World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
"a menj guglizd ki, ez is egyfajta szegénységi bizonyítvány szerintem" - szerintem csak furcsa, hogy egy-az-egyben kimásolom amit ír, beillesztem google-ba, és elsõ találatnál megkapom a választ -.-'
"mi is a problémád, azon kívül, hogy baromi intoleráns vagy?" - ez tõled eléggé lol. Hozzá lehet szólni, hát hozzászólok. Nem én osztok itt egy hozzászólót már 3 napja -.-''''''
"Rádférne egy dugás is" - Na ez a szegénységi bizonyítvány <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
akksiról mûködõ vagy olyan felfújhatós fajta? <#zavart1>#zavart1>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
amugy haverom accountját ellopták, a 70es mainja és a no1 altján kivül minden karit kitöröltem...de titkos passt elküldte blizznek és visszakapta..az a poén hogy valami farmkarit akartak belõle csinálni mert kapott többszáz aranyat + dugig van 70es kék cuccokkal (crystal pulse shield, valanos' longbow) sõt primal szirszarokkal (nether!)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyszerûen ha valaki nem akarja, hogy egy írására reagáljanak, az ne a fórumot válassza mint megnyílvánulási formát, mert ez azért van, hogy reagáljunk, megvitassunk dolgokat. Ennyit az "el lehet menni", meg a "ne válaszolj, mert úgyis tudom mit akarsz mondani" hsz-ektõl. Te meg csak képletezz <#wilting>#wilting>, attól még a folyamatos élménybeszámolónak van megfelelõ formája (gyk blog), és ezt jelenti a nem "havonta 1 élmény".
És nem, egyáltalán nem érzem hogy hülyeséget beszélek, csak esetleg nem ki kell ragadni egy fél mondatot, és elemezni. De meglátjuk, majd a következõ hozzászólásoddal ezt csinálom <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
vannak még kisebb karakterek(55 ne druida, 44 be mage stb), az acc jelenleg aktív(január 10.-e körül fog lejárni)
irányár 50k HUF, részletekért: [email protected]
-Núbozás szerintem tök jó, nem értem mi a baja itt minden núbnak azzal, hogy lenúbozzák 😄
-Havonta 1 élmény amúgy még nem blog. És fõleg akkor nem, ha valamilyen vélemény miatt írja. Pl a nerf lox az egyik legjobb téma szeritem :p és ha példát hoz valaki, hogy már megint hogyan aprófává vagdalta egy warrior, akkor legalább lynx-nek is van dolga, és beírja, hogy l2p.
-Lehet nyelvtant gyakorolni is!
-Mit tékelsz ha nincs hozzászólás?
-Nézzük növeketni a számot a # mögött 😄
-At least i've got chicken!
Remélem elég ok!
ಥ_ಥ
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ಥ_ಥ
Amúgy: http://www.warcraftrealms.com/census.php
Persze pont a bloodscalpról nincs rendes adat (ne felejts EU-Bloodscalpot választani, mert amcsiknál is van bs).
ಥ_ಥ
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
ಥ_ಥ
rendszeres olvasód leszek, ebben biztos lehetsz...
ja meg irigyellek érte, hogy ilyen qrvasok felesleges idõd van 😄
viszont amit te csináltál, az tényleg blog.
viszont, ha shaime belinkel ide 1-2 képet, meg hozzácsap 2-3 mondatot, azért az igen messze van attól, mint amit te produkáltál az alábbi linken 😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
picket:
Ha neked a google meg a wiki ki ad egy definíciót bármire akkor az szentírás? Vicces, mondtam,hogy nézz körbe itt a fórumon. Napi helyzetjelentés mindenhol van.
Témát én meg lezártnak tekintem, nem vitatkozok hülyeségen, és most majd noobozhatsz kedvedre ^^
http://tehengyilkos.blog.hu/
Tessék! Nem ígérek sokat, mert nincs olyan sok szabadidõm, és lehet, hogy csak fél év múlva lesz 70-es, vagy akkor sem, de szerintem ezt valahogyan így kéne csinálni :p
l2blog noobz 😊
ಥ_ಥ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx