166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#125064 Szerintem meg Troll csaj abból legaláb nincs annyi és a castolása is szép!:) -
#125063 szvsz wof -
#125062 LOL! De mi a jobb WoF vagy ez a manatap ? -
Dr DeViLKiNG #125061 be csaj az tényleg nagyon buzis -
#125060 UD mer az nem olyan buzis. -
#125059 BE mert az nagyon szép. -
#125058 Ti mire szavaztok UD vagy BE priest ? -
Savmacska #125057 Jó kép -
LordMersey #125056 Igen töröljétek légyszi. 18-tól próbálkoztam, aztán egy szerver leállás után 22:10-kor sikerült megcsinálnom az accot. Náluk volt a baj. -
#125055 -
#125054 -
LordMersey #125053 Velem? Akkor segíts:) -
#125052 Lenyugodhatsz. Igen, veled van a baj. -
LordMersey #125051 "Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 503 Service Temporarily Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."
Account készítés közben...lehet ezért nemtok reggelni???? -
LordMersey #125050 Le nem tíltott...most egész sokáig eljutottam az acc készítésében....már a bankkártyám számát kérte akkor dobott ki.....ezt a fostalicskageciszart! -
LordMersey #125049 Létezik az, hogy letíltották azt a számsorta mi a könyvön van? Ugye mindig kidobált új acc készítésekor, most meg azt írja ki, hogy nem érvényes kód... -
LordMersey #125048 Honnan tudom a patcheket leszedni, mert ha a Blizzardtól patchelem az 5 óra..(az account még mindig nem sikerül....) -
LordMersey #125047 hm....megpróbálom mozzilával...de most petchel qvára.... -
#125046 Próbáltad más böngészővel? -
LordMersey #125045 Kezdek kicsit morcos lenni...próbálom az EREDETI játékom telepítése után a New Accountot létrehozni 3-4 lépésnél - kitöltöm a kötelező mezőket, continue - mindig "404 error page not found"...hát most kezd szétbaszni az ideg tizedik próbálkozásra...mindenki ilyen nehezen kreált accot? -
#125044 Magyarokat a legnagyobb számban tartalmazó PVE szerver: Arathor -
#125043 Helló! Olyan normal típusú realmet keresek, ahol van komoly magyar raid guild, Alliance, human paladin, full epic, tank vagyok. Van már némi raid tapasztalatom: Kara, ZA, SSC és heroic insták. Karakter Armory linket ide nem tudom beilleszteni, mivel nemrég regeltem, de ha érdekel írj és küldöm.
Köszi -
#125042 "Az a baj hogy van megjelenési idelye"
[spoiler]atyaég -
#125041 oké köszi -
#125040 -
#125039 Automatikusan folytatnia kellene. -
#125038 Sziasztok! Hogy tudom folytatni a letöltéseket a blizzard downloaderrel ha egyszer abbahagytam és csak a part fájlok vannak meg?( nem, nem a wotlk töltöm hanem az 1gigás patchet:D)
előre is köszönöm amúgy eredeti game -
#125036 Crash kistestvere -
WiLDoR #125035 detto.
én simán-lazán törölném a francba az összes ilyen és ehhez hasonló post-ot... -
Bhalage #125034 csodalom a turelmed
komolyan -
#125033 Ez mind szép és jó, de akiknek írtad valszeg nem olvassák el (gondolom nem erősségük), hanem benyögik az idióta kérdéseiket. Talán ki kéne írni mégnagyobb pirossal, h warezzal kapcs hozzászólásért banhammer a jutalom. -
Warden #125032 A nyárral vele jár az unatkozó 12 évesek idióta kérdései.Hagyd rá ha neki egy "csávó" mutatott valamit vegye meg.Vagy egyszerűen ne is reagáld le, töröld a bánatba az összes törtszerveres "ili" pengét akarok most kaliberű postot. -
Foglaltnick #125031 de legalább megpróbáltam, nem? -
#125030 jo, ez melyikotok kamuregje? :D -
ronaimate #125029 Az a baj hogy van megjelenési idelye és a béta verziót bár árúsítják is láttam 1 képen hogy 1 csávó mutatta ott volt a wotLK 9999ft,-
Ha kell a kép eltoom küldeni!
-
Foglaltnick #125028 Máté bakker, olvasd már el azt a mocskos nagy piros feliratot légyszves a bannerben, és ne szemeteld tele ezt a szerencsétlen topikot, köszi -
Foglaltnick #125027 Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
A Wrath of the Lich King (WOTLK), a World of Warcraft (WoW) egy úgynevezett kiegészitője. Lesz. Nem jelent még meg, és nincs is hivatalos megjelenési dátuma sem. Nincs béta teszverzió sem. Alfa verzióban van, az is zárt, és az NDA védi, ami azt jelenti, hogy nem csak annak törik el a kezét aki megnézi jogosulatlanul, hanem annak is, aki beszél róla hogy mi van benne. (azért, hogy az úgynevezett versenytársak ne tudják ellopni az ötleteket, teccikérteni?)
A WOTLK mellesleg nincs még kész. Meglepő dolog egy olyan dolognál amit nem adtak még ki, de hát ez van. Ha valaki a kézeltörés ellenére is megszerezné valahogy, akkor is azt látná, hogy csak a fele van kész. Egy halom dolog nem működik, egy másik halom nincs benne, egy harmadik halom meg nem úgy lesz a véglegesben ahogy most. Ez nem egy kész játék. Még csak nem is kész tesztváltozat.
Tehát, ha nem lett volna világos, akkor a gyengeelméjűek kedvéért összefoglalnám:
- minden, amit nem a boltban veszel meg, vagy online, nem adsz érte fizetőeszközt (úgynevezett pénzt) - az vélhetőleg illegális. A WOTLK bármilyen elérhetősége illegális. Ha kijön a béta, akkoris kell legyen majd hozzá bétakulcsod, ami valószinüleg nem lesz. Ha nincs bétakulcsod a blizzardtól, akkor illegális. Ha a netről akarsz kulcsot leszedni, az illegális. Ha kijön a végleges, és nem fizetsz érte, az illegális
- ez nem törtszerveres topic. Nem érdekelnek a törttel kapcsolatos kretén kérdések, főleg nem egy olyan dologra vonatkozóan ami nemhogy nem jelent meg, de még azt se tudjuk mikor jelenik meg.
- annak, akinek alacsony a valóságérzékelési együtthatója, némi jótanács: amit veszel, vélhetőleg legális. Amit barkácsolni, átirni, havertól másolni, utánajárni, megkérdezni kell, vélhetőleg nem legális.
Remélem világos voltam mint a vakablak -
ronaimate #125026 Hello!!
Pls Mondjatok nekem a wotLK-hoz szervert.
Thx -
#125025 Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a wotlk letölteni a blizzard oldalról ILLEGÁLIS-e mert a kedves adminok állandóan kitörlik az én és a többiek evvel kapcsolatos hozzászólásait. -
Alblink #125024 Koszi,eleg lassan de elindult woweu-rol a letoltes.