World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Akkor nem mondtam semmit, csak ugy tûnt azért eléggé😊 Én inkább azért altoztam, mert untam a main karimat, és napközbe kellett valamit csinálni.)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grinde-olsz 20-ason? 😛
Explose weakness*
GamerAdams007
Vmi huntplace-t tudnátok ajánlani egy 20as mage-nek?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

shaime01
attól még leirhatod a nevét had csodáljuk mi is :p

Azért azt tudni illik, hogy a hunter nem kifejezetten csak dps kaszt. Elég sok raid support dolga van. A misdirectiont nagyon szeretik, és a csapda is jó fõleg olyan helyen ahol nincs bari (kara pl). Aki meg olyan n00b hogy kilövi a cc-zett mobot az meg is érdemli. Emellett a trueshot aura se rossz, ssc-ben a nature rez (AotW), BM-men pedig a ferocuius inspiration, surv talenten meg az explosive weakness. Szóval mindhárom ágon van support, és nagyon jó vele játszani. Én a serpent meg trap +10%-ra gondoltam hogy faszság. 2000 AP mellett ez +200dmg 247 manáért, ami majdnem háromszorosa egy steady shotnak, ami lényegesen nagyobbat sebez. Tehát ennek a buffnak semmi értelme a világon.

Az meg hogy elveszik a dead zonet mese. És az is marad.
s0n1c
<#mf2>
GamerAdams007
Nem õ az. Nem "nézek fel rá", és nem menõzésbõl írtam. A lényeg az volt, hogy nagyon imádja a kariját, és nem azért indította az altokat, mert azoktól a kasztoktól mindig kikapott, mint az a "statisztikában" szerepel. Egyébként meg 2 hónapja nem játszik, szal most neki sincs túl jó ratingje, megunta.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Count Adyn
Az valami noob, naná hogy ismerem😄 Képem is van róla! xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

s0n1c
Tessait ismered? <#idiota>
akkor talan meg is indokolhatod , hogy miert ha van ra 2 perced . 5 szavas valasszal nemlettem kisegitve

Count Adyn
Nekem Armory túrás után egy Wendingo nevü egyén jött ki, de én sose hallottam róla, a M.H. tudtommal egy pvp guild, ott egy ien 1600-1700 rating nem valami nagy prót feltételez😊 Lehet az osztálytársa kicsit túlzott hogy felnézzen rá?😄DD

Count Adyn
Hmm nem ismerem😊 Bár ha arra a peccsre gondolsz, ami után kb félistenné vált a feral druid, akkor elhiszem hogy nemnagyon verte meg senki, de ettõl még nem lesz neve a szakmában, mer a többit se nagyon lehetett egy darabig😄

shaime01
Azért fejezd be azt a nevet.. ha már annyira hires :o

--

devilking most az egyszer /agree :p

te nagyon, de nagyon el vagy tévedve

igen 1 db 😄 mas kasztokbol meg 3-4 😄 vegulis a hunter nemaz a kaszt ami must need raidelni .. nagyonsok hunter van mert konnyu vele fejlodni es elvezetes vele jatszani (mar akinek) es sima instakban-heroicban is siman helyettesit mage-t lock-ot csak tudni kell vele jatszani . de mire mindenki felfejlodik 70 re odaig jut hogy latja a sok faszlama huntert aki kilovi a birkat , lovi a banishelt mob-ot a sok hunter bot-ot es meg lehetne sorolni aztan aztmondjak minek a felesleges riziko faktor vigyunk 1db huntit a raidre , de aztis csak azert , hogy ne kelljen kukazni a lootjait. Van am ellenpelda is ahova 3-4 hunter is befer a raidre es mondjuk kevesebb shaman van vagy pala vagy barmi , de itt megint itt a dolog ha a cement shaman nemkell a raidre attalentol elementalra ha az se jo ok megy restora , ott a pala is az meg healel , tankol , retricsicskul . Ellenben a hunter csak dps osztasra jo nincs 3 valasztasa 1 raidre mint a tobbi kaszt nagyreszenek es meg igy se kell a kutyanak se 😄 mert ugye minek ilyenkor lehet lerollolni mage-re (frostbolt birka mindig kell meg gimme water ugye 😄) vagy priestre mert healelni fun meg a shadow talent se szar . ahogy alattam is irtak es maradhat a hunter farmolni vagy megolni akik probaljak gankelni az uj karit . sry nem sirasnak szantam csak leirtam az en nezopontomat .

Narxis
Tudnátok mondani pár szót a beépített VoiP-ról?Mûködik már?Milyen?Sajnos lejárt a GC-m szept.14-én és azóta csak olvasgatni tudok a WoW-ról, remegõ kezekkel és elvonási tünetekkel.<#guluszem1><#idiota>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

GamerAdams007
Wen-el kezdõdik, többet nem mondok, mer nem szereti, ha emlegetem 😄 (ennyibõl már úgyis rájössz, ki õ, ha ismered)

Count Adyn
Mi a karaktere neve?😄
(még egyszer leírod hogy szeró,és a szüleid csuklanak😄)

