166745
  • dartonita
    wow technical forum

hatha..
  • Robcuskilla
    sziasztok! kezembe került egy wow trial dvd 14 nap próbával, feltelepítettem és elkezdett patchelni, az első adag lejött felment ( bár már ott is kiírt vmi unable to craete mtommén milyen exe fájl, de semmi gáz ne mvolt, mert elkezdte újra indítás utn szedni a köetkező ptach adagot is )
    A második patch lejön, elkezdi feltenni magát mire a végén:
    The file "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\World of Warcraft\World of Warcraft.lnk.Temporary" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)

és biz. nem is megy tovább a dolgo újra indítás után megint beolvassa a leszedett 600 x mb pathet, tenné fel és ugyanez az üzi. vajh mitől lehet ez? tudtok vmi megoldást?
    thx
  • YakHead
    Láttam, kösziEgyenlőre olyan, mint a Thai konyha...az íze jó, de szokni kell
  • Narxis
    lol
  • dartonita
    Vaaaaa armorsmith lettem.
    A gatyam rament,semmim nem maradt,de sikerult
  • Foglaltnick
    Yak, elindult a fórumod, ha még érdekel
  • AnarchoiD
    "Zsombor" egy sotet paraszt .. konyorgom! FIXTV! 0 szinvonal. Vagy eljart az ido es ti mar a fixtv-n felnott nemzedek vagytok, es elsokezbol kaptatok a hulyesegeket toluk ? :)
  • Juventussa
    auch :D
  • Lynx_TWL
    oh snap :D:D:D:d
  • BEAST #125416
    kesz :DDD
  • The Garrett
    zsombor szerintem csak poenbol irt ilyet. :)
    elég rég képben van az online jatekokban, nemhiszem hogy ennyire hülye lenne.
  • Botond #125413
    Csak magasabb adókulcsok kellenek, és jó lesz minden. :D
  • Botond #125412
    Veled mizu? Újítottál már egy frissebb vgat?:)
  • ThisZip
    A:SD:ASD:A:SDA:SD:ASD
  • Narxis
    “Fekete Zsombor videojáték-szakértő, a Level Up szerkesztő-producere a virtuális játékterek tanulmányozása során arra a meghökkentő következtetésre jutott, hogy a magyarországi gazdaságban nehezen helyet találó roma népességnek is munkalehetőséget lehetne biztosítani az online szerepjátékokban való “bérjátékkal”. Szerinte állami szerepvállalással géphez juthatnának, vagy közösségi pontokon léphetnének be a virtuális világba a játékra “betanított’ romák, és a fejlesztőkkel kialakított együttműködési kereten belül “termelnének” odaát, az online térben. A nyelvtudás hiánya zavaró lehet, hisz a játékok nyelve legtöbbször az angol. Erre Fekete szerint az lenne a megoldás, hogy “kell készíteni egy magyar nyelvű leírást, aztán a többit megtanulják egymástól. Nem kivitelezhetetlen! A játékosok 40 százaléka amúgy is a játékokból tanult meg nyelveket!”"

blackravens.hu( ők meg Népszabadságból)
  • Count Adyn
    Én már D2 zök kínomba hogy legyen már D3 :DD
  • shala
    ki az aki elcserélné d2-t aocra?:D
    ez egy égi jel, fel kell raknom a d2-t, és izé d3>d3 :D
  • Tatyla
    off

eladó az AoC accom két kis karival 32-38,DOBOZOS.
    nyíregyháza és környéke személyesen is megoldható irányár:5k HUF!

vagy elcserélem original Diablo II.+Lord of Destruction-ra!

on
  • Davidus
    azért ütött el mert nem wowozol
  • LordMersey
    Ja már olvasom, hogy kölcsön kell neki adni a WoW DVD-t arról telepít és a kódra kep 10 napot:)
  • LordMersey
    Technkai kérdés. A játékhoz adtak, egy 10 napos free trialt, amivel meghívhatom egyik barátom. Ő hogy tud acountot csinálni? Letölt valami free verziót a wow oldalról?
  • BEAST #125403
    sc2 > d3, te is tudod -.-

Es jossz majd jatszani te is, mert muszaj :o
  • Lynx_TWL
    elütött egy autó és semmi bajom.
    ez egy égi jel arra, hogy ne wowozzak soha evah :> (d3 4presi)
  • BEAST #125401
    majd meglatjuk, wow kiegig meg van ido ... sok :d
  • bodesz
    sőt még a taurenek nyűzni is lehet és tejet lehet belőlük lootolni.
  • TDC Geronimo
    oO
  • shala
    gyere vissza te is noob, két három hónapot lehúzunk vele. (sc2-ig) Ruthiával tegnap már klánt kreáltunk :D
  • Lacee
    #125394-t a bannerbe
  • picket
    Miért érzem úgy, hogy egy kis pihenésre lenne szükséged?
  • BEAST #125395
    Aki gnom dk-t kezd az monnnyon le! ... amugy ha az aoc nem lesz szebb, jobb, szagosabb wotlkig, lehet nekem is dupla illi penges dkm lesz
  • Foglaltnick
    az egyébként igaz hogy a wotlkban a gnómokat majd ki lehet lőni crossbowból? És az hogy a taurenek úgy kapnak majd rested bónuszt, hogy a mezőn rá kell kattintgatni a fűszálakra? És a regisztrációhoz miért kér gamecard vagy bankkártyaszámot? És mi a huncsati jelszava? Vegyetek fel MSN-re!
  • Foglaltnick
    rosszul tudod kérlekszépen, az alfában még úgy volt, de "megsúgom" hogy "az a baly" hogy a Sanyi már volt a bétás "szerón", és ő azt mondta, hogy a mukigecik oldalán fog harcolni. Nem a Sanyi, a DK! Illi pengékkel. Ja, és a Sanyi azóta már meg is vette amúgy, 10ezerért. Nem az Illi pengét, a wotlkót!
  • GamerAdams007
    Na de melyik szövetségért?
  • Narxis
    Mindegyik a Szövetségért mert Szövetség rulz.
  • JaSoN HuNTeR #125390
  • PiszkosFred
    A vertesszolosi pudvasretek-salatafogyaszto barati tarsasag jogaiert fog harcolni. Egyeb hulye kerdes?
  • JaSoN HuNTeR #125388
    én azt nem értem amikor kijön a Wrath of The Lich king és inditunk egy Deathknight kasztot az kinek az oldalán fog harcolni?
  • Tafaya
    Ez kb. olyan mintha valakit azért rúgnának ki az inkvizícióból mert túl erőszakos.
  • WiLDoR
    undead sámán...hmm...te már wotlk-kal tolod, mi?
  • Lerstal
    elfelejtettem bocs 200FT és a lomtalanitáson kéne találkoznunk.