World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crassus bazzeg fejezd már be a sírást. Döbbenet milyen ökörségeket írtál a frostshock fórumába (is). Gondolkodjál már egy hangyafasznyit koma. Eddig a hunter nem volt need se pvp-ben se pve-ben. Miért fáj az neked hogy egy agyonnerfelt kaszt kap egy kis buffot mi? Hányszor láttál olyat hogy LF akárhova, need tank, és hányszor hogy need hunter. Az ilyen ovodás rinyálások miatt nerfelték a BC után a huntert, és fogják most is. Ez a disarming shot meg a deadzone csak TERV, ahogy a blizz írta. De annyit rinyálnak a noobok hogy nem lesz belõle semmi IMHO.

A rugók egész fight alatt tartó stunlockjáról miért nem sírtok?
Lazarus
A harckocsi lövegek két fontos jellemzõje az ûrméret és a csõhossz, amelyek szoros összefüggésben állnak a löveg páncéltörõ képességével. Az ûrméret a lövedék tömegével és a felhasználható lõpor mennyiségével függ össze. Minél nagyobb a lövedék tömege és kezdõsebessége, annál nagyobb az átütõereje. Ez a fizikából jól ismert képlettel magyarázható, miszerint az erõ egyenlõ a tömeg és a gyorsulás szorzatával (F=m*a). Ami még szintén fontos tényezõ az: a löveg csõhossza, hiszen a lövedék csak és kizárólag a csõben gyorsul (a lõporgázok kiterjedésének következtében), annak elhagyását követõen a légellenállás és a hajtóerõ megszûnése miatt fokozatosan lassulni kezd. Tehát a csõ hosszának növelésével jelentõs mértékben javítható az átütõerõ.

Ez ugyan úgy vonatkozik a nyilakra is csak azok nem a csõben kapják az energiát, hanem a húrtól
Hy!
Lehet, hogy már kérdezte valki elõttem, de elég sok idõ lenne átolvsni az egészet.
Tehát azt akarom megtudni, hogy az armorsmithet le lehet-e adni?
tigeroo
a kilövés pillanatában akkora erõt vesz fel a nyílvesszõ hogy olyan kis idõ/megtett út alatt képtelen felvenni a végleges sebességét, egészen addig gyorsulni fog amíg már nem marad engergiája. (e.mozg)
ugyanígy mûködik a katapult is

utóbbi

1. ne rogue
2. human paladin

shaime01
ami persze lehet másnak az életmüve szóval so-sorry <#puszi>

shaime01
szerinted én értem?😄

csak bemásoltam valami nyilvesszõs fizikai marhaságot :p

goblin nyilvesszo, raketahajtomuvek vanank raszerelve.

c0llect0r
nem vagyok jó fizikából ,tehát nem értem <#idiota>

shaime01
jutt eszembe

tehát
ebbõl következik ,hogy továbbá

ammi arra enged következtetni ,hogy igen a nyilvesszõ gyorsul!

shaime01
szerintem ez olyan mint a kocsiverseny

rajtnál mindenki ott áll "feszülve" 😄

majd kilövéskor egy hatlmas löketet kap és gyorsul amig csak birja utána elkezd lassulni

Rip
No igen, addig az egészen rövid ideig valóban gyorsul, míg a nyílvesszõ el nem hagyja a húrt, de nem vagyok biztos benne, hogy a többiek is erre az nagyon kicsi szakaszra gondoltak.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Fyrex
gondolj bele

kifeszíted a húrt. elengeded. a nyílvesszõ nem elindul X km/h -val, hanem a húr elindul elõre és meglöki a nyílvesszõt, ami nulláról így gyorsul felfele folyamatosan, csak term kicsit gyors ahhoz hogy szemmel lásd hogy szép lassan elindul és begyorsul 😄

Avanti Crociati!

Rip
<#idiota>Aha, így már világos 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

The Garrett
nem max sebesseggel lovod ki,és addig gyorsul amig lassulni nem kezd <#idiota>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Rip
Még szép, hogy minél jobban kihúzod, annál messzebbre megy.
"mert az utóbbi állandóan gyorsulni fog": De mitõl gyorsulna? Kilövöd max sebességgel, utána mi gyorsítja? 😊 Komolyan nem értem, mitõl gyorsulna. Ettõl persze még gyorsulhat... Kultúrált választ pls <#idiota>

"lehet hogy közelrõl csak megkarcolna" azért én nem állnék egy maxra kifeszített íj elé 2 méterre 😊

c0llect0r
Ez a nyílvesszõsebesség engem is érdekelne!
elvileg ,énis úgy tudom ,hogy a kilövés után a leggyorsabb, mint ha csúzli lenne.de viszont ha a hátszél gyorsítja ,akkor a légellenállás lassítja ,kivéve ha felfelé lövöd ,mert akkor a leszállóágban a gyorsabb ,ha elég magasra repül ,he nem akkor nincs ideje lefelé begyorsulni?
<#hehe>ez aztán a töbszörösen összetett mondat.

