166745
  • k O T T A
    jerhozzám retpala hastegearben:)
  • Chris
    Kis Aoc mellékvágány után visszatértél a főcsapásra? :D
  • Fehercsoki
    PvPre milyen most a feral druid?
  • s0n1c
    spammable druid prowl macrot keresnék, próbáltam eddig kb. 4 félét egyik se ment..., volt valami változás ezügyben mostanában? bearshift+fcharge macrom simán megy, nem értem mi lehet a probléma, esetleg valami addon zavarhat be?
  • Fehercsoki
    APs elég critet adnak a pvp cuccok.
  • Különc
    Mace speces arms warriornak melyik trinket éri meg jobban, a crites vagy az aps? (Arra gondolok, amelyik + 1750 hpt ad)
  • DJ RX7
  • bAguziB2
    Sziasztok. Full t6 cuccokbancserélném rugómat. magemet, warimat hordás accra bloddscalpon.
  • bodesz
    /join hun beírod és megkérdezed h kell e vmilyen guildba friss 70es fury wari
    a várható válaszok arra fognak ösztönözni hogy prot legyél és lesz karázós guilded kb
  • Narxis
    Gyere a Bunyós Pityuba.
  • Foglaltnick
    csak pontosítás végett jegyzem meg, hogy megváltozott,

az 5 perces CD-vel szerelt 2805 honor,
    2 perces cd-vel szerelt az 8K honor, (17K volt)
    az új epic resivel és 2min cd-vel 40K honor

• ejudith
    Hali!
    Nemrégóta játszok és lassan 70es leszek, NE warriorom van. Fury talenttel fejlődtem, ha lehet az is maradnék. Tudtok esetleg egy viszonylag jó guildet ajánlani nekem a Bloodscalpon? PvE és PvP is jöhet, ha tudtok. Adhatok több infót is magamról. Köcce!!
  • bodesz
    van a régebbi az olcsóbb
  • Tatyla
    igen kötelező nálunk is de mondjuk az elég hamar kifarmolható PvE gearben is nekem olyan 4-5 nap volt,azóta se PvP-ztem...
  • Warden
    Nemtudom nálatok hogyvan de pl a guildünkben kötelező arcsira és winterchillre a 2 perces pvp trinket, fogyasztói ára 30Khonor.van valami újabb verziója is az mégdrágább.No most ezt csak azzal a karakterrel lehet kiszedni amivel raidel is az ember.Teszem azt egy holy pala teljesen pve tallenten vagy egy holy priest nulla resivel micsoda fergeteges játékélményt biztosít annak aki azt a honormennyiséget ki akarja szedni.Mivel raidre kötelező igy nem teheti meg hogy nem megy bg-re ha raidelni akar.
  • Magh
    Nem szüntetik meg, pedig szerintem inkább a HP-val kéne operálni, nevetségesen eltérő az egyes classokra kifejtett hatása. Viszont a sebzés arányaiban sokkal erősebb lesz, mint most, változik a healek manahatékonysága és az általános caster manaregen, nem lesz olyan durva HP-pool buff mint a TBC-ben. Ezek mind ellensúlyozzák, némileg talán fontosabb szerepe lesz a valódi DPS-nek. Azt is remélem, hogy sokkal változatosabb lesz a buildeloszlás, erre elég jó esély van, ahogy elnézem az új talenteket, sok elhanyagolt tree kapott durva PvP buffot.

Bár én igazából annak örülnék, ha végre elválasztanák a BG-ket az Arénától, előbbi nem csak farmhely lenne. Legyen külön BG gear. Vegyék észre, hogy az Aréna nem valódi PvP, hanem egy kis lyukban folyó LoS-abuse, kergetőzés és mananwar, kifordult classfunkciókkal. Van akinek ez tetszik, én meg inkább a magas szintű BG-t szeretem. Oda is lehetne laddert szervezni, premade teamekkel stb. Ugyanúgy eladható E-SPort lenne, casual számára sokkal élvezhetőbb.
  • Tatyla
    én kábé ezért nem PvP-zek mivel csak egyikre van időm a PvE-t választottam,soha nem is lenne kedvem se már hogy már így a WotLK küszöbén elkezdjem kifarmolni a reses cuccokat,hogy mi lesz azután,majd kiderül.Van egy tűrhető PvE gearem,ez jó lesz majd sokáig szintezni is és ennyivel ennyi.Ezáltal nekem a PvP már csak egy messziről figyelt dolog marad.
  • Narxis
    Mivel az aréna az egy egész más játék válassszák azt le a pve ill pvp részről is.Az ott megszerezhető itemeket csak és kizárólag ott lehessen használni, elvégre az egy verseny.

