3733

• haxoror
    Nem az volt a téma hogy melyik a jobb kártya hanem hogy az ATI-val a gyengébb támogatottság miatt többet kell pöcsölni :)
  • Seth
    30
  • mikusmate
    Sziasztok! én még új vagyok ebben a topikban.
    Látom ide is elért, hogy melyik a jobb videókártya... Erre (szerintem) nincs válasz. Kinek mi jön be. Nekem jelenleg egy Ati 9600GE van és tökéletesen műxik rajta a Q4 és minden más (igaz én csak 1024*768 mediumon használom). Sőt ez előtt is ATI kártyám volt, és azzal is minden OK volt, semmi hátrányát nem találtam. Persze azért egy nVidia 7800GT-t elfogadnék és akkor mehetne Ultra Highon is a játék :)
  • scorpeeon
    vki aki végigvitte, összeszámolná a pálya eleji autosave-eket, és megmondaná nekem h hány pálya van? :D
  • gab1ka
    nem azért fut egy egy program jobban mert előtte felugrik az ati vagy az nvidia logo..nekem még soha nem volt problémám az atimmal,köztudott hogy szebb a képük+a különböző minőségjavító opciókat bekapcsolva is jobb teljesítményt hoznak mint az nvidia..Depersze ez nemaza topic,mindenki használjon azt amit akar.. :)
  • Scott21
    mindegy szerintem amúgy nvidia-ból többet adnak el mint ATI-ból nem?
  • deicide
    ezt nem lehet be kategorizálni szerintem...!

ha jól tudom Open GL használ mivel a Queke engie van benne..1

1esek szerint az Ati jóbban szereti az Open Gl..de a saját tapasztalatom az volt hogy szép az nVidian is..!
  • Scott21
    pl medal of honor is atira való? :)
  • deicide
    nVidiám volt..van..és szerintem lesz is..!
    még ha nem is a legnagyobb..gondolok 1et és veszek még 1 6600 és nyomom SLI-ben!
  • Scott21
    hát nem tudom, én tuti nem vennék ATI kártyát, régebben gondolkoztam azon, hogy azt veszek, de mondom inkább nem! Nvidia bevált !
  • deicide
    mint tudott az Ati karcsik nagyon jók...és nem ezen véreznek el...sokkal inkább nincs megfelelő driver támogatás..!
    és 90% ez a gond velük..!
  • deicide
    volt még 1 valamilyen lödözös..olyan mint a Serious Sam...!
    ott villant még..és kb ennyi..!!
  • rage at work
    Black & White 2-nél is ott az ATI logo. Viszont, sokra mennek vele, mikor ATI kártyákkal sok a gond a B&W esetében...
  • Scott21
    én csak nvidia logót láttam minden játéknál4 :)
    Azt hiszem csak a rollercoster tycoon 2-nél láttam ati-t :)
  • deicide
    nekem itt azt mondták ha nincs Creatív hangkártyád akkor ne is probáljam..!
    mivel az van..én cseréltem drivert és jó is lett..!
    Felismerte minden beálíás nélkül..!
  • deicide
    ezen 1 kicsit elvitatkoznénk veled..!:)

szép meg jó az ATI...de ha Nvidias deszkád van...ahoz a legoptimálisabb mindig az nVidia karcsi..!

Volt Atim nekem is régebben..de annyit szivtam vele mint az állat..!
    1x csak nem kezelte a 32 bites szín mélységet..nem ment rajta a tv kimenet..!
    és csak jöttek elő a gondok..!

Akkor azt mondtam SOHA TÖBBÉ ATI..!

Én nagyon sok játék láttam az nVida logóját..!

Atit 1 nél láttam..!
  • odex
    OpenALwEAX-ét nem akarja felrakni rányomok az okra az elején és azt írja hogy fel van telepítve pedig nincs! ez miért van?
  • gab1ka
    LOL ez pont fordítva igaz..Doom3 meg Q4 jobban megy Nvidian,de a többi játék atira való..
  • Scott21
    Jah aztán mondják ati ilyen jó kártya meg olyan jó kártya közben meg sehol semmi :D
    megtanulhatnák már, hogy a gameket nvidiára csinálják.. a legtöbb gamet.. míg atira vagy 2 játékot gyártanak :)
  • haxoror
    Nekik se a gémmel van bajuk csak a szokásos töketlenkedés megy az ATI kártyákkal :P
    (Nvidia rulz)
  • Scott21
    nem tudom ti milyen quake 4-et töltöttetek le! De nekem megy semmi baja nincs a gamenek! multi is király :)
  • wittman
    Nekem sem megy, már kék halál a menü betőltése előtt. :(
  • bala_
    Nekem 5.10a val sem megy.:( Egyedül ez...Asszem jegelem a dolgot.
  • NeoMaN
    Kaszi, PB-vel több a gond mind a haszon.
    Q4-hez meg CPM és talán OSP lesz. Ha meg csítelesz a pro-k úgyis észreveszik és kibasznak...

