World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
friss lv62esként egy nagyonuj 70est sikerült megölnöm még anno druidával igaz mázlim volt mert 4x kaptam 1k magnle critet és egy 2k-s ferociust 😊

Mighty
AB: Minden megszerzett 200 pontonként kapsz asszem 20 honort. Gyõzelem esetén plusz honort.
AV: Galvangar/Balinda megöléséért, tornyok elfoglalásáért, végsõ gyõzelemért (elfogy az ellenfél reinforcement pontja/megölöd az ellenfél fõnökét)
WSG: zászló bevitelért, gyõzelemért
EoTS: na ezt nem tudom pontosan...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Shortstop
BG-n a honor pontok számítása hogyan történik?

Shortstop
ellenségek de nem kell ezt komolyan venni mivel csak egy játék ami remekül elveszi mindentõl az idõdet 😄

de tök jó volt ma egy hordással allis létemre együtt megcsinálniegy questet 😊

bodesz
hallottam ilyesmirõl hogy 1000-1400 goldért lehet wowot 1hónapra fizetni ez hogyis van?vki összefarmol 1200goldot pl és eladja 1 cégnek ha éppen kell nekik arról a szerverrõl gold?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

The Garrett
ha pvpre kell akkor primal tenacity ha meg dmgelni akkor predatory

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

LegionarR
Szerintem szemétség így szemétkedni más játékossal... De miért ne legyen szemét az illetõ, miért ne szemétkedjen egy Hordás egy Szövetségessel? Ellenségek tudtommal, joguk van egymással szemétkedni... Mégis minõsíti az illetõt, aki a gyengébbel kezd...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Magh
Meg ne sajnáljam már szegény warriorokat. Én már sikítok, ha S2-S3 skillherald ~33-28 warriort látok (szerencsére kevés az ilyen), mert egy-két frostbite proc és OOM vagyok, novázni értelmetlen (frostbolt elõtt reflect, skillance-el kiszedem, a következõ criteli 1600-ra, de regenerál a root miatt 1300-at...), ki kell raknom a WE-t, ha nem akarok kínlódni, pedig elvileg mi vagyunk az anticlass. Mondjuk low bracket arénában r1 CoC-al a végtelenségig lehet szegényt kiteolni (mégis, a warrior még mindig a legjobb 2v2 class), de 5v5-ben azt is leszedik.

Rugóknak külön örvendek, mert kizárólag a shadowstepesek jelentenek komoly veszélyt rám, erre rommábuffolják a subt ágat, kb 90%-uk át is fog specelni...

burki6
Ok, próbálok konkrétabb lenni... Mi a jobb, 2 pont Imp Nature's Graspban, Feral Agressionben, Primal Tenacityben vagy Predatory Instinctsben ennek a buildnek a befejezéséhez?

tigeroo
/respect
papíron tényleg jól hangzik ez az egész, de amíg a közönség szerint van "köcsög hordás" meg "buzi allis" addig passióból ölni fogják a kicsiket...azután meg elmondhatja hogy leverte a büdös hordát/allit..
akik nem tehetnek semmirõl(mintha kidobna a csajod és bosszúból minden nõvel kibasznál) Már félig megbántam hogy a bloodscalpra mentem anno, gankelésben nem lelem örömöm, másfelõl meg...az emberek a szokás rabjai, énmeg már megszoktam azt hogy a haverokkal elviseljük ezt az egészet..
Unknow
...0 esélye? Ez gear függõ sztem...egy új 70est egy ügyes 65ös simán szétver. Ha meg a 70 alatti pvprõl beszélünk akkor ne mond,hogy nincs esélye 5 szinttel alattam lévõnek, van annak. Mondjuk ez class függõ is. 70esen meg neki ugrani egy lvl 20as játékosnak az gyökérség. Amúgy meg normális 70esek be se támadják azokat akik alattuk vannak, max elmennek mellettük. Azért a legtöbben jobban szeretik ha kihívás is van a pvpben. Szerintem a pvp szervernek arról kell szólnia,hogy közel azonos szintû játékosok összemérhetik az erejüket bárhol a világban. Nem pedig arról,hogy a 70es mercilesses ebay karakter öli a 20as karaktereket hillsbardban vagy bárhol máshol. Ez olyan,hogy ha belekötök/belémkötnek valahol akkor elvárom azt,hogy ha mi ketten vagyunk, vagy õk ketten vannak 1 ellen, akkor a másik maradjon ki a küzdelembõl és max utána vegyen részt benne, mert ennyi tisztességet sztem megérdemel a küzdõfél. Ez persze az én véleményem.
s0n1c
szerintem a másik stunt az autoattack mace stunra értette, gondolom annyi esze azért neki is van, hogy ksbõl trinketel 😊
shaime01
24sec CD és még nincs 4sec külön silencem ;(

