World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
te hülye geci, hogy mersz beszólni neki? ;o

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nubok

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
pártjád fogod egy fogyatékosnak 😄
így már megy?
az egészbe meg nem megyek bele, nem véletlenül írkálok be ide hülyeségeket

na tessék: #117071 ennek mi értelme van?
írkálhatnék én is olyan érdekfeszítõ dolgokat, hogy tegnap afk közben megölt egy rugó, aztán meg a netherwinges transpoerteres kvesztnél a saját oldalamról szopatott szarrá két hülye geci.
ott a "stég" ahol felszállnak a transporterek, rugó lévén én meg csak throwwal tudom agrozni õket, vagy mana tappel. a mana tap instant de nem sebez így nem elsz enyém a mob, a throw meg lassú egy instanthoz képest
szóval nyúlták a mobokat, ahogy azt kell(persze nincs rá írva, hogy az enyém, de ha látom, hogy valaki ott van akkor én nem megyek oda kselni).
közben meg röhögtek cukkoltak, szídtak...
remélem ez a rész kielégíti a normális hozzászólás fogalmát szemeitekben kisbogaraim, csak megmondom mi a nagy helyzet:
kurvára nem érdekel senkit, és ha még esetleg valakit érdekel is nem tud mit tenni ellene se õ se én se senki.

a többség 3 éve játszik, és már mindent megélt amit lehet senkit nem érdekelnek a hordások gecik, megölt egy pisti útközben és hasonló történetek.
persze ezt mind hiába magyarázom, mert fel is kéne ám fogni😄 na de 1 próbát megér.

a továbbiakban is szídni fogom a ratyikat és írkálni fogom a hülyeségeket, mert az kb annyira érdekes mint a "napi helyzetjelentés"

๏̯͡๏﴿

BEAST
nem is allitottam hogy rosszak lennenek :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

sztem szorakoztato mind2

anti hero

BEAST
hat, nalam ez kb egy szinten van a ti "helyzetjelenteseitekkel" <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Narxis
Elindítottam egy gnóm warlockot Nerflokz néven.Holnap jelentkezem képekkel és helyzetjelentéssel!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

shaime01
ez egy szabad forum ^^

-

"nem csinálsz semmit, csak spawnolnak a borítékolt cuccok "

ez is munka ezt is el kell végezni valakinek <#lama>

Tatyla
tele spammalad a dedós helyzetjelentésekkel a forumot mint anno a Silkroad forumot...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jazzy
Elismerem, hogy a lock imba, némelyik kaszttal esélytelen megölni, dehát nem 1v1rõl szólnak a dolgok és 3v3 5v5ben lazán ki lehet nukeolni.
De mégis minden 5v5 csapatban van warrior és nem mindegyikben lock, tehát azért egy mortal strikeal nem ér fel 1 lock.
picket
óránként 300 spawnol, te meg wow-ozol, nem?

&#3237;_&#3237;

s0n1c
"nem csinálsz semmit, csak spawnolnak a borítékolt cuccok" lol
picket
20000/300 = 66,7... akkor a 40 órás munkahetemmel 16 órával több szabadidõm van? Jó, tegyük fel átlag 20 munkanap egy hónapban, és az utazásra elmegy napi 1 óra, akkor még mindig 6 óra nekem. Ráadásul gondolom ez is olyan, mint a herba... nem csinálsz semmit, csak spawnolnak a borítékolt cuccok <#idiota>

&#3237;_&#3237;

shaime01
söt ,hogyha T-com favoritosok vagytok akkor fogtok kapni egy tök jó kis naptárat 2008asat 😊 majd gondoljatok rámm nah mentem

shaime01
hétfõ 16:00 - 20:00 suli
szerda 16:00-20:00 suli

és mivel én alkalmi munkát vállalok ami most éppen boritékolás (nemröhög jólkeress) amivel hazavisszek (illetve kihoznak) 5.000-20.000 boritékot cumostul együtt 1 hétre az megcsinálom (300db / óra ) igy marad idõm mindenre ^^

<#nevetes1>

BEAST
akkor feletek nem 24 orasak a napok <#hehe>

shaime01
10-es skálán szerinted mennyire érdekel a te véleményed?😊

-

#117077 mwhahahahaha akár hiszed akár nem én közben dolgozok söt még suliba is járok <#hehe>

HÁt a mostani képének valóban nincs sok értelme 😄

Narxis
Azt én is, eléggé. 😄

[HUN]Crassus
na igen a dot sebzések kb. annyit sebeznek még csökkentve is mint egy nonkrites/krites(olykor) ütés valami imba fegyóval akkora resilencre....sok skill nemkell hozzá a melee viszont ha megfeszül sem tud nagyobb dmg-et kitolni.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

s0n1c
én csak a szabadidejét irigylem...
Count Adyn
Egy jóindulatú 2 es😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
ezen fexem! bazze tényleg olyan!!!!😄😄😄

picket
lókötõ... háttérben már látom, ahogyan aggrózik a stormwing guard :p
(amúgy szerinted a napi helyzetjelentéseid 10-es skálán mennyire érdekelnek minket?)

&#3237;_&#3237;

Pókmalac
át áltak a szerverek 2.2.3 rol 2.3.0-ra leszedtem a 2.2.3-2.3.0 enGB (Windows) patched és baszik müködni a wow miért??????

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

BEAST
Leugrottal videkre a kiccsaladhoz? <#idiota>

shaime01
napi helyzetjelentés!

comment nélkül.

picket
nub vagy, ezt nem érted?

