World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guest
#114730-re ofc...
Guest
"pardon me? i dont' speak nazi"

Az igen, erre most inkább nem mondok semmit.
viktor9999
jó 😞

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

tigeroo
pardon me? i dont' speak nazi

amúgy szerintem 2.1.2-es pecset akarnád rátapasztani a wowra, ami 1.12.0-ás (szépen sorban pecseld, meg tedd fel a bc-t ha még nincs fennt)
viktor9999
Szevasztok
lenne egy kis problémám a wow peccselésével segitenétek? :S
Íme:

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

az deathknight spell lesz
(és tényleg 😄)

tigeroo
még mindíg pedomacival alszol?
Count Adyn
Nincs fantáziátok. Olyan effect kéne a shadowboltra, mint nefi healer callja, ha belehealelsz akkor sebzi a heal😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

shaime01
mondjuk egy shadowboltot megnéznék mortal strike effectel 😄

shaime01
annyit jelent ,hogy mostmár nem "omgnerflock" hanem "omgnerfhunter" fogsz hallani

Ventura82
A mortal strike effect annyit tesz, hogy kap a hunter egy közelharcra alkalmas skillt? Vagy mi a franc lesz ez?

Narxis
2.3 will be up on the PTR for quite some time. Several classes are likely to get more changes before 2.3 goes live, it’s just a question of which changes (ie: we’re still considering the mortal strike effect for aimed shot for hunters, among other possibilities).

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=2366566665&postId=23663637329&sid=1#8

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nah hosszú idõ óta az elsõ igazán szórakoztató post. De mit szól ehhez majd Wildor? 😊
picket
Nincs az ember hétvégén, és ennyit kell olvasnia?

-Mostantól mindenkinek be kell mondania az életkorát, hogy mióta wowozik, played, mottó, háziállatok száma és neve, nagymama egészségi állapota? Vagy kinemszarjalehogy30vagyéshülye???
-A fizikai Nobel-díj egyértelmûen valahol itt van az egyik fórumozónál, plz jelentkezzen, hogy gratulálni tudjunk neki.
-Ha 1000 évig vitatkozunk, a deadzone akkor is csak egy pvp debuff marad, semmi logikus hátteret nincs értelme keresni, mint ahogyan a valóságban nem leszel sem te, sem a Bodri piros...
-Jó hunter = megver, rossz hunter = megverem. A hunterek nagy része rossz hunter. Vagyis a hunterek nagy részét megverem. Aztán jövök rinyálni.
-Lynx nem 9, hanem csak 5. Apukája ír helyette a fórumra...
-Monnyonle?!

ಥ_ಥ

Narxis
LOOOOOOL<#taps><#nevetes1>

shaime01

Narxis
Az mi?

fanboi

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Narxis
Bazz ez a topic egy nagy LOL.<#nevetes1><#hehe><#nevetes2><#nezze>

shaime01
gay

Lynx_TWL
a ti arcotokra <#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Count Adyn
Nem, õ a night elf fickóra.<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Narxis
Jaja<#nevetes1><#hehe>

shaime01
mindenki azt mondja ,ohgy már nem wowozik de közben meg te is night elf csajra vered <#eplus2><#mf1>

9 éves? Kicsit idõs vagy már nekem 😄
Barney Tech
<#nevetes1>

Lynx_TWL
na idefigyeljetek apukáim, én meg 9 éves vagyok és 3 hónapja nem wowozom!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

PiszkosFred
http://www.wowwiki.com/Spell_damage_and_healing

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fehercsoki
Valaki elmagyarázná ezt a spell damageos dolgot?Mer ha pl van 500 akkor a spellek nem 500-t kapnak😞

Botond
Mindet,ha mind 70es, akkor mindenképpen írj ide megint!
Fehercsoki
Szerintetek melyik karakterem folytassam?30as sámán,40es lock,55ös mage vagy 33as hunti?

