166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
LordMersey #125023 ok. thx. -
Lerstal #125022 kezdj mage-t , belf-böl az jó :) és könnyü vele fejlödni és pvp-re sem rossz.
kapsz 30napot igen de meg kell adnod bankártya számot vagy gamecard számot előtte. -
LordMersey #125021 Ha most feltelepítem az új accot akkor autómatikusan megkapom a 3 0napot? -
#125019 játsz mindegyikkel egy kicsit, és válassz. van akinek a hunter van akinek a rogue tetszik. embere válogatja. attól függ mennyire szereted a közelharcot, inkább gyógyító lennél majd magasabb szinten stb.. -
#125018 mana tap, meg Ench skill +10 -
LordMersey #125017 köszi. Arra gondoltam, hogy a Blood elfnek van-e valami olyan plusz tulajdonsága, ami mmondjuk jobb harcossá, vagy íjásszá teszi. -
#125016 Sztem azt válaszd, amelyik a legjobban tetszik. Úgyis bele kell tanulni mindegyikbe, ahhoz meg sokat kell vele játszani, amit meg csak úgy tudsz, ha szeretsz vele játszani. -
LordMersey #125015 Köszönöm. Hordás Blood Elf akarok lenni. Kezdő karinak mit javasoltok? -
tothadam923 #125014 World of Workcraft -
Tucker Case #125013 Igen, és igen. -
LordMersey #125012 Sziasztok. Ma megvettem az alapjátékot és a Burning Crusase-et...telepítsem fel mind a kettőt? Érvényes lesz az egy hónapos kártya ami benne van? -
#125011 Regisztrálj trialra(sima wow trialra, ne BCsre,bár az lehet már nincs is), és akkor le tudod szedni szerintem. -
Alblink #125009 Koszi a segitseget,az eu bc megvan,csak nem engedi feltenni az us wow cliens miatt,az eu clienst,hol tudnam gyorsan leszedni?koszi.
-
#125007 Előbb szedd le fileplanetről az amcsi patcht az amcsi kliensedhez, patcheld is fel, aztán a realm.wtf-ben írd át az USt EUra. Persze következő patchnél vissza kell írnod USre, patchelni, és megint átírni. Meg persze volt már, hogy különböző volt az EU és US verzió (köszönet neked spanyol klines \o/), olyankor nem jó az amcsi kliens, szóval szerintem kezd el letölteni az EUst. -
Alblink #125003 Hello,az us verziot hogyan tudom eu verzova csinalni legkonyebben?elore is thx.
Meg a patchek hol jonnek le leggyorsabban?koszi
-
#125002 Igen elég érezhető. -
Tucker Case #125001 Hi, jó egy éve abbahagytama wowot, most gondolkozok rajta hogy újra előfizetek.
Mennyivel lett gyorsabb a fejlődés? Érezhetően? Mert letöröltem a karijaimat és nem akarok sokáig farmolni megint. -
Farbiter #125000 próbáltam azokat,de nem műxenek -
Farbiter #124999 thx,de hogyan lehet admin jogot csinálni?? -
t0ma #124998 admin jog nelkul el sem indul a telepito, nekem legalabbis...
-
Foglaltnick #124997 blizzard fórum
van admin jogod? -
Farbiter #124996 sziasztok!
ma vettem meg a world of warcraft alap játékot és burning crusade kieget!nos,elindítom a telepítőt,és 98%-nál azt írja hogy nem tud átnevezni egy fájlt!DVD-s verzióm van,előre is KÖSZI!! -
YakHead #124995 A wow-hungary oldal mikor lesz kész nem tudja valaki? -
#124994 Nektek megy a blizz downloader? Nekem azt írja nem látja a trackert. -
#124990 Megoldodott,aki hasonloan jarna ---> browser problema. -
#124989 Szerda delelottonkent karbantartas van kb 11ig. Csak szolok, ha esetleg ma elkezdesz jatszani, akkor ha szerda hajnalban kidob a server, ezert tette. -
WiLDoR #124987 figyel rá -
LordMersey #124986 Ma elmegyek megveszem..nyugtassatok, meg, hogy még rendesen működik, a Blizzard figyel a WoW-ra:) -
#124977 Challanged Account -
Ezt irja ki amikor Game Card-ot akarok berakni... most mit tegyek? -
#124976 LOL -
neménvoltam #124975 Értem, köszönöm a segítséget! -
WiLDoR #124974 be tudsz
nekem is trial lett update-elve full-ra a patch-ekkel, miután egyszer haragomban összetördeltem a cd-ket xD -
#124973 amit letöltesz, az csak kliensprogram, az accountodhoz semmi köze nincsen, az a központi szerveren van, nem beágyazva a gépeden levő szoftverbe. -
neménvoltam #124972 Értem, köszönöm. Amit innen töltök az teljes verzió és csak az account fajtájára van befolyással (úgy értem a saját régi accommal be tudok-e majd jelentkezni)? -
#124971 Nem kell tört verziót leszedned, letölthető a blizz oldaláról: klikk -
neménvoltam #124970 Üdv! Fél év után ismét elkezdenék játszani a játékkal, de sajnos a telepítő cd-k egy része elveszett, viszont az eredeti cd kulcsok megvannak, meg persze az accountom is. A kérdés: amennyiben leszedném a tört verziót, de az eredeti kulccsal installálnám tudnék vele normálisan játszani? Előre is köszi. -
#124969 Sziasztok!
Azt nem tudja veletlenul vki h miert nem lehet a trialrol sima wow-ra upgradelt accom tovabb upgradelni a Burning Crusade kieggel?
Megvettem,kaptam hozza regisztracios szamot is,de ahogy a Burning Crusade Retail Upgrade-re klikkelek,csak egy sotet kepernyo fogad.
Egyelore nem gaz,de azert idovel nem artana ha feltudnam tenni :/ -
Savmacska #124968 Köszönöm a válaszotokat! -
#124967 Gyakorlatilag nem sok. Ha lejár az előfizetésed, 10 napig ingyen tudsz majdnem egyhelyben toporogni. -
Savmacska #124966 Akkor van értelme a tial bc-nek vagy nincs ?