166745
  • Savmacska
    70es human mage pve klánt keres ragnán
  • ShaiHulud
    viszont letszukseglet tier6 instakban es felette, mint mana battery.
  • Shongi
    Spap olyan jó közepes dps-ben, de tény hogy már nem tud bekerülni a top-ok közzé, persze ez gear és skill függő is:D
  • Narxis
    Nem akarom megbántani a barátod. .S
  • Soultrain
    Szevasztok!
    A sh priestbe vetett bizalmamat ma elvesztettem, beugrottam egy arathoros cimborámhoz és kikértem a véleményét karakter generálás előtt, és azt mondta h a shadow pap a dps lista végén kullog:S Nektek erről mi a véleményetek?
  • ShaiHulud
    szerintem warriort cc-zni amennyire csak lehet, palabol kikenyszeriteni a bubit, addig utni shamant, aztan vissza full nuke palara akit ekkor stunlockban tartani amig csak lehet, shaman addig healeli mondjuk a palat, de mortal debuff miatt picsa hamar eltunik majd a manaja, mivel shaman nem hires arrol hogy lhw-vel sokaig birja, kozben ofc figyelni mana tidera.
  • TVelvet
    Neee!!! Corrupted ashbringert akarok :(((( Azok a hangok amikor proccol, valami eszméletlen. :((
  • Warden
    Summa summárum jó lesz az ősz mindenféle szempontból.Megjelnik a who is szeptemberben,igaz az egész másféle játék lesz mint a wow (legalábbis nagyon bízom benne).Valamikor karácsony körül kiadják a lich kinget is és köztes időnek esetleg még ott lesz a gta IV is.
  • Davidus
    nem teória hanem tény hogy az összes raid insta 10/25 fős:D
  • Warden
    Bt megnyitását a blizzard is elhamarkodotnak itélte és gondolom mégegyszer nem ismétlik meg.Naxx elméletileg 10 fős insta lesz habár van valami olyna teória miszerint minden raid instának meglesz a 10 ill 25 fős változata.Amennyi munka volt naxxban és amennyire kevesen jutottak el odáig nemcsodálom hogy nagyobb szerepet kap.Most hetvenen is érdekes igaz nem 40 fővel 4/8 + t6 os raiderekkel legalábbis a 4 lovas.Remélem bentratják ezt az eventet is mert messze messze a legjobb fight az egész játékban, de ugy tudom hogy a 4 lovas ill kel thuzad már nem lesz raidboss az új naxxban.
  • Davidus
    Spirit Shard reward system for all raids and dungeons based on Wintergrasp PvP

