166745
  • [HUN]Crassus
    hát ha nem poén akkor durva:) mondjuk sztem poénnak is durva:)
  • Lacee
    szegény.
  • Narxis
    Ez de szar.
  • Dr DeViLKiNG
    csirkeee
  • [HUN]Crassus
    neked
  • WiLDoR
    ez már régi -.-
  • WiLDoR
    én csak azért irtam ezt le, mert még s3-ban mi is nyomtuk ilyen setup-pal, hogy ms warr+rugó+restodudu és ezt a setupot (mswarr
    + restosámi + holypala) csak úgy tudtuk legyőzni, hogy nukeoluk a warriort, mint állat, egyik healer meg cc-zve volt folyamatosan.
    ha azzal ba**akodtunk, hogy megpróbáljuk kinyirni valamelyik healert, mindig bukta lett a vége...

davidus: l2read. nem mondta senki, hogy freedom-ot el kell lőni a sámánra. miért kéne? qrvára felesleges. az a warriornak kell(het). amit meg leirtál azt a los mókát meg max. blade edges arénában lehet eljátszani, arra meg van 33% esélyed, hogy azt kapod. én erre nem alapoznék... a lényeg meg a #127392-ben kb. jól össze is lett foglalva.
  • [HUN]Crassus
    ezt ismeritek?
    /fs-en volt/

Application Template
    If you fill out everything, also silly questions, you have a very good chance.
    We want serious answers. Good luck.

Your character(s)
    Nick: Narzok
    Race: Orc
    Class: Warrior (11/33/17)
    Spec: Much fury.

Unbuffed stats...
    Armor: 8214
    Health: 9189
    Mana: I used rage.
    Crit: 14.54%
    Main stat: Attack Power
    Hit rating: 27
    Other noticable stats? ex. Spirit, Resilience, Defense: 54 spirit, 49 resillience, 46 defense.

Why this spec? I used since low garden and its working.
    Do you have good gear for other specs? I can use all warrior spec with gear =)
    Is it okay with you to respec if we need you to? No.

Profession #1: Herbalist (375).
    Profession #2: Blacksmith (297)

/played with this character: Warrior.
    Exalted factions: Orgilla. Low City. Orgrimmar. Ravenholt.
    Armory link: 8214.
    Other notable characters: lvl 14 Roge.

Class questions:
    - What gems should you use with your pve spec? Red gems.
    - What is the most efficient pve spec for you, and will you be specced like that when participating in 25man raids? 11/33/17. (Much fury.) Yes.
    - Which metagem you use for pve? I non't use metagem.
    - How do you usually Tank/Dps? (Explain why you use what you do) I tank if only warrior and else dps.
    - Why do you play a warrior? (Explain which aspects of the warrior you love and why, Examples may be used): I take high beating for monster so have much stamina =)
    - Which stats would Prio over others, as protection/Dps warrior, Explain why? (Dodge,Parry,Block,Defense,Hit,Crit,Expertise,Attackpower)
    Dodge, Parry, Block, Defense, Hit, Crit, Expertise, Attackpower. You forget stamina =)
    - Which attack ability gives the most threat? Fear.
    - Which consumables & Flask/pots would you use on bosses? Mage food. (From level 70 tabel.)
    - Do you have any resistance gear for bosstanking? I still have MC stats in mine bank.

About you
    Your age: 14
    Date born: 94.
    From: Small villedge out off Minsk. (south of east)
    Why should we pick you? I was good gear!
    More about yourself: I love Sum41, Panic in disco and Rasmus.

My father work mine, my brothers work mine, after two year I work mine also.

Free time: I play WOW :D:D:D and watching Sayler Mon.

How is your life and how are you doing? I was start mine after two year.
    Do you disconnect a lot? Only when is father drawing the computer string. After mine time =)
    If yes, do you know why? Father is drawing computer string!
    How many FPS do you have in Shattrath? I no play FPS.
    Normal play times: When father is mine. 05:00-17:00 (Minsk time.)

Former guilds: I was join MoX but need item better.
    Why are you no longer in these guilds? I needed item better!

Is the account you are using originally yours? Account was of my brother but die in mine acsident, so I account =)
    Do you share the account with someone? 1 brother.
    Who else are able to access the account? Brother.
    What is the password to your account? Slovitzka
    What is the secret question and answer to your account? Slovitzka zé wryko?

You and PvE
    How often can you raid? When father mine. (All day 05:00-17:00.)
    How often will you raid? When father mine. (All day 05:00-17:00.)
    Will you sign up for farm raids? Yes.
    Will you sign up for progress raids? If I need item.
    What do you do at weekends? Play WOW when father is mine, also eat with father and many brother after father get from mine.

