Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köcce.
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
Quake 4 The best FPS game!
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
AMúgy vannan magyar szerverek?
ACER Aspire 5738ZG
Hát szorulj oda a az EMPvel szembeni falhoz 😊 Ott túl lehet élni
De nem hinném, hogy ez lenne a gond, mivel 2 napja telepítettem újra az XP-t ,
azér köceeee
Nemrég én is £kezdtem küldeni a Quake 4-et...zsííír játék sztem, de néha kissé lelassul a játék, szerintetek megoldaná a gondot, ha biosban az AGP Aperture size-t 256MB-ra állítanám?
a "vasam" : ASUS A7N8X-E Deluxe, 2500+ Sempron, PQI 512MB DDR RAM, Saphire ATI Radeon 9600XT Atlantis 256MB
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
(akkor csináljon valaki egy másikat, a régit nem, mert az tényleg gyenge)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
azé szeretlek!
:ÐÐÐ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ez kurvajó!
Sztem a Raven és az ID nagyon beletrafált ebbe az intergalaktikus háború imidzsbe!
QUAKE WARS
A hideg kiráz, annyira jó lesz.
:Ð
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
:-)
shoti powah ^^
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Nekem nem volt gondom a telepítéssel, de a játék csinál érdekes dolgokat. például az intro során, kb. miután megjönnek az ûrhajók, kidob a desktop-ra. ha meg elnyomom az intrót, akkor nincs semmi gond. a gépemmel nem lehet gond (illetve lehet, de nem hardver-erõ). Másnál is elõfordul ez?
Az intrót mgnéztem a gametrailers-en és tisztára olyan, mint az a bogaras film volt Casper Van Dien-nel. Azért remélem nem azok ellen kell harcolni😊)
The Matrix has you...
de ez ugyanaz mint az nfo-ban,csak tûzfalas letiltás helyett offline az install, ennyi
Csak azt nem értem akkor a faq ba miért nem ez van leirva amit te mondasz.
Leszedtem a Quake.4.DVD-DEViANCE verziot. de kicsomagolás után nem tudok vele semmit sem csinálni. Ez általános probléma vagy csak nálam van ez,?
Nem minden arany ami hörcsög.