World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez volt életem elsõ játéka ahol cheathez folyamodtam mert 2 hét alatt nem tudtam rájönni a várban mi nyitja a "betü"-s kaput ami végül nilbog (goblin forditva) 😊
de imádtam azt a játékot!
tudnátok ajánlani egy paladin talentelosztást , meg cuccokat jelenleg 30-as vagyok
köszi
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(hallom ám a pezsgõs palackokat a háttérben 😛)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szép is lenne, ha WoW-ba bele tudnának passzírozni olyan storyline-okat mint az offline RPG-kbe! De hát nem erre van igény mostanság, meg aztán MMO környezetben lehet hogy nem is ütne akkorát.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
btw, végre megtanult játszani a horda av-t...ma 5meccsbõl 4et megnyertem.
kb. a csapat 40%-a marad az iceblood garrisont után a graveyardoknál maradtunk, és frostwolf keepben is tartottuk mindig a towereket. Vanddart pedig a többiek szépen szétkapták alli elsem jutott a frostwolf keep tornyaihoz😊
A végén már mindenki irkálta hogy "for the warchief, true teamwork, i love you guys" majdnem könnyezett minden keményszívû ork-ud stb😄
egy bátor törp
P.S.: Berontott közénk ,pewpew...
Az ilyen játékos egy fél év - egy mulva is ugyanilyen láma lesz csak akkor nem ezt kérdezi majd meg hanem ,h pl mi az a repu!
szerk.: ja már értem , mindenki magából indul ki alapon , te is ilyen hulye voltál , aztán most véded a hozzád hasonlóakat ...huh kérlek bocsáss meg akkor nekem , te vagy az élõ példa rá aki vmicskét is fejlödött 😛
...mellesleg ha mar hulyesegrol van szo, te sem panaszkodhatsz.
Na de most komolyan sajnálni tudlak , meg a hozzád hasonlókat és teszem fel magamba oly sokszor azt a kérdést ,h az ilyen minek akar MMORPGzni ??? Már megsem kérdezem ,h meik realmen vagy , mert valszeg visszakérdeznél ,h mi az a rílm , de azért vehetted volna a fáradtságot és keményen informálódsz ilyen kis PITIÁNER dolgokról mielött beruházol a játékra!Sztem a wow nem a te világod , add el gyorsan és siess COD4ezni v vmi , ami egyszerübb !
Ha a hülyeség fájna ordítanál !
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
jobbulást neki
+ még kifizetni az állatorvosi költségek maradandó részét.
itt a kutyámról egy kép (csak aki birja 18+ asszem)
-
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Tudd a titkos kerdes/valaszt, ha beutne a baj.
Tuzfal, viruskergeto legyen fenn. Windowst ne admin jogosultsagu userrel hasznald.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nyitsz egy txt fájlt, belegépeled a passwordod manuálisan amikor meg vagy gyõzõdve róla hogy nincs keylogger a gépeden, aztán onnan másolgatod be ctrl+c, ctrl+v -vel, ebben az esetben nem loggolja mivel nem írtad be..
kijelölöd, másolás > wowba belépsz, password helyére beillesztés..
(énis igy csinálom)
idiota password lehet a "sumaher0123456789" pl.
"nincsmit"
"Nem idióta passwordel.
Txt-bõl másolod be a passwordot." ? ezt nem igazán vágom mihez kihez miért irtad
Txt-bõl másolod be a passwordot.
Úgy tudom, hogy launcherben van keylogger ellenõrzés, használd.