World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
"Might and magic 6"

ez volt életem elsõ játéka ahol cheathez folyamodtam mert 2 hét alatt nem tudtam rájönni a várban mi nyitja a "betü"-s kaput ami végül nilbog (goblin forditva) 😊
de imádtam azt a játékot!

the elder
sziasztok
tudnátok ajánlani egy paladin talentelosztást , meg cuccokat jelenleg 30-as vagyok
köszi

nem értesz te ehhez, ebbõl is látszik <#beka2>

Lynx_TWL
köszi😊 erre vártam

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Shortstop
deronda <#wow3>

[HUN]Crassus
Tuknám😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
Wildor_alt_#99 xd ... es ez is female orc lett, najo :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

valaki a blizz-nél unatkozott és lerajzolta a warrimat <#merges2><#beka2>

Botond
Kellemes ünnepeket fiatalok! Én most jobbra el. 😊

(hallom ám a pezsgõs palackokat a háttérben 😛)
Botond
Aki egy fél éve még nagyobb hülyeséget kérdezett. De legalább ez konstans, a hülyesége...
BEAST
alap :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lacee
nyilván offtopic, de nekem Might and magic 6 és Baldur's gate volt az elsõ RPG, ha a régirégi Betrayal at Krondort nem számítjuk ide. hejj de jók is voltak...
szép is lenne, ha WoW-ba bele tudnának passzírozni olyan storyline-okat mint az offline RPG-kbe! De hát nem erre van igény mostanság, meg aztán MMO környezetben lehet hogy nem is ütne akkorát.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Count Adyn
Valaki véletlen olyat kérdezett, amit lehet nem dob ki a google elsõre, erre jön a buzgó újrekk és jól leoltja😄 Imádom😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tigeroo
Oops! Enyhén értelmetlen az egyik mondat..kell az a rohatt VIP ugylátszik:p
tigeroo
nekem az elsõ rpg-m a KOTOR volt. ott lámultam énis kegyetlenül

btw, végre megtanult játszani a horda av-t...ma 5meccsbõl 4et megnyertem.
kb. a csapat 40%-a marad az iceblood garrisont után a graveyardoknál maradtunk, és frostwolf keepben is tartottuk mindig a towereket. Vanddart pedig a többiek szépen szétkapták alli elsem jutott a frostwolf keep tornyaihoz😊
A végén már mindenki irkálta hogy "for the warchief, true teamwork, i love you guys" majdnem könnyezett minden keményszívû ork-ud stb😄

egy bátor törp
P.S.: Berontott közénk ,pewpew...
"Az ilyen játékos egy fél év - egy mulva is ugyanilyen láma lesz csak akkor nem ezt kérdezi majd meg hanem ,h pl mi az a repu!"-És ez téged mért zavar? Ne legyünk már 10évesek, h mindenkiben a hibát keressük!

Te csak hallgass , de mélyen , meg olvasd el még v 2xer akkor talán felfogod teljes mértékben és nem cska a szöveg végére fogsz emlékezni hanem az elejére is 😛
Az ilyen játékos egy fél év - egy mulva is ugyanilyen láma lesz csak akkor nem ezt kérdezi majd meg hanem ,h pl mi az a repu!

szerk.: ja már értem , mindenki magából indul ki alapon , te is ilyen hulye voltál , aztán most véded a hozzád hasonlóakat ...huh kérlek bocsáss meg akkor nekem , te vagy az élõ példa rá aki vmicskét is fejlödött 😛

Fehercsoki
Én kb 10ig nem javítok és 1 item se lesz piros(halál nélkül) szal szerintem nem az a baj.

BEAST
Gondolom meg nem hallottal emberekrol akik a wow elott nem jatszottak hasonlo jatekkal...

...mellesleg ha mar hulyesegrol van szo, te sem panaszkodhatsz.

Nem lehet mindenki jó játékos az tény , de ,h ennyire analfabéta legyen vki , istenem hova jut ez a világ , azért a Blizz marketingja se annyira erõs ,h ilyen elvetemültek és elkezdjenek wowozni , v mégis ?😄
Na de most komolyan sajnálni tudlak , meg a hozzád hasonlókat és teszem fel magamba oly sokszor azt a kérdést ,h az ilyen minek akar MMORPGzni ??? Már megsem kérdezem ,h meik realmen vagy , mert valszeg visszakérdeznél ,h mi az a rílm , de azért vehetted volna a fáradtságot és keményen informálódsz ilyen kis PITIÁNER dolgokról mielött beruházol a játékra!Sztem a wow nem a te világod , add el gyorsan és siess COD4ezni v vmi , ami egyszerübb !

Ha a hülyeség fájna ordítanál !

