az autohit meg mondjuk egy SOC-procc....nem lesz ez igy sok😊 sacc/kb 3 secente 4 utes......
ok ok nemmintha megkapnak a palak,de egyes emberek hihetetlen mennyire elvannak szallva....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Botond
Senki nem mondta,hogy én skilles vagyok, de mivel te még buta is vagy meg sem próbálom elmesélni mi a különbség egy 1280*1024-es és egy 60*20as kép között. ^.^

😛
Narxis
Láttam. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

#116871 😛

shaime01
ugysemfogtok megtörni!

egyébként már van E.P.I.C. -em is.. blee

Narxis
<#nevetes1>

Botond
Jajj,nem fogunk tudni aludni. Mindenesetre linkeld, ne szúrd be a képeket, az úgy nagyobb skillrõl árulkodik.
én gc-t veszek, nem bankártyával fizetem, nem is nagyon tudom mennyire jön ki ugy, a lényeg nekem megéri, egy este ennél sokkal többet el lehet inni😊

igen 4 rugót akartam irni, sorry.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Narxis
Olyan ne legyen a ruhád. 😊

shaime01
tudod egy 1 év troll szarv nézés után valahogy jólesik kicsit emberibb formákat nézni 😊

[HUN]Crassus
" egyszerüen megszerettem ezt az ally oldalt " /me köp egyet!😛😊

shaime01
mégvalami egyszerüen megszerettem ezt az ally oldalt meg ugy a BS-t is nem olyan rossz mint ahogy sokan gondolják 😊
<3 my human mage!

shaime01
!

egy kedves aranyos lv70s gnome warrior csak ugy felhuzot lv32rol lv34-re másfél óra alatt! sm cath runokal <3

további helyzetjelentés képekben ~hajnali 2-3 között 😄

Botond
nem pénz -.-
igen is meg nem is: pontosabban KÉTHAVI 8000... azért bankkártyáról sokkaljobban megéri, nem?
Tatyla
4000 rugó az 4millió nem?<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

[HUN]Crassus
melyik öltöztetõ addon mûkszik most tökéletesen?

havi 4000 rugó, bár minden relativ.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

nokolo
meggyõzõ egy oldal, csak nem bírtam ki, h ne kattintsak rá. <#idiota>
mlmftw

hát jó, tetudod 😄 én most azér kezdtem L csinálgatni, mert ugye a WoW marha drága gc-vel(a tört meg szar), dehogyha nem lehet akkor elköltöm majd máshol 😉
The Garrett
persze persze 😄

az én apukám meg autót is vett belõle... meg van 1 haverom akinek a baratnojenek az egyik tankörtársának az ismerõse is ezzel foglalkozik és egy csomó pénze van belõle havonta.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Sajnos jó eséllyel nem. Próbáld meg, és meglátod. Feltelepíted a klienst elindítod, és már ott ki fogja írni, hogy szereti e avagy sem. Még elõ se kell fizetned ehhez, hogy kiderüljön.
igen, gondolom ugyanazt láttyátok, csak nem tuttam megérteni, hogy hogy lehet paypalról fizetni, mikor nincs is ott......
([bocs h nem egybe írtam, sry.)
olvasd el az oldalt amit írtam, és megutdod! amúgy nem átverés(természetesen van azis, de van ami nem), mert haverom vett belõle már pár cuccot ebay-en. szal http://lainor.uw.hu <#vigyor>
The Garrett
hogy regisztraltal paypal re, ha nincs bankkártyád?...és hogy jön ide a net legnagyobb átverése? 😄 (reklamos fizetos hülye oldalak)

Amugy szerintem ha az acc managementben a fizetési módok közt nem találtál paypal gombot, akkor nekünk sem lesz ilyen rejtett opció, révén ugyanazt az oldalt látjuk mi is, mint te.

