World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
na es ami minden melee alma a BoF!! es a dotok sem esznek le😛😉

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ez oke,de ne felejtsuk neked van 3-om eleted....(es meg be is mentessz 1 embert/BoP/) alap HP aztan ,lay on hands es maxra rakod magad a bubetta alatt is😛😊
beismerem mi non stop tudnank utni,csak ugye healer nelkul dolunk mint a zsak😊

Megnyugtatlak a retri palának is a saját mightjével olyan 1800-1900 az ap-e legalábbis az enyém 1907 saját buffal.Fel lehetne nyomni 2k fölé de akkor nem lenne meg a 81 hit rating és ugye minimum 5% kell.Esetleg a crit rovására tudnék még strenghtes köveket berakni de unbuffed 29,34 jelenleg és sajna kevés igy is.

Viszont a paladin az csak mannából tud mindennemû akciót kivitelezni és kiba.. kevés az a 7K manna ami van (holy gearben 12K+) ugyhogy max egyszer lehet selfhealelni mig a warrior rage-e a fight alatt csak nõ.
[HUN]Crassus
es ne jojjon senki azzal,hogy jaj a feralnak semmi manaja vagy a retri palanak...nekunk meg annyi sincs mint nekiek😛😊

[HUN]Crassus
neharagudj,de mirol beszelsz??? miert akarja egy -ujra leirom HYBRID klassz- a warrior szintjet hozni??? qrvara ne hozza mar! vagy ha hozza akkor mi meg heal spelleket akarunk😛,de mivel en nem akarok egyszemelyben mindenhez erteni ezrert nem kerem!,de egy druda se akarjon mar rugo+warri szinten DD-ni....blizzard egy faxx!

Lazarus
X8-X9es szinteken ki kell fújni a farmolás fáradalmait BGn
shaime01
jutt eszembe tudom elbuktam minden l2p nub lier! etc de.. ekkora laggban képtelenség játszani igy a lv30 elérést holnapra hagyom :p

lv29 és még 6 bar kell lv30hoz.. de álmos is vagyok meg bennem van 3db RIvotril ami miatt picit belassultamsebaj mentem aludni pápá

shaime01
remélem abba belegondoltál a druida ekkora ap-val hozzá a warrior dmgjét.
druidának 3k ap kell ,hogy egy jól gearelt warrior szintjén legyen (ha pverol beszélünk) gondolom.

legalábbis az én druidom lv66-67n 2.1-2.2k AP-val mászkált

elhagyod Astranaart keletre hagyj fel minden reménnyel😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

[HUN]Crassus
az alapban isyonyat durva,hogy csak a druid staff annyi AP-t ad ami az en unbuffed AP-p 65-75%!!!at kiteszi! rohely....

[HUN]Crassus
semmi offense,de egyszeruen keptelen vagyok felfogni milyen indittatasbol lesz egy hybrid klassznak masfelszer annyi AP-je mint egy "fofoglakozasban" melee klasszank?? nekem shouttal 1900-s AP-m van kb olyan gearben mint amiben te vagy most...

Narxis
Hogy a belinkelt képrõl idézzek, "ott questelsz ahol akarsz".<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Davidus
hogy mersz horde favored területen questelni öreg?!

V9ykn8_TZL0

shaime01
update: kicsit leült a lagg sikerült megölnöm a mobokat xD
-
tudom nem érdekel senkit a magemem sorsa de én azért lelkesen folytatom <#hehe>

shaime01
Nah jó mostmár komolyan.. kezd elegem lenni az allys questekbõl 😄

persze ,hogy 6 mobot kell egyszere megölni aoe nem segit mert 700ms-2000ms van most éppen BS-en 😄

a másik pedig elsõ hordás kari killem magel 😄

valaki tud olyan addont amivel kozepre lehetne tenni az ablakokat amiket az equipecompare rak ki?
Ha altalaban mindig lelog a fele a képrõl.

May the force serve you well!

Botond
158 atm,szerdán ugyanezen statok mellett lesz 215-230 :-P

Picit változtattunk aréna setupunkon,és most a 10-0 heti win-loss arényt kenjük inkább. -.-
És nem érdekel valakit egy 60as NE rogue?? (A bloodscalpon van!) 😊 Kipróbálnám a hordát a bloodscalp serveren!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Shortstop
semmit sem hajlando behozni

BEAST
resi? :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
BE > all :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Shortstop
téged armoryn hogy talállak meg?

Botond
Proság, nem túl sok,de ennyi crithez asszem nem rossz.
szerintetek az undead vagy a blood elf rogue jobb???

(S mennyíért lehet egy karaktert áttetetni egy másik szerverre?)

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

[HUN]Crassus
4000-s AP?, hogyabüdöspicsába???