GamerAdams007
Osztály társam lvl 70es Feral Druid (õ volt az elsõ a szerón (Bloodscalp), aki Feralra talentolt vmeik patch után, amikor az kapott egy kis boostot), per pillanat õ az egyik leghíresebb feral druid a szerón, és talán a legjobb is, lévén nem nagyon bírják megverni. Ehhez képest van egy 33as huntere és egy 13as mage-e! 😄

shaime01
igen most nézem warrirot kihagytam

akkor irjuk le ujra egybe:p

warrior - mage/spriest/warlock
mage - warrior
warlock - rugo
hunter - mage/priest
rugo - mage/warlock/spriest
shaman - neki minden féle class van :p
druid - nem indit altot mert nem tudja elviselni ,hogy nem tud mindenhonnan elmenekülni 😄

[HUN]Crassus
kb. mondhatjuk ez esetben is beletaláltál😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
warri van--->S pap,Mage altok

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

shaime01
meg egyébként is

"We’re planning to shrink the min range on ranged attacks to reduce or eliminate the “dead zone”. The only point to the dead zone was to ensure the min range on ranged weapons was enough such that ranged weapon attacks wouldn’t be used while also being melee’d (at least by mobs… players have a bit of slush built in)."

shaime01
ehh

esetek 99%-ban 1 hunter mindig ott van a raiden és top3 dps-t produkálnak .. ^^

ennyi erõvel shamanok is sirhatnának ,hogy mért kell belölük olyan kevés vagy pl feral druidok csak dpsnek mért nem mehetnek :o

lehet én vagyok ,hülye de egy hunter mindig van raiden és mindig top3-5 ben végez akkor még milyen buff kéne nekik? vagy te 1 tank 4 healer 20 hunter raidet akarsz? komolyan nem értelek..

- Serpent Sting, Immolation Trap and Explosive Trap all gain additional damage based on ranged attack power.
- Serpent Sting: The total damage dealt by this sting is now also increased by 10% of your ranged attack power.

Végiggondoltad? Ez egy icipici pvp buff semmi több. Amúgy meg senki nem hasznnálja ezeket. Miért nem a haasználható lövéseket buffolják? Erõsebb steady vagy arcane. PVE buff kéne hogy kelljen a hunter raidre. Kapisch?
shaime01
mi volt az elsõ kari? és mi volt a második?:p

nekem meg van minden, igy már nincs mire rerollolni -.-
én nyertem, ajándékokat az öltözõmbe, köszi

jazzy
Én rugót kezdtem aztán lock alt, de mivel a rugó csak 52ig ment és a lock lett a main ezért most rugó altom van tehát duplán eltaláltad😛
Fehercsoki
Nekem mage meg hunter van😊

tigeroo
nálam a hunter-priestet eltaláltad😊

szerintem menj lottózni😊
Lynx_TWL
na most a rugók azok nem rerollolnak merthogy azok mind prok. amennyiben rerollolnak az azért van mert a lelkük mélyén hunterek ezért nubok így adott a reroll.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Rip
Lock után rugó nálam bejött! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Lacee
a kezdõ huntim után mage akartam lenni, azt majdnem eltaláltad 😊
de aztán a sötét oldal elcsábított a lock felé, "neki is van petje" felkiáltással 😄

és surranópályán van egy picike 10es sámlim is, de most kevés wowos idõmet a lock szintezése foglalja le.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

shaime01
rogue - druid majdnem ugyanaz a lényeg ,hogy áltában mindig olyan karit inditanak amik ellen mindig szivnak :p

én lock mellé druid aztán sámlit csináltam :p
azóta is csak shattarattahot campelik <#idiota>

shaime01
mm ez nem fér össze az elméletemel :p

áltában ugy vettem észre ,hogy akinek

mageje van az warrior altot indit
warlock - rugot
hunter - mage/priestet
rugo - mage/warlock/spriest
shaman - neki minden féle class van :p
druid - nem indit altot mert nem tudja elviselni ,hogy nem tud mindenhonnan elmenekülni 😄

mondjuk biztos marhaság.. de én igy vettem észre

Lacee
lock már van, épp közelít az 50 felé 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

shaime01
szerintem ez elég értelmes buff.. bár ugy is megmagyarázod szóval tök mind1 ha meg a divine shielet is purgeolja akkor meg .. :p

shaime01
-Arcane Shot (Ranks 6 and above) now dispel 1 Magic effect in addition to their normal damage.
- Serpent Sting, Immolation Trap and Explosive Trap all gain additional damage based on ranged attack power.
- Serpent Sting: The total damage dealt by this sting is now also increased by 10% of your ranged attack power.

mégvmi?:p

PiszkosFred
Jatssz inkabb, mar mennek a serverek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
te tényleg nem olvasol commentet?😄

pillants rá a #114584-ra érdemes :p

Lynx_TWL
ok nerf hunter plx

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Ha raid must have kasztnak szánod a huntert, felejtsd el. Indíts lockot.
Miért küldenél el melegebb éghajlatokra te jobb egérgomb mi?!?
Szerinted nem férne rá a hunterekre értelmes buff? Minden más kaszt általában normális buffot kap, mi meg megkaptuk hogy a teknõs pet fõzött kaját is megeszik. Ez normális igaz? Szerencsétlen...
Lazarus
De, priest mass dispell nevû képesség
Fehercsoki
Pala bubiját semmi se szedi le meg ice blockot se lehet.Többi szedhetõ😄

shaime01
hát innentõl megy át a hunter "lolfreehk"-ból "omgnerf" class-á arénában :p

föleg most ,hogy a serpent sting is változik

shaime01
mage csak 2percig lopja le (ha jól tudom,de mondjuk ez geciség.. 😄 )