BCben csak Auchindounban volt ilyen
  • Magh
    Én annyit tudok, hogy nyíltan kijelentették: nem lesz akkora HP-pool ugrás, mint a TBC-ben, és a relatív sebzés megnő. A top rank spellek/képességek sebzése már adott, és nagyon nem illik hozzá 25-30k HP.
  • Davidus
    1 év? illidan 4 hónap volt
  • TVelvet
    azt mondták teljes T7 az naxx lesz. És amekkkora az az insta eltudom képzelni.
  • Warden
    Loatheb speciális eset ugyanúgy ahogy a bc-ben hkm mage addja vagy az illidari tanács mage tagja.Ezkere mind 12k ub hp kell a mágus "tanknak".Egy átlag mage most t6 ban 9k ub hp val bír kb.A 30k annyira nem is elképzelhetetlen tankoknál van a guildünkben is warrior aki most is hozza az ub 20k hp-t.
    A kérdés inkább az hogy lesz e olyna mértékű itemizáció mint a bc esetében sima quest itemeknél ill a kis insták 71-79 ig milyen droopokkat adnak.80-tól gondolom a mostani karahzan mintájára lesz egy 10 fős "felöltözős" insta ami a t7 első elemit is tartalmazza.Onnan meg a standard 25 fős raid insták, és kb a megjelenés után egy év mulva lesz betéve arthas is a játékba mint raidboss.
  • TVelvet
    9.3% crit chance??! nem kicsi az egy kicsit?
  • TVelvet
    te lyn nem akarsz adni nekem egy beta key-t? cserébe elintézem, hogy megölhesd Crassus-t na?:)
  • Davidus
    azért wotlkban egy hajszállal jobban néz ki a quest gear mint BCben:)
  • Magh
    Jó, nekem meg preTBC raidbuffban Loatheb killen több életem volt a mage-el, mint most S3-ban. Nyilván unbuffed értékekről beszélek :)
  • Lynx_TWL
    nagyon gonosz vagy
  • Lynx_TWL
    én azt a játékot ott tartom bukottnak, hogy két oldal verseng egymással = balansz az nem lesz
  • [HUN]Crassus
    még anyád zabigyereke sem akit én csináltam neki? mostohatesód neked is....
  • Shongi
    Drood raiden most is képes közelíteni a 30k-hoz, persze nem pvp de ettől még reális amit írnak.
  • Magh
    Én a mágusommal top PvP gearben olyan 15-16k körüli HP-poolra számítok, és nem szeretnék senkit 20k fölött látni, különben a nagy damage növekedés semmit nem ér. Már így is necces, ha azt nézzük, hogy egy Frostbolt hitel 2500 körül, ami nem éri el a teljes HP 15%-át sem, míg egy 3 sec greater heal 6k+. Páran a jobb fórumokon 30k-t mondanak druid/warr-nak, viccnek is rossz lenne.
  • Warden
    Sok pici magyar guild van az arathoron horda oldalon is.Tényleg a wow.hu a barátod... A freelancers szimpatikusnak tűnik igaz senkit sem ismerek onnan.Crasus majd segít ő őshordás és valamiért pvp onnal szaladgál állandóan.
  • maniac001
    Nem kicsit sokalltam be BG-n. Az ally egy káknoob, AV-n kívül nem tud nyerni sehol. Van nekem egy tauren sámánom aki 44-es és imádok vele játszani. A nordrassilon van, de ott a magyar horda közösség gyakorlatilag nulla. Arra gondoltam hogy átviszem az arathorra (ha már pvp szerverre nem lehet). Ismertek olyan magyar klánt az arathoron akiknél 44-en csatlakozhatnék és nem feltétel a full T6 meg heti 9 raid? tudom, a google meg a wow.hu a barátom, de előbb szerettem volna itt (is) érdeklődni, hátha...
  • Davidus
    halls of stoneban(lvl77-79 insta) már esik sunwell ápgréd.
  • picket
    Ha így lesz, akkor sok noob dobja majd a kiegészítőt, mert "nincs loot".
  • Warden
    Látványosabb hp növekedést mindenesetre,természetesen mivel a dk új class igy nagyon nincs mihez hasonlítani.A paladinomnak ugy 4,5-5k hp a volt a kieg elött és 64 en kezdtem el lecserélgetni a t2-t questes itemekre.A kép szerint a dk-d 77-es és ezért keveseltem a hp -at.Akik bétáznak aztmondják a mostani t6 akár 80-as szintig is jó max pár kiegészitőt érdemes cserélni és majd az első 10 fős raid insta az ahol érdemi loot is dobódik, remélem nem így lesz.
  • BEAST #127417
    lehet :O
  • antgecc
    Akkor Warhammer Online-ozni fogunk?
  • Dr DeViLKiNG
    Nem tudom mit vársz lvl74> területű zöld quest geartől. Ráadásul 4 cuccon 0 stamina van (átlagban olyan 30-40 a többin).

CTBar, az egyetlen "működő" bar mod betaban.
  • Warden
    Jahh a legfontosabb lemaradt, mi az action bar addonnak a neve amivel igy szétlehet tagolni a képességeket.
  • Warden
    Érdekes,no nem a csontvázpapagájon repkedő dk-d hanem a hp-d.Arról valóban volt szó hogy nem lesz akkora hp növekedés mint a bc ben de ez a mostani 10347 hp ez borzasztó kevésnek tűnik.Három hetvenes karakterem van és a legkevesebb hp val a paladinom bír holy gearban van unbuffed 9772 hp ,retri geraben 11,5k.A rugóm és a hunterem 12k környékén leledzenek igaz azoknak csak pvp gearjük van.Nyugtass meg hogy vagy a dk nak lesz kevesebb a hpa vagy te nem öltöztél a szintednek megfelelő gearbe.
  • Chris
    World of Farmcraft: Wrath of the Rókabőr.
  • Lynx_TWL
    családtagok nem érnek!
  • Lynx_TWL
    tiszta bug az egész egyébként: első dk-s kvesztnél BEként allys trinketet kaptam.

és semmi újat nem mutat a béta, csak 10 új terület aminek örülsz két napig, aztán szarsz az egészre. (bcben is a legjobb az volt amikor BEkkel kiértünk 3an outlandra, és a 70eseket basztuk szájon skillből meg wtfpwnból)

• Davidus
    jelengleg úgy áll de azért a spectral transformation nem szar:D
  • Shongi
    Sehol nincs a tárgy nevében hogy <PH>, szóval így vagy úgy de benne marad.
  • Fehercsoki
    WotLK-be akkor a sámánnak a Shamanistic Rage nemfog mindenre immunitást adni?=/