World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
picket a blog-t azért csináltad mert a helyzetjelentés másnak jutott eszébe és nem neked?😊

*ugyismegmagyarázod*

shaime01
napi helyzetjelentés!

ami 2 napig elmaradt mert dögunalom van semmi érdemleges nem történik sebaj majd water elementalal lefotoztatom magamat azie mellet :p

Narxis
/popcorn
/relax

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Botond
Egy hibát vétettem. A fojtani az pontos j, a többi stimmel. 😊

Az meg, hogy te mirõl beszélsz az pont nem érdekel, mert többnyire semmirõl, ahogy azt már többször is megemlítettem. Legutóbb például próbáltam elmagyarázni neked, hogy az, hogy mennyi élménybeszámolótól lesz vmi fórum vagy blog, az sajnos nem egzakt tudomány, és így még te sem tudod biztosan megítélni, hogy akkor most vki ideblogol, vagy csak a szokásosnál sûrûbben akarja megosztani az élményeit.

Egyszerûen tudomásul veszem, hogy írsz ide, többnyire le se szarom, hogy mit, csak most, hogy felvillantottál a #117184-es hozzászólásodban egy pár másoktól átvett gondolatot kíváncsi voltam, hogy értelmezni is tudod e amit írtál, de jól láthatóan nem.

Nincsenek konkrét szabályok, ez nem olyan, hogy kék vagy nem kék, lukas vagy nem lukas. Szerinted blogol szerinte meg csak megosztja az élményeit. Engem nem érdekel meg téged sem. Én át bírom lépni, ha kultúráltan csinálja, te meg inkább belerúgsz. Amikor meg én teszem ugyanezt veled, akkor meg én vagyok a bunkó. Érdekes.
picket
Nem tudom mi a bajod a függönyökkel. A függöny az egy jó dolog. Takar, díszít, és egyes fajtái sötétítenek is!

Kb ennyi köze van annak amit írtál, ahhoz, amit én írtam. <#wow2>

&#3237;_&#3237;

Botond
Igen, ez megy. Copy paste innen meg onnan, önálló gondolatok hiányában. És mivel ezt te is felismerted kezdetektõl fogva próbálod csírájában elfolytani a gondolkodás minden formáját.

Gyerekek a topik bezár, mert picket bácsi önértékelési gondokkal küzd, akinek kérdése van tegye fel a guglinak, aki mondani akar vmit csináljon blogot, oszt jónapot.

Függöny!
picket

&#3237;_&#3237;

picket
"Ha vkinek az a megnyílvánulása, hogy lépett 3 szintet vagy újabb scriptet fektettek kétvállra hát istenem, ennyire fussa tõle" - Azért amikor csak eszedbe jut, akkor beszólsz rá valamit, persze kivéve ha valamelyik haver írkál ilyeneket... Ez gáz. Én legalább mindenkinek egyenlõen meg merem mondani a véleményemet.

"a menj guglizd ki, ez is egyfajta szegénységi bizonyítvány szerintem" - szerintem csak furcsa, hogy egy-az-egyben kimásolom amit ír, beillesztem google-ba, és elsõ találatnál megkapom a választ -.-'

"mi is a problémád, azon kívül, hogy baromi intoleráns vagy?" - ez tõled eléggé lol. Hozzá lehet szólni, hát hozzászólok. Nem én osztok itt egy hozzászólót már 3 napja -.-''''''

"Rádférne egy dugás is" - Na ez a szegénységi bizonyítvány <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Botond
Na,csak kapizsgálod a lényeget.Szóval itten meg lehet nyilvánulni aztán arra reagálunk. Ha vkinek az a megnyílvánulása, hogy lépett 3 szintet vagy újabb scriptet fektettek kétvállra hát istenem, ennyire fussa tõle, max átugrod azt a részt. Persze ehhez kell, hogy 1 sorban linkelje a marhaságát, ne szúrjon be 1280*1024ben. 😊 Ha meg kérdez vmit akkor válaszolsz, ha nem tudsz válaszolni akkor nem válaszolsz, de ez a menj guglizd ki, ez is egyfajta szegénységi bizonyítvány szerintem. 😊 Az ötleteket meg megvitatjuk valóban. Szóval felmerül a kérdés, hogy egész konkrétan mi is a problémád, azon kívül, hogy baromi intoleráns vagy? Amúgy Chrissel is egyet kell, hogy értsek. Rádférne egy dugás is.
miért neked van másfajta is?
akksiról mûködõ vagy olyan felfújhatós fajta? <#zavart1>

