World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rugók egész fight alatt tartó stunlockjáról miért nem sírtok?
Ez ugyan úgy vonatkozik a nyilakra is csak azok nem a csõben kapják az energiát, hanem a húrtól
Lehet, hogy már kérdezte valki elõttem, de elég sok idõ lenne átolvsni az egészet.
Tehát azt akarom megtudni, hogy az armorsmithet le lehet-e adni?
ugyanígy mûködik a katapult is
2. human paladin
tehát
ebbõl következik ,hogy
továbbá
ammi arra enged következtetni ,hogy igen a nyilvesszõ gyorsul!
rajtnál mindenki ott áll "feszülve" 😄
majd kilövéskor egy hatlmas löketet kap és gyorsul amig csak birja utána elkezd lassulni
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
kifeszíted a húrt. elengeded. a nyílvesszõ nem elindul X km/h -val, hanem a húr elindul elõre és meglöki a nyílvesszõt, ami nulláról így gyorsul felfele folyamatosan, csak term kicsit gyors ahhoz hogy szemmel lásd hogy szép lassan elindul és begyorsul 😄
Avanti Crociati!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"mert az utóbbi állandóan gyorsulni fog": De mitõl gyorsulna? Kilövöd max sebességgel, utána mi gyorsítja? 😊 Komolyan nem értem, mitõl gyorsulna. Ettõl persze még gyorsulhat... Kultúrált választ pls <#idiota>#idiota>
"lehet hogy közelrõl csak megkarcolna" azért én nem állnék egy maxra kifeszített íj elé 2 méterre 😊
elvileg ,énis úgy tudom ,hogy a kilövés után a leggyorsabb, mint ha csúzli lenne.de viszont ha a hátszél gyorsítja ,akkor a légellenállás lassítja ,kivéve ha felfelé lövöd ,mert akkor a leszállóágban a gyorsabb ,ha elég magasra repül ,he nem akkor nincs ideje lefelé begyorsulni?
<#hehe>#hehe>ez aztán a töbszörösen összetett mondat.
ha jól tudom warlock és huntereknek van .. a patch 1bként szerdán jön ? vagy jövöre?😊
megyek is lefeküdni, a frigóban már megvan vetve a fagyott vízágyam
ha meg nem jön el akkor "omfgnethuszárkockanub" ha meg eljön és "véletlen"
fejbe lövöm akkor ráfogom a blizzardra :p
ha gyenge vagy akkor pár métert fog repülni a nyilad, de ha teljesen ki tudod húzni akkor elég ereje lesz ahhoz, hogy akár 3-4x tovább szálljon. nah, és ekkor nem mindegy hogy milyen távolságról kap el egy nyílvesszõ😄
mert az utóbbi állandóan gyorsulni fog, lehet hogy közelrõl csak megkarcolna de ha eléri a "végsebességét" akkor bizony fájna.
uff
Bennem az volt, hogy a kilõvés pillanatában a leggyorsabb, de ha ívesen lõjük, lefelé haladva még esetleg gyorsulhat. Fogalmam sincs, sosem lõttem íjjal, és a fizikaismereim is eléggé megkoptak 😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A nyíl nem a kilövés pillanatában a leggyorsabb?
ha messzirõl felgyorsult ij vesszõ lõ téged fejbe azt megérzed.. de sebaj xD
(meg akkor a crit is nagyobb lesz ^^)
meg szerintem ott van elbaszva a játék hogy shotgunnal nemlehet közelrõl lõni
btw, meddig tart majd az effekt?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Blizzard egyre jobban bassza el a játékot....