166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Gumbo #125384 ment a pm az ajánlattal! -
Lerstal #125383 eladó lvl 3 imba undead shaman -
#125382 MMmmmmm torta. -
#125381 bizonyám!
Szia <name>
Szeretettel meghívlak a születésnapi zsúromra, amit a Revolution, háxolt wow szerveren fogok tartani. Nagyon remélem hogy elejösz majd te is!!!!44 Szüleim haza tudnak majd vinni utána kocsival, úgyhogy ez sem gond!!!. JA és egyébként lesz néégy!!444 féle torta is, ugyhogy mindenképp gyere!!444
-
#125380 Tört szerverekre még meghívó is kell, wtf? -
#125379 Kuldtem. Elso ranezesre furcsa lehet, hogy ketyeg es visszaszamlal, de ne ijedj meg tole, az csak a korites. -
#125378 Najó én már félek -
ronaimate #125377 Hello!
Ha valaki játszik a revolutionon akkor pls küldjön nekem meghívót!
Pls!
E-mail: [email protected]
Előre Thx!
-
#125376 Én csak lvl 11 est vennék -
#125375 :DDD -
LordMersey #125374 Helló! Eladnám az accom! lvl 14.es Blood Elves mage! Akit érdekel írjon! Aki meg játszani akar és maga készíteni karaktert, az ne!:P -
#125373 szemét :) -
#125372 [email protected] ? -
#125371 hello, eladnám az accountom: ragnaroson van kettő 70esem.
<rogue> (nooneescapes) t5 szintű pve, 3 venge+többi merci cucc, 2600 arénapont, winterspringi frostsaber =)
<warrior> (whatisaggro) kara+badges tank cucc +merci pvp
mindkettőnek meg van az epik mount, +1000g
17e-re gondoltam,ha érdekel msn vagy privat üzenet. flashbence<kukac>hotmail<pont>com
üdv
-
#125370 Rendben, majd ha lesz Brewfest, postázom. -
#125369 Én találtam fel! -
#125368 Én olyan jókat röhögtem néha, hogy eszméletlen, komolyan. Az a baj sok emberrel itt, szerintem, hogy vérkomolyan vesznek dolgokat. Persze ahány ember annyi személyiség, de nekem még arra is jó volt huncset, hogy amíg vártam bármire (insta, bg, aréna, griffen repültem stb.) elszórakoztam az időt ott. Nem azt mondom, hogy huncset felér egy előadással a Mindentudás egyeteméről, de szerintem az ember azért WoWozik, hogy kikapcsolódjon, nem pedig pókerarccal üljön a gép előtt és szörnyülködjön, hogy milyenek az emberek. Aki kitalálta az ignore gombot azt én meghívnám egy rekesz sörre, megkönnyíti az ember életét ha végképp sokkolja a hülyeség. -
#125367 Csodálkozom, hogy mindenkit ennyire zavar, hogy nem tud belépni a hun csatira... Amilyen alacsony ott a színvonal, nem hiszem, hogy nagyon szomorkodnotok kéne, hogy nem lehettek részesei annak a közösségnek. -
#125366 OFF
60-anas koruli BE Lock-ot keresek Bloodscalp szerveren.
Ha van valaki akinek van elado pirivzzen.
ON -
#125365 Azt a köcsög xavi állította be mikor feltörte BS horda huncsatit. Aztán átjött hozzánk(allisokhoz), megszerezte a jelszót, chat owner lett és bannolt mindenkit. Kb. 200 embert, a gyíkarcú csak éjfél fele mert jönni mert amúgy egész nap vannak modik, akik pillanatok alatt átírják a jelszót és elveszik a jogot tőle. -
#125364 elvileg az volt a jelszó, hogy visszakézbőlpofánszarlak (vagy valami ilyesmi). nekem is csak mondták. -
#125363 Nem, nem mi törtük fel hanem 2 hordás csíra. -
#125362 egyébként tudtátok mi volt a jelszó? :D -
#125361 Má' visszaállt a rend. :P -
#125360 Akit huncsatiról is kitiltanak az nagyon a legalja lehet azé. :D:D:D -
#125359 hun csatira megvan már a jelszó? :D -
#125358 Aha, zsír mi? -
Foglaltnick #125357 az sg is olyan mint bs, bármilyen nevet be lehet reggelni? -
#125356 Koszi sracok :) -
flinta #125355 tanarisban sem sokkal kevesebb és sokkal könnyebb körbejárni mind, nem kell lemenni a tengerparta, felmenni a templomba, etc -
#125354 Pedig Hinterlands-en van a legtöbb mithril deposit. Fejlődj még egy kicsit, vagy elégedj meg annyival, amennyit Tanarisban találsz.
Esetleg még STV középkeleti részén keresgélj.
Itt kattingass a zónák nevére és látni fogod, hol lehetnek mithril depositok. -
#125353 ez -
#125352 http://www.wowhead.com/?object=2040 -
HUmanHunter #125351 eastern plaguelandson mi a szerepe annak a 4 toronynak? -
#125350 HI karaktereimet: 70Warlock 70Rouge 60Priest cserelnem. Cast mind1 csak full epicbe legyen pm eket itt varom -
#125349 sziasztok nyomorultak -
#125348 Sziasztok!
Egy kis segitseg kene.A lovagom most vette fel az armorsmith-es kuldit es elborzadva lattam mennyi mithril bar-t kell gyujtenem.
Neten nezegettem hol erdemes banyaszni,Tanaris-t irtak,de en ott csak 4-5 veint talaltam,amibol nehezen jon ossze a kozel 170db.
Ah-t is neztem,de nincs penzem 2aranyert megvenni dbjat.
Ha vkinek van vmi jo otlete,szivesen vennem.
44-es vagyok,hinterlands kisse meg nagy...
Koszi. -
YakHead #125347 A főoldal az nekem is bejon, viszont a fórum az nem. A fórum jelenleg karbantartás alatt áll.
Köszönjük türelmed! akkor türelmesen várok tovább -
Foglaltnick #125346 nekem megy. Ha neked nem, akkor a rendszergazda letiltotta a tűzfalon, és csak idő kérdése hogy mikor tiltja le az sg.hu -t is ^^ -
#125345 Pvp patchet julius elejere igertek, szoval ezen vagy a kovetkezo heten (remelem) ... a nagyobb content patchet az uj terulettel, instakkal meg ilyesmikkel augusztusra... en ezt a ket honapot megvarom, ennyi ido alatt kiderul milyen lelkesen javitgatjak a jatekot, de egyelore meg elvagyok ingame :)