World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ownd
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Tanúlságos...
30 éves vagyok a kezdetek óta játszom és bármilyen meglepõ,de cca200 nap playeddel a hátam mögött van némi rálátásom úgy unblock az egész játékra!Furcsamódon az ÉRTELMESEBB-je nem sírásnak veszi hanem érti a lényeget mire akarok kilyukadni.
A hunter egy távolsági osztály furcsa,de már az õskorban az õsember sem fél méterrõl akarta az õzet lenyilazni hanem úgy ügyeskedett,hogy távioltartsa magát a prédától,mert a TÁVOLSÁGI fegyverével csak TÁVOLRÓL lehetett hatékony.Tudom a WOW csak játék egy fantázia országban,de enyhén szólva már az ötlet is nevetséges,hogy majd 3-5 yardokra lövöldöznek íjjal egy olyan osztály tagjai akiket nem arra találtak ki pusztán azért,mert néhányezer 12 éves gyerkõc képtelen kijátszani a huntert.
Legyen már valami gyengesége az egyes osztályoknak!
Érdekes én miért nem sírok,hogy nemtudok távolra pajzsot vagy kétkezes fegyót dobni?Azért,mert tisztában vagyok vele,hogy én közelharci karaktert választottam induláskor.Vannak gyengeségei,de ha a fene fenét eszik is nemfogok iylesmiért "sírni" a fórumokon.
Kezd az egész játék iszonyatosan összecsapottá válni a fejlesztõk a profit szinten tartásáért mindenféle fasz ötletekkel próbálják görcsösen megtartani az elõfizetõket és ezért születnek az ilyen faszságok az olyan emberek miatt akik képtelenek lennének még egy csattogós lepkét is maguk elõtt tolni a járdán!
A hunter egyáltalán nem gyenge! Top DD-er PvE-ben és borzalmasan hasznos PvP-ben is! Bár azt aláírom,hogy nagyon kevés igazán jó hunterral találkoztam a wow-os pályafutásom során...valószínûleg nehéz igazán jól kijátszani,de akkor aki nem tudja kijátszani az rerolloljon inkább lokkra és tabdotoljon azzal nem lesz hiba...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a középkorban is max a számszeríjakat használták egy bizonyos távnál közelebbrõl, az íjat nem, pedig az volt a gyorsabb fegyver.
nem mondom hogy tényleg gyorsul a nyíl (az tényleg ellentmondana a logikus szabályoknak) de valami oka kellett, hogy legyen... keress rá a "point blank + bow" összetételnek, szinte mindegyik találat valami RPG-játék lesz, IRL alig 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A rugók egész fight alatt tartó stunlockjáról miért nem sírtok?
Ez ugyan úgy vonatkozik a nyilakra is csak azok nem a csõben kapják az energiát, hanem a húrtól
Lehet, hogy már kérdezte valki elõttem, de elég sok idõ lenne átolvsni az egészet.
Tehát azt akarom megtudni, hogy az armorsmithet le lehet-e adni?
ugyanígy mûködik a katapult is
2. human paladin
tehát
ebbõl következik ,hogy
továbbá
ammi arra enged következtetni ,hogy igen a nyilvesszõ gyorsul!
rajtnál mindenki ott áll "feszülve" 😄
majd kilövéskor egy hatlmas löketet kap és gyorsul amig csak birja utána elkezd lassulni
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
kifeszíted a húrt. elengeded. a nyílvesszõ nem elindul X km/h -val, hanem a húr elindul elõre és meglöki a nyílvesszõt, ami nulláról így gyorsul felfele folyamatosan, csak term kicsit gyors ahhoz hogy szemmel lásd hogy szép lassan elindul és begyorsul 😄
Avanti Crociati!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"mert az utóbbi állandóan gyorsulni fog": De mitõl gyorsulna? Kilövöd max sebességgel, utána mi gyorsítja? 😊 Komolyan nem értem, mitõl gyorsulna. Ettõl persze még gyorsulhat... Kultúrált választ pls <#idiota>#idiota>
"lehet hogy közelrõl csak megkarcolna" azért én nem állnék egy maxra kifeszített íj elé 2 méterre 😊
elvileg ,énis úgy tudom ,hogy a kilövés után a leggyorsabb, mint ha csúzli lenne.de viszont ha a hátszél gyorsítja ,akkor a légellenállás lassítja ,kivéve ha felfelé lövöd ,mert akkor a leszállóágban a gyorsabb ,ha elég magasra repül ,he nem akkor nincs ideje lefelé begyorsulni?
<#hehe>#hehe>ez aztán a töbszörösen összetett mondat.
ha jól tudom warlock és huntereknek van .. a patch 1bként szerdán jön ? vagy jövöre?😊
megyek is lefeküdni, a frigóban már megvan vetve a fagyott vízágyam
ha meg nem jön el akkor "omfgnethuszárkockanub" ha meg eljön és "véletlen"
fejbe lövöm akkor ráfogom a blizzardra :p
ha gyenge vagy akkor pár métert fog repülni a nyilad, de ha teljesen ki tudod húzni akkor elég ereje lesz ahhoz, hogy akár 3-4x tovább szálljon. nah, és ekkor nem mindegy hogy milyen távolságról kap el egy nyílvesszõ😄
mert az utóbbi állandóan gyorsulni fog, lehet hogy közelrõl csak megkarcolna de ha eléri a "végsebességét" akkor bizony fájna.
uff
Bennem az volt, hogy a kilõvés pillanatában a leggyorsabb, de ha ívesen lõjük, lefelé haladva még esetleg gyorsulhat. Fogalmam sincs, sosem lõttem íjjal, és a fizikaismereim is eléggé megkoptak 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A nyíl nem a kilövés pillanatában a leggyorsabb?
ha messzirõl felgyorsult ij vesszõ lõ téged fejbe azt megérzed.. de sebaj xD
(meg akkor a crit is nagyobb lesz ^^)
meg szerintem ott van elbaszva a játék hogy shotgunnal nemlehet közelrõl lõni
btw, meddig tart majd az effekt?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M