166745
  • voloume
    hát most így nagyából ezd összeállni, mert thottboton csak 4részes de wowheaden 7. és 7ikben kapom de nem vágom 5iket hol lehet felvenni
  • GamerAdams007
    Lehet.
  • voloume
    sziasztok, pár napja kezdten egy sámlit és ma éppen huztam kicsit és fire nova totemet ugye megtanultam de nincs fire totemem... ezt ugye call of fire quest adja de én azt megcsináltam... vagy lehet hogy nem végig ?
  • Csirke4
    Én úgy tudom lesz resi és csak pvp-ben fog működni, PVE-ben nem.
  • Dr DeViLKiNG
    A kérdés alapjában arra utal, hogy valakitől hallottad ezt a hülyeséget, ha meg magad találtad ki, akkor meg ugyan minek szüntetnének meg egy bevállt játék mechanikát?
  • WiLDoR
    lesz resi wotlk-ban is.
  • WiLDoR
    nem szüntetik meg, de a dudu kap buffokat (mangle slowing effekt, ms effekt meg hasonlók)
  • WiLDoR
    odab*sz, nagyon jól néz ki :D
  • Botond #125256
    Sok a fogyatékos. Van aki egy kérdést se tud megkülönböztetni egy állítástól, meg van még sokféle másfajta fogyatékos is. Ettől függetlenül a kérdésem áll. Lesz lich kingben resi avagy sem? Esetleg, ha még erről nincs infó, az is jó válasz lehet. -.-
  • Dr DeViLKiNG
    ezt a hülyeséget ki mondta? :p
  • GamerAdams007
    Mindezt persze vmeik instában (főleg akkor poén, ha te vagy a tank), szépen behúzod a fél instát, odamész a többiekhezt, azt mehet a makró. Esetleg még írd bele a /leavegroup-ot is, hogy azzal se kelljen külön törődnöd.
  • Tatyla

ez tök jó kép...
  • Botond #125252
    resi rendszert megszüntetik végre lvl80on?:)
  • bodesz
    ha elmész az oldalra ami a képen is fel van tüntetve levan írva mindig h az alphába mi az új stb.a blizz beleszólhatott volna már de nemtszik sztem jóez nekikis 1 kis reklám kb :D am meg tört szerón nincsenek sztem wotlk ben mobok meg ilyesmi kb vagy ha van sem ezek.
  • Narxis
    Jaja, gondolom nem tört szerverről van, hanem eredeti, így meg Blizz beazonosítja és kizárja az accot.
  • bodesz
    mer wotlk és lehet a blizz nemdíjazza h minden infó kiszivárogjon csak 1 keveset v nemtom
  • Tatyla
    mutáns murlock,lol,csak azt nem értem miért satíroznak ki a képből karakterinfókat?
  • bodesz

deranda :D
  • Tatyla
    alreg...
  • márfoglaltnick
    bloodscalpon vennék 70es lockot,resto shamit vagy resto druidot privat itt ! ez flame gyanus!
  • BEAST #125244
    gyere msn -.-
  • Davidus
    szemetek-.-
  • BEAST #125242
    +1
  • Bhalage
    kalap szar
  • Narxis
    Neked csak egy macro kell.

/cast bubi
    /use hs

• bAguziB2
    jah nem nekem írtad::::DDDD
  • bAguziB2
    de csak ebben a témában vok kezdő(mármint macro:D) légyszi írdd le nekem
  • Narxis
    Kezdőként nem kell sok.
  • bAguziB2
    Sziasztok!
    Az lenne akérdésem hogy mik ezek a macrok és hogy pontosan mire is jók és hogyan kell használni őket. Lennt olvastam a warlockos dolgot és naon szeretném megtudni hogy hogyan tudom más kasztnál is használni. amúgy 60-as draenei palám van ha tudtok tippet adni megköszönöm :D
  • LordMersey
    Még egy kérdés akkor, ha már ilyen segítőkészek vagytok: milyen addont érdemes használni még egy kezdőnek? Olyat, ami nem ront a játékélményen, csak kicsit megkönnyíti az elindulást ebben a játékban?
  • LordMersey
    köszi..bocsi a sok kérdésért, de teljesen kezdő vagyok.
  • Narxis
    WoW/Interface/Addons
  • LordMersey
    Letöltöttem az addon koordinátort....ezt be kell másolni a WoW könyvtárába?
  • Warden
    Egyszerűbb ha letöltöd a questhelper nevű addont.Az minden egyes quest pontos helyét jelöli a mapon, odamész megcsinálod örvendesz.Van egy másik addon koordinátor a neve hogysmint hogysem az a játékfülöletre is kiirja egy pici ablakba a poziciódat.

Más.A raiden kivül már nemigen loggolok be van három hetvenes karim alli oldalon.Most inditottam egy hordás drOOidot viszont a jót könnyű megszokni ezidáig mindkét altom 2-300 g vel kezdett meg 16-20 as bagokkal.Minden karakteremnek megvan az epix madara meg annyi pénze ha mégis maradnék a lich kingben akkor is bőven lesz mit a tejbe aprítani, ergo napiquesteljen az aki szerti minden nap ugyanazt.No most meglepődve tapasztaltam mint az első karakteremnél hogy 10 percenkként megtelik a zsákom és nem biztos hogy szintlépésnél megtudom venni az új skillt-rankot.Keresek az arathoron olyan hordást aki adna 5-600 g-t fizetni epox gemmekkel tudnék tetszés szerint a közös ah-n keresztűl esetleg sima kék gemmekkel a mainem minden designet tud.

• PiszkosFred
    Repetance lesz az. Csak egy pici hianyzott :)
  • BEAST #125229
    repentance ;p
  • hawkie22
    Sziasztok

Volna egy kérdés. Lock-om van, és lehet-e csinálni hozzá olyan macrot, hogy ha elinditom a Health Funnel-t, annak lejárta után rögtön inditsa a következőt, ne kelljen mindig újra rányomnom. Macroval megoldható szerintetek?

Köszi
  • LordMersey
    Lenne még egy totál kezdő kérdésem: ha megvannak a koordináták: 46'3 mondjuk, azt a játékon hol tubommegnézni? Ha felteszem a térképet ott nem látok koordinátát.
  • Calver
    Divine Shieldet leszedi a disc priest és szarrá szivatja palát, igaz. de... melyik kasztot nem? 1v1 az kő papír olló, el kell fogadni. pala nagyon sok kasztot üt - gyakorlatilag minden egydimenziós dpst - de egy healer már gondot jelent, főleg healing reduction hiánya miatt. viszont BGken/arénában úgysem egyedül mész a healerre, lesz ott másik kaszt ami kipótolja a lyukakat. ez van, akármennyire elvadult retribution pala vagy, félig-meddig support kaszt maradsz és nem alakulsz át warriorrá. spec nekem ez tökéletesen jó is így... egyetlen dolog ami hiányzik az vmi képesség amivel instant közelkerülhetek az ellenfélhez (lásd charge v. shadowstep) de reméljük WotLK ilyen szinten is rágyúr palákra.
  • Narxis
    :DD