166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#127286 nem mert az account oldalon "bantulanden elsz" felirattal elkuld valahova XD -
Dr DeViLKiNG #127285 Nyugi, el is ismerik hogy druidot elcseszték kicsit. Az undorító inkább az hogy nem csináltak vele semmit azóta, mert ez így "okés".
Lifebloom was unintentionally buffed too much during Burning Crusade when we made the coefficient scaling work on the stack applications. This has caused a lot of problems with balance in the game. Druids are intended -- as healers -- to be able to dish out good throughput heals with very low efficiency, likewise Lifebloom is intended to be rather cheap and efficient, but not to the degree that it is today. -
#127284 okok -
WiLDoR #127283 ilyen már van.
úgy hivják, hogy tournament realm.
asszem potom 15 dolcsiért a te accod is compatible lesz vele. -
WiLDoR #127282 "Pedig nem lehet."
tévedsz, mert lehet.
csak annyi változott, hogy asszem van 4 sec delay az első manaregen tick-ig. ha jól emléxem...
de az fix, hogy lehet inni arénában -
WiLDoR #127281 nem is mondta senki, hogy a warrior az op (bár ha azt vesszük, hogy ő unlimited mennyiségű dmg-et képes kitolni magából, amig húzza hp-val, ellentétben pl. 1 mage-gel, aki max. addig dmg-el, amig manából ki nem fogy, akkor eléggé op-nak tekinthető).
2v2-ben a druida az, ami pi**adurva.
mobilis, iszonyat jól healelnek a hot-jai, mindenféle snare-root-stb-ből tud szabadulni, durva manaregenje van, a healerek közül a legtöbb cc-vel rendelkezik, emellé a durva heal+cc mellé meg még tekintélyes dps-t is tud felvonultatni mondjuk restokin speccel.
szóval ez igy 2v2-ben nagyon-nagyon imba...
de ahhoz, hogy ez igy imba legyen, nagyon kell hozzá érteni.
aki azt hiszi, hogy a dudu annyi, hogy 2-3 gombbal hotspam, az kb. 3 mp-ig élne vele arénában.
hát bizzunk benne, hogy wotlk-kal ezek a dolgok majd megváltoznak... -
#127280 Úgy értettem, hogy egyrészt a wow pve kidolgozottságához képest szánalmas, másrészt pedig szánalmas az a cirkusz, amit a játékosok egy része gerjeszt körülötte. -
#127279 szanalmas pve :y -
#127278 szánalmas pvp:D -
#127277 -ex -
#127276 Majd a dizájner jól átír egy konstanst, aztán akkor már nem olyan egyszerű. Könnyen megölted? Nesze, akkor most már 9235346234573412-at sebez az aoe-je. kkhtxbai 8-P
Mert egyébként a "please spam this" tooltipjű képességekkel rendelkező kasztokkal akkora kihívás a pvp......... -
#127275 Reméljük elég sokáig kitart majd az új pve content, ha elfogy lemondom az előfizetést. Amúgy nem is tudom mi érdekesebb egy oszlop körül futkosni, honort farmolni, vagy gank-elni. Tényleg fogós kérdés. Wow-ot pedig azért játszom (játszottam), mert szórakoztat, szeretem azt a környezetet, történetet, amit a warcraft világa (w1-3+wow) megtestesít + a raid-ek is érdekesek. Valahogy a kihívás nekem mást jelent, pl. a 6 éves ex futó múltam kihívásokkal volt tele, vagy kihívás volt írni egy normális szakdolgozatot, stb. na de a wow??? -
Chris #127274 Ja igen, az előre programozott önmagát ismétlő ai-t kihívás 225-ödszörre is ugyanazzal a módszerrel, rutinszerűen megverni. Abban van a vitamin. :D
-
#127273 Szerintem kéne csinálni egy wow pvp kiadást, ott csak bg-k, meg aréna lenne, más balance mellett. Az összes normális realm meg sima pve lenne. Ezt a topikot meg szépen át lehetne nevezni wow pvp topikra, és nyitni végre egy normális wow topikot, ahol nem csak a szánalmas pvp-ről lenne szó. -
#127272 pve-re is tekintettel kell lenni ezért nehéz ügy a balance. -
#127271 :O -
#127270 tarts kutyát, jót tesz a léleknek!
