166745
  • LordMersey
    Köszönöm.
  • LordMersey
    Sziasztok akart lenni az előbb...most olvasom milyen laza voltam:)
  • Foglaltnick
    szia,

wowhead.com
    thottbot.com
  • GamerAdams007
    Sisakot át kéne szerkeszteni, a többivel nekem nincs bajom, sztem jól néz ki.
  • GamerAdams007
    Nah bg-n meg mindenkit 10v1-be támadnak, szal értelmetlen azt mondani, hogy azér halsz sokat, mer gyenge a kasztod. Ha mögöttem nincs healer, akkor másodpercek alatt szétkapnak, ha van, mondjuk egy resto dr00d, akkor meg destroyer-feeling vagyok. (persze 95%-ban nincs)
  • LordMersey
    Szasztok. Tudtok valami ldalt, ahol a questeket lehet megnézni? Azt, hogy hol tudom megcsinálni? Van egy Blood Elf küldi. Értem, letudom fordítani, mégsem találom sehol azt a banditát, akinek a fejét vissza kell hozni:)
  • Botond #125218
    Nem perception,hanem a human altató szar. Nem emlékszem már nevére így, hogy be se logoltam vagy 6 hónapja.
  • Botond #125217
    Ja,stun az alig szakít. :P Meg perception. :)
  • antgecc
    Palát erősíteni? Vicc.

Egyébként miért kéne, hogy minden kasztnak legyen szakítása? Egyik kaszt ebben legyen jó, másik abban... ne legyen már, hogy mindegyik tud mindent. Akkor már legyen mortalja az összes kasztnak.
  • quad
    ja en inkabb bgrol beszeltem
  • maniac001
    #showtooltip Steady Shot
    /script UIErrorsFrame:Hide()
    /castsequence reset=3 Steady Shot, Auto Shot
    /cast [exists,target=pettarget] Kill Command
    /script UIErrorsFrame:Clear(); UIErrorsFrame:Show()
  • Dr DeViLKiNG
    ez nem dungeon hanem az első raid set
  • márfoglaltnick
    sziasztok, hunter vagyok és olyan macrot néztem hogy ugye auto shot steady és kill comand.. ugye ez alap de csinalgattam a macrot de nem igazan akarta elnyomni azta kill commandot! szóval kéne egy kis segitseg pontosan mit kell macroba irni
  • TDC Geronimo
    UDn jól fog kinézni :p
  • Tatyla
    hát nem valami nagy durranás...
  • Davidus
    DK dungeon set 1
    ha minden igaz
  • GamerAdams007
    Szvsz nemhiszem, retri pala ígyis szép dmg-et tol mondjuk duelban, de még szerintem arénában is. Persze emellett ha gond van bubi + heal és maxról kezdi elölről. Warriként kifejezetten utálom, amikor vmeik all-around kaszt ellen játszok, aztán mondogatja, hogy ő milyen skilles, hogy megvert... Persze nagy skill az, amikor én 40%-on vagyok, ő meg 22%-on és elnyomja a bubit, azt max-hp. -_- És mivel immunet ad, nem absorbot, így szakítani se lehet, vagy rárakni a mortal effectet. Druid, shaman ugyanez, bár shaman a 3 közül a legkevésbé szivatósabb.
  • quad
    eleg jol hangzanak ezek , szegeny paladint akarki szarra szivatja minden kasztnak van kb szakitasa csak neki nincs normalis divine shieldet ledispellezik buffokat is letudjak rangatni rola szvsz nagyon rafer , hogy erositsek kicsit
  • Dant0r
    WotlkWIKI

Hogyha tartalmazná azt a pár változást ami ebben benne van (pl. hogy a blessing of freedom nem "blessing"), akkor még hihető is lehetne.
    Viszont jó lenne és logikus is pl. a raidwide aura a totemek mintájára, bár a judgement 2 sec silence... 8secenként, kicsit brutál.