shaime01
most ,hogy ennyire segitik a fejlödést ideje ujra elövenni joana lvling guidet 😛

ha jól tudom warlock és huntereknek van .. a patch 1bként szerdán jön ? vagy jövöre?😊

tigeroo
<#nyes>én ice barriert akarok castolni..
megyek is lefeküdni, a frigóban már megvan vetve a fagyott vízágyam
shaime01
*ráfogom a blizzarda ,hogy mennyire OP a hunter

shaime01
nyugi holnap kiprobáljuk! :p
ha meg nem jön el akkor "omfgnethuszárkockanub" ha meg eljön és "véletlen"
fejbe lövöm akkor ráfogom a blizzardra :p

Lazarus
núbok, az erõs hátszél felgyorsítja a nyilvesszõket még eztse tudjátok? ezért varrnak rá vitorlát, a jobbakon még matrózok is vannak
shaime01
yphon ife / oulink

tigeroo
nem mindegy hogy mennyi erõvel húzod ki az íjat.
ha gyenge vagy akkor pár métert fog repülni a nyilad, de ha teljesen ki tudod húzni akkor elég ereje lesz ahhoz, hogy akár 3-4x tovább szálljon. nah, és ekkor nem mindegy hogy milyen távolságról kap el egy nyílvesszõ😄
mert az utóbbi állandóan gyorsulni fog, lehet hogy közelrõl csak megkarcolna de ha eléri a "végsebességét" akkor bizony fájna.

uff
jazzy
Ha szabad tudnom mi az az sl/sl?
Rip
? Mit szépítek? Próbálom megérteni.

Bennem az volt, hogy a kilõvés pillanatában a leggyorsabb, de ha ívesen lõjük, lefelé haladva még esetleg gyorsulhat. Fogalmam sincs, sosem lõttem íjjal, és a fizikaismereim is eléggé megkoptak 😄

[HUN]Crassus
nana ne szépítsd! az elõbb még kilövés pillanatáról beszéltél most meg már a röppályánál tartassz!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Rip
Hol van már az? 7 éve nincs fizika tanárom. (meg semmilyen tanárom 😊 ) De ha már le volt írva, visszakeresek, mert tényleg érdekel, mitõl gyorsul fel, ha már egyszer semmilyen erõ nem hat rá. (Ha ívesen felfelé lövünk, akkor miután átbillent a "holtponton", valóban gyorsulhat, erre gondoltok?)

[HUN]Crassus
amitõl a puskagolyó, Géza....kérdezd meg a fizikatanárodat😛

Count Adyn
Ezen már egyszer átmentünk itt szó szerint😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rip
Mitõl gyorsulna fel?

shaime01
tudtomal nem :o

de ki kéne probálnunk mondjuk holnap?😊
hozom az ijjat és a nyilat 😄

Rip
Mi az hogy felgyorsult íjvesszõ?
A nyíl nem a kilövés pillanatában a leggyorsabb?

shaime01
sajna ha bowal lönének fejbe közelról kifeszítés nélkül max karcolna.. :o

ha messzirõl felgyorsult ij vesszõ lõ téged fejbe azt megérzed.. de sebaj xD

Fehercsoki
Vagy 50%al többet😄Gondolj bele ha közelrõl lõ valaki fejbe az jobban fáj mintha távolról😄

tigeroo
mivel spellnél csak 1.5x-ös a crit, sztem spellupra nyomj
(meg akkor a crit is nagyobb lesz ^^)
shaime01
jutt eszembe

sl/sl warlocknak spell crites set vagy szimpla dmg up-s gear jobb?

shaime01
lehetne mondjuk akkor ha meele távon van a hunter akkor tud löni de viszont 50%-al kevsebbet sebez. 😮

tigeroo
dazedelt huntinak esélye sincs.
meg szerintem ott van elbaszva a játék hogy shotgunnal nemlehet közelrõl lõni
Laky
lol.

btw, meddig tart majd az effekt?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

[HUN]Crassus
tudod olyan mint a répa a boton a ló elõtt...sosem éred el csak a levegõt harapdálod😛😊

[HUN]Crassus
nemtudom feltûnt-e már,hogy a warriorok lassító képességei lassítanak a legkevésbé😛 ergó hiába a harmstring most,hogy majd 5 yardról arcane shotolnak 15 secenként/talentezett intercept/ 1x lehet ráütni egy ügyes huntira...

shaime01
nana azért warriként ne sirjunk már ,hogy a hunter mennyire OP 😄

[HUN]Crassus
mire?,hogy ha ezidáig nehézséget okozott egy melee távoltartása( LOL ) újratreppelése,scatterezése,raptor strikeolása majd megint eltávolodva lõni szarrá akkor most itt egy újabb skill amivel még annyi esélye sem lesz egy melee-nek mint eddig nemvolt😛😊

Barney Tech
Mire is jó ez?

Narxis
Jaja, ez már rég nem balance.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]Crassus
a dispellezõ shoot után meg sem lepõdöm!
Blizzard egyre jobban bassza el a játékot....

Disarming shot a huntereknek? kezdem bánni a rinyálást...