166745
  • WiLDoR
    magyarán ha jól értelmezem ezzel azt küszöbölik ki pl. mikor dudu elvtárs 5 seccel arena kezdés elött csutkára felhotolja a rush-oló warrior társát ezzel némi heal-t (meg egy esetleges instagib-et) spórolva meg.
  • picket
    A gonosz allisok görbítik a teret, így a hordás védők lövedékei is a hordásokat találják el. Néha nem sikerül, és akkor egy-egy találat becsúszik...
  • picket
    Most annyira elszomorodtál ezen, hogy visszajössz alliance-ba?
  • Davidus
    Buffs that have 30 seconds or less remaining will be removed once the game starts. However, the mage spell “Invisibility” is not affected by this change.
  • antgecc
    Ez az ami az én agyamat is felbassza. Alli cak beszalad akármelyik toronyba és már teker is bárhol a torony belsejében. Horda meg centizheti ki a lépéseket és nem is mindegyik toronynál. ja és kb szétlőnek, míg megfogod a pozíciódat, míg allira ha 1 őr 1x rálő (persze csak ha már a toronyban van).
  • dartonita
    Fejlodnom mar nem kell,arra jo volt a retri talent.

Koszi a tanacsokat!
  • Botond #127038
    Na a nagyokosok kedvéért végigpróbálgattam az első két tornyot. SHnál van holttér ahonnan tekerni lehet, de IW nincs. Ott bizony le kell verni legalább egy őrt, hogy be tudd tekerni a zászlót. Horda toronynál meg egyiknél se kell egyet se.
  • Warden
    Szintezni holyval nemigazán élmény.Van aki proton húzta fel hetvenre a karakterét van aki retrin mindkettőnek megvannak az előnyei ill hátrányai.Jómagam a retrit javallanám szerintem jóval gyorsab.Holy talenten sok variációs lehetőség nincs minimális eltérések vannak guilden belül is a holy palák tallentjei közt és zömében megbeszélés tárgyát képezi hogy ki tallenteli ki a might-ot ki az imp wisdomot, a kings az alap mindenkinél általában.Ezta tallentfát tudom javasolni pve környezetre illeztarénára-bg re alapnak.Közben lehet finomítani mindkettőn ahogy gondolod.A ki mennyit healel nem mérvadó menjen le a boss az a lényeg,soha ne a wws-nek játsz.Önmagában a talent édeskevés ami nagyon sokat számít az a gear, de az majd alakul hétről hétre.
  • dartonita
    Sziasztok,jo reggelt.
    Szamtalan talent tree-t vegignezve sem tudtam eldonteni hogy atpontozva magam holy paladinra,70esen mi lenne a tokeletes healer pontozas.Van aki a prot ag fejlesztesere eskuszik a BOK miatt,van aki retrire pakol.
    Az evek ota ezzel tisztaban levo jatekosok velemenyet kernem ki ezzel kapcsolatban,mert most kovetkeznek azok az instak ahol mar egyaltalan nem mindegy mennyit healelek es hogyan.(Bgn igazabol nem sok szerepem van,de muszaj az epic balta miatt sok honort farmolni-fura ez retri utan)

Elore is kosz
  • panther112
    Sztem ennke semmi köze a skill-hez, egyszerűen csak ki kell következtetni, mi micsoda. Pl. method-ban nem szokás így beszélni, és a világ legjobb allys guildje. Egyszer voltam velük ZA-ban, egyáltalán nem használnak rövidítéseket combat-ban sem.
  • Csirke4
    aki elég skilles az érti!