Ezzel az egy mondattal értek egyet, utána lévőkkel nem nagyon.
  • Warden
    No ami azt illeti most annyira fordult a világ hogy egy s2-es gunyás akárkibárki ha nem is oneshotolja de max 3 ütés-cast egy 6/8 t6 os warrior a resilencenek köszönhetően ugy hogy az akárkibárkiről a warrior ugy 4k hp-t bír leverni a 12k ből.

Aki raidel tökmindegy milyen szinten max harmadik körben fogja beváltani a pve tokent pvp re mert nem azért viszi offspecbe hogy legyen pvp gearje is hanem ha a guildnek szükséges akkor egy áttalenteléssel kap egy raid képes karaktert toborzás nélkül.

Aki hyjalt-bt-t farmolja és svp-ben szív kalcegossal-brutalussal az nem megy már a büdös életbe tk-ba ssc be ad egy nincs idő rá ad kettő azthiszem senkinek nem a szive csücske vashj kael megérne egy-egy raidet mert a legjobb fight a bc ben, de hát nincs rá idő és nagyon ember sem.A tendencia márpedíg az hogy akik nem tudták beütni a bt kulcs eltörlése elött vashj-t kaelt azok azért arcsi-ig ros-ig eljutnak és ott wipolgatnak de elmondhatják hogy t6 intákba járnak, ergo több játékos tudja használni azokat az instákat is.

Szép és jó dolog ez a pvp gear meg mindenkinek ingyenlilát csak üljön x órát a monitor elött bg ken kockulva de borzasztó egyszerűen meg lehetne oldani a dolgot.Mivel az aréna az egy egész más játék válassszák azt le a pve ill pvp részről is.Az ott megszerezhető itemeket csak és kizárólag ott lehessen használni, elvégre az egy verseny.Bg szinten a resiliencre szerintem sincs szűkség had jöjjön ki a gearbeli különbség igy visszaállna a raidguildek értéke is és valóban a hand's of adal cím érne is valamit.Mivel ez egy csoportos játék lenne vagy mi a szösz nem annak kellene mérvadónak lennie hogy mennyi időt vagy képes eltölteni bg-n hogy meglegyen a 350+ resilienced.Pve szintenn az egyén abszolute nem érvényesülhet max napi quest szinten de ugye nem ez lenne ennek a játéknak a lényege, hanme hogy minél több játékos minél több instát végigtudjon menni.Igy a guildeknek pláne a raidguildeknek az értéke is megnőne.
  • Foglaltnick
    azért szar, mert nincs egységes harcrendszer. A resilience egy soha nem látott dolog volt, és ugyanazért kellett bevezetni, amiért egy raklap staminát kellett tenni bc-vel az összes elképzelhető cuccra, ami csak létezik. Mindannyian tudjuk miért, hogy ne lehessen oneshotolni a népeket pvp-ben.
    Mi lett ennek az eredménye? Az eddig közös cuccok/combat mechanizmusok elkezdtek kétfelé csúszni: ha pvp-zni akartál, akkor kellett a resiliences cucc, ha pvezni akartál, akkor kellett az insta cucc. Igenám, de a magas staminás itemek közösek voltak (bár a pvp cuccra mégtöbb stamina van hegesztve), ezért a pve eventeket is már ennek fényében kellett hangolni.
    Ezt toltuk egy-két aréna szezonig, amikor is jött a rádöbbenés, hogy ez így nem jó, mert arénában mindenki magas resivel rohangál, aki meg most kezdene bele, az nem tud resit szerezni, hiszen nem pve content... nosza legyen megvásárolható az s1 bg-ben... aztán kicsit később ez már odáig ment, hogy mivel az s1-et mindenki elérheti, még egy első lépcsőt be kellett tenni, így lett a kék pvp cuccok a honor vendorokhoz, ami így már pve contentre került be...

