World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
szia ok,

HUNpistikeHUNra whispelj

๏̯͡๏﴿

Lazarus
Heló levisztek RFKba légyszi? adok 50 silvert
mondtam h birka vagyok 😄 de legalább felvállalom 😄
Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ha letöltöm az angol kliens akkor a német cdmhez kapott cd keyel fog mûködni a game?
Lacee
a pin-kód az amit senkinek nem adsz meg, különebn lerabolják a számlád. valóban, miért nem kéri mindenki? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

The Garrett
pont ott, hogy nem kérik a pinkódodat... 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Eladó LEvel 70 rogue., Ragnaros Alliance.NE Rogue, Epic Flying Mount. 2k gold.
Árak priviben, és részletek.

Lazarus
sehol, ha elcsórják a kártyád a pinkódot a hajadra kenheted
tigeroo
hol ebben a biztonság?
lol

Lacee
miért, láttál már olyan netes fizetést ahol a pinkódodat kérte? 😄

tigeroo
amugy ménem kérte a pinkódot?😛
tigeroo
tehát nem törlik az accountomat?
nah mind1 nem flémelek..csakhát logikátlan a dolog

Canceled
Payment on this account has been canceled‚ however this account can be used for playing until the current subscription period ends.

ezt lökte rá az account management. én ugy értelmezem hogy ez jo😛
Syron
ja azt meg is kérdezi 😊
tök mind1 vmelyiket jelöld be, nem lényeg, statisztikai infohoz hasonlatos dolog ez nekik 😊

tigeroo
na megvan sikerült! de hogylehet cancelozni a subscriptiont?
amikor a change subscription résznél rámegyek a Cancel recurring subscription plan-ra akkor kiirj ahogy miért akarom törölni a wow accom😛
tigeroo
igen a woweurope-n belogolsz az accountoddal. és ott lesz egy letöltõ link valahol
Nem engedi patchelni,eredeti,esetleg ha van már acountom akkor netrõl valahonnan le tudom tölteni a wow-ot? vagy ismét fizetnem kell érte?
tigeroo
# Major credit cards: Visa (including Electron), MasterCard, American Express.
# Local cards: Carte Bleue (France), Switch, Solo, Delta (United Kingdom).
# Electronic Direct Debit: ELV(Germany).

nekem tegnap a visa electront nem fogadta el a blizzes gépezet...
a dombornyomás helyére beírtam a hátoldalon az aláirás meletti 3jegyû számot, magát a bankártya számot pedig kötõjel nélkül irtam. 3x elsütöttem, mindig valami mást írt, és egy napig letiltott...menjenek a picsába...ma megpróbálom mégegyszer...mire ügyeljek, miért nem fogadta el?
panther112
Nekem volt egyszer ilyen problémám, van a wow mappában egy rapair file, azt indítsd el, minden beállítást alapértelmezettre állít vissza.

Lacee
dehogy is, hogyne lehetne peccselni... még nekem sincs meg a BC, lvl60-ig nem láttam értelmét megvenni.

jah Elfelejtettem mondani hogy ez nem a Burning Crusade hanem az elsõ,a sima,állitolag mint utobb meg tudtam ez nem patchelhetõ szoval meg kell vennem a Burning Crusadot is..?!!ez igaz?
Ma tényleg levonták!! :SS

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

tigeroo
visa electron kártyával fellehet tölteni a wowot?:s
az
;d

anti hero

hali!esetleg egy linket tudnál szúrni mert tök láma vagyok 😊
Lazarus
Milyen videókártád van? Drivere felvan telepítve, legújabb DirectX fent van? Volt már hasonló gond más játékkal?
Válaszoljon már valaki a kérésemre:#114898
letöltöd az angolnyelvû klienst a netrõl, feltelepited, tudod használni azzal az accounttal amit csináltál

most ezen nevetni kéne?

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy most vettem meg a WoW-t egyelõre csak a simát,viszont Németországban élek így csak német nyelven kaptam meg a játékot,és egyelõre nem nagyon beszélek németól,szal igy tiszta ciki,viszint nem tudna valaki segíteni abban h vmi angol nyelvet rávarázsolni?(lehet hülye kérdés).köszi
shaime01
xloot

Guest
XLoot-ra tippelnék. (Én soha nem használtam de azt hiszem az valami ilyesmi kinézetû.)
van ezena képen egy loottal kapcsolatos addon, ami másképp mutatja a lootot, és tesz rá egy link all gombot... tudja valaki a nevét esetleg?

Császtok! Tegnap vettem meg a wow-t és fel is telepitettem de amikor elidítom egy fekete képernyõt ad be és egy kurzort.Tud valaki segíteni?
shaime01
1-2 napon belül majd biztos levonják ^^

--

vagy valamit csinálni fognak pl. nekem egyszer gondolom gép hiba miatt 2x vontak le egy hónapban következõ honapban meg nem vont le ^^ <3 blizz 😊

Az melyik is? a buuum headshot? Azért ez sem semmi<#vigyor2>no de ugye nem is az a baj hogy, nagy az isten állatkerje hanem hogy túl alacsony a kerítés..
picket
Megy a játék, akkor mi a probléma?

&#3237;_&#3237;

Egy ismerõsömnek tegnap járt le a gamecard-ja, és tegnapelõtt beállítottuk, h bankkártyáról vonják ezentúl. 3 hónaposra fizettük be, de még mindig nem vonták le a pénzt! De jó a wow, tud játszani. Mikor az enyémet állítottam át akkor meg egybõl levonták. Miért van ez? Máskor is csináltak ilyet?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

fps doug jobb -.-

anti hero

TDC Geronimo
Ah neki nincs palája -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

shaime01
õ wildor?

TDC Geronimo
nesztek <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fehercsoki
Mit nerfeltek a magen és mit erõsítettek?

Rip
2:04

stfu lol!!1019

😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Fyrex
akinek ez megvan mp3-ban az jelezze pls 😄😄 nagyonjóóó

Avanti Crociati!

Rip
Csak egy Youtube-osat tudod adni:

dal

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

tigeroo
annak a videonak mi a linkje amikor egy troll várja hogy megnyíljon a gatgetzani barkácsüzlet? és elénekel minden szart😄
tigeroo
reroll pvp szöveg ménincs?:s