World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
๏̯͡๏﴿
bár so-so a t4, t5 sokkal warlock-osabb kinézetû, mint a t6...
ocsmánykék bohócruha
ez a s3 set olyan ronda , hogy egyszerüen pff.. :o
csak össze kell hasonlitani egy merc2 vs s3 set.. szerintem merc2 set simán viszi a pálmát kinézetbe..
ott van pl a shaman set PIROSSS... ptr-n volt szrencsém letesztelni a full t6-s shamant KÉK szinben hát <3 <3 <3 de igy.. pirosan.. nem éri meg 2k+ rating felé menni 😄
nagyon baba, jól fog mutatni a kék staffal együtt, oye <#hawaii>#hawaii>
már látom is, mi lesz a köv. whine hullám forrása az official eu/us warlock forumokon.
- /spit blizzard, nerfeld a warlock s3 design-ot, ez túúúl imba és túl op!
Ja és még mielõtt valaki leszólna öltem vashjt láttam kaelt és voltam épp szar healer. Bár ha úgy vesszük ahhoz az egy gombhoz nem is kell "skill". Szegény E gomb lekopott a billentyûzetrõl omg^^
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
- Blind is now a physical (no longer a poison) attack. Reagent requirement removed. Now shares the same diminish category as Cyclone and is now diminished in PvE as well as PvP.
- Fleet Footed (Assassination) now increases movement speed by 8/15%.
- Riposte is now subject to diminishing returns in PvP.
- Rogue’s Deadly Throw missile speed increased significantly and snare duration increased slightly.
- Shadowstep (Subtlety) can now be used at any time, not only while stealthed. Threat caused by next Ambush, Garrote or Backstab is reduced by 50%. Cooldown increased to 40 seconds.
- Kick: Interrupting a channeled spell with this ability will now always properly prevent casting spells from the same spell school for 5 sec.
elég?
😄
๏̯͡๏﴿
Így aki pvp-re vágyik végre elmehet a 41-es Endless Rage-ig. És a legjobb hogy a tactical mastery jelentõsen növeli a mortal strike és bloodthirst agróját defensive stanceben, ezáltal (reményeim szerint) lehet majd tisztességesen tankolni 3 pontnyi prot talentel.
Koszi
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mert ez igy nem elég...kéne még hogy milyen frakció, melyik realmon (bloodscalp elõny), armory linkek, account név, jelszó...(ezek inkább privibe)
Nem tudom lehet e ilyet postolni ide, de azért megpróbálkozok vele😊
Szóval eladó 2 account egyiken 70es epic pap illetve 65ös warri, másikon 70es epic paladin, 70es epic hunter és egy 55ös warri. Akit érdekel privel.
barni. pecset én neten kívül max. gamestar dvd-rõl tudnék szerezni😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
közel 700mb-os és ezt írja ki neki az uptade (netrõl szedte az a vicc):
most meg éppen eltiplizik haza, utána meg jégkorizni...
úgyis updatel
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ಥ_ಥ
Now you have an older version.
So fy mofo.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)