Shortstop
köszi. mondanám hogy rühellem az összes hordást de ally-n is sok a pancser 😄

Botond
Druidot kell buffolni. Gimpség az egész. -.-

Narxis
Me imbák.<#zavart1>

Shortstop
miért van az hogy feltünõen szeretik BG-n a huntereket? fõleg AV-n

tigeroo
ütömvágom az én karim. ütlekváglak csak valami ócska utánzat lehet:-D
shaime01
Azért van igy mert néhány ember abban a hitben él ,hogy ugy is okosabbat fog mondani. <#fogmosas>

picket
Az élet nagy kérdései. Mint az, hogy a hangya is élõlény, mégis okosabb nálad. Vajon miért van ez így? <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

Narxis
Ez az egyik legjobban sikerült rész. 😄

Donald ftw!

QuippeR
ne ess pánikba, mindennek megvan a logikus magyarázata

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Guest
Ez annak a fényében érdekes probléma, hogy én emlékszem egy bizonyos Ütlekváglak nevû tauren hunterre, aki hõsiesen osztotta a kicsiket STV-ben ^^
tigeroo
call of water küldit csinálom a sámimmal. igazad van, tökmindegy hogy 60 vagy 70perc alatt csinálom meg az egész chaint

nem is csalódtam benned..
amugy vannak nagyon jó élményeim "allis partikról", ezért én idegenkedem az ilyen low lvl ganktõl
[negativ] Cirek
anno amikor ott fejlõdött egy altom és 4-5 lvl 20-30as ally gankelte a pici kis karimat, szó nélkül átlogoltam a mainemre és kitisztítottam a helyet. ezekbõl lettek a hívom a haveromat szintü óriási csaták amíg pár hónap elteltével az egyik legszebb world pvp-s emlékek lettek.

ebbõl az következik hogy utólag majd örülni fogsz hogy legenkeltek, mert külömben kimaradtál volna egy jó kis csetepatéból

😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

shaime01
11 napja kezdtem xD

mint irtam nekem általban 14-16 nap! szokot lenni lv60 😄 szóval még van 3-5 napom :p

sose volt olyan ifjú padawan, hogy valaki azért kapott volna -honor-t, meg szürke playat volna.
nemtom te ezt honnan szedted <#ijedt>

ha nem bírod a strapát, akkor reroll pve.
amúgy meg hillsbrad-ot kerüld el, népszerû gankhely, ha aktívan játszanék én is bs-en, én is odamennék a 70-es karijaimmal és szétgankelném az ilyen kis sírógépek arcát, mint te is, aztán utána röhögnék egy jókat azokon a postokon, mint pl. a tiéd is...
merezencsakaztlehet <#nyes><#vigyor><#idiota><#hehe>

(amúgy meg a full merciless-eseknek is kell vmin gyakorolni, szal ne bántsátok õket. köpködni pedig pláne nem illik <#ticking>)

mióta is van meg a mage-ed?
2 hete?
és még csak 25-ös?
szarul nyomod vaze, már lvl40 felett kéne lenned...
l2lvl <#vigyor>

*bocs, ezt még muszáj volt <#beka3>

tigeroo
amugy miért vették ki azt, hogy ha valaki "szürke szintût" öl meg az mínusz honort kapott?
btw, aki ismeri Boxxer-t (alli BS) az a nevemben köpje le. nem értem miért jó valakinek ha más játékát bassza el (lvl20as hillsbradban veri magát full mercilesben hát...)
shaime01
mert a viz elementalok VIZBÕL vannak .. ^^ de végülis stromwind körül is van egy folyo ergo akkro én nekem most nagyobb az immunitásom a frostra <#idiota>

picket
Pl a víz elementálok meg immunisak rá. Némi asszociációs készség, plusz a combat log, és <#heureka>

&#3237;_&#3237;

shaime01
nah mind1.. ma teljesen elfogyot a munka szóval kb 1 hét mire ujra találok vmit addig is gözerõvel megy a mage xD remélem ma meglesz a 30 <#hehe>

shaime01
murloc csak mert tóparton él általában ezért van frost res-e?:p

hogy mi a véleményem?
menj retalentelni.

3/3 elemental precision és 2/2 arcane subtlety a te barátaid is, aztán máris volt resist, nincs resist...
mondjuk vedd le a pontokat a 3/3 piercing ice-ról, mert ilyen low lvl-en tök felesleges, azt az 1 pontot meg pláne nem vágom, hogy miért kellett frost channelingre rakni, annak is lenne 10x jobb helye...
próbálkozz valami ilyesmivel
nub, l2p <#idiota>

picket
omg so true :S

&#3237;_&#3237;

picket
de õ frost mage, nem érdekli, hogy vannak mobok frost resistel <#kuss>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
probald meg a fireboltot 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.