A szárnyat meg hh nem lehet dispelezni? Ez tuti?
  • HUmanHunter
    nem szabály, csak ha megszeged elküldenek anyádba :D
  • TDC Geronimo
    Hát elég kamu gyanus :d
  • Davidus
    "* Intellect will be removed from retribution itemisation. A new trainable ability Purified Armor will grant intellect based on armor value."

a cél ugye az hogy a 3 plates DPS ugyanazt a cuccot használja. van egy DK talent ami armorból ad APt szóval lehet hogy nem kamu.
    vagy aki gyártotta az odafigyelt a részletekre:D
  • Davidus
    "* Whenever your Divine Shield, Blessing of Protection or Avenging Wrath spells are dispelled, Forebearance effect will be dispelled as well."

eléggé üti egymást a kettő. valamelyik kamu:D
  • Davidus
    ez meg lehet hogy fake de lehet hogy nem

Paladin

* Seals are being moved into physical school.
    * Seal of Command will be tweaked to have fixed 50% chance to proc.
    * Seal of Justice will have a 100% chance to stun the target. The stun effect will still be affected by diminishing returns.
    * Seal of Light and Judgement of Light will restore a percentage of total health, instead of fixed amount.
    * Auras will also affect raid members, not just the party.
    * Resistance auras are being replaced with Magic Resistance Aura. It will provide resistance to all magical damage, including Arcane, Nature and Holy.
    * Devotion Aura will increase armor by a percentage, rather than fixed value.
    * Sanctity Aura is being replaced with Fanaticism Aura. It will increase physical and holy damage done by affected raid members by 5%. Improved Fanaticism Aura will increase casting speed by 5/10%.
    * Damage of Judgement of Command and Judgement of Blood will be increased by attack power rather than spell power.
    * Damage of Consecration, Exorcism and Holy Wrath spells will be increased by either spell power or attack power, depending which of these stats provides better damage coefficient.
    * Judgement spell will also silence the target for 2 sec.
    * Holy Wrath and Consecration spells will no longer deal damage to targets affected by a crowd control effect, e.g. Hex.
    * Effect of Vindication talent will be combined into Crusader Strike.
    * Avenging Wrath will also increase casting speed by 30% and reduce duration of all harmful effects on paladin by 50%.
    * Whenever your Divine Shield, Blessing of Protection or Avenging Wrath spells are dispelled, Forebearance effect will be dispelled as well.
    * Intellect will be removed from retribution itemisation. A new trainable ability Purified Armor will grant intellect based on armor value.
    * You won't find intellect or spell power on protection paladins' items anymore. Instead, a new talent deep into protection tree will grant spell power based on armor value.
  • Davidus
    ja és a szárnyat nem lehet dispellezni/lelopni
  • Bhalage
    :o
    no more age of indians?
  • Davidus
    pala meg hunter talentek ninbcsenek benne az alfában:P ezek már csak a betaban lesznek benne. annyit lehet tudni hogy kap a pala valami HoT spellt
  • TDC Geronimo
    Pala talentekről, spellekről vannak már infók?
  • BEAST #125196
    sose
  • Davidus
    hogyne jönnének. újracsináljuk a guildet-.-
  • Bhalage
    jottok wotlkbE?
  • panther112
    Köszi a válaszokat, szóval aki tudja, hogyan kell szervert csinálni küldje el privátban. (semmiilyen elvárás nincs a szerverrel kapcsolatban, nem játékra lesz használva)
  • Tatyla
    örülnék már ha elindulna a béta,meg kapnék kulcsot is...
  • TDC Geronimo
    Találtam egy egész jó kis Northrendet bemutató videót.
  • Narxis
    svédek ftw
  • Narxis
    Küld el neki privibe..
  • ThisZip
    Kb fél évig tört szerón nyomtam, dehát most szpemmeljem szét a topikot, amikor piros betűkkel van kiírva a "szabály"?
  • LordMersey
    Szervert qva könnyű csinálni. Haverom csinált csak úgy magának, és egyszer anno még én is felmentem. Persze az erdeti más.
  • Narxis
    Nem tudok én se sokat csak ismertem valakit(nem személyesen) aki csinált egy törtszervert azzal a céllal, hogy lefordítja a questeket magyarra. Na én az általa készített szerveren voltam és kérdezgettem, hogy csinálja és azt mondta elég egy gép hozzá. Voltak területek, pár npc meg mászkáltak a mobok, szóval ami neked kell működne szerintem de mélyebben nem ismerem a dolgot. Aztán leállította mert túl sok bug volt, de gondolom ez akkor zavaró ha tényleg szervernek akarja használni nem magáncélra. Ez évekkel ezelőtt volt szóval tényleg csak halvány emlékek, többet nem tudok.
  • panther112
    Erről tudnál bővebben írni (sajnos nekem 0 tört szerver tapasztalatom van).