World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Lenne egy olyan kérdésem ,hogy amikor telepítem a game-t eljutok a 2.Cd-ig ,és nem érzékeli a 2.Cd-t.Légyszi help ,mert már kitéptem az összes halyamat.Nincs erre valami installer patch-vagy vmi?
xDD lol te sem voltál még pvp szerveren akkor.. én örülök ha allyval találkozok.. ha meg találkozok akkor fogja flying mountra fel és csokolom..
Acc.: Miért kéne személyi és vagy egyéb személyes okmányok, gyerekek? wow-europen a support oldalra felmész. Megírod accot, neved, címed, tel.számod és a legfontosabb: a helyes e-mail címedet amit regnél adtál meg(HELYES CÍM KELL LEGYEN! <-- el tudod olvasni) ill. amit kérnek. Hétvégén(tapasztalat töbszöri is) nem írnak vissza, de következõ 2-3 munkanapon már kapod a válasz e-mailt. Ott kérni fogják:
-Neve
-Címed
-E-mail cím
-Account név
-Az Authentication kódod
-Titkos kérdés és Válasz
-Ill. az utolsó Game-Card kódja se árthat mert úgy tudom azzal lehet helyettesíteni, ha nem tudod a Titkos Kérdésre a választ..
Ha pedig emlékszel a válaszra akkor wow-europe.com/account és a login nál: Lost Password részre katt és visszakapod 20 perc alatt az accodat. Utána pedig tessék értelmes kódot megadni és nem Pistike12 vagy verpistike94 + egy nod32-t feldobni futtatni és egy Zone Alarm tûzfalat is, aminek beépített spy-ware irtója van. Szintén futtatni. Ezeket persze megoldani, hogy mûködjenek is továbbá 😉
nem létezik a ragnaros szerveren egy olyan magyar guild, amiben élet is van? ahol nem unja halálra magát az ember?
fogja elküldi a személyiének a fénymásolatát és vissza is van kapva az account ^^
blood furnace-ban találtam 1-t amikor "lebegõ izé" boss elött vagytok oldalt vannak a bezárt orcok nah ezek most mielött még meghuznád a pöcköt kijönnek a ketrecbõl ha közel mész és ha 2db pack kijött leölöd öket akkor jön a boss is..
ezt kéne valahogy jelenteni de az én angol tudásom ehez már kevés 😊
- LVL70 Warrior (tank)Armory linkje
- LVL70 Paladin (holy) Armory linkje
- LVL32 Hunter Armory linkje
- LVL20 Warlock Armory linkje
- LVL15 Rogue
- LVL10 Mage
Mindez a BLOODSCALP (PvP) szerveren.
Mindkét 70-es karinak van Epic lova + Non-Epic fly mountja.
Az account jelenleg nincs feltöltve és nincs használatban (freezed).
Warriornak van Karazhan kulcsa, és több Heroic insta kulcs is
A dobozos CD-ket is adom hozzá (alap 5CD, kieg. 4CD külön dobozban, 10 napos trial cardok is megvannak mindkettõhöz) 3x voltak használva tehát karcmentesek.
Ajánlatok ill. további info-k PM-ben
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
TSW: Tunderke
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Sajnos a tankcuccok szinte soha nem tartalmaznak +hit ratinget, így talán 1%-om van...
TSW: Tunderke
ugyanúgy mint minden más melee classnál a tanknak is 5% hit rating-et érdemes felvennie, DE:
Ez attól függ mit tankolsz. Trashen legyen rajtad az 5%, mert a dps már szereti nukolni az elsõ ütés elõtt a mobot, itt gáz ha az elsõ ütés nem megy be. Bossnál viszont nem érdemes erre pazarolni, oda legyen egy defes/staminás cuccod, ott a jólnevelt raid úgyis vár pár ütést mielõtt lõni kezd.
Attumennél meg le kell szedni a curset ami csökkenti a hit ratinget ^^
Szóval ADSL.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Amúgy nem probléma, de érdekelnek a hírek a játékkal kapcsolatban (tudom, tudom, ott a honlap, de pont ezt lenne hivatott kiváltani)
amugy a trial accountot fel tudod tuningolni, szoval jol sejted. sot, meg a karaktered is megmarad, igy tudod tovabb folytatni.
regebben ment az, hogy az elso honapra valami hamis visa kartyat adtal meg (amit talalsz a neten), de lehet az csak a trialhoz ment, mar nem emlexem.
a GC-s fizetes pedig szopo, mert joval dragabb, mint a bankkartyas. tobb honapos elofizetesnel van kedvezmeny, de nem vagom mennyi pontosan.