World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yep😄

Tafaya
Best dance act ever

The world is yours !

MUST SEE !
Lynx & BEAST ! 😄DD
Hát igen , egymásra találtak 😊))

[HUN]Crassus
jaja akkor tuti random lesz....nekünk wsg volt tegnap

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lynx_TWL
a mottó sem véletlen itt, hát az se amit én produkálok😄

๏̯͡๏﴿

Hmm szerverenként változik a daily bg q? Tegnap tegnapelött AB volt wsg az utoljára szombaton volt daily q.Azt tudom hogy random generálja igy fordulhatott elõ hogy egymás után négy nap volt eye of strom úgy 2 hete.
[HUN]Crassus
daily Q volt😄

[HUN]Crassus
lõttél már meleevel? mozgó célpontra mire eldobob/lövöd már rangen kívûl van:S

capaszabi
engi trinketz + LW dobz..

picket
l2shot <#idiota>

&#3237;_&#3237;

BEAST
tevagy :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
l2p, es hol volt a paladin freedommal? 😄 Amugy meg WSG a nuboknak,mazoistaknak es a daily kveszteloknek valo 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
ja, és núbok vagytok :c

&#3237;_&#3237;

BEAST
ize *de :c ... fel kell ebrednem 😄

[HUN]Crassus
nem is kevés😛,de bizonyos helyzetekben az nem elég....tegnap WSG-n 2 másik warrival elkaptunk 2 lokkot a tunnelünk elõtt miközben az ally elszedte a zászlónkat izzadtunk keményen trinket+poti+fear minden elment,de levertük õket/éppenhpgy nem haltunk a sok dottól/ erre jön ki a tunnelbõl az ally mage a zászlónkkal FROST NOVA és mindhárman csak álltunk bambán és néztük ahogy továbbblinkel és szalad a zászlóval...a szemünkkel egészen a tunneljükig láttuk,hogy fut és akkor robbant le a fros nova rólunk.... ne tudd meg milyen röhögés + blizz anyázás ment.Ott voltunk 3-an 1 ellen és konkrétan SEMMIT,de SEMMIt nemtudtunk tenni,hogy ,megakadályozzuk,hogy elvigye a zászlónkat....szar dolog ám.

picket
Nem tudom, hogy miért nekem kell gugliznom helyetted, ha nem értesz valamit, de legyen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum
http://en.wikipedia.org/wiki/Blog

Ha megnézed a két magyarázatot, akkor nagyon sok hasonlóságot találsz, de a lényeg ebben a mondatban van: "Many blogs provide commentary or news on a particular subject; others function as more personal online diaries." Ha tehát valaki rendszeresen szeretne egy konkrét témában (ahol ráadásul az idõrendi sorrend is számít) információt közölni, az írjon blogot. Annak megvannak a funkciói, hogy a blogger írása elkülönüljön, és a többiek a blogger egyes bejegyzéseihez tudják hozzáfûzni a mondanivalójukat. Így most órákat kéne pörgetnem, hogy megtudjam, hogy mi vitte rá arra, hogy karaktert indítson, melyik realmen van, mennyit resistelnek a murloc-ok, és hasonló fontos információk, ott meg megvan ennek a technikai háttere. Ráadásul a blogjára az megy be, akit érdekel, és akkor lynx is oda írja a "l2p noob" üzeneteit, nem ide, és meg vagyunk mentve, két legyet egy csapással, stb.
A "helyzetjelentés" nem egy fórumba való. Ide egy nagyobb témában felvetõdõ kérdések, ötletek, észrevételek valók, esetleg egy-egy Crassus-i "i is teh king" screenshottal fûszerezve. Ha valaki folyton postolgat egy karakterérõl, cuccairól, killing blow rekordjairõl, akkor eddig még mindig megkapta az "stfu noob"-ot, szóval nem értem, hogy most ennek miért kéne máshogy lennie, vagy mi változott szerintetek azóta. <#fejvakaras>

"akinek nem tetszik, el lehet menni" - ezt eddig még minden kompromisszumra képes, kultúrált, intelligens, kihaénnem seggfej ellõtte, aki nem tudja az igazát kultúrált vitában bizonyítani, csak úgy gondolja, hogy erõsebb kutya #&@&ik. Errõl tömören ennyit (tudom, hogy nem te írtad, csak ide passzolt). <#ticking>

&#3237;_&#3237;

nem egy kategória a kettõ, de mindegy

capaszabi
sztem sem nyugtatja meg, csak az s2 mountokról volt kék post, hogy javitják "in the near future", cleanse-t emg leszarják, mint mindent ált. Örülj neki, hogy a régi "seal of command / another action in progress" bug javitva lett 😄DDDD

BEAST
te neked ott van a skill helyette nem? xD

capaszabi
ugy nézem login szerverek jók lesznek megint... unable to connect... 😄

[HUN]Crassus
rend,intercept szintén 3 éve xar.....

capaszabi
ha lesz szoba és gép, csinálsz egy karit a Bloodscalp szerverre. IF generalra beirod, hogy "sziasztok blácckálposok". ha reagálnak rá, EU verziód van 😄

picket
Valószínûleg US wow-ot vett, ott nem sok magyart fog találni...

&#3237;_&#3237;

nem hiszem hogy sokan fognak itt neked segiteni, nezz el a www.worldofwarcraft.hu forumarara vagy keress par segitokesz magyart ha mar bentvagy a serveren
Tudom hogy nem nyugtat meg de a paladin cleanse bugja kb 3 éves ugyhogy idõ mint a tenger...
és még mindíg nem sikerült kijavítaniuk s2 rewardokat. 3 hét telt már el
ez már vicc kategória...

