World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgyis updatel
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ಥ_ಥ
Now you have an older version.
So fy mofo.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
amúgy szerintem 2.1.2-es pecset akarnád rátapasztani a wowra, ami 1.12.0-ás (szépen sorban pecseld, meg tedd fel a bc-t ha még nincs fennt)
lenne egy kis problémám a wow peccselésével segitenétek? :S
Íme:
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
(és tényleg 😄)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=2366566665&postId=23663637329&sid=1#8
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-Mostantól mindenkinek be kell mondania az életkorát, hogy mióta wowozik, played, mottó, háziállatok száma és neve, nagymama egészségi állapota? Vagy kinemszarjalehogy30vagyéshülye???
-A fizikai Nobel-díj egyértelmûen valahol itt van az egyik fórumozónál, plz jelentkezzen, hogy gratulálni tudjunk neki.
-Ha 1000 évig vitatkozunk, a deadzone akkor is csak egy pvp debuff marad, semmi logikus hátteret nincs értelme keresni, mint ahogyan a valóságban nem leszel sem te, sem a Bodri piros...
-Jó hunter = megver, rossz hunter = megverem. A hunterek nagy része rossz hunter. Vagyis a hunterek nagy részét megverem. Aztán jövök rinyálni.
-Lynx nem 9, hanem csak 5. Apukája ír helyette a fórumra...
-Monnyonle?!
ಥ_ಥ
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
๏̯͡๏﴿
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem azért haszált távolsági fegyvert, hogy távol tartsa magát a prédától, hanem mert nem tudott közelebb jutni. Nagy különbség. Ha tehette volna, bizony fél méterrõl lõ.
Ebbõl lejön hol a buktató benne 😊
Szerezzétek be az Uniting charm nevû trinketet. A fight elején ne vegyétek elõ a petet, el is mondom miért...
Ez a trinket AP-t növel, és hatása alatt pontosan úgy néz ki a kari mintha elnyomta volna a bestial wrathot. Sokan beveszik annak ellenére hogy BW nem lehet ha nincs elõvéve a pet. De sokan a piros huntert nézik csak, és azonna vanish vagy ice block lesz rá a válasz. Amint ezeket ellõvik, jöhet a pet és az igazi BW. Nagyon sokan nem nézik a körülményeket csak hogy piros a hunter. Próbáljátok ki.
Nem tudom mibõl lehet tudni hogy egy hunter jó vagy sem, de nehéz jól kijátszani. Most nem a mobozásra értem, hanem pvp-ben. Én pl. nem tudom hogy jó vagyok vagy sem. Minden kasztot vertem már el, de engem is vertek el és arénában sok függ attól is hogy ki hogyan kezd.
És megnyugodhatsz nem lesznek ilyen hunter buffok. Te oltod itt a népet hogy nem tudnak játszani, de a sok sírásbõl nekem az jön le hogy te nem tudsz.
/peace
a blizzard már hónapok óta ígéri hogy erõsíteni fogják a huntert pvp téren (fõleg arenába). nekem az arcane shot purge elég is, meghát a disarming shotot úgyis lefogják szavazni a hozzád hasonló pvp huszárok
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
warri charge 25 yardról hunter pedig 41 yardról lõ és x csillió yardról küldi rád a petet/ergo kombatba rak és nixx charge / és ha nemtudsz kezdeni warriorral ami jó ellenfél esetén szinte 1000% akkor jelentõsen megcsappannak az esélyeid egy JÓ hunter játékossal szemben és nem fórumon síróssal szemben....ilyeneket inkább ne is írjatok,mert csak felbaszom magam rajta mennyi nagyon "ügyes" WOW-os player van...pfff
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
jó párszor haltam meg azért arénban mert beakadt a kép akkor az azt jelenti ,hogy béna vagyok?:p
jah és flame it please:p
vagy én nem értem ,hogy lehet megitélni ha wind clipet nyom ha csapdát rak és nem csak frost trap-t passz tényleg nem tudom valaki elmagyarázhatná mitõl jó egy jó hunter?