BEAST
lebuktal :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Shortstop
😄

tigeroo
kitöröltek* lál😄DD
mocskos vip jogok
tigeroo
wsg gyöngyszem

amugy haverom accountját ellopták, a 70es mainja és a no1 altján kivül minden karit kitöröltem...de titkos passt elküldte blizznek és visszakapta..az a poén hogy valami farmkarit akartak belõle csinálni mert kapott többszáz aranyat + dugig van 70es kék cuccokkal (crystal pulse shield, valanos' longbow) sõt primal szirszarokkal (nether!)
BEAST
Ha megkerdezem enis meg mindig vicces lesz ugye? <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Teljesen élõ nõröl van szó?
Ezt úgy érted hogy még élt a csaj?<#vigyor2> Amugy ebben a rohanó világban pláne télen a fene akarja kicsomagolni elég ha kiköpi a rágóját...
picket
A genkerek meg impotensek...

&#3237;_&#3237;

Ezekkel a témákkal kapcsolatban csak egy kérdés merül fel bennem: "Az elmúlt tíz évben láttatok élõben nõi testet pucéran?" (a tízévesek kérem ne válaszoljanak és Botond sem, mert dokumentált alibije van)

van itt olyan aki jsp forumon árul wowcuccokat és havi 2 ezer fg-t összetud hozni ?😊 privizzen rám köthetünk üzletet 😊
ird inkább a blogodat vazze', ne ide irkálj fa**ságokat <#hehe><#idiota>

jazzy
Kezdesz nagyon elfajulni<#zavart2>
picket
Ez nem matematika, nincs képlet, és nem is kell a nem létezõ képletet bizonyítani, és egzakt számok sincsenek <#wilting>
Egyszerûen ha valaki nem akarja, hogy egy írására reagáljanak, az ne a fórumot válassza mint megnyílvánulási formát, mert ez azért van, hogy reagáljunk, megvitassunk dolgokat. Ennyit az "el lehet menni", meg a "ne válaszolj, mert úgyis tudom mit akarsz mondani" hsz-ektõl. Te meg csak képletezz <#wilting>, attól még a folyamatos élménybeszámolónak van megfelelõ formája (gyk blog), és ezt jelenti a nem "havonta 1 élmény".
És nem, egyáltalán nem érzem hogy hülyeséget beszélek, csak esetleg nem ki kell ragadni egy fél mondatot, és elemezni. De meglátjuk, majd a következõ hozzászólásoddal ezt csinálom <#idiota>

&#3237;_&#3237;

ismered a favágós viccet, ahol a fiú levágja az apja lábát?
Botond
Ez ilyen egzakt szám, hogy havi 1 élmény nem blog? Van ennek vmi képlete? Annak van bizonyítása? Visszaellenõrizted? Érzed, hogy hülyeséget beszélsz?
panther112
eladó acc: 3 70es(bloodelf priest,human warlock,human paladin), mind3 gear-je epic/rare, flying mount,fejenként 1-2 375ös profession
vannak még kisebb karakterek(55 ne druida, 44 be mage stb), az acc jelenleg aktív(január 10.-e körül fog lejárni)
irányár 50k HUF, részletekért: [email protected]

csillag született

picket
Már készül. Lvl 20 -> succi

&#3237;_&#3237;

picket
-Bloggolj bele akkor, max lenúbozunk 😄
-Núbozás szerintem tök jó, nem értem mi a baja itt minden núbnak azzal, hogy lenúbozzák 😄
-Havonta 1 élmény amúgy még nem blog. És fõleg akkor nem, ha valamilyen vélemény miatt írja. Pl a nerf lox az egyik legjobb téma szeritem :p és ha példát hoz valaki, hogy már megint hogyan aprófává vagdalta egy warrior, akkor legalább lynx-nek is van dolga, és beírja, hogy l2p.
-Lehet nyelvtant gyakorolni is!
-Mit tékelsz ha nincs hozzászólás?
-Nézzük növeketni a számot a # mögött 😄
-At least i've got chicken!

