166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#125104 Milyet indítassz ratyi? :d -
#125103 ha pont annyi ideig tart majd mint BC esetében akkor október közepén WotLK
ott ha jól rémlik szeptember 29.én kezdődött a jelentkezősdi -
#125102 remélem rövidebb lesz a beta mint a BCs és szeptemberben már northrenden szteppelek a dékánommal -
#125101 megindult a béta reg,nyomik ne lépjenek oda -
Foglaltnick #125100 az arénás mountok nem megvásárolhatóak. Minden aréna szezon lezárásakor az adott csoport legjobbjai bónuszként megkapják. Mivel egyrészt nagyon kevesen kapnak, másrészt elég ritkán van új szezon (épp most ért véget a harmadik), így mindenképp költői túlzás megvásárolhatónak nevezni - kb akkora esélyed van rá, mint Kaelből a főnixre. Na jó, kicsit nagyobb. De megfelelően többet is kell tenni érte ^^ -
#125099 Vengeful Netherdraket biztos lehet láttam mais egyet. -
Lerstal #125098 és megkérdezhetem, hogy hol? -
#125097 Majd Brutal Netherdraket lehet s5 kezdetekor. -
#125096 Lehet Vengeful Netherdraket de ahoz nem honor kell hanem arena rating. -
WiLDoR #125095 nem lehet -
Lerstal #125094 lehet flying mountot venni pvpzésböl? szal honor v. markingsokbol ?:S -
#125093 Ha PvE akkor az Arathor, ha PvP akkor Ragnaros és Bloodscalp. -
HUmanHunter #125092 vagyis a mi guildunkban :D -
HUmanHunter #125091 nálunk a ragnaroson vagyunk páran, főleg kis szintűek -
maniac001 #125090 melyik pve szerveren van sok hordás magyar? klánszinten értem nem player szinten. -
HUmanHunter #125089 neee :( kérem nebáncsanak -
#125088 Egy olyan lavinát indítottál el, ami miatt szitok lesz a leved az idők végezetéig! -
#125087 -
#125086 Na itt vannak a PvP-s mountok ...
-
#125085 Makróba
/cast Misdirection
/raid Misdirection on %target
vagy nemtom itt mivel kell a target nevét kiírni... -
#125084 GZ! Kár, hogy horda. :( -
voloume #125083 sziasztok, tudom elég egyszerű de nem igazán tudtam kivenni a wowwikin hogy mit kell csinálni. azt szeretnem hogy targetelem a tankot.. rányomom a misdirt és raid chatbe irja pl hogy Misdirectrion on xyz! ha valaki letudna milyen parancsok kellenek előre is megköszönöm neki -
HUmanHunter #125082 má mindegy :D -
#125081 büdös hordások...
xD
amúgymeg a nevek nélkül jobblettvolna sztem. -
HUmanHunter #125080
az én pici guildem :) sajnos csak egy pár ember tudott eljönni :( ez az első guild fotózás gondoltam megosztom veletek a képet :D -
#125079 nemigazán csak kérdeztem. munka versenysport mellett nemsok idő jut a wowra. meg amúgyis unom ezt az őrült farmolást ami megy vele. de valami varázsa akkor is van :) -
#125078 Még jó, hogy vesznek accountokat. Amúgy nekem is lenne egy eladó, 3 70-es van rajta, a main-em Sunwell ready, és jól cseng a neve az adott realmen (BT cleared). Ha érdekel írj privátot a részletekért. -
#125077 Tuti. Én mondjuk nem tudom megérteni őket, mert sztem pont az a játék lényege, h 0-ról kezdve minél tovább eljuss, és utána élvezd. Ha valaki adna egy 70-es karit, sztem törölném is. -
#125076 nem fikázás képpen csak kérdezem hogy tényleg van aki vesz "használt" accountot? -
#125075 An error was detected while verifying the contents of the file "C:\World of Warcraft\Data\common.MPQ". There may be a problem with your system, or with the drive at C:\. You can attempt to install again. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support.
Fel akartam teelpiteni a gamet (Original battle chest kiadas) ez azt a hibat kaptam Vistat hasznalo kaz lehet baj? üdv -
COFair #125074 akit érdekel:
eladom az accom -
#125073 Az egy 14 éves mélynövésű törpe, erős szociális frusztrációval:D -
#125072 Ahhoz hogy ne lépegessek ki-be fel kéne jutnom egyszer :D -
#125071 Negative. -
#125070 Jön ma valami patch is?
-
#125069 Nincs rajta sose csak a seggcsicska xavi megszerezte a moderátori jogokat. Nem elég már neki a hordás huncsatit szétkúrnia. -
YakHead #125068 Az nem hordás? (Csak azért kérdem mert nemrég direkt az ő legyilkolására szerveztek raid-et Shattrath-ban) -
YakHead #125067 Hát miért léptél le hun csatiról? Csinálj egy külön ablakot a hun chat-nek aztán nem kell folyton leave/join-olnod. -
pries #125066 Mer Xavidapro egy segg -
#125065 Bs-en hun csatira nem tudjátok mi a pass? Egyáltalán miért van rajta pass? Eddig nem volt..