166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#17 De ne itt próbázál -
ROFL #16 Próba :P -
#15 marmint az MCO-ra -
#14 nekem meg az MCO is bejon amig nem jon ki az swg addig erre fogok elofizetni -
#13 Ezért van az, hogy mi nagyon megválogatjuk a játékokat és csak a legjobbra fizetünk elő, ami tényleg megéri!
Pl.: Nálam ilyen egyelőre csak az SWG, de, ha a Blizzard túllép az eszetlen Diablós klikkelés hegyeken és valami értelme is lesz ennek a játéknak, akkor ez a következő esélyes! -
#12 Valahol erröl van szó.
[Én][amicsi köcsög] -
#11 az meg semmi de hogy meg a havidijjal se legyen gondjuk ezert kapnak olyan 400-500 dolcsit "zsebpenznek" szoval ok akar egszerre az osszes onlen jatekkal nyomhatjak hat miaz nekik olzan 60 dolcsi havonta megse kottyan -
#10 Nekem tetszik és kész. Attol, hogy neked nem tetszik, attol másnak lehet jó. Amúgy a SWG tényleg szebb. Sokkal.
Meg különben is, ezeket nem nekünk suttyó magyaroknak találták ki, hanem az amcsi, gazdag hülyegyerekeknek. Azok úgyis hetente újítják a gépüket. -
#9 Hát, ha már ennyien mondják, hogy ez nem szép megnéztem újból! De én nem találom csúnyának...
???
Szerintem ez szép grafika! És ami igazán széppé teszi, az a pályatervezők munkája, mert szerintem eszméletlen hangulatosak a pályák..
Vagy nem? Na mind1 nekem tetszik!
De 2004-ig még úgy is sok minden fog történni! -
#8 "ezt a játékot arra tervezték, hogy neten játszanak vele. Nem arra, hogy egyedül nyomassad. Valahogy el kell bírnia a hálózatnak a sok adatot"
Hát akkor sokat kéne még fejlődni a Blizzardnak e téren! Nézd meg a riválisok screenshotjait! Star Wars: Galaxies, vagy a Planetside-ét. Azok is MMO játékok lesznek, mégis sokkal szebbek... -
#7 Na ez még egy ''ronda'' kép
-
#6 + ezt a játékot arra tervezték, hogy neten játszanak vele. Nem arra, hogy egyedül nyomassad. Valahogy el kell bírnia a hálózatnak a sok adatot. És még így is kimagaslóan szépnek tartom. -
TneX #5 Na azért mégsem olyan ronda,hogy le kéne húzni...
Az Ultima 9 se sokkal szebb ennél,csak mondjuk annak olyan gép kell hogy ajjajjaj ennek pedig nem hinném,mivel hogy ez egy online játék,ha érted mire gondolok... -
#4 Igen ez így van! Ezért havonta kell fizetni! De, hát senki nem mondta, hogy neked is kell...
A grfikáról meg annyit, hogy nekem tetszik. -
#2 Ki más mint én?
De ahogy ismerem ezeket a fostos Online fejlesztőket ezt se lehet majd kijáccani és fizethet érte a nép -
#1 Ki ne szeretne egy ilyen szép fantasy világban kalandozni?