&#3237;_&#3237;

Shortstop
kifejtenéd?

Narxis
<#nyes>

hahhahaha csak enyit tudok ehez hozáfüzni.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

1v1-be sajnos nem, de 6v6 arena-ba kifejezetten imba <#vigyor5>

Az biztos hogy resilence függõ.A hunterem (bm) az estek 60-70%ban simán öli a lockokat a paladinomnak csak akkor van esélye ha a trinket és a bubi nincs cd-n.Nem is a lockal hanem a mögöttük lévõ játékosokkal van igazándiból gond.Akinek ez a mainje az az esetek zömében meg van gyõzõdve róla hogy õ a kiba.. skilles játékos percenként belinkeli a dmg metert maj mivel alapból hülye t4-t5 instances cuccokba bemegy bg-re- arénázni majd csodálkozik hogy a mezei warrior-paladin-hunter-rugó-akárki szétkapja egy másodperc alatt egy-egyben is és megy sírni hogy a kedvenc classát micsoda gyalázat érte nem tudott egyszerre 10-15-40 ellenfelet egyszerre begyakni mitöbb be sem tudta linkelni a dmg metert padíg õ a király...
jazzy
Ezzel nagyjából egyet kell értenem, bár 500 resi fele már a lock elég keményen eszi a warrit eléggé specfüggetlenül.
BM hunter általában nem gáz.
Rogue.. Maces skilles rogue az számításba se jöhet, hogy elverem.. de cos miatt a többi se nagyon.
s0n1c
😊)))) ahhhahaha
Tafaya
1v1 arénába ezek szerint nem érdemes lockot indítani?

valahol egyetértek vele, valahol meg qrva nagy baromságokat is irt.
van 70-es lock-om, warrim is gladiator/veteran/vindicator cumókban, s szitu a következõ jelenleg:

warrival, kb. ez a szitu lock ellen:
- ha a lock 300 resi alatt van, s nem soullink spec, akkor kb. instantba hal meg (lolcoil nem segít, trinket out, intercept (hehe, free 3 sec stun, köszi))
- ha a lock 300 resi felett van, s nem soullink spec, akkor is fixen meghal, csak 5-7 ütés kell hozzá.
- ha a lock 300 resi alatt van, soullink spec, akkor is fixen meghal, de van 10% esélye, hogy megzabálnak a dot-jai mielött kijönnék combat-ból
- ha a lock 300 resi felett van, soullink-felguard spec, akkor is 70% eséllyel meghal
- ha a lock 300 resi felett van, soullink-siphon life spec, akkor általában õ gyõz (60-40% a lock javára).

warlock-kal rugó ellen, hát nemtom. ha kifogsz valami nub rugót, akkor van esélyed megverni szinte bármilyen speccel, de ha egy profi rugóval találkozol, akkor az esélyed kb. 1%-ra csökken...

bm huntard szerintem annyira nem vészes, mint ahogy lefesti... bár aztán ez is relatív, mert találkoztam olyannal is, akit simán lazán le lehetett nyomni, meg olyannal is, amelyik kb. 5 sec alatt szétkapta a lock-omat...

Ez szerintem most is így van, sõt, kikapcsolni contested-en sem lehet a pvp-t csak ha az 5 perc eltelik és leesik magától.
Botond
Régebben barrens egész területén auto flag volt allynak,mert az nem contested, hanem horda terület. Akkor mostmár csak a városban?
[HUN]Crassus
ez a kedvenc mondatom "kinda impossible to kill if he´s average gear"😄D

Lynx_TWL
megtudhatjuk, hogy a warlock egy gyenge kaszt.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[HUN]Crassus
gyhaaaaaa miket talalok😄

Immune to fear 30 sec?, i mean wtf come on, warlocks only defense against melee is fear, now you blizzard screw all locks/priests so hard we get 3-5 shotted by an warrior who using imp hamstring and trinket + death wish. kinda impossible to kill if he´s average gear.

And why it´s called death wish when 5% dmg is taken and 20% given?, more likely 5% given and 20% taken. NERF, this talent is so overpowered so its no fun being an warlock in pvp, getting owned by warriors(death wish), rogues (stunlocked), hunters (nuking 2-3k 100 miles away). Balance plz, Balance plz.........

[HUN]Crassus
ezt nem olvasod sehol csak letezik.....

Lazarus
Ezt hol olvastad?
Lynx_TWL
nubok összefognak

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[HUN]Crassus
es ne feldjuk,hogy fokozottan missels,parryzik,dodgeol es resistel a mob ha low-on van a Hp-d....lehet akarmennyi hit ratinged/spell vagy melee/

Shortstop
<#eljen>

Lazarus
a hit rating csak a miss-t csökkenti. a dodge és parry csökkentésére a weapon expertise alkalmas.

0 hitratingel, mindenkinek van 5% esélye misselni, ha dual wieldelsz akkor a fehér ütésekhez hozzáadódik további 19% mind2 kézhez. Ez 24% egy veled azonos szintû mobbal szemben. a sárga ütések maradnak 5%-on.

1% miss csökkentéshez lvl70-en 15.8 hitrating szükséges. Tehát 79 hitratingel érhetõ el hogy non-dw módban ne lássunk többé miss feliratot, dw módban pedig a sárga támadásaink ne misselõdjenek vala.
[HUN]Crassus
vávává lehet elbeszeltunk egymas melett....ha bejon XR-re vagy en bemegyek SW-be kapom a flaget...bocsi