fire meg kell a fenének majd lv70en talán frost jobban bejön csak az nem tetszik amikor ellövöm a counterspellt pl priestre amikor nyomja a mindflay/mind blastot fogja és befejbevág egy holyfirel 😄 vagy maxra healeli magát onnan meg a dotjaim megesznek mana shield meg egy kalap szar félperc alatt leveszi az összes manám ugyanottvagyunk de lv40-nvégre lesz winterchill meg ice barrier és mehet a moka 😊

Davidus
ja és nem CSböl kell kitrinketelni hanem KSböl😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
trinket->fear->disarm

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
hátõ az imént darálta le egy habverõs/maces/rugó a 12k hp mat....1x jöttem ki trinkettel stunból és kaptam a kövit😛 lehet megkéne tanúlnom játszani mi?😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
level 70 en rank 8!!-as rend ~220 sebzés 21 sec alatt?? mekkora LOL már....

The Garrett
az a baj hogy trinkettel kombinálva úgy már 2 effektbol kijosz, a harmadik meg dr miatt amugyis csak pár secig tartana... szal az már imba csokolom! 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]Crassus
persze nagyvonalakban most faszák vagyunk,de CC ellen még mindíg semmink nincs:S /csak a társak😄/
valami 1-3-5 perces 10-15 seces CC immun jól esne és lassítóbb lassító effektek😛
na meg egy használható Rend😄

warrior 2v2 es 3v3 bracketekben nem tul eros, nagyon jo gear es tudas kell mind neki mind a tarsainak kulonben nem sok esely van. 2v2be sztem druiddal tud a legjobb eredmenyt elerni, 3v3ban meg 2 healerrel , a mi bgnkban pl egy resto shammmy priest warri volt elso 3v3ban ugyhogy a warri egy fos world breakerrel ment ami mar igencsak elavult volt s2ben. Egyebkent meg warri teljesen rendben van most, en maximalisan elegedett vagyok vele mind talentek mind hasznalhatosag teren pve es pvp egyarant. Nem is op de nem is hasznalhatatlan. 1v1-et leszarom kb az sose erdekelt, nem sok ertelme van az egesznek, max unalomuzes.

picket
1. l2p, l2counterspell
2. nuke = fire, nem frost

ಥ_ಥ

Narxis
Jaja, csak hiába klikkeltem a "Válasz erre" gombra...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

shaime01
mmm mage low leveln krva szar pvpben.. ha healezõs emberel kerülök 1vs1-be elöbb leszek oom mint ,hogy lenukeolnám <#rinya> áh facom kéne már az a lv40

Shortstop
ez nekem ment?

Narxis
Jobb esetben 200 BG-n.Amúgy köv. patchben próbálnak javítani rajta.

Shortstop
nálatok mennyi a latency értéke? nekem tegnap este óta 200-300felett van 😞

Mighty
Nekem már 3 vagy 4 recept jött a dobozokból. 1 hete csinálom kb.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

shaime01
szép jó reggelt ideje folytatni a mage-t helyzetjelentés este képpkel együtt😄

Tafaya
Nekem 3.-ra beadta, nem tudom számít-e a láda de én húsosból húztam ki 😊

Csinálja(ta) a cookingos daly questet valaki?A hunteremnek kellene a pet +20 strenghtes kaja recept de foggalmam nincs hogy adja pedig vagy 2 hete csinálom és egyik nap a hordót választom másik nap a dobozt rewardként de semiylen recept sem volt soha egyikben sem.
Narxis
Ma este újra elindul a 2.3.2-es PTR a következõ változásokkal:

General

* Boat and zeppelin vendors and NPCs are are back on duty.
* Reduced network latency by disabling the Nagle algorithm.