Anélkül, hogy a deadzone-os vitába beleszólnék, ezt azért gondold át még egyszer : "A hunter egy távolsági osztály furcsa,de már az õskorban az õsember sem fél méterrõl akarta az õzet lenyilazni hanem úgy ügyeskedett,hogy távioltartsa magát a prédától"
Nem azért haszált távolsági fegyvert, hogy távol tartsa magát a prédától, hanem mert nem tudott közelebb jutni. Nagy különbség. Ha tehette volna, bizony fél méterrõl lõ.
Count Adyn
Ez oan, mint az Amplify Magic - ToEP anno😄

Annyit hozzátennék hogy sosem csináltam ilyet, MM vagyok. Egy videón láttam. Igaz, GM csinálta 😊

Ebbõl lejön hol a buktató benne 😊
Egyébként minden BM hunternek ajánlom a kovetkezõ aréna taktikát:
Szerezzétek be az Uniting charm nevû trinketet. A fight elején ne vegyétek elõ a petet, el is mondom miért...
Ez a trinket AP-t növel, és hatása alatt pontosan úgy néz ki a kari mintha elnyomta volna a bestial wrathot. Sokan beveszik annak ellenére hogy BW nem lehet ha nincs elõvéve a pet. De sokan a piros huntert nézik csak, és azonna vanish vagy ice block lesz rá a válasz. Amint ezeket ellõvik, jöhet a pet és az igazi BW. Nagyon sokan nem nézik a körülményeket csak hogy piros a hunter. Próbáljátok ki.
Crassus én meg 35 éves vagyok és 3 éves a wow tapasztalatom. Inkább háborodj fel azon, hogy leoltod itt a népet amiért szólnak a rinyálásodért. A FS-on is megkaptad hogy ne rinyálj már. Arénában a hunter nem fogja kiszámolgatni a 41 yardot, lévén nincs ideje. Jah a warri nem tud charge-olni mert combatban van meg a pet rágja, no rage. Igaz? Akkor nem kell a hunter után szaladni fõleg ha lassítva vagy, hanem gyûjts raget a peten (sok hunter nem hívja vissza ha a warrinak nincs rage ami hiba) és interceptelj meg harmstringelj.

Nem tudom mibõl lehet tudni hogy egy hunter jó vagy sem, de nehéz jól kijátszani. Most nem a mobozásra értem, hanem pvp-ben. Én pl. nem tudom hogy jó vagyok vagy sem. Minden kasztot vertem már el, de engem is vertek el és arénában sok függ attól is hogy ki hogyan kezd.

És megnyugodhatsz nem lesznek ilyen hunter buffok. Te oltod itt a népet hogy nem tudnak játszani, de a sok sírásbõl nekem az jön le hogy te nem tudsz.

/peace
tigeroo
majdnem megsajnáltalak..
a blizzard már hónapok óta ígéri hogy erõsíteni fogják a huntert pvp téren (fõleg arenába). nekem az arcane shot purge elég is, meghát a disarming shotot úgyis lefogják szavazni a hozzád hasonló pvp huszárok
[HUN]Crassus
képzeld tudom mi az a deadzone...volt egy minumum távolság amitõl lehetett csak lõfegyvert használni talán 8 yard...ütni meg 5-re lehet vagyis ha vki 5-8 között mozgott ügyeskedve akkor a hunter Lméletileg semmit nem tudott csinálni.Mondjuk melee sem tudott ütni ugye lehetett trükközni egy casternak igencsak...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
na te például nagyon "fasza" játékos lehetsz...
warri charge 25 yardról hunter pedig 41 yardról lõ és x csillió yardról küldi rád a petet/ergo kombatba rak és nixx charge / és ha nemtudsz kezdeni warriorral ami jó ellenfél esetén szinte 1000% akkor jelentõsen megcsappannak az esélyeid egy JÓ hunter játékossal szemben és nem fórumon síróssal szemben....ilyeneket inkább ne is írjatok,mert csak felbaszom magam rajta mennyi nagyon "ügyes" WOW-os player van...pfff

shaime01
tul sok a tényezõ szerintem (lagg , fps , telefon csörgés , éppen kajálsz etc.) nem hiszem ,hogy meg kéne itélni a wow hunterek 99%-át azzal ,hogy nem tud játszani tul sok a random faktor

jó párszor haltam meg azért arénban mert beakadt a kép akkor az azt jelenti ,hogy béna vagyok?:p

jah és flame it please:p

A 30 ev, vagy plane a 200 nap played alatt szanhattal volna 5 percet arra, hogy kideritsd mi is az a deadzone. Segitek: nem a melee range.

shaime01
csak azért kérdeztem mert.. ahogy itt elnézem mindenki irja ,hogy csak 5% tud játszani meg minden gondoltam megkérdezem honnan lehet felismerni egy überimbaomgnerf huntert onnan ,hogy megölt?

vagy én nem értem ,hogy lehet megitélni ha wind clipet nyom ha csapdát rak és nem csak frost trap-t passz tényleg nem tudom valaki elmagyarázhatná mitõl jó egy jó hunter?

tigeroo
és a warri? charge, hamstring és szétis kapta, max. bekapott pár mongúz + raptor ütést..
shaime01
honnan lehet tudni ,hogy egy hunter ért a classához?^^

onnan ,hogy wingclip és csapdát használ? :p

The Garrett
" olyan emberek miatt akik képtelenek lennének még egy csattogós lepkét is maguk elõtt tolni a járdán!" 😄DDDDDDDDDD

ownd

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]Crassus
gyengébek kedvéért a Róka a Blizzard mi vagyunk a farkas.....

