Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
wtf lol omg

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

quakerman
wanadoo kód please

Quake 4 The best FPS game!

egy torrentet vki privátban dobna??
köcce.

kabalthenbk
lenne pár kérdésem😊 konzol elõhívása, timedemo csinálás? vki ossza meg velem😄

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

quakerman
A Nexus HUB Tunnels nevü pálya végén, mikor vissza érkezek a karavánhoz jön az óriás pók lerombol mindent,elmegy és utána?????

insp
Egyetértek. Sztem a fanyalgók nem játszottak az elõzõ résszel (Q2) vagy pedig kevés a gépük és nem látják/hallják teljes pompájában a játékot.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

vki
Hát gyerekek. Mit ne mondjak. Ez a GAME KU**A jó. Épp most ültettek be egy-két implantátumot. Fincsi volt. 😄

AMúgy vannan magyar szerverek?

ACER Aspire 5738ZG

Zsolo007
Úgyérted ne kapjon el....Gondolom arra a részre gondolsz amikor az EMP....

Hát szorulj oda a az EMPvel szembeni falhoz 😊 Ott túl lehet élni

quakerman
HELP!!

Hogy helyezkedjek, hogy az a óriás pók elkapjon???

Thx......
De nem hinném, hogy ez lenne a gond, mivel 2 napja telepítettem újra az XP-t ,
azér köceeee
Zsolo007
Töredezettségmentesítés <#banplz>

mi az a Defrag?
Defrag???? a+mi? 😮
NeoMaN
próbáld ki, de sztem nem oldaná meg
viszont egy defrag sokat segít!

Sziasztok!
Nemrég én is £kezdtem küldeni a Quake 4-et...zsííír játék sztem, de néha kissé lelassul a játék, szerintetek megoldaná a gondot, ha biosban az AGP Aperture size-t 256MB-ra állítanám?
a "vasam" : ASUS A7N8X-E Deluxe, 2500+ Sempron, PQI 512MB DDR RAM, Saphire ATI Radeon 9600XT Atlantis 256MB
scorpeeon
igen 😄 kezdetben furcsa annak a tanknak az irányítása aztán hozzászoksz és mehetsz vele nagy pókokat írtani 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ja! Most nyomom éppen tankkal. Lehet vele oldalazni, szóval nem lánctalpas. 😊

scorpeeon
na ezt kikérem magamnak! 😄 kemény 5 perces munkám volt a Photoshopban! (majdnem) 😄D

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Kandurex
<#mf2>

(akkor csináljon valaki egy másikat, a régit nem, mert az tényleg gyenge)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NeoMaN
nekem se tetszik egyátalán /semmi kvékes nincs benne/, de engem nem érdekel a banner
azé szeretlek!
:ÐÐÐ

Kandurex
Te vagy az egyetlen negatív visszejelzõ idáig, szal marad. Egyébként untam magam és csináltam a FEAR topiknak is egyet, mondjuk az szerintem is jobban sikerült, mint ez.

SASboy
sztem a régi jobb

nice legs. what time to open?

scorpeeon
inkább, ja

NeoMaN
5.10a nem?
😊

NeoMaN
emberz. nyomtam egy kicsit singélban!

ez kurvajó!
Sztem a Raven és az ID nagyon beletrafált ebbe az intergalaktikus háború imidzsbe!

QUAKE WARS
A hideg kiráz, annyira jó lesz.

Nekem az uj ati beta driver segitett ezen - gamestar.hu-rol le lehet tolteni, 5.11b asszem
scorpeeon
vannak, ja 😄 én már mentem párral 😄

quakerman
Nagyon jó az új banner!!!

<#eljen><#eljen>

Shep
Tényleg vannak a singleben irányítható jármûvek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

scorpeeon
ne passwordosbe menyj nagyokos 😄

nem enged be egy tört szerverre sem.. password-öt kér mi lehet?
:-)
NeoMaN
ez a másik..

geri15
sztem meg nem kell zoomolgatni a machine gunnal 😄DD
shoti powah ^^

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

NeoMaN
sztem simán VGA downclock....

Kandurex
És mit takar ez a bug? 😊

LSC
bezony visszaolvasgattam másnak is van ilyen de megoldást nem találtam még.

Nincs valami picmip féle parancs a játékba? Mert single-n még eljátszogatok de multi kicsit szaggat még minimumon is. Na meg megint tele a magyar server profikkal. 😊

bigapó
Hi!

Nekem nem volt gondom a telepítéssel, de a játék csinál érdekes dolgokat. például az intro során, kb. miután megjönnek az ûrhajók, kidob a desktop-ra. ha meg elnyomom az intrót, akkor nincs semmi gond. a gépemmel nem lehet gond (illetve lehet, de nem hardver-erõ). Másnál is elõfordul ez?

Az intrót mgnéztem a gametrailers-en és tisztára olyan, mint az a bogaras film volt Casper Van Dien-nel. Azért remélem nem azok ellen kell harcolni😊)

The Matrix has you...

Kandurex
Van olyan?

LSC
a machine gun zoom fagyásra van valami megoldás? Köszi.

NeoMaN
azt nemtudom 😊))

de ez ugyanaz mint az nfo-ban,csak tûzfalas letiltás helyett offline az install, ennyi

Hát talán ird ki vagy mountold.

NeoMaN
nem lehet mountolni vagy mi?

Na jól van mondtam elhiszem és nekem nem is volt problémám nyugi😊
Csak azt nem értem akkor a faq ba miért nem ez van leirva amit te mondasz.

Sziasztok!
Leszedtem a Quake.4.DVD-DEViANCE verziot. de kicsomagolás után nem tudok vele semmit sem csinálni. Ez általános probléma vagy csak nálam van ez,?

Nem minden arany ami hörcsög.

NeoMaN
offline installálod, krekkeled, utána mész netre...
nem fog cdkulcsot kérni...

pááázzzmegmááá

De hát hiába installod offline modba ha utána kéri a kulcsot ha netre mész. De végülis mind1 én a Faq szerint jártam el és sikerült elsõre minden. Na persze annyi, hogy a skull nfo ját el kellett azért olvasni.

"De ha nem lennél lusta már rég megnézted volna a hivatalos honlapon..." hamarabb megvan mint beírni ide egy sort..és még õ sértõdik meg LOL
Zsolo007
Mellesleg szerintem a FAQ nem jó fekete betûkkel, mivel a logo is fekete....és pici is....legyen nagyobb és mondjuk piros 😊

Zsolo007
Igen és még örülj neki hogy viccesen fogjuk fel...használd a keresõt, le lett már a dolog írva párszor. De ha nem lennél lusta már rég megnézted volna a hivatalos honlapon...