World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Az meg hogy elveszik a dead zonet mese. És az is marad.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(még egyszer leírod hogy szeró,és a szüleid csuklanak😄)
akkor irjuk le ujra egybe:p
warrior - mage/spriest/warlock
mage - warrior
warlock - rugo
hunter - mage/priest
rugo - mage/warlock/spriest
shaman - neki minden féle class van :p
druid - nem indit altot mert nem tudja elviselni ,hogy nem tud mindenhonnan elmenekülni 😄
"We’re planning to shrink the min range on ranged attacks to reduce or eliminate the “dead zone”. The only point to the dead zone was to ensure the min range on ranged weapons was enough such that ranged weapon attacks wouldn’t be used while also being melee’d (at least by mobs… players have a bit of slush built in)."
esetek 99%-ban 1 hunter mindig ott van a raiden és top3 dps-t produkálnak .. ^^
ennyi erõvel shamanok is sirhatnának ,hogy mért kell belölük olyan kevés vagy pl feral druidok csak dpsnek mért nem mehetnek :o
lehet én vagyok ,hülye de egy hunter mindig van raiden és mindig top3-5 ben végez akkor még milyen buff kéne nekik? vagy te 1 tank 4 healer 20 hunter raidet akarsz? komolyan nem értelek..
- Serpent Sting: The total damage dealt by this sting is now also increased by 10% of your ranged attack power.
Végiggondoltad? Ez egy icipici pvp buff semmi több. Amúgy meg senki nem hasznnálja ezeket. Miért nem a haasználható lövéseket buffolják? Erõsebb steady vagy arcane. PVE buff kéne hogy kelljen a hunter raidre. Kapisch?
én nyertem, ajándékokat az öltözõmbe, köszi
๏̯͡๏﴿
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
de aztán a sötét oldal elcsábított a lock felé, "neki is van petje" felkiáltással 😄
és surranópályán van egy picike 10es sámlim is, de most kevés wowos idõmet a lock szintezése foglalja le.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
azóta is csak shattarattahot campelik <#idiota>#idiota>
áltában ugy vettem észre ,hogy akinek
mageje van az warrior altot indit
warlock - rugot
hunter - mage/priestet
rugo - mage/warlock/spriest
shaman - neki minden féle class van :p
druid - nem indit altot mert nem tudja elviselni ,hogy nem tud mindenhonnan elmenekülni 😄
mondjuk biztos marhaság.. de én igy vettem észre
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
- Serpent Sting, Immolation Trap and Explosive Trap all gain additional damage based on ranged attack power.
- Serpent Sting: The total damage dealt by this sting is now also increased by 10% of your ranged attack power.
mégvmi?:p
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szerinted nem férne rá a hunterekre értelmes buff? Minden más kaszt általában normális buffot kap, mi meg megkaptuk hogy a teknõs pet fõzött kaját is megeszik. Ez normális igaz? Szerencsétlen...
föleg most ,hogy a serpent sting is változik