166745
  • Hydroceph
    értem köszi :)
  • Hydroceph
    kartyám meg nincs, de ott meg keri a szamat. valaki pls? :P
  • Guest
    Úgy értem, hogy vagy egy érvényes game card kódot, vagy érvényes bankkártya adatokat kell megadnod :)

Szóval attól függően, hogy hogyan szándékozol később fizetni, vagy veszel egy GC-t, vagy megadod a bankkártyád adatait. Utóbbi esetben csak akkor von le pénzt, ha az első 30 nap lejárt, szóval alternatív megoldásként guglizhatsz kamu kártyaadatokat, amik formailag stimmelnek, így regelni tudsz, viszont pénz természetesen nem tudnak majd 1 hónap múlva levonni.
  • Lerstal
    jovan már nem érdekel, aki megy az megy, ugyis meglátják majd.
    nem érted. azért utálják a magyarokat mert lámák a trade chat-ben meg mindenhol vagy mittomén. ezért! a kis szintünek nem leesz grp-ja instákba meg máshova mert ha magyar vagy, kickelnek, vagy kilépnek a külföldiek (leszarom kik).. persze ha nem talál magyar csapatot... és ezt baszták el a kis 10évesek a lámaságukkal mert azt hiszik hogy övéjük minden és a szerver is és nyugodtan ordibálhatnak (egyszerüen hülye buták, nem lehet mit tenni, ez már ilyen lett)., és miattuk, egy okosabb,normálisabb, akár idösebb magyar ember nem tud játszani, ezért is kell eljönni onnan.
    aki meg 70, az eldönti...
  • picket
    Mindenki, aki "szeró"-nak hívja a realmeket, az menjen vek'nilashra . Gyorsan megoldaná a bs problémát :p
  • Hydroceph
    aham megadom a game cardosat, mit irjak be? XD mert ha agree akk hiba h nem irtam be ha disagree akk meg visszadob h fizessek, serialom más mist a game card key...
  • Narxis
    Nem, nem ezért hanem mert NÉMELYEK udvariatlanok vagy nem tudnak angolul, de nem csak a magyarok, vannak még BS-en szlovákok és horvátok is. Igen szeretem nézni mert jót röhögök. Problem?

Van egy szerver amit az oroszok sajátítottak ki, nem jut eszembe a neve, de az angoloktól olvasom bg-n a panaszkodásukat, hogy milyen szemetek meg nem értik amit írnak és blablabla. Gratulálok, hogy milyen jól tudsz általánosítani.
  • Guest
    De, tartalmazza.

Viszont account készítéskor mindig meg kell adnod valamilyen fizetési módot, attól függetlenül, hogy az első 30 nap ingyen van.
  • Hydroceph
    lehet h hulye vagyok, de battle chest nem tartalmazza 30 nap jatekot?^^
    account createnel faszér "akarja" h payeljek?
    game card nincs dobozban, key sincs, csak serialok, azokat meg máshol kérte...
  • Lerstal
    szereted nézni? grat... csak pont ezért utájlák a magyarok ... meg kibasszák öket groupbol vagy akárhonnan... ez a BS
  • Lerstal
    pvp
  • Hydroceph
    mit ajalnlotok? pvp v normal?
    szeretem pvp, de vannak magyarok?
  • Hydroceph
    am mondanatok par szot rougerol?^^
  • Hydroceph
    maralassan telepul, alapnak kell 5 giga, remelem utanna kieg is egy oraig maszik felfele, es még peccsel is egy fel napot =/
    nyugtassatok meg h ma még jatszani fogok xD
  • Hydroceph
    Hajaj, dilemma :)
  • Narxis
    Nem azon múlik, hogy magyar-e vagy sem, retardált minden serveren van. Inkább az a baj, hogy egy serverre özönlenek és így vannak súrlódások + rengeteg a 10-14 éves. De én imádom olvasni trade chaten ahogy osztják egymást, aki ezt vérkomolyan veszi nem hiszem, hogy a játékot "játék ként" kezeli. Mert ez nem más mint egy szimpla játék, szórakoztatásra készült nem pedig művelődni.
  • Lerstal
    :D:D de nincs igazam?
    veknilash horda, neptulon ally. ha PVP én toltam mind2-n és jó szerok
    nálam az a jó, hogy sokan vannak, normálisak
  • Narxis
    Szerintem emigrálj a faszba.
  • Lerstal
    és inkább ne magyarokkal játszál sztem :D (tisztelet a kiv-nek xD )
  • Lerstal
    bloodscalp ra soha.. ott többb mint a fele csicska (magyar), ha horda gyere vek'nilash-ra, jo szero, sokan vannak és nincsenek szerencsére csicskák és magyarok se, ha ally akkor meg neptulon.
    de BS-re télleg ne :D voltam ott és el se kezdtem inkább...
  • Narxis
    BLOODSCALP! FTW!
  • Hydroceph
    Hali...
    Rászántam magam xD
    megkésve bár de törve nem... megvetem ma battle chestet, most teszem fel, melyik serora menjek, hol vannak a magyarok?
  • Foglaltnick
    igen, bocs, igaz
    egyszer a mind-numbingot is mind-dumbingnak irtam ^^
    ebből is látszik hogy se sámlim, se ruggancsom :)
  • antgecc
    e n h a n c e m e n t
  • HUmanHunter
    enhancementesként én csak akkor használok totemeket ha nagyon muszáj^^
  • HUmanHunter
    Nekrin ork sámán
  • dragon11
    Aha thx.Törten vagyok.
  • Foglaltnick
    az enchantment az ütögetős sámán, közelharc. Az elementál az pewpew sámán, varázsolgatós. Kérdésedből gondolom hogy most szintezed a sámánt, ha véletlen hivatalos szerveren játszanál, akkor érdemesebb ütögetősön felhúzni, gyorsabb. Tört szerón tökmindegy.
    Totemeket meg mindenképp dobálni kell majd, de erre majd te is rájössz magadtól.
  • dragon11
    Hali!:) Én olyasmi shaman akarok lenni, aki eldob 1-2 lightingbolt vagy valamit ami ehhez hasonló és a másik döglik.Akkor melyikre talenteljek?Enchament, vagy Elemental?-Érthetitek h nem totemezni akarok, hanem dobálni "golyókat".-

köszi.:)
  • WiLDoR
    UD az randa.
    BE, Human DK roxx!!!
  • jazzy
    Esetleg valamelyik szerveren tudtok olyan guildet akik vesznek fel embereket akik rerollozni akarnak ?

Mindegy milyen kari, kezdenék bármit, pvere.
  • NatureWalker
    lol :D
  • Mighty
    Volt mar?

• maniac001
    Hát igen én is így tudtam, de egy külföldi fórumon írták hogy pve-n ugye lehet ally és horda kari is, de DK csak szerverenként 1.
    Csinálnék karit a ti szervereteken, hátha egyszer csatlakozhatok hozzátok :)
  • Narxis
    Nem elég Dárkos a DK.
  • Tatyla
    PVE szerveren lehet.
  • TDC Geronimo
    UD az pwn
  • DJ RX7
    dárt véderes.
  • maniac001
    Az arathoron nem akarok, ott van 2 70-es. Az a cél hogy lehessen hordás DK. és realmenként 1 lehet. Ha allynál van, hordásnál nem. Legalább is így tudom.
    Humanhunter mi az ingam neved a ragnaroson?
  • Davidus
    UD alap

amúgy DKk hangja módosítva lesz