166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
WiLDoR #127366 szvsz nem sok.
a team2 szerintem az egyik legerősebb combo.
heroism, wf totem, 2 healer, a warriort meg nem kell bemutatni, 2 healerrel a seggében elpatkolni nemigen fog, ütni meg üt, mint az ipari áram.
talán valami olyamivel sikerülhet, hogy full nuke a warrira (druida is), s közben becc-zni legalább 1 healert a kettőből. ciklon, blind mondjuk sámlira, druidának meg be kéne küldenie egy jól elhelyezett feral chargot a palára.
3v3-ban (amit mondjuk már több, mint fél éve nem játszottam) eddig ezellen a setup ellen asszem talán 1 alkalom kivételével mindig szivtunk mi is (akkoriban rugó, lock, holypala setuppal nyomtuk) -
#127365 azóta szereztem még egyet, már három van -
#127364 no comment:D -
eLiXir #127363 team1: ms, sword spec warrior & resto druid & rogue
team2: resto shaman & holy paladin & ms, sword spec warrior
team 1nek van vmi esélye? próbáltuk a warriort a paladint elkapni de nem megy egyszerűen -
#127362 igen nálam se hagyja fingom nicnsm mmiért account&billing cuccnak írtam de leszarják-btw havidíjat hagytak fizetni vele úgyh tényleg nem tudom mibajuk
úgyh retpala helyett rugóra váltok pve érdekében a kiegig meg utána is
legalább nem kell aggódni h omg buff me stb meg h szar dpsvagy nemjöhetsz
a rugó az rugó szimpla melee dps nem kell tankolni healgeart gyűjteni stb
úgyh ha nem tudsz transferolni mint én húzz fel egy másik karit ami tetszik és kezdj új életet:) -
#127361 tényleg midníg az a legnehezebb class amivel játszol:)
magas szinten minden nehéz -
#127360 Önlejáratást hogyan lehet/kell kommentálni? Mert szerintem semmiképpen sem kell, és nem is nagyon lehet. -
1Darton1 #127359 a ketto nem zarja ki egymast -
#127358 A legjobb stv hordás városában az egyik épület tetejére ugrani a zeppelin-ről és onnan pew-pew-olni mage-el vagy lock-al a kis 30-as nubokat. Na? Elég száni vagyok? -
#127357 pedig igaza van ;p -
#127356 -
1Darton1 #127355 es egy ilyennek van beta kulcsa, nem gyozok megrokonyodni -
#127354 av ratyi, a legjobb gankerekre vadászni -
#127353 figyeld van tovább is!
raiderek = faszlámák -
#127352 multiplayer gémnek az a lényege, hogy más játékosokat aprítsál-> neked találták ki AV-t, szerintem az arénát is hagyd a fenébe, csak az e-penis miatt találták ki, hisz, mint azt már tudjuk a lényeg az aprítás, abban pedig AV verhetetlen. -
#127351 Raidezz egyedül, te skillgép. -
#127350 multiplayer gémnek az a lényege, (szerintem, mondjuk ezt úgy jegyzem meg, hogy az én véleményem > all) hogy más játékosokat aprítsál. pvere ott a single
nub -
#127349 meg -
#127348 Sziasztok!
Az account creationnál megadott kártya számot a későbiekben meg lehet változtatni? -
#127347 Mivel specializacio, ezert vagy az egyik, vagy a masik.
Nezegesd meg itt: http://www.wowwiki.com/Blacksmithing -
Edward75 #127346 Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy az armorsmithing és a weapomsmithing is kitanulható-e, egyszerre, vagy csak az egyik? -
#127345 Bocs sracok, hogy megzavarom a flamet, de az account szerver masnak is szar, vagy csak engem tisztel meg? :) -
#127344 Ja, mert nem olvastad el, ami a sorok között van. núb :S -
Chris #127343 Hjaj, ennél még kisbarátunk panther is képes volt komolyabb riposztokat produkálni. :D
-
#127342 Jól van papa, ne hangoskodjon má' a járókeret mögül! -
#127341 1. neszesemmifogdmegjól
2. Haverjaid is így beszélnek veled? Szerethetnek. <3 -
Chris #127340 Én is letettem róla, a mai kölköket már nem lehet árnyaltan sem figyelmeztetni, hogy ostobaságokat beszélnek. :D
-
#127339 Neked vmi pvp komplexusod lehet. Ez már orvosi eset. -
Chris #127338 1. Nem erősséged a sorok között olvasás... sem.
2. Ekkora haveromnak érzed magad, hogy ilyeneket vélsz tudni rólam? De ezt a fajta mellébeszélési próbálkozást már megszokhattuk.
-
#127337 nem, mert a horda gonosz és primitív.. -
#127336 visszaszűkülne a segglyukuk :D -
#127335 "legendary allando szereplokkel" - szólítottál? -
#127334 Erről az jutott eszembe, hogy egyszer buzi guildet akart alapítani valaki, és kirakták a szűrét, aztán meg vissza, és hercehurca. A kérdésem: aki csak buzikat enged a guildjébe, az diszkriminál? (horda oldalon, mert az allinál eleve mindenki buzi, mint tudjuk, és csak a hordások olyan retardáltak, hogy ilyen kérdésekkel foglalkozzanak, hogy ki melyik nemhez vonzódik) -
#127333 1. Aki szánalmasozza azt, aki szánalmasoz valamit, az mi?
2. Te még csak vettél raidre helyet, igazin nem voltál :\ -
ShaiHulud #127332 szerintem csak szopatott. -
#127331 mégis csak tört szerver :) -
#127330 Ok, reméljük holnap majd sikerül:) -
#127329 köszi mindent. már megvan visszamentem stormwindbe most a padlón fekszi ka szellem:S de azt mondták a gm feltud támasztani. szal majd hnap ha lesz gm megpróbálom. és mégegyszer köszi hogy ennyire igyekeztél segíteni rendes vagy. -
#127328 Mondjuk, ha tört szerver, akkor nem tudom, hogyan lehet megoldani, ha vannak repülő mount-os karakterek, akkor azok fel tudnak támasztani ott is. Törtön ha jól tudom nincs GM szolgálat, vagy ha van teljesen másképp működik. Tört wow-ból, ahány, annyi féle + én sosem próbáltam, szóval a repülővel odamegy, feltámaszt az egyedüli megoldás, ami kézenfekvőnek tűnik. -
#127327 Ja, hogy outland? akkor semmi gond, egyszerűen megkérsz egy resurrecter-t, hogy repüljön oda a hulládhoz, és támassza fel.