166745
  • picket
    Nem tudtad, hogy az arénák előre legyártott forgatókönyv szerint zajlanak, és nem történhet közben véletlen?
  • Narxis
    Fut.
  • Gora
    Sory ha nem ide való a kérdésem,de sztem az.Naszóval, hogy a sima wow fut vistan?
  • Narxis
    exploit
  • AnarchoiD
    hetvegen arenaztunk 2v2 rugo + pala volt ellenunk rugot levagtuk....
    palanak eselye se volt mar egyedul ;) es amikor kijottunk az arenabol azt lattam a combat logban, hogy a pala HALALA UTAN kaptam a rugotol egy garottot.... ettol fuggetlenul mi nyertunk....

szal szerintetek ez nooooormalis ?

off:

• [HUN]Crassus
    igen nem végezte jól a dolgát valaki,de aztán összelehet szedni magát úgy annak a maradék kettőnek,hogy megfingathatják a 3 enemy-t...éééééés a végén simán lehet 1v1:P
    Csomo klasszról tudunk akinek kurvára nem gáz a 1 vs 2 sem ha nem tévedek.....
    Veszek neked KÁKÁT a szülinapodra faszom!:)
  • Narxis
    jó nem 3v3 ban, de 2v2-ben nekem elég hasznos volt, nem egy meccset nyertünk úgy hogy folyamatosan cc-zte a healert. lehet 3v3-ban ez nem működik, ott még nem próbáltam.
  • WiLDoR
    jah, kb. annyi haszna van, mint az impnek :D
    0
  • Narxis
    succu rulz
  • WiLDoR
    3v3-ban, ha a végén 1v1 alakul ki, az gáz.
    ott valaki akkor nem jól végezte a dolgát.
    éspont.

s nem arról van szó, hogy ki kit burstol le milyen gyorsan.
    különben is elég gáz, hogy /ma a 3v3-ak arról szólnak javarészt, hogy "na akkor fogjuk egy resto druidot meg 2 melee-t, aztán jól hazavágjuk izibe az első cloth-ost, ami szembejön".

ha csak a saját példámból indulok ki, már az alapban gáz, hogy melee ellen 2v2-be úgy kell felvonulnom, hogy ratyi demon armor + void (ami alapvetően egy pve pet, s nem pvp), mert ha rám mászik egy rugó vagy warrior, akkor a healer-em enélkül pikk-pakk oom lesz.
    (arról nem is beszélek inkább, hogy a felhunter atm közel van a useless kategóriához, mert a szembejövő csapatok 90%-a az melee+healer vagy dupla melee, amik a felhuntert kb. 2 sec alatt szedik szét...vagy még annyi se...ez azért elég tré egy szitu)
  • Narxis
  • [HUN]Crassus
    Tudod én a lámpánál is kiszállok és rábaszom a kormányra a fejét ha valaki faszkalap és utánna szoktam ellazulni:P:)
  • [HUN]Crassus
    Wildor szted akkor mi a kiélezett meccs fogalma?
    Amikor egy Stun alatt/5sec/ leburstölünk a warrival egy targetet és utánna 8-10 secre hal a másikuk is majd az uccsó vagy amikor leverünk 1 playert,de közben az egyikünk annyira lesérül,hogy közvetlen az ő halála után tőlünk is meghal valaki aztán megint hatalmas adok-kapok lesz és dől egy tőlünk,de nekünk is sikerül kiszedni az egyiküket éééééééés 1v1 lesz a végére.......naaaah?
  • [HUN]Crassus
    nem,nem trinket ,nem SS és nem egyébb tárgy illetve hatás miatt jöttek vissza hanem egy csúnya bug lett a játékban.Még ha én hülye is lennék a másik két csapattársam illetve a szerver egyik legjobb Gladiátor teamje nem lehet hülye:P
    Mondtam tegnap és mondtam ma is: meghal egy ember és ha lagos a netje és leavel-i az arénát akkor nem kitölti az arénából hanem épp ellenlezőleg visszatölti az arénába FULL hp-n és fullos CD-kel.Ez még nem is lenne ha fura ha mondjuk nemtudna semmit csinálni,DE az a baj,hogy kurvára tudnak és mondom azok öltek meg minket akik így visszajöttek és a meccs az ő részükre lett nyertes!
  • GamerAdams007
    Haha owned
  • WiLDoR
    haha és az a mókás, hogy arénában is proccolhat :))
  • Narxis
    LOL, ez need.
  • Acidlich
    Itt a bug:)
  • picket
    testosteron level reached critical rate!
  • picket
    trinket te nyomi :p
  • WiLDoR
    lazíts, mondd, hogy szuszááááá
  • WiLDoR
    "kiélezett meccsnél", ha a végére 1v1 alakul ki, akkor ott valami nagyon el van baxva x)

btw wtb 5k arena points, és 50k honor points.
    meg kéne vennem a s4 chestet, fejest, gatyát, bracit, cipőt -.-

csak éppen se token, se honorpont.
    na ez a gáz...
  • Lacee
    ez zsír :)
  • Foglaltnick
    ja nem, nincs rá igény, engem annyira nem zavar, örülök hogy jól elvagytok ^^
  • Narxis
  • Narxis
    Természetes szelekció.
  • panther112
    Én azt nem értem, hogy miért tölti valaki a szabadidejét olyan stresszes dolgokkal, mint a wow, ha egy kisebb kudarcélménytől is ennyire kiborul. Ez még az egészségre is káros.
  • Lynx_TWL
    figyeld mindjárt jön a paraszt foglaltnick és töröl:D
  • Narxis
  • Lynx_TWL
    büszke paraszt vagyok
  • Bhalage
    lynx atomparaszt vagy :DD bár ez nem új info
  • Bhalage
    drogzol-e

amugy
    nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba, hanem az, aki nem kapcsolja le róla az ekét!!!
  • Bhalage
    :o
  • [HUN]Crassus
    LESZAROM,hogy vesztettünk csak érdekességként közöltem,de látom a parsztság nálatok nem ismer lehetetlent....
  • Lynx_TWL
    :ddddd
  • Lynx_TWL
    verd le a poharat aztán
  • [HUN]Crassus
    MEKKORA EGY ATOMPARASZTOK VAGYTOK !
  • Lynx_TWL
    én apukám meg nem is erősebb
  • Bhalage
    de komolyra forditva a szot; sajnallak!
    komolyan!
    na megyek vissza guitarherozni (hi malav:G) :d
  • [HUN]Crassus
    a fenti SS-on látszik,hogy full CD-vel jönnek vissza....még elementalja is volt a magenak:(( fura