166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#127126 igen -
#127125 Hallottatok/ hogy okkultista naci szektaban van benne a nihilum es az sk gaming, es az egesz cyclone battlegroup hypeot hitler eletre keltese miatt csinaltak? ;) -
#127124 En vettem, szinte azonnal kuldik mailben a gc kod kepet. Regen az volt az ingameservice.de oldal, megbizhato farmerek, es a jatekba se nagyon latom oket spammelni :P -
#127123 Mellik banknál vagytok? Én most mentem át a CIB-hez és ott is ez a gáz,hogy ilyen megerősitéses SMS érkezik,azaz elsőre ugy visszautasít,mint a fene utána másodikra engedi csak a fizetést.
Napersze sux Visa electron...az sose volt jó a netes fizetésre.Váltsatok ki egy mastercardot.A régi bankomnál soha nem volt gondom,pedig szinte egy klánnyi accountot fizettem vele. -
#127122 Szintén visa electronom van, évekig ment róla a fizetés mmokra semmi gond nem volt, utúbbi 1 hónapba meg szarik működni. Betelefonáltam bank ügyfélszolgálatra aszonta nincs jobb ötlete, mint hogy próba újra. Érdekes akkor már simán ment... :D -
#127121 nekem is visa electron kártyám van és mégis mindig elfogadta az acc felötöltésnél is és a karakter átrakásnál is szóval nem biztos hogy az a baj. -
WiLDoR #127120 a problémaforrás valószinűleg a visa electron kártyád.
amig nekem is az volt, hol jó volt, hol nem, mint a mesében.
mióta cib internetkártyát (mastercard) használok, azóta nincs gond. -
voloume #127119 és most persze addig besem tok lépni vele.... vicc az egész -
voloume #127118 sziasztok, mikor megpróbáltam átteni a karimat bs-re.. megjött az email és rámentem hogy confirm blabla ... ugye bejött hogy 20 euro és beirtam a bankkárty bizbazokat és akkor rámentem hogy continue-ra aztán finish.. .erre kiírta hogy payment rejected..... megpróbáltam még 2er aztán kiirta hogy biztonsági okokból csak 24 órával később próbálkozhatok.... electron visa kárytám van és már transfereltem ezelőtt is vele... csak most mindig payment rejected.... valaki tudna segiteni hogy mi lehet a baj? -
#127117 vigyázz, me' az én apukám erősebb!! és ő nem törtön jáccik!! te szerós!!1 :ppp -
#127116 Valaki már vett GC-t ezen a Randyrun-on keresztül? -
#127115 izomszag -
#127114 Kockák összecsapnak, ijj de kemény -
#127113 hűdekeményvagymindjártmeggörbülkörülöttedatéridőkontinuum. -
#127112 sztem anyád testvére lehet -
#127111 Testvéred? -
WiLDoR #127110 -
#127109 ok,köszönöm professzor:) -
#127108 Előfordul, nálunk bg-n, kapunyitás előtt mindenki debuffot kapott valamelyik nap. -
#127107 valami error volt, de ment rá 10 percre -
#127106 58,874%, de a statisztikai hibahatáron belül voltál, szalz np. -
#127105 Szerintem 57.876%, de lehet, hogy nem. -
#127104 hali újra!
tudnátok adni egy kis infót a ragnarosh Eu szerverről? Elsősorban az érdekelne h hány %-ban vannak jelen magyarok,és milyen a társaság. -
#127103 A szüleid és az oktatás csődje vagy bazdmeg! -
Glesthor #127102 Ott a pont!!!! -
#127101 inkább olvasd el a pál utcai fiúkat. egy hónap múlva úgyis kéri majd a tanítónéni. -
Glesthor #127100 Ezt is tudom ajánlani: http://galaxisnet.hu/world-of-warcraft -
Glesthor #127099 Nos, akkor az értelmezéssel van gond. Figy, http://www.google.hu/ <- ezzel rákeresel az adott témára és szépen kiadja majd neked a találatokat. Aztán majd ott tudsz keresgélni vagy kérdezősködni. -
Glesthor #127098 Egyébként tényleg érdekes szókincsed van... -
#127097 tom de akko meg ki a fasz tud nekem segíteni
LÁTOK és tok is olvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Glesthor #127096 Ez a kis bemutatkozó szöveg a topik tetején olvasható. Ha mindenképpen tört verzióval akarsz játszani, akkor keress egy olyan fórumot, ahol erről szó van. Ne olyanokat fárassz ezzel, akik nem kíváncsiak a törtre. -
Glesthor #127095 A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! -
#127094 :DDDDDDDD -
#127092 alreg -
#127091 Először józanodj ki (az írásod alapján gondolom erősen ittas lehetsz), utána pedig olvasd el a banner alatti piros betűs szöveget. -
#127090 :D -
#127089 EGy másik na msot tettem fel a wow ot 2.3 mas paths van fent és hogy hogy jáccak vagyis hogy Mondjatok má egy szerver mert reg eltem egy Accontot a NIGHT MARE szervren de mikor meg akarom erősíteni akko azt irja ki Error na akko hogy tudok már végre jáccani honnan szedjek le Paths et
Azért irok ide MErt a TÖRT es topic ba 1 évbe egyszer irnak -
#127088 köszi -
#127087 Az egyik a normal a másik a bc. -
#127086 1. fizetési mód, egyszerre 1, 2 vagy 3 hónapot vonnak le, akkor is kell választanod, ha 1 ingyen hónapod van, későbbiekben ez alapján fogja levonni
2. kártyaszámot