Raid experience so far: Karazhan. Maraudon (with only 4!). I main tank many heroic (dungeon). Zul'gurom (level 70 maintank). Have was inside Serpent Shine Cave.

Which addons have you used for raiding, ever? I was never use bot!
    Which addons should you be using in a raid? Nobody!
    What are your thoughts about repair bills? If I become better item I no have to repair old items.

Knowledge
    NB! These questions are purely for us to see what we can expect.
    If you know wrong, we will correct you. So don't worry, though looking it up can't hurt ;)
    What is the hit rating cap for casters? I hear warlock crit 12000 on youtube!
    What is the hit rating cap for dual wielders? I hear rogue on youtube with 2k the black temple.
    What is the hit rating cap for 1h/Shield, 2h, feral? Sheild has low damage!
    If you were melee DPS, how would you position yourself to your target? Stand so I see target.
    What is the global cooldown? Wensday 05-11.
    What are your racial abilities and how do they work? Orc is Blood Fury. I press button for next attacks make more hurt on monster.
    What does Blessing of Kings do? I take and give more beating to monster.
    Does 'Blessing of Kings' scale with stamina? Yes.
    Does 'Blessing of Kings' scale with bonus healing? No heal class!
    Does 'Blessing of Kings' scale with attack power? Yes.
    Which Blessings do you prefer using in a raid, and why? Main tank or dps.
    Why is 'Power Word: Fortitude' and/or 'Prayer of Fortitude' buffed on the whole raid and not just the tanks? If priest has candels.
    What is DKP (DragonKillPoints) and why do we use it? To know how much dragon you kill.

Diverse
    Do you mind paying repair bills after raids? If father still in mine.
    Why do you want to raid? I want MoX. But mine item is not "great".
    Got any friends in the guild? Endorah.
    Why would you like to join our guild? I want for item before help for MoX.
    Why are you playing World of Warcraft? When father is mine.
    What is your goal in World of Warcraft? Become one MoX.
    Do you like gay bears? I hate gay!Narzok

• BEAST #127398
    Jah nekem is kb 1-2 napra kellene meglesni dkt meg a palat :D ... de epp 45% esely van arra hogy wotlk, 45% esely warhammerre, es 10% hogy leszarom mindkettot :D
  • Davidus
    ember az ilyen?:P amúgy én már úgy vagyok vele hogy leszarom a bétát. ha kapnék kulcsot max 1-2 napig DK aztán ennyi elég is lenne. Northrendből már így is többet láttam mint amit akartam.
    bugokat meg hajkurássza az aki pénzt kap érte
  • 1Darton1
    A szemet. :S
  • BEAST #127395
    Ne is mond, van olyan ismerosom aki bejutott warhammer es wotlk betaba is, anno o adta kolcson a warhammer betajat 1-2 napra, azota is lelkesen warhammerezik, de a wotlk kulcsot nem adna oda :C
  • picket
    ja, és nekem 5 kulcsom van :p
    és nem fizetek elő :p
  • 1Darton1
    Furcsa ez az elet, betaban Te jatszol es en nem, live-on pedig majd forditva lesz. Remeljuk azert olyan is teszteli, akinek van koze.
  • 1Darton1
    Egyik dps-nek mindenkepp a warriort kell utni, de leginkabb mindkettonek (baromi jo cc-vel talan sikerul leburstolni a warriort az elejen). De a tokeletes taktika sem er semmit, mert ha azonos a gear es a jatektudas, akkor a team2 kb fixen nyer.
  • picket
    Druida miért menne a sámán vagy a pala közelébe?
    Egyébként meg értelmetlen agyalás, mert úgyis csak akkor lehetne eldönteni, ha egy ilyen felállással játszanának 100 meccset, és begyakorolnák. De csak 729 lehetséges felállás van 3v3-ban. Sok sikert a begyakorlásához. Amíg meg nincs begyakorolva, addig mindenki valamilyen mintára megy. Aki a warriort szereti elsőre ölni, az arra, aki a healert, az arra. Ezen kb annyira éri meg agyalni, mint hogy szép-e az ork nő
  • BEAST #127390
    ezek a tc vitak mindig is tetszettek a wow topikban :p ... de tudod jol hogy joj > travel form barmikor! :D
  • Davidus
    ha ellövik a freedomot a sámánra onnantol már nem olyan nagy művészet elmenekülni a warrior elöl a druidának. joj 10 yard a cyclone meg 20.
    belassitott pala ha megközelít 10 yardra akkor az l2p issue:D
    druida futja a köröket a warriorral és néha berakja cycloneba/rootba(los is van a világon)

ha a rugót támadja a warrior akkor meg még ennl is egyszerrűbb mert 0 nyomás van a druidán
  • WiLDoR
    te meg a warrior nem fogod leroot-olni a druidával.
    ha mégis, akkor blessing of prot vagy cleanse
    vagy ha druidán figyel a natures grasp, akkor meg purge.
    szevasz.
    ha nem lock-olod le a warrior-t és a druidnak folyamatosan magát kell healelnie, akkor is buktad.
    warrior 1 pummel-je, a rugó 2 stun-ja meg édeskevés ahhoz, hogy 2 healert lefoglalj elég időre.