[HUN]Crassus
én PRO vagyok Nubok!😄

szánalmasak vagytok, baszki, de komolyan.
az elmúlt kb. 200 hozzászólás kb. arról szólt, hogy ki a nagyobb noob, meg hogy hogyan fikázzátok itt össze egymást, tök értelmetlenül.

ha valakinek ahhoz van ingere, hogy iderakja az élményeit a játékkal kapcsolatban, akkor azzal mi a probléma?

akit nem érdekel, ne olvassa el. nem kötelezõ.

ha nem tudsz semmi konstruktívat hozzászólni a topix-hoz azon kívûl, hogy stfu nub, meg l2p noob, meg ehhez hasonló fa**ságok, akkor inkább maradj csöndben, mert baromira nem érdekel senkit sem.

kezd nagyon unalmassá válni ez a topic <#sniffles>

QuippeR
l2p noob

(bocs, nem lehetett kihagyni)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hello Felix
A Wow nem játék!
A Wow Életforma:-))))
Aki belekostol.......rosszabb mint a kábitoszer
Én már egyszer abbahagytam.....de aztán kijött a Bc és megint itt,és megint kockulok:-)))
Sziasztok!Felix vagyok és nemrég vettem meg a world of warcraftot!Még nem telepitettem fel mert még nincs meg a szobám és most csak egy gyenge kis lap-toppom van.Elég sokat hallotam erröl a játékrol.Én kint lakok az U.S.A-ba és haleluja találtam magyar forumot.Kérlekszépen titeket hogy ha tudtok segitettek?Mert még elég uj vagyok a játékba.Milyen játék?lvezetes vagy uncsi?Kérlek irjátok meg!Nagyon szépen köszönöm!
Lynx csak nem tudom megállni hogy ne kérdezzek valamit... Szóval nézegettem a hozzászólásaidat, de azon kívül hogy l2p meg noob nem nagyon van értelmes megnyilvánulásod.

Lehet hogy ezeket inkább neked kéne hogy mondja valaki?
Amúgy no offense tényleg, csak ez úgy feltûnt.
Unknow
Aham...ezt szépen leírtad. Csak éppenséggel sehol sincs írva vagyon ,hogy hol van a blog és a fórum között a határ. Egyébként meg tessék benézni a legtöbb játék fórumba ami nem online játéké, és akkor el lehet csodálkozni,hogy mennyi helyzetjelentés van. Persze tudom, sg blog forevá.
delete topic imo 😛

Narxis
Jaja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

icespeakyy
addig okés, de ott kéri az acc/jelszót meg a game key-t amit nemtudok megadni mert nem vettem meg(ezért akarném online 😊 )

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Lynx_TWL
ha nem tetszik el lehet menni

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lazarus
Bejelentkezel wow-europeon és lesz a fõoldalon valahol egy szép szines gomb "upgrade to burning crusade" felirattal
icespeakyy
valaki tud segíteni???

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

tigeroo
nemtudom mi bajotok a "helyzetjelentésekkel"
ez egy wow topic, fedi a lényeget a szó. és ha nem tetszik meg ellehet menni
shaime01
elég furán értelmezedd te az irásaimat.. gondolom sro miatt mert sro forumba olyan "sok rossz dolgot" irtam ^^ igazából azt sem tudom ki vagy de igy simán lenézel engem .. sebaj gép mögül nagy az ember <#vigyor2>

--

mielött válaszolnál erre az üzentre tudom mit akarsz irni felesleges tarsd meg magadnak.

icespeakyy
mert amerikai BC -t lehet így letölteni, hogy megveszi az ember, de ott is be kell írni az accot/pass-t de mivel amerikai accountok vannak ott így az enyémet nem ismeri ott fel ergo nem tudom kifizetni bakkártyáról,de nem találtam még EU-sat

icespeakyy
hali, valaki tudja hogy tudnám upgradelni egy sima wow-os accountot? mármint úgy szeretném, hogy nem kell megrendeli/házhozhozatni hanem letöltöm-->megadom a bankkártya számot(mint havi feltöltésnél) és levonja róla a BC árát és már játszhatok is. Valaki esetleg tud segíteni hol van ilyen mert még nem találtam, elõre is köszi.

panther112
Szintén (sylvanas).

Fehercsoki
Nekem megy.

Tatyla
hurrá,még,még légyszi,had legyünk a szarod mindannyian...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nektek megy a wow? Nekem connecting után unable to connect :S

sziasztok!

shaime01
még én a wowról irok ebbe a forumba te addig csak offolsz el lehet dönteni mindenkinek melyik a jobb.

Nem! de kérdezed ,h kultúra ? és megválaszolod ,h ez a wow topik , de azt is érzékelteted ,h a kultúra és wow -topik- nem függ össze , szal ,huh van erre egy jó nyelvtani kifejezés is ,de most nem ugrik be 😊,tehát én meg csakazért is azt mondtam rá ,h márpedig az kultúra =)

Wildor :hát igen , YOU ,ARE , IN , COMBAT (de égy szépen tagolva ,szavanként kimondva hangzik jól 😄) , neve mindenki számára ismerös 😛 , ismertem énis jópár tagot , köztük az 1ik palát , neve nem ugrik be , pedig nyomtuk még együtt ...várjcsak megvan , Gigasszusz ha jól emlékszem 😛 ,de van még egy pár név 😉...amugy meg nagyon is ismersz (csak rosszul:S)