[HUN]Crassus
nem kimondottan a hunterek itt az igazi probléma hanem az amit írtam/FS-en az itemekkel,lore-al,klasszokkal-skillekkel kapcsolatban/,hogy mindenféle logikus gondolkodást mellõzve össze-vissza találják ki az elborúltabb képességeket,adnak olyan szintû itemeket embereknek akik tegnap rakták fe a wow-ot olyanokkal szemben akik hosszú hónapokat szenvedtek többedmagukkal taktikák kifejleszésére egy Boss leveréséhez stb.stb. tudod olyan ez mint a róka és a sajt meséje!

Tanúlságos...

[HUN]Crassus
Na figyelj kisfiam elõször is tisztázzunk valamit a haverjaiddal beszélhetsz így,de velem nem!
30 éves vagyok a kezdetek óta játszom és bármilyen meglepõ,de cca200 nap playeddel a hátam mögött van némi rálátásom úgy unblock az egész játékra!Furcsamódon az ÉRTELMESEBB-je nem sírásnak veszi hanem érti a lényeget mire akarok kilyukadni.
A hunter egy távolsági osztály furcsa,de már az õskorban az õsember sem fél méterrõl akarta az õzet lenyilazni hanem úgy ügyeskedett,hogy távioltartsa magát a prédától,mert a TÁVOLSÁGI fegyverével csak TÁVOLRÓL lehetett hatékony.Tudom a WOW csak játék egy fantázia országban,de enyhén szólva már az ötlet is nevetséges,hogy majd 3-5 yardokra lövöldöznek íjjal egy olyan osztály tagjai akiket nem arra találtak ki pusztán azért,mert néhányezer 12 éves gyerkõc képtelen kijátszani a huntert.
Legyen már valami gyengesége az egyes osztályoknak!
Érdekes én miért nem sírok,hogy nemtudok távolra pajzsot vagy kétkezes fegyót dobni?Azért,mert tisztában vagyok vele,hogy én közelharci karaktert választottam induláskor.Vannak gyengeségei,de ha a fene fenét eszik is nemfogok iylesmiért "sírni" a fórumokon.
Kezd az egész játék iszonyatosan összecsapottá válni a fejlesztõk a profit szinten tartásáért mindenféle fasz ötletekkel próbálják görcsösen megtartani az elõfizetõket és ezért születnek az ilyen faszságok az olyan emberek miatt akik képtelenek lennének még egy csattogós lepkét is maguk elõtt tolni a járdán!

A hunter egyáltalán nem gyenge! Top DD-er PvE-ben és borzalmasan hasznos PvP-ben is! Bár azt aláírom,hogy nagyon kevés igazán jó hunterral találkoztam a wow-os pályafutásom során...valószínûleg nehéz igazán jól kijátszani,de akkor aki nem tudja kijátszani az rerolloljon inkább lokkra és tabdotoljon azzal nem lesz hiba...

BEAST
mert az working as intended :p ... bezzeg a szegeny paladinok! XD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lacee
viszont gondold csak el, ha közvetlen közelrõl rádlõnek mondjuk egy játékíjjal (akár hajlított fa+madzag), aztán megkéred az illetõt hogy kb 10 méterrõl lõjön meg vele (ha egyáltalán elvisz addig 😊). a második garantáltan jobban fog fájni, hiába csökkent elméletben az ereje.
a középkorban is max a számszeríjakat használták egy bizonyos távnál közelebbrõl, az íjat nem, pedig az volt a gyorsabb fegyver.

nem mondom hogy tényleg gyorsul a nyíl (az tényleg ellentmondana a logikus szabályoknak) de valami oka kellett, hogy legyen... keress rá a "point blank + bow" összetételnek, szinte mindegyik találat valami RPG-játék lesz, IRL alig 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"