World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chrystopher
juk

Mi annak az oldalnak a címe ahol le van írva, h a különbözõ skilleket hogyan lehet felhúzni max szintre a legolcsóbban??

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

voltam már a csürhe bandában. le sem szarták a fejemet. onnan is leléptem. lol 😊

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

shaime01
ha aktiv guildet akarsz jelentkez a csürhe bandába onnan is hallotam már érdekes story-kat ^^ de annyian vannak mint a nyüh

Rip
Haly? <#wilting>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Mighty
eepanels vagy skinner

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

képitt kattints Lazarus légyszi a kis képre, és arra a fekete sávra gondoltam ami ott látszik!nagyábol ilyen interface-t szeretnék összehozni.csak én a fekete sávba nem a chat windowt raknám hanem az action bar-t

c0llect0r
Tenkjú

ha friss a játék, akkor szerintem vidd vissza a boltba, hogy cseréljék ki. nekem is vissza kellett vinnem, ugyanis 2db. 3-as lemez volt benne.

c0llect0r
Csõ all!
Lenne egy olyan kérdésem ,hogy amikor telepítem a game-t eljutok a 2.Cd-ig ,és nem érzékeli a 2.Cd-t.Légyszi help ,mert már kitéptem az összes halyamat.Nincs erre valami installer patch-vagy vmi?

Lazarus
CT viewport
egy dolgot elfelejtettem. szóval hordás guildre gondoltam. jelenleg a children of taigetos tagja vagyok. vannak segítõkész emberek a guildben, de nagyrészt csak offline arcokat lehet látni. 3-4 aktív játékos van. fasza. 😞

A ragnaroson ally oldalon a Tranquility elég jó, de az Elemental Gankery-t kerüld. A vezérük egy akkora fasz hogy leírni sem lehet.
Sziasztok!olyan Addont keresek ahol a monitor alján a skillek mögé amit csináltam Bongos-al egy fekete sávot tudok csinálni. Láttam már nihilum videokon stb, egy szimpla fekete sáv a skillek mögött, tudtok segiteni?elöre is köszi!

shaime01
"Guildel kapcs.: PvP szervereken én nem is várok semmitõl életet. Tépném a hajam, hogy rettegve kell mennem az úton, mert bármikor rámba**hat egyet egy rugó.. mind1"

xDD lol te sem voltál még pvp szerveren akkor.. én örülök ha allyval találkozok.. ha meg találkozok akkor fogja flying mountra fel és csokolom..

én a nod32/agnitum outpost pro firewall kombinálásával nyomulok elõre. ezt tudom ajánlani mindenkinek!

Chrystopher
Guildel kapcs.: PvP szervereken én nem is várok semmitõl életet. Tépném a hajam, hogy rettegve kell mennem az úton, mert bármikor rámba**hat egyet egy rugó.. mind1

Acc.: Miért kéne személyi és vagy egyéb személyes okmányok, gyerekek? wow-europen a support oldalra felmész. Megírod accot, neved, címed, tel.számod és a legfontosabb: a helyes e-mail címedet amit regnél adtál meg(HELYES CÍM KELL LEGYEN! <-- el tudod olvasni) ill. amit kérnek. Hétvégén(tapasztalat töbszöri is) nem írnak vissza, de következõ 2-3 munkanapon már kapod a válasz e-mailt. Ott kérni fogják:
-Neve
-Címed
-E-mail cím
-Account név
-Az Authentication kódod
-Titkos kérdés és Válasz
-Ill. az utolsó Game-Card kódja se árthat mert úgy tudom azzal lehet helyettesíteni, ha nem tudod a Titkos Kérdésre a választ..

Ha pedig emlékszel a válaszra akkor wow-europe.com/account és a login nál: Lost Password részre katt és visszakapod 20 perc alatt az accodat. Utána pedig tessék értelmes kódot megadni és nem Pistike12 vagy verpistike94 + egy nod32-t feldobni futtatni és egy Zone Alarm tûzfalat is, aminek beépített spy-ware irtója van. Szintén futtatni. Ezeket persze megoldani, hogy mûködjenek is továbbá 😉

elméletileg 0-24 órás ügyfélszolgálatuk van.....

nem létezik a ragnaros szerveren egy olyan magyar guild, amiben élet is van? ahol nem unja halálra magát az ember?

Fehercsoki
Blizz hétvégén is válaszol az e-mailekre?

Fehercsoki
Ja és csak úgy haggya hogy elvesszen?Nekem csak egy 54es mage de ígyis kéne😊

szerintem ezt elfelejtette. de egyébként sem akart nagyon beszélni róla. nem csodálom... három 70-es kari...

shaime01
ehh mért vett uj accot?

fogja elküldi a személyiének a fénymásolatát és vissza is van kapva az account ^^

egyébként keresek egy olyan guildet, amiben van "élet". van csapatjáték és nem "kussolnak" egész nap. egy kicsit már beleuntam az ilyen guildekbe. a ragnaros szerveren nyomom.

egyik ismerõsömnek is ellopták a karaktereit. 70-es cumók voltak. most vett egy új accot. szerintem engem elvinne az agyvérzést, ha valaki ellopná a wowomat.

shaime01
hiányos angolul tudás ,hogy lehet bugot jelenteni?

blood furnace-ban találtam 1-t amikor "lebegõ izé" boss elött vagytok oldalt vannak a bezárt orcok nah ezek most mielött még meghuznád a pöcköt kijönnek a ketrecbõl ha közel mész és ha 2db pack kijött leölöd öket akkor jön a boss is..

ezt kéne valahogy jelenteni de az én angol tudásom ehez már kevés 😊

Barney Tech
Frosztcsokkon volt valamilyen leírás , mit kell tenni akkor ha ellopják az accodat.