PvP

* Warmasters/marshals in Alterac Valley now increase each other’s maximum health and damage by 20%. This is a stacking effect.

Druid

* Ravage: The damage multiplier on this ability has been increased from 350% to 385%.

Rogue

* Ambush: The damage multiplier on this ability has been increased from 250% to 275%.
* Hemorrhage: This ability now correctly does additional damage when its debuff has already been applied.
* Preparation now resets the cooldown of Shadowstep and no longer resets the cooldown of Adrenaline Rush.
* Shadowstep now adds a 3 second, 70% movement speed increase.
* Sinister Calling now also increases the percentage damage bonus of Hemorrhage and Backstab by 2/4/6/8/10%.

Items

* The Vengeful Gladiator’s Grimoire is now available on vendors.

Más a tapasztalatom.Jópárszor farmolt melettem warrior a 10-15 mob azért erõsen túlzás maradjunk az 6-8 nál.Hetvenes ill+ moboknál meg 4-5.Sérülni a paladin könyebben sérül de egy egy heal 2-3 mobonként nem egy nagy manna pazarlás de kb a warrior is akkor ül le enni mint mikor nekem elfogy a mannám.

Bg-n továbra is fentartom hogy simán partyban vagyok a warriorokkal nekem nem õk a mumusaim.Ami a warrior melett szól bg-n az a tömegfear pláne ugy hogy a patch óta szinte minden ötödik repetance az amit nem resistelnek.Az nem lenne rosz hogy vagy tömegessé tenni a repetance-t vagy felezni a cd-ét.Imádom mikor bármiylen feartõl a világ végére elfutok ha cd-n van a trinket és ez a jobbik eset a rosszab az mikor valami tárgyba beszorul az ember vagy beesik a textura alá és csak zuhan..
"biztos hogy jelenleg a retri paladinnal questelni-farmolni lényegesen könyebb gyorsabb mint teszem azt warriorral"

hát ezt azért megfellebbezném.
warrival, full s1-ben (1,9k AP, 38,5% crit) a 70-es mobok 2, max. 3 ütésbõl eldõlnek, a sebzés meg gyakorlatilag nulla (10-15 mobonként kell kötözni átlagban 1x), amit bekapsz...
a leggázabb az egészben, hogy általában arra kell várni, hogy lejárjon a charge/intercept cd-je...

warrior ne menjen arena-ba priest vagy pala nélkül, ez alap.
ha meg ciklon, birka, root, etc comboban nézted végig a pala, priest haverod halálát az az õ hibájuk volt, mert nekik kellett volna supportolniuk téged, hogy phewphew-elhesd a csúnya gonosz ellent.
azt ne várják el, hogy te majd megoldod, mert nem fogod. 1x kijösz trinkettel, azt hello...
teamwork, tod' 😊

"Sztem meg gyökérség a low lvl gank. BSen én mindig csak olyanba kötöttem bele aki max 5-10szinttel van alattam. "

érdekes az ellentmondás, mivel az 5, de inkább 10 szinttel alattad lévõnek gyakorlatilag 0 esélye van ellened.
szal, akkor ezt a low level gank dolgot vegyük át még 1x plz újra...

amugy meg URISTEN TAKTIKUS JATEK KELL??!?!????
NEM ELEG A TAB CHARGE MORTAL WHIRLWIND????

uristenuristen

l2p

anti hero

COS 1 perces ?

anti hero

Sajna az a három élet igy leirva szép de pvp ben nemigaz.Arénában a lay of hand mem aktív bg-n ugyan el lehet lõni da azért az egy óra cd az megmarad.A lay a játék leghoszabb cd- el bíró képessége.A bubi valóban sok helyzetbõl kihúzott de mivel a mannám kevés ezért bubi alatt általában kötözni szoktam magam a self healt stun alatt egyszer lehet használni mivel nincs kitallentelve a focus.(10 pontot nem ér meg retri paladinként)

Az alap hp meg hát az esetemben nagyon gyér ugy van meg a 9K unbuffed hogy ugyan növelhetõ lenne de mivel strenghtre-agilityre-hit rartingre is szûkségem van nem beszélve a mannáról vagy marad ez vagy valamelyik értéket drasztikusan csökkentem.

