166745
  • Csirke4
    Mindenki tud értelmesen viselkedni, és lehet az összes normálisan együttjátszani, kommunikálni, (talán még pickettel is, de erre nincs tudományos bizonyíték :o ) aztán ha elszakad a cérna elkezdenek hülyeségeket írogatni, de hát valahol ki kell, hogy éljék magukat. :D
  • Csirke4
    A svédek úgy tudnak angolul hogy az valami csodálatos. MSN-en is fölvettem már párat és kurvajól beszélik az angoltot. Magyar iskolákban is kéne lennie ilyen jó angol oktatásnak. :D
  • Hydroceph
    végülis csak a szemem nem szurta ki, köszi:)
  • Skill
    interfaceben van pedig amit keresel
  • Hydroceph
    szedtem le questhelpert, tokeletesen muxodik, viszont kivagyok attol h minden npcnel meg kell(?) varni h "végigmondja" a mondokajat es csak utanna tudok accept, ki/bekapcsolhato opcio, v ehhez is van vmi addonszeru?
    optionsben nem talaltam.
  • HUmanHunter
    ha emulátor oldalat felkeresel magadnak csinálhatsz servert [nemszólt semmi a tört serverről csak benézett]
  • Narxis
    Szerintem ilyen nincs, vagy esetleg még azt tudom elképzelni, hogy csinálsz egy servert( törtszerveres emlékeim szerint). :D
  • panther112
    Nem csak zenéket hallhatni akarok, egyolyan klines kéne, amivel offline be lehetne logolni, gondolom tört wow szerver oldala tudhat hasonlókat.
  • Narxis
    Na látod.
  • Rage47
    újraraktam a hangkari drivert, most jó.
  • Rage47
    mi a fenéért nem megy a winamp WoW alatt? de semmilyen hang nem müködik, mikor megy a wow:S
    tegnap még jó volt, nem értem...:(
  • HUmanHunter
    zenéket hallgatni? nekem az összes hang ki van kapcsolva a wow ban, álltalában winamp fut míg wowozok :D
  • Davidus
    zenéket meg tudod hallgatni mpq nézegető programmal. vagy youtube:P
  • panther112
    Kissé speciaális kérdés: abbahagytam a wow-ot 2 év után (most rettentően unalmasnak találom, majd remélem a wotlk változtat a helyzeten). Viszont időnként szívesen belogolnék (nyilván nem a normál karaktereimmel) egy-két helyet bejárni, zenét meghallgatni- nosztalgia utazások gyanánt:) (offline természetesen). Erre van valakinek valami ötlete?
  • picket
    Tanulj meg általánosítani.
  • Zsoltika 007
    Nem értem mire sírtok itt. Eddig akivel összefutottam bs-en horda oldalon mindenki normális volt 90%-ban. A maradék 5% buta volt de arról nem tehet. (Mindenki kezdi egyszer) És csak 5% volt tahó. Most akkor wtf?
  • HUmanHunter
    gyere a ragnarosra, ott annyi magyar van amennyi kell, nincsenek túlsúlyban a többi néphez képest :)
  • QuippeR
    én csak arra várok, hogy az a sok ember, aki szerint szar hely, tűnjön már el valahova máshova. még a végén kiderülne, hogy éppen miattuk olyan az ország, amilyen.
  • Count Adyn
    Igazából mindkettőjüknek igaza van. A BS olyan, mint ez az ország. Egy szar hely sok hülyével, de van benne valami báj amitől lehet szeretni:DDDD
  • skorpio7
    Nos nyár van, majd csak eltelik ez a 2 hónap és újra minden a régi lesz. :)
  • skorpio7
    Istenre.
  • Hydroceph
    jóóó persze csak már szétvet ideg h ennyit pecsel, na de inkább csendben olvasgatok:P
  • Foglaltnick
    hidd el, célszerűbb előbb játszani és utána kérdezősködni az alapdolgokról, mivel az első nap az alapdolgok nagyrésze kiderül
  • Hydroceph
    és ti mire eskusztok? :P
  • rhazid
    ha ilyenregondolsz akkor igen ezt lehet alapból beállítani és teljesen legális.
  • Hydroceph
    köszi
  • picket
    Legális. Addonnak hívják. Itt keress interface improvementet, bar-t. Bartenderre esküsznek sokan.
  • Hydroceph
    adnátok ilyenre linket? =/
    ha "legalis"
  • Hydroceph
    Na, lenne még1 kérdésem, néztem muvit ahol a sracnak volt vagy 4 skillbarja, ezt alapbol belehet allitani v vmi toolkit?
  • Lerstal
    én csak véleményt mondtam...aztán narxisal beszélgettem.
    és mondtam h tiszetelet a kiv.-nek
    és narxis leorditotta a fejemet is az elején :'( =( :C
    najo akk sztem lezárva KEDVES tisztelt emberek.:o
  • picket
    Kb. hozod azt a színvonalat, mint az általad annyira lenézett "magyarok".
  • Narxis
    Sokan, mindig toboroznak a guildok kisebb szintűeket.
  • Hydroceph
    ahhan értem, köszi, és ezen a szerveren mégis mennyien vannak korulbelul? nem nagyon szeretnek low lvlen sem unatkozni:p
  • Narxis
    Tuti akadnak, ez nem magyar kérdés.
  • Narxis
    Sok magyar van, kb. az ott játszók 80%-a, aztán sorrendben svédek, szlávok( nem tudom konkrétan melyik ország, nekem azt mondták szlovákok és horvátok)Kralja Petra guildban vannak, elvétve hollandok, belgák, norvégok. Én ha angolul megszólaló egyénnel játszok mindig megkérdezem, hogy where are u from? Ez alapján alakult ki nálam ez a sorrend. :)
  • Hydroceph
    amugy tök kiábránítóak vagytok :p
    faszt érdeklik a "csicska" magyarok, biztos akadnak normalisak(?)
  • Hydroceph
    szoval "bs" szinte full magyar v mivan?:)
  • Narxis
    Uhh tényleg, egy csomó svéd is van BS-en, sőt nem 1 svéd guild-ot láttam horda oldalon. Szerencsére ők elég jól tudnak angolul és így nem szokott probléma lenni velük, de már játszottam hollandokkal is, nincs egy guildre való, elszórtan 1-2 ha van.
  • Lerstal
    igen igen, csak egy normálisabb gyerek lehet h nagyon unja és utálja ezt és elmegy... és lehet h más nem is fog ott játszani, mert csak azt hallja másoktol, haverjátol h "BS-re ne ,meg h sok a láma" stb...
    és ez a baj... h a 10 éves "kicsik" elrontották.. :S
    na jó én lezártam
    OKÉ UJ GAMEREK AKIK MOST VETTÉK MENJENEK BS-RE GECIKURVAJÓ SZERVER MINDENKI TÖK JÓ MAGYAR MINDENKI AJJ DE JÓÓ
    (és majd meglátjátok :) )
  • Guest
    Ez stimmel, csak ott tévedsz, hogy ez magyar jellegzetesség. Vannak szerverek, ahol egy az egyben ugyanez megy, csak svéd/orosz/olasz/stb. nemzetiségű "kollégákkal".

Bár ki tudja, lehet, hogy kezdőként szeretne egy olyan szerveren játszani, ahol a nyilvános csatornákon a szöveg 90%-a cirill betűkkel írodott... ^^