Fehercsoki
Ha írok blizznek hogy ellopták az accom kb mennyi idõ múlva válaszolnak?

Megunt WoW BC Account-omat eladnám:

- LVL70 Warrior (tank)Armory linkje
- LVL70 Paladin (holy) Armory linkje
- LVL32 Hunter Armory linkje
- LVL20 Warlock Armory linkje
- LVL15 Rogue
- LVL10 Mage

Mindez a BLOODSCALP (PvP) szerveren.

Mindkét 70-es karinak van Epic lova + Non-Epic fly mountja.
Az account jelenleg nincs feltöltve és nincs használatban (freezed).
Warriornak van Karazhan kulcsa, és több Heroic insta kulcs is
A dobozos CD-ket is adom hozzá (alap 5CD, kieg. 4CD külön dobozban, 10 napos trial cardok is megvannak mindkettõhöz) 3x voltak használva tehát karcmentesek.

Ajánlatok ill. további info-k PM-ben
capaszabi
nem kell belépegetni

Mighty
Akkor, ha rajtad van a lila köd (curse), ordítsd el magad, hogy dps stop 😊

csak az tud bankkártyával fizetni, akinek dombornyomásos a kártyája. én is azzal fizetem. tehát aki nem rendelkezik ilyen kártyával, azonnal csináltasson magának! 😊

ööö, õk is elfogytak😊 Viszont papból van egy csomó😊

TSW: Tunderke

Lynx_TWL
és még függõ is vagyok :<

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

tigeroo
ví fákd áp. (nem erõszak a disznótor, nem muszáj T6-al zul'amanba menni ; ezt üzenném a 1# postolónak..)
Barney Tech
tigeroo
amugy most PTR-en mivan? pár napja copyztam premade karikat, most meg eltûntek a PTR accountról, de újakat már nem tudok csinálni (0 remaining...)
fúde erõltetett vagy

Mighty
Ha nincs mage, azért egy kósza druid is le tudja rólad szedni.

Köszi. Igen, van elég rage egy slamre, azzal is kezdek éppen ezért mostanában. Ez a curse dolog érdekes, mondjuk elfogytak a raidelõ mage-k, de majd szóvá teszem (ha õk tudják leszedni azt a debuffot).
Sajnos a tankcuccok szinte soha nem tartalmaznak +hit ratinget, így talán 1%-om van...

TSW: Tunderke

ott meg ahol cinkes a mob felvétele, mert épp healing aggro is van a környéken, (Attumen, Nightbane, Magtheridon, etc) ott van rage egy shield slamre, amennyire értek a warriorhoz (én medvével tankolok)

az axe skill nem segít a hit ratingeden, sõt igazából a nemtomhanyadik pecs óta totál semmi értelme.
ugyanúgy mint minden más melee classnál a tanknak is 5% hit rating-et érdemes felvennie, DE:

Ez attól függ mit tankolsz. Trashen legyen rajtad az 5%, mert a dps már szereti nukolni az elsõ ütés elõtt a mobot, itt gáz ha az elsõ ütés nem megy be. Bossnál viszont nem érdemes erre pazarolni, oda legyen egy defes/staminás cuccod, ott a jólnevelt raid úgyis vár pár ütést mielõtt lõni kezd.

Attumennél meg le kell szedni a curset ami csökkenti a hit ratinget ^^

Lynx_TWL
<#wilting>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Fehercsoki
Az jó nekem a kódom kéne átírni mer nemtom meg az e-mailt😊De tok minden mást secret answer,cd key meg gc-ket is.Pontosan hova írjak?Lehet rossz helyre írtam.

Rip
Hehe, a régi beidegzõdés 😊
Szóval ADSL.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Akkor már vagy két hónapja döglöttnek kellene lenni (kb. ennyi ideje nem megy).
Amúgy nem probléma, de érdekelnek a hírek a játékkal kapcsolatban (tudom, tudom, ott a honlap, de pont ezt lenne hivatott kiváltani)

tigeroo
jah igen:d hát amikor én a secret questiont akartam megkérdezni kb. 1 óra alatt küldtek egy válaszlevelet, szóval korrekt volt
Fehercsoki
Köszi!A másik kérdésemre tud valaki válaszolni?

hat ha elfogadja a kartyad, akkor jo.
amugy a trial accountot fel tudod tuningolni, szoval jol sejted. sot, meg a karaktered is megmarad, igy tudod tovabb folytatni.

regebben ment az, hogy az elso honapra valami hamis visa kartyat adtal meg (amit talalsz a neten), de lehet az csak a trialhoz ment, mar nem emlexem.

a GC-s fizetes pedig szopo, mert joval dragabb, mint a bankkartyas. tobb honapos elofizetesnel van kedvezmeny, de nem vagom mennyi pontosan.
Shortstop
biztos jo sokat gondolkodtál rajta attól lett ilyen erõltetett 🤣