World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Syron
én is így vagyok vele, csak még nincs kezemben gc 😛

bodesz
istenem itt a kezemben a GC márcsak bekéne írni a kódot de inkább várok a patch kijöveteléig xD

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Ja tényleg így utólag visszagondolva😄 Egyébként az elején élveztem viszont egy idõ után rendkívül monoton. Bár lehet az egész játékot már annak éreztem ezt nem tudom megmondani. Na mindegy majd lehet a Warhammer😄
Guest
A Death Wish - Sweeping Strikes cserét visszavonták, nem? Legalábbis a fórumon lévõ PTR patchnoteokban már nincs benne.
Lynx_TWL
te mekkora egy ratyi vagy, hogy egy utált kasztot 70re felviszel lenyomod vele a fél raid contentet, és még epicbe is öltözteted...

๏̯͡๏﴿

nekem nincs vele bajom...
bár so-so a t4, t5 sokkal warlock-osabb kinézetû, mint a t6...

tigeroo
erre énis kíváncsi vagyok..
jézus.. ez valakinek tetszik?!<#wilting>
ocsmánykék bohócruha

shaime01
*meglépnem warlockal

shaime01
hát lehet megmaradok a sima merc2 setnél.. márha valamikor sikerül meglépnem a lv16-t 😄

ez a s3 set olyan ronda , hogy egyszerüen pff.. :o
csak össze kell hasonlitani egy merc2 vs s3 set.. szerintem merc2 set simán viszi a pálmát kinézetbe..

ott van pl a shaman set PIROSSS... ptr-n volt szrencsém letesztelni a full t6-s shamant KÉK szinben hát <3 <3 <3 de igy.. pirosan.. nem éri meg 2k+ rating felé menni 😄

huh, kék szine lesz a warlock s3 set-nek <#merges2>
nagyon baba, jól fog mutatni a kék staffal együtt, oye <#hawaii>

már látom is, mi lesz a köv. whine hullám forrása az official eu/us warlock forumokon.
- /spit blizzard, nerfeld a warlock s3 design-ot, ez túúúl imba és túl op!

Ja én voltam az. BC után felvittem egy palát megnézni, hogy milyen. Hát azon csodálkozok a többi hogy nem unta meg az 1 gomb nyomkodását😄 Fõleg a pala igazából csak mt/ot healre jó,õket meg 100an healeljük ezért tök felesleges max rankos holy lightot castolni, maradt tehát a flash of light spammelése. Még pvpben jó lehet de nagyon nem próbáltam mert undorító a pvp. Ui: ja sorry kihagytam a néha-néha elcastolt bop-ot. Akkor ez már (a holy lightot is beleszámítva) már 3 gomb. De tegyük hozzá 50 fol közé ha becsusszant egy-egy holy light vagy bop😄 (ez utóbbi csak 3 percenként ugye).
Ja és még mielõtt valaki leszólna öltem vashjt láttam kaelt és voltam épp szar healer. Bár ha úgy vesszük ahhoz az egy gombhoz nem is kell "skill". Szegény E gomb lekopott a billentyûzetrõl omg^^
Narxis
Szerintem jók.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

shaime01
druidon kivül mindenki

********* ronda.

shaime01
a késõn kelés édesöröme😄mmm

ja csak kar hogy shamanistic raget 9 bol 5 class lekapja majd rolad😛

shaime01
jók ezek az uj enh shaman buffok :o

sõõõt krva jók teszteltem pvp-ben hát.. omgz :p

bodesz
mikor lesz kint a patch? mert hogy bejön a jobb xp meg ittvan minnyár a téliszünet xD lehet veszek 1 GCt hogy ne unatkozzak 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

shaime01
végre sikerült karit másolnom ptr-re éljen éljen :p

shaime01
istenem de jó ,hogy midnenap délben kellek 😄

shaime01
- All poisons will now enchant the weapon for 1 hour, increased from 30 minutes
- Blind is now a physical (no longer a poison) attack. Reagent requirement removed. Now shares the same diminish category as Cyclone and is now diminished in PvE as well as PvP.
- Fleet Footed (Assassination) now increases movement speed by 8/15%.
- Riposte is now subject to diminishing returns in PvP.
- Rogue’s Deadly Throw missile speed increased significantly and snare duration increased slightly.
- Shadowstep (Subtlety) can now be used at any time, not only while stealthed. Threat caused by next Ambush, Garrote or Backstab is reduced by 50%. Cooldown increased to 40 seconds.
- Kick: Interrupting a channeled spell with this ability will now always properly prevent casting spells from the same spell school for 5 sec.

elég?