Botond
Eltört, ídõnként meg kell javítani. Zsákodban lesz és piros a háttere, vagy nem vetted észre, hogy ott van törötten és már el is adtad.
BEAST
Ilyesmivel meg nem talalkoztam :o

szasztok.Nemrég vettem meg a játékot,nagyon jó csak egy gondom van vele.amikor a törpel elértem a 6-os szintet a fegyverem eltünt.ez miért van????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

aranyos kis dög 😊
jobbulást neki

shaime01
antenna = tölcsér bizbasz a fején

shaime01
hál istenek jobban van már igaz egyik szemét elvesztette (nem lát rá) de még most is olyan eleven mint elötte volt a másik kutya meg a 2 macska kicsit irtozik a fején lévõ antennától de szerintem max 1 nap és ujra együtt fognak rohangálni hétfõn kell menni a varratokat kiszedni.
+ még kifizetni az állatorvosi költségek maradandó részét.

itt a kutyámról egy kép (csak aki birja 18+ asszem)

-

capaszabi
mondd meg neki, hogy reroll pve, nub 😄
amugy meg jöjjön rendbe mielöbb !

kutyi jobban van már?

Botond
Ilyen szombat reggelek a mélypontok 36-37 afk hordással. :-) Már a mi csoportunkban.
Barney Tech
Lazarus-nak szerintem az volt. Ha tévedek akkor segítsetek ki.

[negativ] Cirek
egyik hajnalban direkt megszámoltam, 9 nem afk hordás volt benn az egyik AVben a maradék 31 afk mellett 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

117310!Elöre is köszi!!
Lynx_TWL
nem.
a hordások nem is gankelnek.

(igen)

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Shortstop
mikor kezdõdik az AV és van a felsorakozás akkor van egy pont ahol a játékosok becsatlakoznak. allyn mindig agy 10-en állnak ott és nem csinálnak semmit. hordás oldalon is ennyi majomparádé van?

hát én azért nem félek ennyire😊mondjuk alap h nem nézek ilyen easywowgold tipusú oldalakat.

Narxis
Hehe, nem hinném. 😊 Hacsak nem egy BS-en található NE hunterrõl beszélünk. 😄 Amúgy nyilván a gold farmereknek sem végtelen az idejük, hogy mindig felhúzzanak 70-re egy karit, ezért mostmár lopkodják õket...<#boxer>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lacee
nem #117242 volt az a valaki? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Narxis

Narxis
Nem parázok, de elég sok ismerõsömnek ellopták már, ráadásul szinte minden nap olvasom a fórumokat is ahol elég sok kariról írnak, hogy így meg úgy lopták el.Pl. ma hallottam, hogy megszerezték valamilyen guildnak a guildleader kariját, 5k gold + 3k értékû anyag lett oda a guild bankkal együtt.Egyik ismerõsöm írt Blizznek és visszakapta, de elég durva volt, mert tele volt tömve kék cuccokkal, meg primal netherrel, 2k golddal, lehet farm karit akartak csinálni belõle. 😄 Szerintem jobb félni mint megijedni, a hetente pass váltás mondjuk néha elmarad, de havonta tuti váltok pass-t.

Sziasztok!!!Azt szeretném megkérdezni hogy van e olyan magyar akinek az amerikai World Of Warcraft van meg???Elöre is köszi!!!
lol mitõl parázol ennyire? 2és fél éve amióta wowozok egyszer sem lopták el egyik akkomat sem...

Narxis
A jelszó nehézsége szerintem attól függ, hogy van-e benne kis-nagy betû, számok és persze hány karakteres.Én mindig teljesen kihasználom a karakterek számát és kis-nagy betû+számok váltakoznak random, hetente cserélem, vurisírtó, tûzfal, launcher bekapcsolva, up to date minden.Egyébként már vannak copy/paste-ból kiolvasó keyloggerek is, én úgy hallottam, hogy a legbiztonságosabb megoldás a virtuális billentyûzet, csak ez egy kicsit macerás.

Mighty
Kulonbozo free forumokon regisztralt userneved ne egyezzen meg az accod nevevel. Jelszo sem. Ha nagyon paranoias vagy, hetente valts jelszot.
Tudd a titkos kerdes/valaszt, ha beutne a baj.

Tuzfal, viruskergeto legyen fenn. Windowst ne admin jogosultsagu userrel hasznald.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Fehercsoki
Launcheres keylogger ellenõrzés mennyire megbízható és hol lehet bekapcsolni?

torrente111
igy világos köszi

jazzy
Ne a kutyádmacskádkanáridhalad neve legyen a password.
Nyitsz egy txt fájlt, belegépeled a passwordod manuálisan amikor meg vagy gyõzõdve róla hogy nincs keylogger a gépeden, aztán onnan másolgatod be ctrl+c, ctrl+v -vel, ebben az esetben nem loggolja mivel nem írtad be..
tigeroo
csinálsz 1 jegyzettömböt, beirod a jelszavad.
kijelölöd, másolás > wowba belépsz, password helyére beillesztés..

(énis igy csinálom)
idiota password lehet a "sumaher0123456789" pl.

"nincsmit"
torrente111
"köszi" a válszod.de sajnos a borotvaéles agymenésed nem birom követni!
"Nem idióta passwordel.
Txt-bõl másolod be a passwordot." ? ezt nem igazán vágom mihez kihez miért irtad

jazzy
Nem idióta passwordel.
Txt-bõl másolod be a passwordot.
Úgy tudom, hogy launcherben van keylogger ellenõrzés, használd.
Köszi a segitséget!!!!