166745
  • PiszkosFred
    Es akkor meg finom voltam es noies...
  • YakHead
    Srácok nem tudja valaki, hogy kb. mikor lesz elérhető a wow-hungary.com? Kicsit hiányzik már.
  • Chris
    Aoc-ba mikor ígérik az új contentet, pvp patchet, stb.? Következő havi terhelésig csak felteszik nem?
  • Chris
    Tényleg megütnél pl. egy 5 éves gyereket, aki azt mondja neked, hogy "csúna bácsi"? Kb. ennyire mérvadó a srác véleménye. :D
  • WiLDoR
    hát én még emléxem, mikor molokay-ék a bs-en max. két ütéssel csapták szét a mage-emet, mana shield-estűl...
    de mondjuk arra is emléxem, mikor tyrs hand-i pénzgyűjtő körutam alkalmával egy moonblade nevű rugó rajtam akarta kipróbálni az új bicskáit, aztán mikor kapta az arcába a toep-zhc-pom-pyro combot, akkor 1 sec alatt leolvadt a 4,5k hp-je s randevúzott egyet a spirit healer-rel...
    ez még BC elött volt.
    most ilyen nincs. nincs az, hogy 1 ütéssel megölsz bárkit, aki 300 resivel rohangál.
    tény, hogy 2 részre szakította a játékot a resi rendszer, de amennyi kára volt, legalább annyi haszna is.
    (a kérdés csak az, hogy a blizz leszűrte-e a tanulságot ebből ^^)
  • WiLDoR
    igen, azzal mondjuk egyetértünk, hogy az s1 geart anno (meg s2-őt most), nagy hiba volt honorossá tenni...
    kb. kinyirták vele a normál/heroic instákat teljesen -.-
  • Botond #125338
    Nepán húzod a csicska druidod? :) Enyémnek maxos az összes repuja, fullos az ench/jc recept arzenálja, talán még a cooking is. :) De ha nem hát nem.
  • BEAST #125337
    nagyon igaz
  • PiszkosFred
    Fingod sincs mirol beszelsz. Lattal videokat, es megmondod a frankot. Hat gratula. Ha pedig megegyszer valaki kiejti hogy egy jatek masolt, akkor szemelyesen vagom pofan egy szeneslapattal, kezdem rohadtul unni, "a minden szent szar masolat es nyulas manapsag" dumat.
  • ronihun
    oké kösz.
  • Foglaltnick
    ha destro vagy, akkor shadow boltot szpemmelsz, az krittel
    ha affli vagy, akkor szénné dotolsz mindent, a dot meg nem krittel
  • ronihun
    ez lehet h hülye kérdés de nem értek hozzá.tehát ugye locknál pl s3-ba van felshroud és dreadgear.azt észrevettem h a felshroud az inkább spell critre megy és a dreadgear pedig inkább több stami de nincs spell krit. melyik a jobb? tehát melyik milyen talentre lett kitalálva? elöre is köszönöm a választ
  • Magh
    Nem tudom, kit oneshotoltak preTBC top gearben, engem tuti nem. Az akkori sebesség még mindig jobb volt, mint a mostani csigatempó. Én sokkal jobban élveztem, hogy a kemény melóval megszerzett PvP epic mellé a többi slotba berakhattam a HC raidek gyümölcsét. Most meg maximum a Warglaiveket rakják fel a rugók, minden más Aréna+honor cucc, a gemekkel lehet minimálisan variálni, de nem érdemes. Legalább annyit megléphetne a Blizz, hogy csak az ötrészes setre pakolja a resilt, a többi cuccot meg lehetne variálni (damage-HP). Mondjuk én már annak is örülök, hogy a kiegben újra a sebzésé lesz a főszerep, nem a resil halmozásáé.
  • Narxis
    s2 jobb mint t4-t5?
  • s0n1c
    hagyjámá, kell a halálnak a putris druidod :) most húzok egyet, wotlkra meglesz a 70 :D
  • Botond #125329
    Nepáztok megint nubok? Tessai, nem veszed meg a full epix (s3 itamz) druidom? :) Neked olcsóé megszámítom, egy 100as és viheted. :) Ilyen 50% crit+4k ap vagy mi volt a logom régen? :D
  • Davidus
    igen
  • s0n1c
    nepán vagy még?
  • Botond #125326
    Ja, hát ezek a casual arcok már csak ilyenek, hogy nappal heroic meg bg, este réd, és ha van egy kis szabadidő akkor craftolnak. :) Napfényt meg nem láttak még csak TVben.

Szóval pont erről beszélek, hogy pve leszűkült pár elite guildre azt helló. Minek szopja a casual végig a repufarmot,rédelést 8 wipeal, amikor aztán elrollolják előle az epixet, amit ha meg is nyerne akkor is bankba lenne kb jó, mert vagy kifarmol jobbat 2 nap BGzéssel, vagy ha hordja is a 0 resi cuccát, akkor is max annyit ér el, hogy mindenki beletörli a lábát? :) Vagyis a játék 80%a értelmetlen lett, ha az ember pozitív élményeket is akart. Márpedig ha egy játékot 20%ra szorítasz le akkor pillanatok alatt maximálisan repetatív lesz, magyarul uncsi.

Nem ragozom tovább, ha érted érted, ha nem nem.
  • Davidus
    a BC szar WotLK meg kurva jó lesz. ennyi:D
  • dragon11
    Nem vagyok cheater, minden játékban kerülöm a cheateket.Kivéve a GTA.. de az más tészta.

Szal help, thx.
  • Narxis
    Ezt a balance dolgot lehet elcseszték, de szerintem nem szándékos.