Lynx_TWL
rugókat mikor buffolják már, legnerfeltebb kaszt (ettõl még a legprobb mondjuk)

😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus
nerf

V9ykn8_TZL0

jaja warri valtoztatasok nagyon jok , sokkal jobb buildeket ki lehet hozni mind pvp mind pve egyarant

Lazarus
btw mi a véleményetek az új warrior talentekrõl? 😊 Én nagyon örülök hogy szétválasztották az ágakat, Arms-ba bekerült minden pvp-s cucc (death wish, intercept), viszont nincs többé disarm immunitás. Furyba átkerült a sweeping strike ( +10 ütés 10 sec alatt) és a whirlwind végre mindkét kézzel üt, továbbá berserker stanceben csökkent az agró 10%-al.

Így aki pvp-re vágyik végre elmehet a 41-es Endless Rage-ig. És a legjobb hogy a tactical mastery jelentõsen növeli a mortal strike és bloodthirst agróját defensive stanceben, ezáltal (reményeim szerint) lehet majd tisztességesen tankolni 3 pontnyi prot talentel.
season1 gear honor arak 2.3 ban (gorgess lefele a season1 hez es nezd a season3 oszlopot😛

Lazarus
Hinterlands Skulk Rockban van 2-3
AtiRadish
Herbalisztikasoktol kernek segitseget. Ghost mushroom, ilyet, keresnek. Kulfoldi forumokon ugy olvastam h. ezek csak barlangba nonek, mar sok barlangot lecsekkoltam de sehol sem talaltam. Egy konkret barlangra tudnatok peldat mondani ahol tuti no??(lvl60ig allis oldal)
Koszi

BEAST
biztos lopta xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

*gyulolo

nem te voltal a paladin gyululu gyerek regrol?😄 mi a fene megis felhuztal egyet 70 re?😄

Amiket felsoroltál azokat inkább privátban ha valakit érdekel😊
tigeroo
az epic alatt mit értesz? lila a neve vagy mi?😄
mert ez igy nem elég...kéne még hogy milyen frakció, melyik realmon (bloodscalp elõny), armory linkek, account név, jelszó...(ezek inkább privibe)

Üdv
Nem tudom lehet e ilyet postolni ide, de azért megpróbálkozok vele😊
Szóval eladó 2 account egyiken 70es epic pap illetve 65ös warri, másikon 70es epic paladin, 70es epic hunter és egy 55ös warri. Akit érdekel privel.
Fehercsoki
Eredetin játszok de nekem a blizz updater mindig azt írja hogy nincs új patch.Újra kéne telepíteni a wowot de gondoltam elõbb leszedem a patcheket hogy utána egybõl fel tudjam rakni.Valaki elmondaná mi a verziószám ha felrakom a bc-t?Mer nekem most 2.0.1-2.0.3 patchem van ez a legkisebb.

Ventura82
Halandó munkabeszûntetés! Ez jó!! 😄

capaszabi
mortal strike=halandó munkabeszüntetés.... l2szpikinglis

Barney Tech
jah , félreértettem.

tigeroo
nemmegy. 7x letöltötte , 1 repair ellõve de sztem átviszem a vinyóm, ja..

barni. pecset én neten kívül max. gamestar dvd-rõl tudnék szerezni😊
Barney Tech
"(netrõl szedte az a vicc)" <#fejvakaras>
itt a gond.

The Garrett
probaljatok meg a repair gombot, vagy másoljátok át máshova a wowot a meghajtón és onnan telepítsétek, ilyesmik.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tigeroo
2.2.0 enGB wowra a következõ pecs mért nem megy fel haverom gépére? itt sír nekem hogy "eladja a gecibe"😄D
közel 700mb-os és ezt írja ki neki az uptade (netrõl szedte az a vicc):

semmit, mert dolgozik, nincs ideje fórumozni -.-
most meg éppen eltiplizik haza, utána meg jégkorizni...

clio1616v
tök mindegy
úgyis updatel

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Fehercsoki
Ha sima patch nélküli wowra rárakom a bc-t mi lesz a verziószáma?2.0.0 vagy 2.0.1?

Ventura82
Az a helyzet, hogy nem 12 év angolozás után nem hinném, hogy rossz az angolom, viszont én egy magyar hírblokkban olvastam a mortal strike-ról. Egyébiránt kezdõ wow-os vagyok, sajnos nem úgy születtem, hogy mindenbõl perfekt legyek 😊

picket
Nem kell nagy angol tudás, hogy megtaláld a szövegben: "aimed shot". Egy halott, használhatatlan skill utolsó vergõdése lenne, ha kapna egy mortal strike effektet.

&#3237;_&#3237;

tigeroo
8 éve tanulok németül, ennyi legyen a mentségem😄
clio1616v
This patch needs following version of WOW to be installed.
Now you have an older version.

So fy mofo.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)