World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
amúgy szerintem 2.1.2-es pecset akarnád rátapasztani a wowra, ami 1.12.0-ás (szépen sorban pecseld, meg tedd fel a bc-t ha még nincs fennt)
lenne egy kis problémám a wow peccselésével segitenétek? :S
Íme:
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
(és tényleg 😄)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=2366566665&postId=23663637329&sid=1#8
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-Mostantól mindenkinek be kell mondania az életkorát, hogy mióta wowozik, played, mottó, háziállatok száma és neve, nagymama egészségi állapota? Vagy kinemszarjalehogy30vagyéshülye???
-A fizikai Nobel-díj egyértelmûen valahol itt van az egyik fórumozónál, plz jelentkezzen, hogy gratulálni tudjunk neki.
-Ha 1000 évig vitatkozunk, a deadzone akkor is csak egy pvp debuff marad, semmi logikus hátteret nincs értelme keresni, mint ahogyan a valóságban nem leszel sem te, sem a Bodri piros...
-Jó hunter = megver, rossz hunter = megverem. A hunterek nagy része rossz hunter. Vagyis a hunterek nagy részét megverem. Aztán jövök rinyálni.
-Lynx nem 9, hanem csak 5. Apukája ír helyette a fórumra...
-Monnyonle?!
ಥ_ಥ
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
๏̯͡๏﴿
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem azért haszált távolsági fegyvert, hogy távol tartsa magát a prédától, hanem mert nem tudott közelebb jutni. Nagy különbség. Ha tehette volna, bizony fél méterrõl lõ.
Ebbõl lejön hol a buktató benne 😊
Szerezzétek be az Uniting charm nevû trinketet. A fight elején ne vegyétek elõ a petet, el is mondom miért...
Ez a trinket AP-t növel, és hatása alatt pontosan úgy néz ki a kari mintha elnyomta volna a bestial wrathot. Sokan beveszik annak ellenére hogy BW nem lehet ha nincs elõvéve a pet. De sokan a piros huntert nézik csak, és azonna vanish vagy ice block lesz rá a válasz. Amint ezeket ellõvik, jöhet a pet és az igazi BW. Nagyon sokan nem nézik a körülményeket csak hogy piros a hunter. Próbáljátok ki.
Nem tudom mibõl lehet tudni hogy egy hunter jó vagy sem, de nehéz jól kijátszani. Most nem a mobozásra értem, hanem pvp-ben. Én pl. nem tudom hogy jó vagyok vagy sem. Minden kasztot vertem már el, de engem is vertek el és arénában sok függ attól is hogy ki hogyan kezd.
És megnyugodhatsz nem lesznek ilyen hunter buffok. Te oltod itt a népet hogy nem tudnak játszani, de a sok sírásbõl nekem az jön le hogy te nem tudsz.
/peace
a blizzard már hónapok óta ígéri hogy erõsíteni fogják a huntert pvp téren (fõleg arenába). nekem az arcane shot purge elég is, meghát a disarming shotot úgyis lefogják szavazni a hozzád hasonló pvp huszárok
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
warri charge 25 yardról hunter pedig 41 yardról lõ és x csillió yardról küldi rád a petet/ergo kombatba rak és nixx charge / és ha nemtudsz kezdeni warriorral ami jó ellenfél esetén szinte 1000% akkor jelentõsen megcsappannak az esélyeid egy JÓ hunter játékossal szemben és nem fórumon síróssal szemben....ilyeneket inkább ne is írjatok,mert csak felbaszom magam rajta mennyi nagyon "ügyes" WOW-os player van...pfff
jó párszor haltam meg azért arénban mert beakadt a kép akkor az azt jelenti ,hogy béna vagyok?:p
jah és flame it please:p
vagy én nem értem ,hogy lehet megitélni ha wind clipet nyom ha csapdát rak és nem csak frost trap-t passz tényleg nem tudom valaki elmagyarázhatná mitõl jó egy jó hunter?
onnan ,hogy wingclip és csapdát használ? :p
ownd
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Tanúlságos...
30 éves vagyok a kezdetek óta játszom és bármilyen meglepõ,de cca200 nap playeddel a hátam mögött van némi rálátásom úgy unblock az egész játékra!Furcsamódon az ÉRTELMESEBB-je nem sírásnak veszi hanem érti a lényeget mire akarok kilyukadni.
A hunter egy távolsági osztály furcsa,de már az õskorban az õsember sem fél méterrõl akarta az õzet lenyilazni hanem úgy ügyeskedett,hogy távioltartsa magát a prédától,mert a TÁVOLSÁGI fegyverével csak TÁVOLRÓL lehetett hatékony.Tudom a WOW csak játék egy fantázia országban,de enyhén szólva már az ötlet is nevetséges,hogy majd 3-5 yardokra lövöldöznek íjjal egy olyan osztály tagjai akiket nem arra találtak ki pusztán azért,mert néhányezer 12 éves gyerkõc képtelen kijátszani a huntert.
Legyen már valami gyengesége az egyes osztályoknak!
Érdekes én miért nem sírok,hogy nemtudok távolra pajzsot vagy kétkezes fegyót dobni?Azért,mert tisztában vagyok vele,hogy én közelharci karaktert választottam induláskor.Vannak gyengeségei,de ha a fene fenét eszik is nemfogok iylesmiért "sírni" a fórumokon.
Kezd az egész játék iszonyatosan összecsapottá válni a fejlesztõk a profit szinten tartásáért mindenféle fasz ötletekkel próbálják görcsösen megtartani az elõfizetõket és ezért születnek az ilyen faszságok az olyan emberek miatt akik képtelenek lennének még egy csattogós lepkét is maguk elõtt tolni a járdán!
A hunter egyáltalán nem gyenge! Top DD-er PvE-ben és borzalmasan hasznos PvP-ben is! Bár azt aláírom,hogy nagyon kevés igazán jó hunterral találkoztam a wow-os pályafutásom során...valószínûleg nehéz igazán jól kijátszani,de akkor aki nem tudja kijátszani az rerolloljon inkább lokkra és tabdotoljon azzal nem lesz hiba...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a középkorban is max a számszeríjakat használták egy bizonyos távnál közelebbrõl, az íjat nem, pedig az volt a gyorsabb fegyver.
nem mondom hogy tényleg gyorsul a nyíl (az tényleg ellentmondana a logikus szabályoknak) de valami oka kellett, hogy legyen... keress rá a "point blank + bow" összetételnek, szinte mindegyik találat valami RPG-játék lesz, IRL alig 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"