warden amit irt, azzal esetleg lehet valamit kezdeni még, de ott meg az a bibi, hogy mivel a stun-okon is diminish returns van, ezért nem fogod tudni elég időre stun-olni a RESTO sámlit ahhoz, hogy akár esélyed is legyen leverni. közbe megy ugye a pala is heal-eli a háttérből.
    ha sap-olod a palát, akkor nem fog kijönni belőle, ha van 1 kis esze, mivel a 10 sec édeskevés lesz, hogy leverjék a sámlit, ha kap egy blind-ot, trinket-et ellövi rá, s még mindig ott a bubija, ami alatt kényelmesen tudja szarrá healelgetni a sámánt.
    ha ennyi időn át a warrior szabadon kommandózhat (ciklon az egyetlen, amivel ilyen setup ellen ki lehet vonni pár secre a forgalomból, de ez édeskevés), akkor azalatt úgy szét vágja a druidát, hogy öröm lesz nézni.

+ még hozzá tenném azt is, hogy ha a palának van esze, azonnal felrakja a druidára a judgement of justice-t, aztán onnantól byby lótifuti.
    azalatt meg úgy kapja szét a warrior, hogy öröm lesz nézni, mert elfutni nem tud, rootolni nem tudja, s ha nem pro fakecastos, akkor úgy beleszakítanak a ciklonjába is, hogy öröm lesz nézni (hammer of nemmozdulszmeg, pummel, earthshock).
    + root/ciklon ellen ott a sámánnak a grounding totemje is...
  • BEAST #127387
    Boldog szuletesnapot... nub :d
  • darki81
    Üdv. Ha valakiknek kell TS szoba CA-val, az kaphat :)
    IP: nmre.sytes.net:8768
    PW: lofax

wow 4 ever :D
  • Davidus
    ha a warriorra mész rá onnan kezdve manaharc van és azt te csak bukhatod pala meg sámán ellen
  • Davidus
    warri kezd a sámánon rugó meg a palán
    megvárjátok hogy a freedom rákerüljön a sámánra
    druida rootolja a warriort közben a rugó stunolja a palát
    ahogy a warrior elhasználja a trinketet és vissza van rakva rootba mehet a cyclone palára a rugó meg a sámánra
    mint minden ezis a druidán múlik:P csak skilles druidával lehet megcsinálni
  • Davidus
    ezért kell a sámánt ütni. a pala rá fogja rakni a freedomot így a warriort lehet rootolgatni és lófaszt nem fog tudni csinálni
  • antgecc
    Lássuk csak:
    1.vanish
    2.gouge
    3.hemo
    4.evis
    5.rupture
    6.slice
    7.kidney
    8.evasion
    9.prepa
    10.premedi
    11.blind
    12.ghostly
    13.shadowstep
    14.cos
    15.kick
    16.be-nél silence
    a stealtheseket nem raktam dierkt

Csupán ennyi ability-m van gyorsbillentyűre rakva, és ezt mindet tolom is rendesen. Tényleg 2 gombos kari a rugó.....
  • Davidus
  • Davidus
    én hatot
  • QuippeR
    nem tudom, de biztos nem az a két nő :D
  • capaszabi
    szkrinsát or didnt heppön
  • Warden
    A bibi az hogy a warrior kényelmesen szétüt mindenkit ha két healer van a háta mögött.Azért célszerű a sámánnal kezdeni mert CSAK azzal lehet valamit csinálni, ill kikényszeriteni hogy a paladin rá dobja a bop-ot.Továbbá ha a a warrior+ a rugó folytonosan stunba tartja csak a pladin tud healelni ill ha az kap egy ciklont vagy egy blindet akkor pont elég az az idő hogy meghaljon a sámán.Amennyiben az ellenfél warriora a drooidra megy (kb 90% hogy arra) akkor a warriort el lehet vinni ugy hogy a warrior abszolute kiesik a jétékból arra az időre mig a sámánja meghal.
  • [HUN]Crassus
    én meg 2 nőt dugtam meg csütörtökig a héten.......nah ki nyert?
  • ThisZip
    még több ilyen infoval teli írást!
  • Bhalage
    neked mennyi a ratinged amugy hogy ilyen kurvahosszu okossagokat tudsz irni? komolyan erdekel
  • WiLDoR
    ezzel csak az a baj, hogy hiába ütöd te két melee-vel a sámánt (van neki pajzzsal vagy 15k armorja + earthshield, pala detto ugyanez), egy resto sámán nem fog neked pikk-pakk megdögleni, mert melee ellen rohadt egy szivós állatfajta (ha már mindenképp healert akarsz ölni, akkor a pala inkább, s nem a sámán, le kell verni addig, amig nem bubizik).
    s miközben te a sámánt próbálod megölni, aközben a pala rommá fogja minimál manából healelni, meg a sámli is healelni fogja saját magát, igy gyakorlatilag nulla lesz rá az esélyed, hogy leverd.
    rugó nem az a fajta, ami nagy holypala és restosámán killer lenne, warrior detto ugyanez.
    s miközben te a sámánt, palát próbálod kiiktatni, aközben a pala szépen fel bles. of freedom-ozza folyamatosan a warrior-t, dispelezi róla a root-ot, az meg úgy csapja szét a druidát, hogy öröm lesz nézni.
    innentől meg a meccs el is dölt.

