166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#127085 Mi a külömség az ACCONT TIPUSok között van NORMÁL + BC??????????????????, -
#127084 Sziasztok!
Szeretném megcsinálni az accountomat a wow-europe.com-on, de elakadtam a Billing Details-nál.Lenne pár kérdésem.
1. A Subscriptions-nél a különböző befizetési összegek mire utalnak? A most kívánt befizetési összeg vagy a későbbiekre vonatkozik? (ugye szeretnék ingyen 1 hónapot az gondolom nem erre vonatkozik)
2. A Card Number-nál gondolom a számlaszámot kell megadni nem?
-
#127083 én simán be tudok lépni, lehet hogy csak arra a szerverre vonatkozik? -
#127082 Pedig pont akkor léptem be, amikor írta, hogy nem megy login, szal valami helyi probléma lehet. -
#127081 Eredeti is. -
#127080 A törtszeró már csak ilyen. -.- -
#127079 Kellemetlen. -
#127078 kurvajo, raiden vagyok és meghalt a login server mindenestül... -
ShaiHulud #127077 nekem is zabalja a procit meg a ramot wowhead operaval, szoval hanyagolom. -
Foglaltnick #127076 ha van mainassist a guildben, akkor például csinálhatsz makrót, miszerint
/target sanyi
/assist
és akkor felveszi sanyi targetét... -
#127075 Megnyomod a TAB-ot:) -
#127074 Hunter love:
-
Foglaltnick #127072 nekem hatos explorerrel és kilences operával jól megy... újabb explorered van? -
#127071 Nekem is ezt csinálja. -
#127070 Sziasztok,
Nehany napja valami nem koser a WoWhead oldallal nalam, az Exploler hibat eszlel, hogy valami parancsfile-t akar az oldal futtatni, es lefagy, ha nem tiltom le, es ezt dobalja fel allandoan. Kiprobaltam Thottbotot, de sajna annal is van ilyen tunetem. Mas oldalaknal nem tapasztaltam.
Van 5letetek, milyen beallitas lehet ez? -
voloume #127069 sziasztok, biztos nagyon hülye kérdésnek fog hangzani, de én világ életemben úgy játszottam hogy vagy target targetjára kattoltam, vagy magára arra a targetra akit ölni kel.. de gondolom van ilyen assistolós addon mondjuk ha megnyomsz valami gombott akkor az elsődleges célpontot targetolja ki ,, most biztos kiröhögtök.. de most így rádöbentem hogy kicsit egyszerűbb lenne :) -
Glesthor #127068 Én anno a ragnarosról vittem át a papomat a twisting netherre. 3-4 hete pedig úgy ogndoltma, hogy vissza kéne vinni a ragnarosra. Sikerült... Tehátz nyugodtan vissza lehet vinni egy karit a régi szerverére. Csak annyi a kitétel, hogy egy adott karakter egy hónapban csak egyszer hagyhat el szervert. -
#127067 ahonnan egyszer elmigraltal oda tobbet nemmehetsz vissza! -
#127066 :O Tudtam én, hogy hiányozni fog a BS. :P -
Yed #127065 Fehercsoki
Kb 20 perc alat atmegy neha instant. ha van 1olyan nevu kari mint a tied nem kell +penzt fizetni csak szamok lesznek a neved utan es amikor beszeretnel logolni uj nevet kell adni neki. -
#127064 Nem most mennék vissza. -
#127063 Elmész BS-ről? :(( -
#127062 Sziasztok!Ha egyik szerverről egy másikra akarok karit átvinni akkor az mennyi idő múlva érkezik meg?Ugye 5k Ftbe kerül és ha már van a szerveren olyan nevű karakter mint az enyém akkor kell még plusz pénzt fizetni a névváltásért? -
#127061 Optisakat még nem. -
#127060 Kiküldték már ez EU béta kulcsokat? -
Foglaltnick #127059 ebay -
#127058 egyéb blizz termékekben vannak kódok, pl. kártya, de lehet, h azóta már lehet venni is, nem tudom, különösebben sosem érekelt. Ingame árustól ne vegyél, 90%-uk csaló. -
hunbalee #127057 murlochoz hogy lehet megkapni a secret kódót?
vagy mire jo az
og-ba található a fishing trainer mellett -
#127056 direkt úgy lett megcsinálva az össes hogy ne tudj kirakni minden need talentet. ferallal is 4 pro talent közül csak egyet lehet kirakni -
#127055 Én locknál is érzem, hogy ráférne mindne ágra egy kis nyírbálás, ráadásul nálatok a Ruin miatt még jobban ki van élezve. -
WiLDoR #127054 teljesen újradesign-olnak mindent
ma nézegettem a lock talenteket, meg próbálgattam őket.
warlock-nál is tök fasza lesz, mindhárom új talent tree, és nagyon úgy néz ki, hogy végre el lehet felejteni azt a ratyi sl-sl speccet is...
toptalentek is frankók, szal baba lesz. -
#127053 silence, és interupt* -
#127052 MOndjuk engem a pvp hidegen hagy, de a fire-ben van egy nagyon jó talent eléggé az elején, silence, cc (?).. immunitás 10 sec-re. -
#127051 Én az új arcane ágnak örülök nagyon, régóta vártam egy olyan arcane mage-et, ami megáll a maga lábán, és arcane spelleket tud használni. Amúgy Arc brilliance-on vannka a cikkek, de explorer nem tudja megnyitni, csak firefox. -
#127050 Azért a koncepció látszik a változásokból. Jó irányban haladnak, nekem mindhárom ág sokkal jobban tetszik, mint anno TBC előtt. Viszont mintha valami skizofrén class designerünk lenne. -
#127049 Maget most dolgozzák át teljesen. Ne hidd, hogy ezek a dolgok maradnak a megjelenésre. Kár is nézegetni még őket, mivel hetente változnak. -
#127048 Megint ügyködtek mindhárom ágon: arcane nerf, fire nerf, Frost meg át lett szabva. Szép elképzelés, hogy csökkentik bizonyos talentek pontköltségét, de akkor minek raknak be helyette mást, ami uyganúgy must-have? Ráadásul megint rosszul szelektálnak, a két cooldown csökkentő talent miért nem kis-CD vs nagy-CD szerint lett elválasztva? Mit keres a Deep Freeze és Barrier a WE, Snap melett és fordítva, az IB és IV a CoC és Nova melett? Jelenleg a Frost ágon PvP-re minimálisan elkölthető pontmennyiség 61, de én speciel raknék még 3 pontot a Wardingra, még hármat a Channelingre. Ebből nagyon nem lesz 17-0-54. -
#127047 Lemaradtam? Kiadták a végleges kiegészítőt? -
#127046 Kicsit utánanéztem a 80-as mage-nek, fire tree, sajnos kb. kuka, arcane lesz az új pve, de pvp-ben is látok benne fantáziát, frost pedig még jobban meg lett erősítve. -
#127045 Hát nem. Csak a tényeket rögzítettem.