Lényegében mindig is így volt, a PVE és PVP részhez külön szabályok/cuccok kellenek, de a fejlesztő ezeket megpróbálja valahogy közös nevezőre hozni, hogy mégse tűnjön úgy mintha két különböző játék lenne. De amióta a két stílus között nagyon elment a különbség (és elsősorban a resilience miatt) azóta egyre inkább erre megy a játék - ezt próbálják feloldani az átjárható T6/S3 tokenekkel, stb.
    Nem azt mondom hogy rosszak ezek a megoldások a token cserével, honorért megvásárolható dolgokkal, stb, de erősen toldozgatás-foltozgatás, tűzoltás, maszatolás kinézete van, nincsen koncepció a harcrendszer mögött, legalábbis nem közös. Tényleg két külön játék összeillesztését végzik a pvp/pve témában.
    Valószínüleg két választás lenne: az egyik ami most megy, a másik meg tényleg szétszedni őket: ha belépsz bg-re, arénára, akkor más dolgok, buffok, mittomén mik érvényesülnek. Nyilván nehéz lenne megcsinálni, de nyilván ez se jó, hogy a PVE content szét van kúrva a pvp miatt, minden class kap bubit, cc-t, illetve elvesznek speciális képességet, szétbasszák a fear wardot, aztán megcsinálják hogy ne is kelljen fear ward, stb stb.
    Nem a resilience miatt van ez az egész, persze, de a resilience egy nagyon erős résztvevője.
    Szerintem ezért szar ^^ de lehet hogy a másik medve másmiatt gondolta hogy szar :)
  • Hydroceph
    értem köszi
  • PiszkosFred
    Vagy grindelj lvl5-6 humanoidokat, azok dobnak cloth-t, abbol varrj szep kis +1int/+1spirites robet, aztan szedd szet azt. De kar beleolni az energiat, raersz kesobb - majd ha osszegyult a cucc - egyszerre.
  • PiszkosFred
    12esen ne akarj meg enchantolni. Zoldek 10+ zonakban mar szep szammal esnek, bontsd szet azokat. Aztan majd ha lesz eleg alapanyagod, raersz nekiallni az enchantnak.
  • Hydroceph
    Hello..
    Csinaltam egy mage karit, gondoltam neki jo lesz tailoring meg enchanting. Viszont akadt egy olyan gondom, h Enchantinghoz marhadragak a cuccok, hogyan lehet beszerezni a szukseges anyagokat lehetoleg olcson? XD v akár mobbol v vmi, ertem en h hihg quality meg green cuccokat belehet zuzni, de honnan szerezzek greent? :) 12esen még egy sem esett...
    bocs a láma kérdésér...
  • LordMersey
    Más alternatíva az ékszerésznek?
  • Tatyla
    akár
  • LordMersey
    Ékszerésznek milyen második szakma kell? Bányász?
  • WiLDoR
    és mér' szar?
    nem kötözködés, de szerintem nagyon is kellett.
    vagy nem emléxel már a bc elötti időkre, mikor az aq40/bwl/mc gearelt warriorok, mage-ek 1 shot-oltak mindenkit?
    most kicsit dolgozni is kell a győzelemért, imho nem baj az...

(az hogy ti anno feral dudu, holy pala combo-val nyomtátok a 2v2-t, más tészta, attól a setuptól csodát nem kell elvárni, eleve halálra volt itélve arena-ban...wotlk-ban majd másképp fog ez a setup festeni, de az már egy másik story lesz)
  • Botond #125276
    Mer szar?
  • DJ RX7
    lich king után végre abbahagyják vagy még lesz új kiegészítő?
  • bodesz
    ...quadrel baze...
  • bodesz
    régebben volt vmi infó hogy paláknak pl a warrior tank cuccok is jók lesznek nemkell spelldmg jó dmghez és tankoláshozsem spellhit meg ezek.átlesznek dolgozva keményen.sztem ez megis lesz
  • quad
    ja és mielött jönnétek a retrivel én holyról beszélgetek ;D
  • quad
    pont ez az nem kéne mégis kb mindegyik kasztnak van , palának van 1 hammerje és ennyi mit valljunk be ha bg-ztetek palával akkor tudjátok hogy 60%-ban resistelik
  • Csirke4
    MGT-ben az első nyílt kertben a bejárat alatt miért van az hogy a tank nem agrózza be a groupot de én a tank mögül igen?
    Ez known bug vagy csak working as intended?
  • GamerAdams007
    2 hete csináltam egy resto shámi altot, amit kb. 14-es szinten meguntam ugyan, de a fire totemem megvan, és nem volt bugos a quest. Sztem vmit elkavartál.
  • voloume
    mind1 írtam ticketett hogy SZARBUGOS A WOW!
  • voloume
    nem értem... arra emlékszem hogy a 5iket befejezem .. most aztirja keressem fel prophet velvent .. de nem tok vele semmit csinalni WTF?
  • Narxis
    Ez mekkora egy faszság lesz ha így lesz.
  • GamerAdams007
    Pedig wowheaden szépen írja, hogy a quest melyik részét hol, kinél lehet felvenni. Az 5.-et Temper-nél, a tűzelementálnál, Azuremyst Isle jobbfelső sarkában.