World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.0.0.6080.-nevezetû patch us-változatát hol lelem meg?
Egyszerûen nem találom sehol....ha patchelem ,azt írja ki ,hogy a 2.0.0.6080.Számú patch szükséges....
<#help>#help>
Egyszerûen nem találom sehol....ha patchelem ,azt írja ki ,hogy a 2.0.0.6080.Számú patch szükséges....
<#help>#help>
nem is tudod ,hogy pedobear legnagyobb ellensége a szexuális zaklatás panda? degááz téged is beperelek.
anti hero
nincs különbség united kingdom - great britan ugyanaz ,én az us-re gondoltam ami united states...na hol találok eu-st?
UK: Unitárius Közlöny
GB: Gallbladder (epeholyag)
az egyik nyommtatvány a másik pedig az orvostudományhoz tartozik.
GB: Gallbladder (epeholyag)
az egyik nyommtatvány a másik pedig az orvostudományhoz tartozik.
lol
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
amugy lvl 20-60ig most minden instance-ra,insta dropra, questre,elite questekre vonatkozik a változás? wow.hu-n volt egy kis összeállítás...
vagy csak pár elite q-et "semlegesítenek", csak pár instában tápolják a dropot stb..?
vagy csak pár elite q-et "semlegesítenek", csak pár instában tápolják a dropot stb..?
tudod jól ,hogy nem ezt kérdeztem ,szimplán azt ,hogy hol találok (eu) patchet....(mert csak német ,francia ,uk meg us -t találtam)
Kocogtasd meg a dobozt, ha GB-s , akkor apró kis manók jódlizva okítanak ki a legális szoftverek elõnyeirõl. Ha amcsi A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Nincs valami file amibe benne van a game verziójának száma (pontosabban ,hogy Us vagy Gb vagy valami más)??<#help>#help>
Eladó egy eredti WoW Account!!! Haska lvl 70 troll holy priest Server: dunemaul, idõ hiány miatt vállok meg tõle! érdeklõdni msn: [email protected]
"ez nem medve, ez pedo-bear. okuljál" - holnap már azzal jössz, hogy travel form... noob vagy, rerolloltál druidáda, mert az táposabb, és mivel szégyenled, ezért azt mondod, hogy már nem játszol :p
ಥ_ಥ
csak akkor érdemes ha blood elf vagy dranei fajt akarsz inditani. (bloodelf lehet csak paladin a hordában,dranei lehet csak sámán a szövetségben)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Sziasztok! Új vagyok wow-ban, szóval lehet bagatelnek tûnik a kérdés amit most fel fogok tenni. Érdemes e megvenni az alap wow mellé a burning crusade-et is is, és úgy indítani új karit? csak mert úgy hallottam, hogy akkor ad 2 plussz fajt is.
akkor bannoljuk õt! vagy pedig jelentsük fel !
mert lehet hazudik! én félrevezetés vádjával és a jóhírnév megsértésével vádolak.
mert lehet hazudik! én félrevezetés vádjával és a jóhírnév megsértésével vádolak.
Elcserélném az accountomat: lvl 9 ne warri + lvl 2 gnome warlock! 10 ezüst mindegyiknél! Érdeklõni priviben lehet.
Amúgy nem tudjátok, hogy IF-ben merre lehet megtanulni lockal a kétkezes fejsze használatát?
Amúgy nem tudjátok, hogy IF-ben merre lehet megtanulni lockal a kétkezes fejsze használatát?
ಥ_ಥ
# Characters carrying too much gold are not eligible for transfer, as follows:
* Level 10-30: 300 gold limit
* Level 31-50: 1000 gold limit
* Level 51-69: 5000 gold limit
* Level 70: 10000 gold limit
* Level 10-30: 300 gold limit
* Level 31-50: 1000 gold limit
* Level 51-69: 5000 gold limit
* Level 70: 10000 gold limit
Akkor csak régebben volt ez az aranybeli megkötés? Mert valahol hallottam róla.
Ugyanazt a karit csak 1 vagy 2 havonta tudod mozgatni
PvE-rõl nem mehetsz PvP-re
PvP-rõl PvP-re csak akkor mehetsz ha végeredményben csak hordás vagy csak allis karid lesz a szerveren
10nél több karid nem lehet
asszem ennyi
PvE-rõl nem mehetsz PvP-re
PvP-rõl PvP-re csak akkor mehetsz ha végeredményben csak hordás vagy csak allis karid lesz a szerveren
10nél több karid nem lehet
asszem ennyi
Hali
Azt szeretném kérdezni hogy fizetõs karakter transfernél meg van szabva hogy mennyi lehet a max arany amit át lehet vinni? Elõre is köszi és sorry hogy lusta voltam visszaolvasni ha esetleg már volt róla szó😛
Azt szeretném kérdezni hogy fizetõs karakter transfernél meg van szabva hogy mennyi lehet a max arany amit át lehet vinni? Elõre is köszi és sorry hogy lusta voltam visszaolvasni ha esetleg már volt róla szó😛
lenne 1 wow accom cserere vagy eladasra lvl 70 es hunter , lvl 60 warrior es lvl 35 priest ha erdekel valakit, mind hordas kari [email protected] az email cimem ..
bocsi bocsi ... , hogy itt hirdetem magam
bocsi bocsi ... , hogy itt hirdetem magam
Szerintem ott sehol, azt mintha SWben lehetne a korai fickotol. De kerdezz meg egy helyi ort (sentinels), majd ok elmondjak merre van a helyi fegyvermester. Aztan ha o megtanitja, akkor jo, ha nem, akkor lesz egy utad IFbe (majd SWbe).
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
aha, értem. köszönöm szépen!!!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Mármint kártyával is vásárolsz 😊. Úgy értem olyan mintha kártyával vásárolnál boltban.
Nincs plusz költség. Olyan mintha kártyával vásárolnál.
Hali, Darnassusban hol lehet megtanulni a két kezes kardot?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ha bankkártyáról fizetem a wowot, akkor van még valami plusz költség?? Vagy csak annyi forintot vonnak le a bankszámlámról amennyibe a wow kerül (euróból átszámítva)??
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...