Lehet hogy CS-hez COD-hoz kell a PB, de ide nem.
    szerintem /mint ahogy q3-hoz sem kell/
  • artschiatwork
    totál egyetértek.
  • static
    Amúgy a fórum sajnos úgynézem tényleg haldoklik. :(((
    Kár, hogy megszűnt az mportal, ott is hardcore playerek fóruma volt és mégis ment mint állat. Nem készül valami hasonló?
  • static
    Ez amúgy egy kicsit minusz is a gamenek, hogy bármelyik erősebb monsztát ki lehet készíteni ha mondjuk egy oszlop körül futkározol félköröket és irányváltásnál shotgunnal belelősz egyet. Szegénykék teljesen megkeverednek.
  • static
    Mondjuk ja, nem is azt mondtam, hogy éljenek a csíterek meg, hogy nyomjátok csak igy tovább. De gondolj bele mekkora minusz neki ha még csíttel se megy semmire. Arra céloztam, hogy ez nekik a legnagyobb büntetés.

Attól független teljesen igzat adok, ha tehetném én is az összesnek megsütném a gépét.
  • gab1ka
    ahhoz hogy pro legyél nem egy csak sokat kell vele foglalkozni,ahhoz érzék is kell..
  • haxoror
    Én kikapcsolódni megyek fel egy szerverre, se időm se kedvem annyit foglalkozni egy gémmel hogy überpro szintre fejlesszem magam.
    Korrekt játékot akarok értelmes emberekkel és nem vérláma csítereket
  • gab1ka
    na engem is utólért a fagyás..még csak ki se kapcsoltam a gépet meg el se indítottam semmi mást és most csak úgy egyik napról a másikra fagy multiba 10-15 perc után (kidob a vindózba) egyre csak gyűjti a rosszpontokat ez a Q4
  • static
    Amúgy el lehet érni azt a szintet, hogy a csítereket is alázod. Attól csömörlenek meg csak igazán! :)
  • static
    Ja! Liutenanten nyomom. De nem nagyon van szükségem se az eü pakkokra, na jó azért municióra van. :) A folyamatos futkározás terep kihasználása nagyon lekönnyíti a játékot. Shotgunnal szoktam futkározni egy helységben és igencsak hatásos.
  • spR
    ???
  • static
    Mindenképp érdemes letölteni! A Raven nagyot alkotott. Hosszú évek óta ez az első single player aminek nem unom a végét, nincs ellaposodás csak kőkemény kvék feeling. Plusz amint megjön a procim tolom újra Generalon.
  • papisa
    Hali,
    single-ban nem lehet nyomni a járműves részt ?
    Azt olvastam hogy az aréna csak multiban megy .
  • static
    Ezt nem értem, mindenki fényezi a multit, hogy ilyen jó olyan jó. Amennyit kivettem belőle az 1.8-as procimmal tényleg nagyon állat, és azért egyáltalán nem hasonlít annyira q3-ra. DM17 et kivéve még csak flashbackem se volt. Na persze lehet azért mert nem fut. De nem baj mert ma szerelem be a 3.2-es procit 1.8 helyett, úgyhogy vigyázni mert ezen a néven megyek és irtok mindenkit. :)
  • wittman
    Na nem jött össze, ugyanaz a hibajelenség, még a játék menüje sem jön be. Na ennyit a Quake4-ről, pedig az 1,2,3 a kedvenc volt. :(
  • szocsoboy
    multiban nekem is fagy,singlében oké..
  • wittman
    Hát megpróbálom!
    Remélem igazad lesz. Uccsó esély adok a Quake 4-nek. Bár az eszembe sem jutott, hogy csak a drivert telepítsem fel, mert amúgy is elég régóta ATT-t használok.

Előre is köszi!