166745
  • panther112
    A wow-ban a szellemek halhatatlanok, ellenben ki kell őket engedni (mondjuk 6 perc után mindneképpen kilépnek a testből, ha nem instanciában haltál meg). A kép fekete-fehérre kell, hogy váltson, és a legközelebbi temetőbe leszel lerakva, ahonnan visszkutyagolhatsz a hulládhoz, vagy választhatod a temetőben való feltámadást a spirit healer-rel, ha ezt teszed 10perces debuff-ot kapsz, ill. extra item sérülést, amit a táskáidban lévő itemek is elszenvednek. Ha mindezt már tudtad, és nem ezzel van a gond, akkor még az lehet, hogy a szellemmel túl messzre másztál a parttól, és a fatigue miatt újra "meghaltál", bár ebben az esetben újra vissza tudnál emnnia temetőbe. Vagy még az lehet, hogy a szellemed beesett egy olyan helyre, ahol nem tudsz vele rendesen mozogni (elvileg mindenhonnan ki lehet ugrálni, de van ahonnan elég nehéz). Ha emlékszel, hogy hol van a tested, és ezt el is tudod mondani egy másik játékosnak, akkor kérd meg, hogy támasszon fel (pap, pala, sámán, druida tud). Elképzelhető, hogy bug-ot kaptál, ezért nem tudsz mozogni, ebben az esetben, GM, vagy ha el tudod mondani egy online, feltámasztó spellel megáldott karakternek, hogy hol a hullád, akkor a fenti megoldás.
  • blackparty
    de új karit se akarok mert ma egésznap rajta dolgoztam és már csak 2 szint kellett volna a 70 hez:S
  • blackparty
    asszem nem érted mit mondok:) a szellem is meghalt szóval csak egy test zuhant le a szakadékba amivel nem tok menni meg smmit se csinálni.
  • panther112
    Szóval a szellemeddel estél egy olyan helyre, ahonnan nem találod a kiutat. A hulládat jelöli a minimapon egy piros koporsó. De ha nem tudod elérni, akkor egyszerűen vedd az irányt a legközelebbi spirit healer felé, ha megírod melyik területen vagy most éppen, szellemalakban, akkor meg tudom mondani merre menj.
  • blackparty
    a második a jó válasz:) csak az a baj hogy nem tok menni semerre mert 1. nem látom a karit 2. eleve már a szellem esett le és az is halva rem érthetően fogalmaztam:) am rouge kari.
  • panther112
    Van egy erős gyanúm, hogy egy night elf karakterről van szó, és Teldrassil a helyszín.
  • panther112
    Várj, most a hullád esett olyan helyre, amit a szellemmel nem tudsz megközelíteni, vagy szellemformában (útban a hullád felé) estél le valahova, ahonnan most nem látod a kiutat? Ha az első, akkor beszélja spirit healer-rel, gm is ezt fogja mondani, ha a második, akkor írd emg hol vagy, meg fogom tudni adni a kivezető utat:)

Gm ticket amúgy ott van az alsó sorban, ahol a karakterinfo, ki-be logolás, beállítások, stb. De készülj fel rá, hogy kb. 2-3 óra mire reagálnak, szóval, ha többet írsz, inkább segítek így.
  • blackparty
    jah és annyira leesett hogy már nem is látom és eleve halva esett le:S csak nem tom hogy:S
  • blackparty
    de ez nagyon nagyot zuhant több száz métert semmi esély rá hogy más megközelítsen. am hogy kell megcsinálni a gm ticketet? és köszi a gyors választ:)
  • panther112
    Pontosan hol estél le? (csak azért kérdezem, mert én nem tudok olyan helyet, ahonnan ne lehetne visszaugrálni) Amúgy ha írsz egy gm ticket-et meg fogják oldani. Ha el tudod mondani, hogy hol a hullád, kérj meg egy papot, palát, druidát, vagy sámánt, hogy támassza fel. Egyszer a szellemem beesett a textúra alá, így enm votl esélyem feltámadni, egy pala 3 perc múlva visszahozott az élők sorába, szóval pánikra semmi ok:) A gm ticketet tényleg csak végső esetben írd meg.
  • blackparty
    Sziasztok!
    ma történt hogy meghaltam a karimmal és elindultam megkeresni a testem de leestem egy szakadékba és onnatól kezdve nem csinál semmit akármit nyomok semmi. pls vki segítsen hogy ilyenkor mit tudnék csinálni. előre is köszi.
  • BEAST #127315
    Kerdezz inkabb olyat amire van esely is :D
  • Glesthor
    Mi történne veletek, ha egyszer nem b*szogatnátok egymást?
  • Chris
    Komoly szavak ezek olyantól, aki két mondatot sem tud értelmezni. :D
  • voloume
    http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5275909580&sid=1
  • panther112
    Áh, nem dinamit ez, hanem csak egy szerencsétlen, aki a népszerű fórum sablonok felhasználásával próbálja menteni a menthetetlent.
  • Narxis
    mi van itt dinamit?
  • Chris
    Jaj te kis nyomi, ne itt kelljen már neked szövegértés órákat adni, ezenfelül a legközelebbi felnőttet kérdd már meg, hogy magyarázza el az irónia értelmét. A legrosszabbak azok a tinik, akiknek a mérhetetlen butaságuk nagyfokú magabiztossággal párosul... ékes példája vagy ennek.

• Netgear
    Wow error-t mivel lehet javítani?

Elindul a játék, bejelentkezik, betöltöm a szereplőt, betötlt a játék, és hibával kifagy ?? Mi lehet a hiba?