tarts mage-et, jót tesz a manának! -
#127269 Meg a hunter, ha megáll castolgatni. Ja várj! Ha megáll, akkor meghal. Kérem töröljék a jegyzőkönyvből az előző hozzászólásomat. -
ShaiHulud #127268 hogy ne lehetne, vegyel a pvp reszlegben honorert vheto vizet, azt ihatod arenaban is, illetve ha van mage tarsad akkoaz o altal conjuraltat is:P -
#127267 ha ez így lesz akkor továbbra is marad az aréna amilyen most mert a többi -heal debuff nélküli class is életképtelen lesz.
azért van mindenhol warri meg rugó mert csak ők tudnak -healt szpemmelni.
-
#127266 aha, duplailipengevel mindent! -
Anonnim #127265 tényleg lehetséges az hogy valaki olyan magas szintet érjen el a játékban mina a South Park részben, és mindenki halomra ölljön kérdezés nélkül? -
Chris #127264 Pedig lehet.
-
#127263 Pedig lehet :d -
#127262 cdgalaxis, 576 talán -
Bhalage #127261 még nem, hollehet? -
#127260 mortal debuff nélkül továbbra sem lesz életképes arenaban, de ez szigorúan csak szvsz -
#127259 arms warrior BCben se kapott semmit ami ér valamit arénában mégis ott vannak a topon. kell mellé egy healer és kész. akinek nem tetszik az lehet fury mert az viszont nagyon brutál burstre lesz képes.
-
#127258 Pedig nem lehet. -
#127257 előrendelted warhammert? -
Bhalage #127256 ne legyél már te is wildor :o) -
Chris #127255 Pedig lehet.
-
#127254 ezzel csak az a baj, hogy a warrior druid párosból nem a warrior az op, nem rinya, csak úgy megjegyeztem, hogy szerintem ez így rossz koncepció warrior szemszögből :) -
#127253 nekem úgy tűnik hogy inkább buffolással akarják ezt megoldani. restro druida meg arms warri szinte semmit nem kapott amitől jobb lenne 2v2ben. sőt lifebloomot még nerfelték is:P
viszont sok "offspec" akik BCben jelenleg hulladékok(retri, feral, balance, elem, cement stb) igen durva buffokat kapnak -
#127252 Nemlehet arénába inni. -
WiLDoR #127251 egyik class-t se nevezném hulladéknak, viszont van 1-2, ami pl. 2v2 bracket-ben tényleg qrva op, ilyen pl. a rugó-druid páros, vagy a warrior-druid.
ezekkel kéne valamit kezdeni, akkor máris helyreállna a rend, vagy legalábbis nem az lenne, mint amit itt is látni ezen a link-en:
2v2
azért ezen is baromira látszik, hogy 2 qrva imba class van 2v2-ben, ez pedig a rugó és a druida (az előfordulási arányokat tekintve) + a warrior.
3v3-ben meg az RMP (rogue-mage-priest) dominál nagyon keményen, szóval ide is kéne, hogy lesújtson a nerfbunkó.
a blizz meg remélem felfogta már, hogy az 5v5 az max. bohóckodásra kell, oda kell a legkevesebb skill, s ott a legnagyobb az a rés is, ami eltűri a hibákat. balancolni 3v3-ra és 2v2-re kell, nem 5v5-re.
(5v5-ben ha 1 ember vét 2-3 hibát, nem gond, mert tudja kompenzálni a másik 4. ha 2v2-ben az egyik vét 1 hibát is, azzal kb. jó eséllyel be is bukta a meccset.) -
#127250 Esőerdő 1 S !!! általános iskola -
#127249 *haladhatsz :) -
#127248 Csak a kitaposott ösvényeken haladsz, nem véletlen vannak kitaposva. -
#127247 igaz