Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
😄DDDDDDDDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nekem nem akar villogni az a piros szem 😄
lehet, hogy neki esek valami swf szerkesztõvel, és beleépítem a FAQ -t, hasonlóan a BF2 topikhoz.
mivel nem dobozos ezért magán, a hangkarin találtam egy matricát ami szerintem a típusa lehet. SB0204, szoval ehez kellene a driver, lehetõleg olyan gazdag tartalommal mint az eredeti cd)
*Posse*T.W.D*
Creative drivers powa😊)) Mindig is utáltam 😊
kaptam már tippet hogy mit csináljak...))!
kösz a képet..))
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
de úgy tünik megvan a megoldás már...!!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ok köszi!
Ja és még valami Azért Egy SBLiveal a sorround hangzásnak menni kéne nem?
Mert amikor yesre rakom azt irja várjak amig analizál utána meg magától visszarakja no-ra
láttam kint a bétát de nem mertem felrakni...!
gondolom innen lehet letölteni...
viszont itt van olyan hogy..
EAX 4.0 ADVANCED HD Driver Patch Update for Sound Blaster Audigy
ez valami javítás...??béta drivers
1. Napi 8 óra meló, még az én oldalam is alig-alig frissítem.
2. Kissé hiányos angoltudás. 😊 Valamennyit tudok angolul, de ez baromi kevés hír íráshoz. 😊
Olvasd el: #2235
Frissítsd a drivert. Nálam a legújabb beta van fent.
tegnap az 1ik srác linkelt be 1 OpenAl a karcsihoz..amit felraktam de nem müxik😞(
ezér kellene valami tipp vagy ötlet..!😊
Én ráklikkelek "Run Quake 4"-re és nem csinál semmit. Pedig beállítottam mindent.
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
le töltöttem innen http://developer.creative.com/articles/article.asp?cat=1&sbcat=31&top=38&aid=46 de ez sem segitett...!
van valakinek valami ötlete mit lehet még vele csinálni....???
Hamarosan indítok egy GameCentral nevezetû oldalt, amely különbözõ játékrovatokból fog állni. Minden rovat egyéni designnal és tartalommal fog rendelkezni, amely a jatekneve.gamecentral.hu címen lesznek elérhetõek. (pl. quake4.gamecentral.hu). A Quake 4-es rovathoz keresnék szerkesztõket.
Feladatok:
- hírezés
- letöltések kezelése
- képgaléria kezelése
- cikkírás
Lehetõleg olyan jelentkezzen, aki kiigazodik a külföldi oldalakon, és naprakészen friss hírekkel tud szolgálni a magyar játékosok számára.
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
érdekes
A következõ vga-kal müxik:
Geforce fx 5200-5900
Geforce 6200-6800
Geforce 7800
Valahogy így fest:
Download

sokkal gyakoribb, hogy password-ot ker
xxx
amugy, meg koth.hu - bar erdekesnek tunnek a sebzesek