PONT ÍGY!!!
  • panther112
    Én meg tartom magam a w3 tradícióhoz, és játszom minden oldalról:)
  • tigeroo
    pedig nekem a horda szimpatikusabb, főleg a tauren-ork friendshiptől fogva...
  • panther112
    Már kezdtem elszomorodni, hogy senkinek nem tűnt fel. A gank mentes wow-ozás viszont igaz, legalábbis sylvanas-ra, ssl-re.
  • panther112
    BE-ről hallottam eddig csak, hogy buzis, alliance ált. a nyálas jelzőt kapja. A horda meg primitív, és gonosz, de ezt úgyis mindenki tudja:)
  • Hamed
    Mar 2 topikban nyomod ezt az elitista pve dumat. A carebear pro raider a pvp szerveren;)
    A "gankmentes" leveling sztorid is eleg kemeny volt az aoc topikban, de ez a "pvp-s hozzaallas" tetel mindent visz:)

Ez az sg wow topik nem az EJ. Itt miota az eszemet tudom gankeles, BS, pvp a tema legendary allando szereplokkel. Nem egy illidan taktika elemzes, cserebe szorakoztato:DD
  • voloume
    valaki aki most szeretne transferelni karit, tud valamit erről a payment rejected dologról? mert 1én akartam áttransferelni és még mostanáig sem sikerült... de ahogy olvastam blizz forumot, ott is sok ember írja, hogy nekik is folyamatosan payment rejected.. valaki nem tud erről valami pontosabbat ?
  • Lacee
    az volt már, hogy a horda gonosz és primitív, az allisok meg buzik?
  • panther112
    Egy horda vs. ally flame jó is lenne ma estére, 5-10 résztvevővel. Semmi jó nem lesz a tv-ben.
  • tigeroo
    hát...tudod hogy megy ez...popkorn betáraz és kész:)
  • panther112
    Ez a topik nem is nagyon szól másról, csak egymás baszkurálásáról, ill. némi pvp-ről, és tört szerverről. De a maga nemében elég szórakoztató.
  • Bhalage
    lóóóóóól megamates xD

jönnek a skilles emberek... :D

na most reklám, aztán utána folytatjuk a Clash of Egos 2ik részét...
  • tigeroo
    sztem itt senkit sem érdekel a wow

csak a kockák csatáját:D
  • Psychedelic #127295
    Ez nem pvp topic, majd ha lesz pvp topic oda nem irok 2000 rating alatt.
  • Lacee
    2000 arena rating alatt innentől ne írjon senki.
  • panther112
    Sunwell boss-ok és Kael kivételével az összes bosskillem megvan, és 2 hónapja le van mondva az accom. Amúgy meg végképp nem értem, miért kell paraszt módon személyeskedni. Tipikus pvp-s hozzáállás ez is. Csak súlyos önértékelésbeli hiánnyal, és egyéb frusztrációkkal lehet az ilyen viselkedést magyarázni. (Van akinek az ökolábnyoma, van akinek az e-penis-e nagy, és van aki állondóan csak állítgat, és méricskél, na nekem kb. ezért lett elegem ebből az ostoba közönségű fórumból...) Ha valakit érdemben érdekel a wow pve része is, akkor írjon, és nyithatunk egy olyan fórumot ahol normális módon lehet beszélni bossfight-okról, talentezésről, realmekről, sztorikline-ról, rp-ről...
  • Psychedelic #127292
    Mit tudsz felmutatni pve-ben? Világ 1000.-nek gruult ölni pont annyira "komoly" pve mint felhuzni egy karit 70-re.
    Lehet wow pve topic, de oda azok irjanak, akik fel is tudnak vmit mutatni pve-ben. Gruul killer embereknek nem kell külön pve topic. :P
  • panther112
    "Ja igen, az előre programozott önmagát ismétlő ai-t KIHÍVÁS 225-ödszörre is ugyanazzal a módszerrel, rutinszerűen megverni. Abban van a vitamin. :D"

"Nem állítottam, hogy KIHÍVÁS"

Magad sem tudod sajnos mit beszélsz, de további "mozgalmas" av, ill. aréna farmot.

Kérdés: vannak-e itt olyan emberek, akiket érdekel a wow pve része is? Ha igen lehetne nyitni egy wow pve topikot, ezt meg akár át is lehetne nevezni wow pvp topikra. A játék maga is két részre esett, nem látom értelmét a közös fórumnak, hisz így egy rakás, valamelyik fél számára érdektelen hsz-t kell végigolvasni. Akiket pedig mindkét vonal érdekel, olvashatják mind a 2 fórumot, dupla öröm, és a "törtszerós" kérdésekkel is egyszerre két topikban lehet majd spemmelni szeptember elsejéig.
  • Chris
    Nem állítottam, hogy kihívás, csak változatosabb. Lehetne jó is ha egyszerűen ki akarnák javítani a balancet... de sajnos majd csak akkor fog kicsit más kasztok felé billenni a mérleg ha túl sok lesz a druid/rugó, aztán lehet majd azokra rerollolni...
  • Chris
    Szánalmas az aki szánalamasozza egy szánalmas grindelésre és farmolásra szánt szánalmas játék pvp részét. Szánalmas, de a pve olyan kiszámítható, mint az excel, akkor meg inkább már azzal játszom, mert azért jól meg is fizetnek... vhogy ha leütögetem a +, 2, *, 2 billentyűket, állandó jelleggel a 4-et írja ki. Ez tiszta olyan mint egy bossfight, ugyanannyi variációval.

Értsd: bármennyire szar is a balance, sokkal változatosabb kikapcsolódás.
  • HUmanHunter
    akkor miért belf krasus meg alexstrassza?
  • TVelvet
    szanalmas eve... várj az jóó