166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#125184 Mindenki tud értelmesen viselkedni, és lehet az összes normálisan együttjátszani, kommunikálni, (talán még pickettel is, de erre nincs tudományos bizonyíték :o ) aztán ha elszakad a cérna elkezdenek hülyeségeket írogatni, de hát valahol ki kell, hogy éljék magukat. :D -
#125183 A svédek úgy tudnak angolul hogy az valami csodálatos. MSN-en is fölvettem már párat és kurvajól beszélik az angoltot. Magyar iskolákban is kéne lennie ilyen jó angol oktatásnak. :D -
Hydroceph #125182 végülis csak a szemem nem szurta ki, köszi:) -
Skill #125181 interfaceben van pedig amit keresel -
Hydroceph #125180 szedtem le questhelpert, tokeletesen muxodik, viszont kivagyok attol h minden npcnel meg kell(?) varni h "végigmondja" a mondokajat es csak utanna tudok accept, ki/bekapcsolhato opcio, v ehhez is van vmi addonszeru?
optionsben nem talaltam. -
HUmanHunter #125179 ha emulátor oldalat felkeresel magadnak csinálhatsz servert [nemszólt semmi a tört serverről csak benézett] -
#125178 Szerintem ilyen nincs, vagy esetleg még azt tudom elképzelni, hogy csinálsz egy servert( törtszerveres emlékeim szerint). :D -
#125177 Nem csak zenéket hallhatni akarok, egyolyan klines kéne, amivel offline be lehetne logolni, gondolom tört wow szerver oldala tudhat hasonlókat. -
#125176 Na látod. -
#125175 újraraktam a hangkari drivert, most jó. -
#125174 mi a fenéért nem megy a winamp WoW alatt? de semmilyen hang nem müködik, mikor megy a wow:S
tegnap még jó volt, nem értem...:( -
HUmanHunter #125173 zenéket hallgatni? nekem az összes hang ki van kapcsolva a wow ban, álltalában winamp fut míg wowozok :D -
#125172 zenéket meg tudod hallgatni mpq nézegető programmal. vagy youtube:P -
#125171 Kissé speciaális kérdés: abbahagytam a wow-ot 2 év után (most rettentően unalmasnak találom, majd remélem a wotlk változtat a helyzeten). Viszont időnként szívesen belogolnék (nyilván nem a normál karaktereimmel) egy-két helyet bejárni, zenét meghallgatni- nosztalgia utazások gyanánt:) (offline természetesen). Erre van valakinek valami ötlete? -
#125170 Tanulj meg általánosítani. -
#125169 Nem értem mire sírtok itt. Eddig akivel összefutottam bs-en horda oldalon mindenki normális volt 90%-ban. A maradék 5% buta volt de arról nem tehet. (Mindenki kezdi egyszer) És csak 5% volt tahó. Most akkor wtf? -
HUmanHunter #125168 gyere a ragnarosra, ott annyi magyar van amennyi kell, nincsenek túlsúlyban a többi néphez képest :) -
#125167 én csak arra várok, hogy az a sok ember, aki szerint szar hely, tűnjön már el valahova máshova. még a végén kiderülne, hogy éppen miattuk olyan az ország, amilyen. -
#125166 Igazából mindkettőjüknek igaza van. A BS olyan, mint ez az ország. Egy szar hely sok hülyével, de van benne valami báj amitől lehet szeretni:DDDD -
#125165 Nos nyár van, majd csak eltelik ez a 2 hónap és újra minden a régi lesz. :) -
#125164 Istenre. -
Hydroceph #125163 jóóó persze csak már szétvet ideg h ennyit pecsel, na de inkább csendben olvasgatok:P -
Foglaltnick #125162 hidd el, célszerűbb előbb játszani és utána kérdezősködni az alapdolgokról, mivel az első nap az alapdolgok nagyrésze kiderül -
Hydroceph #125161 és ti mire eskusztok? :P -
#125160 ha ilyenregondolsz akkor igen ezt lehet alapból beállítani és teljesen legális. -
Hydroceph #125159 köszi -
#125158 Legális. Addonnak hívják. Itt keress interface improvementet, bar-t. Bartenderre esküsznek sokan. -
Hydroceph #125157 adnátok ilyenre linket? =/
ha "legalis" -
Hydroceph #125156 Na, lenne még1 kérdésem, néztem muvit ahol a sracnak volt vagy 4 skillbarja, ezt alapbol belehet allitani v vmi toolkit? -
Lerstal #125155 én csak véleményt mondtam...aztán narxisal beszélgettem.
és mondtam h tiszetelet a kiv.-nek
és narxis leorditotta a fejemet is az elején :'( =( :C
najo akk sztem lezárva KEDVES tisztelt emberek.:o -
#125154 Kb. hozod azt a színvonalat, mint az általad annyira lenézett "magyarok". -
#125153 Sokan, mindig toboroznak a guildok kisebb szintűeket. -
Hydroceph #125152 ahhan értem, köszi, és ezen a szerveren mégis mennyien vannak korulbelul? nem nagyon szeretnek low lvlen sem unatkozni:p -
#125151 Tuti akadnak, ez nem magyar kérdés. -
#125150 Sok magyar van, kb. az ott játszók 80%-a, aztán sorrendben svédek, szlávok( nem tudom konkrétan melyik ország, nekem azt mondták szlovákok és horvátok)Kralja Petra guildban vannak, elvétve hollandok, belgák, norvégok. Én ha angolul megszólaló egyénnel játszok mindig megkérdezem, hogy where are u from? Ez alapján alakult ki nálam ez a sorrend. :) -
Hydroceph #125149 amugy tök kiábránítóak vagytok :p
faszt érdeklik a "csicska" magyarok, biztos akadnak normalisak(?) -
Hydroceph #125148 szoval "bs" szinte full magyar v mivan?:) -
#125147 Uhh tényleg, egy csomó svéd is van BS-en, sőt nem 1 svéd guild-ot láttam horda oldalon. Szerencsére ők elég jól tudnak angolul és így nem szokott probléma lenni velük, de már játszottam hollandokkal is, nincs egy guildre való, elszórtan 1-2 ha van. -
Lerstal #125146 igen igen, csak egy normálisabb gyerek lehet h nagyon unja és utálja ezt és elmegy... és lehet h más nem is fog ott játszani, mert csak azt hallja másoktol, haverjátol h "BS-re ne ,meg h sok a láma" stb...
és ez a baj... h a 10 éves "kicsik" elrontották.. :S
na jó én lezártam
OKÉ UJ GAMEREK AKIK MOST VETTÉK MENJENEK BS-RE GECIKURVAJÓ SZERVER MINDENKI TÖK JÓ MAGYAR MINDENKI AJJ DE JÓÓ
(és majd meglátjátok :) ) -
#125145 Ez stimmel, csak ott tévedsz, hogy ez magyar jellegzetesség. Vannak szerverek, ahol egy az egyben ugyanez megy, csak svéd/orosz/olasz/stb. nemzetiségű "kollégákkal".
Bár ki tudja, lehet, hogy kezdőként szeretne egy olyan szerveren játszani, ahol a nyilvános csatornákon a szöveg 90%-a cirill betűkkel írodott... ^^