Hát én nemértem :d
  • panther112
    Lehet érteni sztem amit írt, bár én is gyűlölöm ezt a rövidítés spam-et...
  • Lacee
    indeed
  • picket
    Teljesen egyértelmű, nem?
  • picket
    szeró :d
  • Tatyla
    tauren
  • Savmacska
    Melyika legjobb tank a játékban? warrior vagy druida? druidából egyélrtelműen ne, de warriorból? gnome, ne, human , vagy dranei ? előre is köszi
  • TVelvet
    ez valami palacsinta tészta?
  • DJ RX7
    Hello nekünk a blizzard csinálja.
  • Lacee
    be kéne fogni, piros felirat pls, thx
  • [HUN]Crassus
    BAnhammer?
  • ronaimate
    Hello hogy lehet mangos szerót csinálni?
    Kéne infó pls pm
  • Probatbicol
    Fogod a tatyót és a mütyőt, és berakizod a szütyőbe.
  • ronaimate
    Hogylehet berakni csinált fegyót saját szeróba?
  • panther112
    Ha az új talentekből fenntartható a manaháztartás, akkor ennek 'Arcane Blast: Effect duration reduced to 3 seconds, now increases damage by 15/30/45%, no longer reduces cast time.' + a rengeteg új arc dmg talent-nek következtében az arcane egy érdekesen harcoló, és jó dmg-et kiosztó pve build lesz. Főleg, hogy a fire ág végét elég rendesen telerakták pvp, pvp/pve talentekkel.
  • Davidus
    főd elementál jégpáncélban
  • Magh
    68-0-3, ez valami vicc?
    Amúgy a legutóbbi nerfek tönkretették az Arcane és Frost ágakat PvE szempontból. Az ABar nem procolja a MBar-t + coeff nerf, így jelenleg sima AB spam. Froston a WG -> FoF miatt már nem lehet shatter kombót elsütni, marad FrB spam. A fire továbbra is FB spam, az elemental meg FFB. Mindegyiket meg lehet toldani félpercenként egy imp. Scorch beszúrásával, de izgi. Szerintem jelenleg a legjobb PvE tree a Destro, simán lehet belőle 3-4-5 spelles rota.
  • panther112
    Ha ezegy járható pve build lesz, akkor elég változatos lesz a játék mage-el tbc-féle fireball spam-hez képest.
  • ShaiHulud
    fuss neki meg egyszer kerlek.
  • Chris
    "... a villád még sohasem reklamált hogy hol a párja?" :D
  • TVelvet
    Most komolyan nemértem, ki nem fossa le majd trágyázza be azt a mountot... Van oké, ennyir erővel az összes cuccot amit hasznalsz azokról miért nem ír senki?! érzem hogy kitaszítottak a kanalak.
  • Attila1234
    Elképzelem azt a Blizzard értekezletet, ahol azon tanakodna, hogy mivel "nyírják ki" az Age of Conant, és megoldásként kitalálják a mamut mountot! OMG! Micsoda brilliáns ötlet. Kurvára semmi köze ennek a mountnak ahhoz, hogy az AoC-ban is vannak ilyenek. Természetesen semmi probléma nincs azzal, hogy így gondolod. Ilyen a világ. Sokan sokféleképp gondolkodunk. Így szép.
  • PiszkosFred
    Hat mar eleg regota csak extra tiszteletpont jar Alterac Volgyi csataban valo sikeres reszvetelert az extra hirnevpont mellett.
  • Guest
    Te olvasol is, vagy csak írsz?
  • Dns5000
    o damm csak + rep jon hetvegen semmi +honor hat ez szivas :S
  • ShaiHulud
    http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html;jsessionid=E4E9EDCEEEE4F5C629254E9DCE4B6058.app05_07?topicId=3547877767&sid=1
  • GamerAdams007
    +84 honor a meccs végén
  • PiszkosFred
    berszamfejt
  • Dns5000
    mit ad az AV hetvge?
    regen dupla honor volt nem?
    most nezem pont ugyanannyi pont jar a tornyok elfoglalasaert 63 mind ha nics hetvege boss megolesert 84 min siman. Es ha egyedul olok pc-t azert is csak 21 honor jar mint simaba.
    Akkor mit is csinal az AV hetvege?
  • picket
    Ebből látszik mennyire pörög a topik!
    Éljenek a nyomik! Crassus for president! Gnómot a magyar címerbe!