World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum
http://en.wikipedia.org/wiki/Blog
Ha megnézed a két magyarázatot, akkor nagyon sok hasonlóságot találsz, de a lényeg ebben a mondatban van: "Many blogs provide commentary or news on a particular subject; others function as more personal online diaries." Ha tehát valaki rendszeresen szeretne egy konkrét témában (ahol ráadásul az idõrendi sorrend is számít) információt közölni, az írjon blogot. Annak megvannak a funkciói, hogy a blogger írása elkülönüljön, és a többiek a blogger egyes bejegyzéseihez tudják hozzáfûzni a mondanivalójukat. Így most órákat kéne pörgetnem, hogy megtudjam, hogy mi vitte rá arra, hogy karaktert indítson, melyik realmen van, mennyit resistelnek a murloc-ok, és hasonló fontos információk, ott meg megvan ennek a technikai háttere. Ráadásul a blogjára az megy be, akit érdekel, és akkor lynx is oda írja a "l2p noob" üzeneteit, nem ide, és meg vagyunk mentve, két legyet egy csapással, stb.
A "helyzetjelentés" nem egy fórumba való. Ide egy nagyobb témában felvetõdõ kérdések, ötletek, észrevételek valók, esetleg egy-egy Crassus-i "i is teh king" screenshottal fûszerezve. Ha valaki folyton postolgat egy karakterérõl, cuccairól, killing blow rekordjairõl, akkor eddig még mindig megkapta az "stfu noob"-ot, szóval nem értem, hogy most ennek miért kéne máshogy lennie, vagy mi változott szerintetek azóta. <#fejvakaras>#fejvakaras>
"akinek nem tetszik, el lehet menni" - ezt eddig még minden kompromisszumra képes, kultúrált, intelligens, kihaénnem seggfej ellõtte, aki nem tudja az igazát kultúrált vitában bizonyítani, csak úgy gondolja, hogy erõsebb kutya #&@&ik. Errõl tömören ennyit (tudom, hogy nem te írtad, csak ide passzolt). <#ticking>#ticking>
ಥ_ಥ
ez már vicc kategória...
az elmúlt kb. 200 hozzászólás kb. arról szólt, hogy ki a nagyobb noob, meg hogy hogyan fikázzátok itt össze egymást, tök értelmetlenül.
ha valakinek ahhoz van ingere, hogy iderakja az élményeit a játékkal kapcsolatban, akkor azzal mi a probléma?
akit nem érdekel, ne olvassa el. nem kötelezõ.
ha nem tudsz semmi konstruktívat hozzászólni a topix-hoz azon kívûl, hogy stfu nub, meg l2p noob, meg ehhez hasonló fa**ságok, akkor inkább maradj csöndben, mert baromira nem érdekel senkit sem.
kezd nagyon unalmassá válni ez a topic <#sniffles>#sniffles>
(bocs, nem lehetett kihagyni)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A Wow nem játék!
A Wow Életforma:-))))
Aki belekostol.......rosszabb mint a kábitoszer
Én már egyszer abbahagytam.....de aztán kijött a Bc és megint itt,és megint kockulok:-)))
Lehet hogy ezeket inkább neked kéne hogy mondja valaki?
Amúgy no offense tényleg, csak ez úgy feltûnt.
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
ez egy wow topic, fedi a lényeget a szó. és ha nem tetszik meg ellehet menni
--
mielött válaszolnál erre az üzentre tudom mit akarsz irni felesleges tarsd meg magadnak.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Wildor :hát igen , YOU ,ARE , IN , COMBAT (de égy szépen tagolva ,szavanként kimondva hangzik jól 😄) , neve mindenki számára ismerös 😛 , ismertem énis jópár tagot , köztük az 1ik palát , neve nem ugrik be , pedig nyomtuk még együtt ...várjcsak megvan , Gigasszusz ha jól emlékszem 😛 ,de van még egy pár név 😉...amugy meg nagyon is ismersz (csak rosszul:S)