Remélem elég ok!

&#3237;_&#3237;

Ennyi hülyeséget összehordani , remélem lesz folytatás <#hehe>

szpemmelni a tékkig?

Botond
De most komolyan. Élmény beszámolni nem lehet, mert nem blog, infót megosztani meg ott a gugli. Akkor azon kívül, hogy nubozzuk egymást tényleg nem sok semmit lehet itten csinálokni.
picket
az, hogy téged lenúbozzunk, núb 😄

&#3237;_&#3237;

Botond
Mostmár, hogy tudjuk mi minden nem célja a topiknak, akkor már csak azt áruld el,hogy mi a célja?
Mighty
Hmm. Csak nem te boritékolod a wow játékosok mikulásjelmez receptjeit?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

shaime01
gyere nyugodtan ¢¢

picket
Azért nem is merek belevágni <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Úgy kell, ahogyan a "profik" csinálják, végülis az õ szemetüket bámulja a fél ország :p

&#3237;_&#3237;

s0n1c
stackelni = spawnolni, bocs... sok a melo (boríték)! 😊
s0n1c
De neked nem fog kézbe stackelni, mert nub vagy!
picket
A bloodscalpon híresen alacsony az allisok aránya.
Amúgy: http://www.warcraftrealms.com/census.php
Persze pont a bloodscalpról nincs rendes adat (ne felejts EU-Bloodscalpot választani, mert amcsiknál is van bs).

&#3237;_&#3237;

capaszabi
alliban BC óta Stormwind a menõ, csak a régi arcok járnak már IFbe 😄

capaszabi
"gnóm kislány életének története - egy igaz történet a World of Warcraft világából. " ezzel akár a balázs/mónika sóba is mehetnél 😄DD de fókusz az a minimum !

LegionarR
Lenne egy kérdésem a sokat tapasztalt wowosokhoz... Jelenleg nem érzitek úgy, hogy a szervereken több a Hordás játékos, mint az allis? Én az egyik szerveren (Ragnaros) több játékost látok Orgrimmarban rohangászni, mint egy másik szerveren (Bloodsculp) Ironforge-ban... Meg úgy egyébként is, mintha a Hordához többen csatlakoznának... De ezt azok biztosan jobban tudják, akik már tapasztaltabb játékosok, mint én... Tehát?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

picket
"ja meg irigyellek érte, hogy ilyen qrvasok felesleges idõd van 😄" - sajnos nincs, csak most kipihenem az év fáradalmait. Majd lehet beszállok én is a borítékos bizniszbe, és akkor lesz idõm rá 😄

&#3237;_&#3237;

picket, ez a link ment a favorites-be 😊
rendszeres olvasód leszek, ebben biztos lehetsz...
ja meg irigyellek érte, hogy ilyen qrvasok felesleges idõd van 😄

viszont amit te csináltál, az tényleg blog.
viszont, ha shaime belinkel ide 1-2 képet, meg hozzácsap 2-3 mondatot, azért az igen messze van attól, mint amit te produkáltál az alábbi linken 😊

Count Adyn

l2p nub

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tudom. 😄

QuippeR
aki magára veszi a noobozást, az egy noob. reroll irl.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Unknow
Egyetértek, az elsõ értelmes hozzászólás nagyon régóta. Egyébként se értem itt mire fel megy a nagy noobozás. Mintha itt sokan különbnek éreznék magukat egy - két embernél...holott...

picket:
Ha neked a google meg a wiki ki ad egy definíciót bármire akkor az szentírás? Vicces, mondtam,hogy nézz körbe itt a fórumon. Napi helyzetjelentés mindenhol van.

Témát én meg lezártnak tekintem, nem vitatkozok hülyeségen, és most majd noobozhatsz kedvedre ^^