Nem kell. nekem van paypalom, és nincs hitelkártyám, és a paypalon attól még lehet pénz h nincs hitelkártya(ingyenesen asszem max 20ezerforint)... nem hallotálmég PTC-rõl? akkor nézd meg a http://lainor.uw.hu - t.
[HUN]Crassus
az a szomorú hír,hogy pay pal-hoz kell hitelkártya:S mivel arról vonja az összeget!

múltkor kérdeztem hogy lehet e paypalról fizetni, és azt mondtátok igen. na most én ezt ya funkciót nem találom. találtam egys csomó fajta bankkártyát és prepaid gamecardot. kérlek mongyátok el hogy hol lehet paypallal fizetni, mert ugye nyilván azért szeretnék azzal , emrt sokkal olcsóbb a gamecardnál, és nincs bankkártyám.
sziasztok.egy kérdéssel fordulok hozzátok:egy héttel ezelõtt kiment a videokártya a gépembõl.most nem tok újat venni,mert az ünnepek elõtt számít a lóvé.szóval most integrált kari van benne.a kérdés csak annyi:integráltan menne a wow?a választ elõre is köszi
Tatyla
fuu de izgi,gz...<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Narxis
Nem lehet.

Ismeri valaki Dexxie-t a genjurosról?
egy mocskos tetû afk fasz. állandóan bg-n bassza az anyját a társaival és ezért képtelenek vagyunk nyerni a tetû afk-zók miatt. reporton kívül nem lehet ezek ellen tenni semmit?
tigeroo
húúú ilyen velem is volt. kb. 30-as szint körül ballagtam a druidámmal a razorfen insták környékén dél felé, thousand needlesbe...
druida, rogue, paladin állt a meeting stonenál, 40es szint körül (allisok), és elkezdtek követni mint a hiénák. spit makró minden játszott náluk😄 mikor a great lifthez értem pvp-be váltott és megöltek. main orgrimmarban volt, lejöttem és kb. 10x öltem le õket...tudhatták hogy én vagyok, mert ha egy allis leöl akkor a /applause-t benyomom neki (stunban sajna nemlehet, rogues ftw') had gondolkodjon el...mainnal is megtapsoltam õket😄 de ahányszor visszalogoltam altra mindig ott voltak, persze ki lehet találni hogy mikor menekültek és mikor öltek le...
Ki csinalta ezt a szanalmas abrat? 😄

köszi, akkor letömörítem, kösz mindenkinek 😊
Kandurex
célszerû után utánna tömöríteni a videót, valami mpeg3-4 formába

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

klippezgetni ilyesmire tokeletes

anti hero

The Garrett
annal olcsobban nem fogod meguszni, hacsak nem találsz valami olyan szoftvert ami valós idõben tömöríti is divx be... de az vagy nagyon silány lesz,vagy nagyon bika gép kell hozzá...

jaja, pokoli jó minõségbe veszi a képet meg a hangot is, de hát kegyetlen sokat is foglal és nincs túl sok helyem 😊
fraps az korrekt.

anti hero

Nem tudok vmi jó kis progit amivel lehet felvenni videót game-be?
Én találtam egyet neve:Fraps de elég sokat fogal egy viedó (30sec=100mega kb)
Jó lenne fasza kis wow-os videókat csinálni 😄
shaime01
ez a napi helyzetjelentés a magerõl <#boxer><#idiota>

Lynx_TWL
te is olyan isten vagy, mint ragnar

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
83 honor egy bánya a meccs végén, ha ti uraljátok.
+45 secenként 1 reinforcement

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

shaime01

Mighty
Ebben en nem vagyok teljesen biztos. Persze lehet. Mindjart megnezem 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
EoSon is x pontonként ad honort.
BEAST
AVben a banyak elfoglalasa is ad honort, 80at ha jol tudom , es ha jol emlekszem kb 1 percenkent ad 1 utanpotlas pontot

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shaime01
tapasztaltabb mage-k

improved Cone of Cold 3/3 megéri ?

Shortstop
oh. köszönöm. nem számítottam ennyire korrekt válaszra