Az biztos hogy jelenleg a retri paladinnal questelni-farmolni lényegesen könyebb gyorsabb mint teszem azt warriorral vagy holy paladinnal mitöbb instában is megállja a helyét és már csak extrém esetben agrózom le a tankról a bosst (azért az aw-t csak óvatosan lehet most is ellõni) de várom már hogy a sanctified judgement buffját vadúl.

A blizzard bír érdekes dolgokat összehozni pl sosem értettem hogy egy warlocknak miért kell 13-14K unbuffed hp clothban vagy hogy a hunter trapok miért tünnek el a hunter halálával, vagy hogy két egykezes fegyver miért erõsebb mint egy kétkezes.
picket
nem tudhattuk, hogy ilyen problémákkal küzdesz... részvétem <#miaz>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
"Sõt tank gearben több hp/armor/dodge/def meg ilyesmim van jó 20-25%al, mint a maintankunknak, aki t5ökben rohangál én meg a kék craftolt szarban"
ezt amíg élek nemfogom megérteni,hogy ez miért így van a Blizz részérõl....

amúgy a rugókkal ellentétben mi azért nagyban függünk attól,hogy mennyi heal,decurse,és anti CC supportot/BoF/kapunk....az oké,hogy fogom a feart,de ettõl még leesznek a dotok/még ha sikerûl is legyakni az ellent/,lenukeolnak pikk pakk /11-11k hp ide vagy oda/ és elsárkányoznak😛 az idõk végezetéig😊
Egy 3-om perces COS pedig sokféle kellemetlenségtõl szabadítja meg a kis ruggancsot😛
mindent összevetve a legjobban függünk egy másik klassz supportjától.
Csapkodtam már a billentyûzetet,mert végigkellett néznem 2 aréna társam halálát felváltva a ciklon,bírka,frostnova mixben és esélyem nem volt segíteni aztán megálltak a bírkámtól egy fain háromszög alakzatban és rámtolták a poklot😄 Az oké,hogy 1v1 nem balanceolt,de sajnos a mass pvp vagy a csoportos aréna is igencsak klassz függõ ám! Pl. pala nélkül nem is szabad elindúlni warrinak/sztem/
Nagyon toppon kell lenni,hogy anti CC nélkül melee rangeben tudj maradni míg legyûröd az ellenfeledet.

Botond
Egész konkrétan a kesztyûn lesz +9 hit, ami szerda. Addig kibírom 4,76%al. :-)
Botond
Eleve, ha már itt vagyunk a warrior mi a f@sznak akarja a rogue dpsét hozni, amikor a rogue fele olyan jól se bír tankolni ugye... Pár hónapja nyomta itt vki a rinyát, hogy mekkora gimp lett a warrior,mert egyik napról a másikra végetért a "búmheccsát" fíling. Na osztán, ha a warrior, mint kurvára nem dps klassz nyomhatja a pewpewt,mert minden lóf@sz jóska a 3-4k dmgket akarja látni felszállni és ettõl van erekciója, akkor a druid is. Sõt tank gearben több hp/armor/dodge/def meg ilyesmim van jó 20-25%al, mint a maintankunknak, aki t5ökben rohangál én meg a kék craftolt szarban. Most ez van ezt kell szeretni.
Botond
Kelleni kell,de ennyi jutott. Szerencsére s3 aréna szett majd megoldja ezt is idõvel.
hit rating nem kell druidnak? en nem tom.

Lynx_TWL
miez, regisztrált a hugod?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[HUN]Crassus
nezzetek mar mit talaltam!😊:http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1079987056

[HUN]Crassus
l2 use your class😛😊

Lynx_TWL
az szép világnézet, hogy kurva sokak szerint aki megöli a másikat az biztos impotens.
reroll pve

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Unknow
Sztem meg gyökérség a low lvl gank. BSen én mindig csak olyanba kötöttem bele aki max 5-10szinttel van alattam. Abban akinek az a fun ,hogy kezdõket gankel tudom sajnálni, valszeg magánéleti gondokkal küszköd és valahol ki kell élnie magát. Sztem a pvp szerver nem ezért pvp szerver, és nem neki kéne rerollozni, hanem vér Pistinek reroll real lifera 😛
BEAST
3 elet? :o loh pvpben? jaj...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."