amit lehet csinálni szvsz, hogy a warriort el kell lehetetleníteni és olyan iszonyat dmg-et kell beletolni, hogy a healerei vért izzadjanak, ha életbe akarják tartani.
    a warrior szinte 100%, hogy instantban berserkerbe fog váltani, hogy minél több dmg-et tolhasson a druidába, ha itt el lehet kapni, stun-ba tartani (nem fog tudni visszaváltani def-be), és tolni bele ész nélkül a dmg-et (közben druida ciklonozza palát, rugó blindolja sámánt - itt bubi + trinketet tuti ellövik), akkor a healereknek muszáj lesz égetniük a manájukat, hogy életbe tudják tartani.
    ok, persze a warriornak lesz közbe fullos rage bar-ja, de stun-ban, disarmolva, belassítva, demo shoutozva sokat nem fog tudni csinálni.

és ez a lényeg, mert ha elpöcsöltök a healerekkel, akkor a druidát kinyúvassza, s két melee sose fog leverni egy healert úgy, hogy az saját magát healeli meg healelik is közben.

amire figyelni kell, hogy mana totemet azonnal kinyirni, wf totemet szintén, ha warrior-ra bless of prot-ot rak a pala, akkor instantban ciklonozni, s a két meleenek ütni a palát amig be nem bubizik, majd vissza a warrira, amint lejár a bop.
    ki kell égetni a healerek manáját a dps-t meg lock-olni kell amennyire csak lehet (a warrior fix, hogy 99%-ban vagy a druidára fog rámenni), különben az extra healpower-ük miatt nyerni fogják a meccset.
  • Davidus
    totemeket üssetek szét. főleg WF meg mana totemet
  • AnarchoiD
    azota megint osszekadtunk 5v5-ben multiboxosokkal , dogoljenek meg ;) olyanmocsok burst damaget tolnak , hogy nehez mit csinalni veluk es a kismiilio totemukkel

barcsak spell damage leszedne a totemeket , ugy lenne fair ;)
  • AnarchoiD
    mindig a clothosok es vagy hilerek elsore ez alapszabaly meg egy palara ramenni is tobb ertelme van mint warriort csepelni mikozben hilelik ez alol csak a jol gearozott Disc Papok lehetnek kivetelek ja es mortal strike vagy healfelezo mereg (wound) kotelezo darab, hadd izzadjon a hiler ;)
  • Warden
    Véleményem szerint is a sámán az amit ki kell szedni elsőre a warriort pedig hagyni a bánatba.A sámán elfekvése után easy mód, főleg ha a rugótok sub.Innen érdemes a warriort kicsit elhúzni, a rugó elszakítgaja a paladin healjét és közben sebzi is és egy idő után már csak selfhealre lesz képes.
  • Botond #127368
    Szerintem meg, ha valamit akkor pont a warrit nem szabad ütni. Neki ugyanis abból van rage. Szóval marad a 2 healer. Abból meg szerintem (egyforma gearnél) a sámli a puhább szóval én azt burstolnám le inkább.

Na ennyit a ma reggeli theorycraft harcról. ^^
  • WiLDoR
    nemigaz.
    rugó az easymode -.-

a tökéletes gankerkaszt. ha megölni nem tudod az ellenfeled akkor is el tudsz pucolni időben.
    ráadásúl még 1 warriornál is kevesebb gomb kell az irányításához.
    a rugó volt eddig az egyetlen class, ahol simán-lazán be tudtam bindelni kényelmesen mindent úgy, hogy még maradt 3 mázsa felesleges gomb is.
    szóval pont lynx-nek való XD