World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így már megy?
az egészbe meg nem megyek bele, nem véletlenül írkálok be ide hülyeségeket
na tessék: #117071 ennek mi értelme van?
írkálhatnék én is olyan érdekfeszítõ dolgokat, hogy tegnap afk közben megölt egy rugó, aztán meg a netherwinges transpoerteres kvesztnél a saját oldalamról szopatott szarrá két hülye geci.
ott a "stég" ahol felszállnak a transporterek, rugó lévén én meg csak throwwal tudom agrozni õket, vagy mana tappel. a mana tap instant de nem sebez így nem elsz enyém a mob, a throw meg lassú egy instanthoz képest
szóval nyúlták a mobokat, ahogy azt kell(persze nincs rá írva, hogy az enyém, de ha látom, hogy valaki ott van akkor én nem megyek oda kselni).
közben meg röhögtek cukkoltak, szídtak...
remélem ez a rész kielégíti a normális hozzászólás fogalmát szemeitekben kisbogaraim, csak megmondom mi a nagy helyzet:
kurvára nem érdekel senkit, és ha még esetleg valakit érdekel is nem tud mit tenni ellene se õ se én se senki.
a többség 3 éve játszik, és már mindent megélt amit lehet senkit nem érdekelnek a hordások gecik, megölt egy pisti útközben és hasonló történetek.
persze ezt mind hiába magyarázom, mert fel is kéne ám fogni😄 na de 1 próbát megér.
a továbbiakban is szídni fogom a ratyikat és írkálni fogom a hülyeségeket, mert az kb annyira érdekes mint a "napi helyzetjelentés"
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-
"nem csinálsz semmit, csak spawnolnak a borítékolt cuccok "
ez is munka ezt is el kell végezni valakinek <#lama>#lama>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De mégis minden 5v5 csapatban van warrior és nem mindegyikben lock, tehát azért egy mortal strikeal nem ér fel 1 lock.
ಥ_ಥ
szerda 16:00-20:00 suli
és mivel én alkalmi munkát vállalok ami most éppen boritékolás (nemröhög jólkeress) amivel hazavisszek (illetve kihoznak) 5.000-20.000 boritékot cumostul együtt 1 hétre az megcsinálom (300db / óra ) igy marad idõm mindenre ^^
-
#117077 mwhahahahaha akár hiszed akár nem én közben dolgozok söt még suliba is járok <#hehe>#hehe>
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(amúgy szerinted a napi helyzetjelentéseid 10-es skálán mennyire érdekelnek minket?)
ಥ_ಥ
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
BM hunter általában nem gáz.
Rogue.. Maces skilles rogue az számításba se jöhet, hogy elverem.. de cos miatt a többi se nagyon.
van 70-es lock-om, warrim is gladiator/veteran/vindicator cumókban, s szitu a következõ jelenleg:
warrival, kb. ez a szitu lock ellen:
- ha a lock 300 resi alatt van, s nem soullink spec, akkor kb. instantba hal meg (lolcoil nem segít, trinket out, intercept (hehe, free 3 sec stun, köszi))
- ha a lock 300 resi felett van, s nem soullink spec, akkor is fixen meghal, csak 5-7 ütés kell hozzá.
- ha a lock 300 resi alatt van, soullink spec, akkor is fixen meghal, de van 10% esélye, hogy megzabálnak a dot-jai mielött kijönnék combat-ból
- ha a lock 300 resi felett van, soullink-felguard spec, akkor is 70% eséllyel meghal
- ha a lock 300 resi felett van, soullink-siphon life spec, akkor általában õ gyõz (60-40% a lock javára).
warlock-kal rugó ellen, hát nemtom. ha kifogsz valami nub rugót, akkor van esélyed megverni szinte bármilyen speccel, de ha egy profi rugóval találkozol, akkor az esélyed kb. 1%-ra csökken...
bm huntard szerintem annyira nem vészes, mint ahogy lefesti... bár aztán ez is relatív, mert találkoztam olyannal is, akit simán lazán le lehetett nyomni, meg olyannal is, amelyik kb. 5 sec alatt szétkapta a lock-omat...
Immune to fear 30 sec?, i mean wtf come on, warlocks only defense against melee is fear, now you blizzard screw all locks/priests so hard we get 3-5 shotted by an warrior who using imp hamstring and trinket + death wish. kinda impossible to kill if he´s average gear.
And why it´s called death wish when 5% dmg is taken and 20% given?, more likely 5% given and 20% taken. NERF, this talent is so overpowered so its no fun being an warlock in pvp, getting owned by warriors(death wish), rogues (stunlocked), hunters (nuking 2-3k 100 miles away). Balance plz, Balance plz.........
0 hitratingel, mindenkinek van 5% esélye misselni, ha dual wieldelsz akkor a fehér ütésekhez hozzáadódik további 19% mind2 kézhez. Ez 24% egy veled azonos szintû mobbal szemben. a sárga ütések maradnak 5%-on.
1% miss csökkentéshez lvl70-en 15.8 hitrating szükséges. Tehát 79 hitratingel érhetõ el hogy non-dw módban ne lássunk többé miss feliratot, dw módban pedig a sárga támadásaink ne misselõdjenek vala.