World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Árak priviben, és részletek.
nah mind1 nem flémelek..csakhát logikátlan a dolog
Canceled
Payment on this account has been canceled‚ however this account can be used for playing until the current subscription period ends.
ezt lökte rá az account management. én ugy értelmezem hogy ez jo😛
tök mind1 vmelyiket jelöld be, nem lényeg, statisztikai infohoz hasonlatos dolog ez nekik 😊
amikor a change subscription résznél rámegyek a Cancel recurring subscription plan-ra akkor kiirj ahogy miért akarom törölni a wow accom😛
# Local cards: Carte Bleue (France), Switch, Solo, Delta (United Kingdom).
# Electronic Direct Debit: ELV(Germany).
nekem tegnap a visa electront nem fogadta el a blizzes gépezet...
a dombornyomás helyére beírtam a hátoldalon az aláirás meletti 3jegyû számot, magát a bankártya számot pedig kötõjel nélkül irtam. 3x elsütöttem, mindig valami mást írt, és egy napig letiltott...menjenek a picsába...ma megpróbálom mégegyszer...mire ügyeljek, miért nem fogadta el?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
;d
anti hero
Lenne egy olyan kérdésem hogy most vettem meg a WoW-t egyelõre csak a simát,viszont Németországban élek így csak német nyelven kaptam meg a játékot,és egyelõre nem nagyon beszélek németól,szal igy tiszta ciki,viszint nem tudna valaki segíteni abban h vmi angol nyelvet rávarázsolni?(lehet hülye kérdés).köszi
--
vagy valamit csinálni fognak pl. nekem egyszer gondolom gép hiba miatt 2x vontak le egy hónapban következõ honapban meg nem vont le ^^ <3 blizz 😊
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
stfu lol!!1019
😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu