World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AV: Galvangar/Balinda megöléséért, tornyok elfoglalásáért, végsõ gyõzelemért (elfogy az ellenfél reinforcement pontja/megölöd az ellenfél fõnökét)
WSG: zászló bevitelért, gyõzelemért
EoTS: na ezt nem tudom pontosan...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
de tök jó volt ma egy hordással allis létemre együtt megcsinálniegy questet 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Rugóknak külön örvendek, mert kizárólag a shadowstepesek jelentenek komoly veszélyt rám, erre rommábuffolják a subt ágat, kb 90%-uk át is fog specelni...
papíron tényleg jól hangzik ez az egész, de amíg a közönség szerint van "köcsög hordás" meg "buzi allis" addig passióból ölni fogják a kicsiket...azután meg elmondhatja hogy leverte a büdös hordát/allit..
akik nem tehetnek semmirõl(mintha kidobna a csajod és bosszúból minden nõvel kibasznál) Már félig megbántam hogy a bloodscalpra mentem anno, gankelésben nem lelem örömöm, másfelõl meg...az emberek a szokás rabjai, énmeg már megszoktam azt hogy a haverokkal elviseljük ezt az egészet..
fire meg kell a fenének majd lv70en talán frost jobban bejön csak az nem tetszik amikor ellövöm a counterspellt pl priestre amikor nyomja a mindflay/mind blastot fogja és befejbevág egy holyfirel 😄 vagy maxra healeli magát onnan meg a dotjaim megesznek mana shield meg egy kalap szar félperc alatt leveszi az összes manám ugyanottvagyunk de lv40-nvégre lesz winterchill meg ice barrier és mehet a moka 😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
valami 1-3-5 perces 10-15 seces CC immun jól esne és lassítóbb lassító effektek😛
na meg egy használható Rend😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
General
* Boat and zeppelin vendors and NPCs are are back on duty.
* Reduced network latency by disabling the Nagle algorithm.
PvP
* Warmasters/marshals in Alterac Valley now increase each other’s maximum health and damage by 20%. This is a stacking effect.
Druid
* Ravage: The damage multiplier on this ability has been increased from 350% to 385%.
Rogue
* Ambush: The damage multiplier on this ability has been increased from 250% to 275%.
* Hemorrhage: This ability now correctly does additional damage when its debuff has already been applied.
* Preparation now resets the cooldown of Shadowstep and no longer resets the cooldown of Adrenaline Rush.
* Shadowstep now adds a 3 second, 70% movement speed increase.
* Sinister Calling now also increases the percentage damage bonus of Hemorrhage and Backstab by 2/4/6/8/10%.
Items
* The Vengeful Gladiator’s Grimoire is now available on vendors.
Bg-n továbra is fentartom hogy simán partyban vagyok a warriorokkal nekem nem õk a mumusaim.Ami a warrior melett szól bg-n az a tömegfear pláne ugy hogy a patch óta szinte minden ötödik repetance az amit nem resistelnek.Az nem lenne rosz hogy vagy tömegessé tenni a repetance-t vagy felezni a cd-ét.Imádom mikor bármiylen feartõl a világ végére elfutok ha cd-n van a trinket és ez a jobbik eset a rosszab az mikor valami tárgyba beszorul az ember vagy beesik a textura alá és csak zuhan..
hát ezt azért megfellebbezném.
warrival, full s1-ben (1,9k AP, 38,5% crit) a 70-es mobok 2, max. 3 ütésbõl eldõlnek, a sebzés meg gyakorlatilag nulla (10-15 mobonként kell kötözni átlagban 1x), amit bekapsz...
a leggázabb az egészben, hogy általában arra kell várni, hogy lejárjon a charge/intercept cd-je...
ha meg ciklon, birka, root, etc comboban nézted végig a pala, priest haverod halálát az az õ hibájuk volt, mert nekik kellett volna supportolniuk téged, hogy phewphew-elhesd a csúnya gonosz ellent.
azt ne várják el, hogy te majd megoldod, mert nem fogod. 1x kijösz trinkettel, azt hello...
teamwork, tod' 😊
érdekes az ellentmondás, mivel az 5, de inkább 10 szinttel alattad lévõnek gyakorlatilag 0 esélye van ellened.
szal, akkor ezt a low level gank dolgot vegyük át még 1x plz újra...
NEM ELEG A TAB CHARGE MORTAL WHIRLWIND????
uristenuristen
l2p
anti hero
anti hero
Az alap hp meg hát az esetemben nagyon gyér ugy van meg a 9K unbuffed hogy ugyan növelhetõ lenne de mivel strenghtre-agilityre-hit rartingre is szûkségem van nem beszélve a mannáról vagy marad ez vagy valamelyik értéket drasztikusan csökkentem.
Az biztos hogy jelenleg a retri paladinnal questelni-farmolni lényegesen könyebb gyorsabb mint teszem azt warriorral vagy holy paladinnal mitöbb instában is megállja a helyét és már csak extrém esetben agrózom le a tankról a bosst (azért az aw-t csak óvatosan lehet most is ellõni) de várom már hogy a sanctified judgement buffját vadúl.
A blizzard bír érdekes dolgokat összehozni pl sosem értettem hogy egy warlocknak miért kell 13-14K unbuffed hp clothban vagy hogy a hunter trapok miért tünnek el a hunter halálával, vagy hogy két egykezes fegyver miért erõsebb mint egy kétkezes.
ezt amíg élek nemfogom megérteni,hogy ez miért így van a Blizz részérõl....
amúgy a rugókkal ellentétben mi azért nagyban függünk attól,hogy mennyi heal,decurse,és anti CC supportot/BoF/kapunk....az oké,hogy fogom a feart,de ettõl még leesznek a dotok/még ha sikerûl is legyakni az ellent/,lenukeolnak pikk pakk /11-11k hp ide vagy oda/ és elsárkányoznak😛 az idõk végezetéig😊
Egy 3-om perces COS pedig sokféle kellemetlenségtõl szabadítja meg a kis ruggancsot😛
mindent összevetve a legjobban függünk egy másik klassz supportjától.
Csapkodtam már a billentyûzetet,mert végigkellett néznem 2 aréna társam halálát felváltva a ciklon,bírka,frostnova mixben és esélyem nem volt segíteni aztán megálltak a bírkámtól egy fain háromszög alakzatban és rámtolták a poklot😄 Az oké,hogy 1v1 nem balanceolt,de sajnos a mass pvp vagy a csoportos aréna is igencsak klassz függõ ám! Pl. pala nélkül nem is szabad elindúlni warrinak/sztem/
Nagyon toppon kell lenni,hogy anti CC nélkül melee rangeben tudj maradni míg legyûröd az ellenfeledet.
reroll pve
๏̯͡๏﴿