"pve minimálisra csökkent (mert értelmetlen)"

Szerintem a pve is jól áll, jobban meg van becsülve mint a pvp. Nézd meg a top pve guildokat szponzorálják őket. Nihilium, SK Gaming. Pontosan azért mert bg-re bárki bemehet, de egy Kil’jaden-t nem ölhet bárki. Badge-ből kivehető pvp cuccok rulz...
  • Botond #125322
    Nem az a baj, hogy kedveznek a casualoknak, mert én is az vagyok. A baj, hogy az alap mechanizmusok és egyensúlyok bomlottak meg. Talentágak mehetnek kukába, pve minimálisra csökkent (mert értelmetlen), stb. Hiba volt, amit 80on ki lehet javítani. Kérdés, hogy akarják-e.
  • Narxis
    Kár ebben hinni, minden játék a casualoknak fog kedvezni mert ők vannak többen. Ami havidíjas játék abba tuti előbb vagy utóbb bekerülnek a könnyen szerezhető dolgok. Lehet ez akár egy rang, ruha, fegyver bármi.
  • Botond #125320
    Nagyjából, amit a többiek is írtak. Szétválasztotta a játékot 2 külön részre és megszűnt az átjárás. Resi előtt lehetett vegyes geart csinálni pvp és pvere is. pár honor epix, pár rédes, és kijött az ideális cucc. Nem untál bele. BCben még jobb lett hála heroic dungeonoknak és badge itemeknek. Annyira sokféle módon lehetett epixelni és változatosan lehetett jó geart építeni, hogy még. Egy élmény volt a játék. Aztán kijött s1 cucc honorért patch, és hopp 300 resi a belépő szint, nem honor itemek kuka, fejlődési variációk kuka. A játék egy nonstop honor/aréna grind lett. Egysíkú és unalmas. Season1+2 volt a casual gémerek pvp álma, aztán egyik napról a másikra szertefoszlott. Először nem is akartam elhinni, küzdöttünk, de sajnos hiába, hát cancel acc. Az én szemszögemből resi rendszer és s1/s2/s3/sx itemek honorért adása elhibázott lépés volt. Nem nehéz ezt fixelni, és heppiness újra minden, de ha nem hát nem. Majd kialakul aoc is talán, vagy ha ott se szedik össze magukat akkor jöjjön warhammer.
  • Lerstal
    van valami története?
    vagy ugyanaz h fejlödj ki 47284789-as szintre szerezzd meg a legjobb cuccokat és menj raidelni / pvpzni.. mert akkor itt a wow.
    másolatot azért nem kéne csinálni csak mert máshogy akarnak nevezni egy mmorpg-t...
    na mondjátok el, mi jó benne, mi más benne ?
  • Narxis
    Szerintem csak simán félkész amúgy ha nem WoWoznék akkor LotR-nék.
  • TDC Geronimo
    Jesszusom
  • Lerstal
    amugy AoC-t én is egy nagy crap-nek tartom remélem megbukik.... annyira semmilyen (kb egy kurvanagy másolat ez is...)...vmi sötét világ egész hülyeség (persze a grafika miatt is csak a JÓ gépeken megy el)...a skillbart se értem... elvan felezve meg vannak vmi nyilak és kb 5 skill fér be ..áhh szar...inkább wow, lotro, vanguardnál maradok.
    és az hogy mennyire élethű...egy mmorpg-ben nem ez a lényeg
  • Narxis
    Fejlődésnél?
  • Lerstal
    fury
  • Lerstal
    lotro
  • BEAST #125312
    mutass egy mmot ami nem a grindelesrol szol.
  • Narxis
    Én csitelnék a helyedben, tört serveren simán menne. Én olyat csináltam, hogy bementem orgriba és x yardon belül mindenki meghalt körülöttem egy pillanat alatt. Persze aztán nyávogtak GM-nek, bannoltak, újraregisztráltam, 10perc alatt meg volt a 60 és mentem tovább.
  • Narxis
    Age of Grinding
  • dragon11
    Igaz tört serveren nyomom, de akkor is hagy kérjek helpet.Mindenki elver a magemmal, pedig counterspell mindent használok.32% a spell critem..

Ezért akarok egy kurv@ erős shaman lenni, aki eldob 2villámot azt az ellenség már alszik!!!!!!!!!!!!!!!! akkor mire talentoljak, és mire mennyit?linket pls h mikre talentoljak

Milyen felszerelés?(Fegyó, minden!)

ÖRÖK HÁLÁM EMBEREK!;)
  • Lerstal
    mi jó az aocban? kérlek mond el néztem videokat de nem fogott meg. mi annyira kurva jó benne h mindenki aoc.ozik?
  • BEAST #125307
    van egy ket erdekes dolog ... de legalabb ugyan annyi ami taszit, szoval nalam meg mindig aoc > wow
  • s0n1c
    kiegre készülök :)
  • k O T T A
    hát pvpre és pvere is hasznos lenne egy charge szerű dolog de azt ne felejtsük el h nem warriorok vagyunk hanem def hibridek:)
    ettől függetlenül amit én szivesen látnék holy ágon az pl egy hot vagy aoe heal vagy groupheal
    tankolásnál nemtudom azt még nem próbáltam
    retrinek kéne egy charge szerű vmi de nembaj ha nemjön, seal of blood kell alliance-nak is mert ez szopatás ami így megy (emiatt nem rerollolok retpalát alli oldalon egyenlőre) + vmi flurry effekt 15-20%gyorsítás jólenne 1-2 ütésre
    vagy olyasmi h ha judgementelsz healeled a partit (t5 setbonusz szerűség) elvégre def hibridek vagyunk
    vagy esetleg 2 seal használata(sob+soc nerf:D)