World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
beismerem mi non stop tudnank utni,csak ugye healer nelkul dolunk mint a zsak😊
Viszont a paladin az csak mannából tud mindennemû akciót kivitelezni és kiba.. kevés az a 7K manna ami van (holy gearben 12K+) ugyhogy max egyszer lehet selfhealelni mig a warrior rage-e a fight alatt csak nõ.
lv29 és még 6 bar kell lv30hoz.. de álmos is vagyok meg bennem van 3db RIvotril ami miatt picit belassultamsebaj mentem aludni pápá
druidának 3k ap kell ,hogy egy jól gearelt warrior szintjén legyen (ha pverol beszélünk) gondolom.
legalábbis az én druidom lv66-67n 2.1-2.2k AP-val mászkált
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-
tudom nem érdekel senkit a magemem sorsa de én azért lelkesen folytatom <#hehe>#hehe>
persze ,hogy 6 mobot kell egyszere megölni aoe nem segit mert 700ms-2000ms van most éppen BS-en 😄
a másik pedig elsõ hordás kari killem magel 😄
Ha altalaban mindig lelog a fele a képrõl.
May the force serve you well!
Picit változtattunk aréna setupunkon,és most a 10-0 heti win-loss arényt kenjük inkább. -.-
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(S mennyíért lehet egy karaktert áttetetni egy másik szerverre?)
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
ಥ_ಥ
Donald ftw!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
nem is csalódtam benned..
amugy vannak nagyon jó élményeim "allis partikról", ezért én idegenkedem az ilyen low lvl ganktõl
ebbõl az következik hogy utólag majd örülni fogsz hogy legenkeltek, mert külömben kimaradtál volna egy jó kis csetepatéból
😊
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
mint irtam nekem általban 14-16 nap! szokot lenni lv60 😄 szóval még van 3-5 napom :p
nemtom te ezt honnan szedted <#ijedt>#ijedt>
ha nem bírod a strapát, akkor reroll pve.
amúgy meg hillsbrad-ot kerüld el, népszerû gankhely, ha aktívan játszanék én is bs-en, én is odamennék a 70-es karijaimmal és szétgankelném az ilyen kis sírógépek arcát, mint te is, aztán utána röhögnék egy jókat azokon a postokon, mint pl. a tiéd is...
merezencsakaztlehet <#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
(amúgy meg a full merciless-eseknek is kell vmin gyakorolni, szal ne bántsátok õket. köpködni pedig pláne nem illik <#ticking>#ticking>)
2 hete?
és még csak 25-ös?
szarul nyomod vaze, már lvl40 felett kéne lenned...
l2lvl <#vigyor>#vigyor>
*bocs, ezt még muszáj volt <#beka3>#beka3>
btw, aki ismeri Boxxer-t (alli BS) az a nevemben köpje le. nem értem miért jó valakinek ha más játékát bassza el (lvl20as hillsbradban veri magát full mercilesben hát...)
ಥ_ಥ
menj retalentelni.
3/3 elemental precision és 2/2 arcane subtlety a te barátaid is, aztán máris volt resist, nincs resist...
mondjuk vedd le a pontokat a 3/3 piercing ice-ról, mert ilyen low lvl-en tök felesleges, azt az 1 pontot meg pláne nem vágom, hogy miért kellett frost channelingre rakni, annak is lenne 10x jobb helye...
próbálkozz valami ilyesmivel
nub, l2p <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