World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy esetleg írjak még egy levelet a megfelelõ kulccsal?
nos amikor én kuldeném havernak trialt ezt irj:Your account is not eligible to access the Recruit a Friend.
nemtudjátok mi a baj?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
lock pwnz all
Remélem most már mindent tudsz <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
-elõre is kösz, a fikázást is 😊
Senkinek sem okozott problémát a legutóbbi nagy patch???? Csak mert amióta kijött nem tudok jáccani mert folyton disconnectel... Miután belépek annyira nem tölti be a cuccokat hogy még a táskáim sem jelennek meg, meg a ruháim sem....
Ha esetleg van valakinek ötlete mitõl van ez szivesen meghallgatom...
elõrre is köszi ""
nekem is volt ilyen problémám (nem a legutóbbi patch óta) és a blizzard support oldalán a gyakori problémák között találtam megoldást. Konkrétan a hálókártya paramétereit kellett átállítani (ott részletes leírás van hogy különbözõ hálókártyák esetén mi a teendõ)
Utóbbi 2 év legjobb játéka ami igy lekötött. Asszem megveszem hátha lesz hozzá kieg hamarosan. (Jó lenne)
๏̯͡๏﴿
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
vagy van 10napos auth. key, amit a weboldalon "free trial" reklámtáblánál találsz meg..
Hülye kérdés lessz,de plz segitsetek!
Amikor már fenn van a wow,akkor ugye accountot kell csinálni.Na de annál kell a "Authentication Key".Valaki nemtudja hol lehet azzt megtalálni,vagy magát a kodot nemtudja vaki???
Elöre is kösz<#worship>#worship><#conf>#conf>
Kermelin Soliider Qwatias Jy
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
๏̯͡๏﴿
persze csakha nem viccelsz 😊)
๏̯͡๏﴿
ಥ_ಥ
Még 1 hét és gyógyultnak nyilvánítom magam 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
te is sokat játszhattál pvp serveren -.-