3733
-
#2653 VASELIN féle PAtch és mág a multi is szépen megy... -
static #2652 "bizonyos fegyvereket gyakorlatilag sose használtam" Hát akkor nem csodálom, hogy god modban oldottad meg. Plusz azok a mások akik szintén nem használták a bizonyos fegyvereket valószinű csak fikázódni jöttek ide. Ugyanis szerintem benne van a játékba az is, hogy figyeled a municiót miből mennyi van még és azokat használod amiből sok van vagy sokat ad. Azonkyvül minden fegyver jó valamilyen tipusú szitu vagy ellenfél ellen. Én használom az összeset. -
#2651 A BOT kérdés senkiben nem merült fel, vagy evidens, hogy nem is lehet? -
#2650 A 9600XT/256 azért komolyabb mkint a 9250/128.... És én nem is a zöldre gondoltam (r-render arb)... hanem arra, hogy szar a grafika és az árnyékok is gagyik.... ATI-val (kisebbel) Pierot- effekt van az embreken. Nem tudja megcsinálni az árnyékolást és a fél ember világos, a másik fele meg egyen sötét... FX le tudja kezelni kevesebb RAM-al is... -
#2649 nem tod kikapcsolni?:) -
haxoror #2648 Elvileg csak a játék indításnál csekkel a telepítés alatt biztos-ami-biztos miatt írtam a kikapcsolást -
#2647 nah a "net kikapcsol" pontot nem lehetne valahogyan megkerülni? -
haxoror #2646 Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL
uninstall
net kikapcsol
újratelepít
krekkel
örül
:) -
#2645 valaki mesélje el nekem hogy hogyan kell összehegeszteni hogy menjen
1. elolvastam a faq-ot
2. beállítottam a tűzfalba hogy tíltsa az exe-jét
mikor így sem volt jó
3. bírtam a host sort
ezek után ugyanúgy kéri a játék a cd kulcsot, ha beírom azt amit a telepítésnél akkor nem fogadja el...ha 3x megpróbálkozom (játék bezár, játék indít, új kód) újraindítja a gépet
dvd verzióm van, nem legális :)
telepítsem fel újra új kóddal? -
#2644 nem hiszem, hogy az ATI-val a probléma általános lenne, nekem minden különösebb megerőltetés nélkül elsőre produkált a 9600XT/256, - igaz új driver (5.10) tettem fel, no meg töredezés mentesítettem, de ez már megszokott új nagyevő gémnél. Elsőre high/800x600 - és fut rendesen. Persze lehet fullozni, meg pénztárcát nyitogatni, de ennyire telik... ami a fontos - jáccani így is kiválóan lehet.. (lassan nincs olyan fórum, ami ne lenne telerakva - szemetelve - az NVIDIA/ATI vitával) -
Smoke #2643 FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ -
cenci #2642 hello! nekem is ilyen /ati 9250/van a gépemben.nekem az elsö pályákon/a többit nem tudom,mert még csak itt járok/:zöldek az emberek+a falak ajtók is,játék közben.mikor szabadban van akkor sem túl szines:+ barna+ pirossa-sárgás.tudok esetleg ezen ezen javitani/kártyacsere nélkül/a legujabb driver van fenn hozzá...vagy alapbol ilyenek a szinek? -
Cassell #2641 Na én is végigvittem de a vége...Szóval aránytalanul benehezedik nem vagyok egy nagy fps-császár de a Far Cry-t Doom3 is végigvittem itt meg már szidtam mindenkit mire elvergődtem a főszörnyig akit kínyírtam de ugyebár feltámadt úgy félig lelőttem aztán mondom nem fogok idegileg tönkremenni ezen GOD mód be és igazam is volt mert aki már végigvitte tudja még volt mit lőni...Elment egynek a játék a végéért kár meg bizonyos fegyvereket gyakorlatilag sose használtam -szerintem mások is vannak így vele.Na meg a semmit mondó outro "You have a new order" jaj hurrá. -
#2640 g_fov -
#2639 Nem beszélve a cg_fov parancs utódjáról....
Megtalálta már valaki????
És a VGA vitához: a Notebookomban egy FX5200Lite van 64MB-al, az asztali gépemben egy Radeon 9250 128MB-al... szerintetek melyiken szebb a kép??? -
#2638 Nekem is lenne egy kérdésem a profibbakhoz:
Lehet, hogy hülyén hangzik, de Q3 beidegződés....
Valaki rájött már, hogy lehet e valahogy BOT-okat betenni a multiban?
Elég hülyeség lenne, ha nem lehetne BOT-okkal gyakorolni.... -
#2637 Mássz fel az ajtó melletti dobozokon, lődd szét a szörnyet, ugorj be a lukon és nyisd ki az ajtót.... -
#2636 Ahol állnak a csapattársaid ott vannak ládák azokon ugrálj fel majd ugorj be egy lyukba:)
-
#2635 Pontosabban egy kicsit!
Így senki sem tud segíteni!!!
-
salieri #2634 Nálam szerencsére elindult, és tudok is játszani vele, így kérdeznem azoktól, akik játszanak single player módban, hogy van egy páya, ahol egy légvédelmi ágyut kéne kiiktani, még a játék elején, a csapatom többi tagja arra vár, hogy kinyissak egy ajtót, de nem találok sehol semmilyen másik bejáratot....valaki tudna segíteni?
köszi előre is! -
wittman #2633 Hát akkor én már nem értek semmit, de biztos nem veszek Nvidia-t a Quake 4 miatt... Mert nem Quake 4 a világ. -
#2632 milyen hibaüzi? egy hibaüzi, ez sokat mond nekünk! -
#2631 ááááááááááááááááááá
nekem sem megy de legalább odafigyelek :) -
#2630 Help!
amikor indítom az új játékot és elkezd tölteni a game a töltés végén ki jön 1 hiba üzenet és kilép a gameből! nem tudtok segíteni? -
#2629 már azt hittem megint beírta:)) -
vg #2628 "hali problémám:felrakom ,play,utánna kell 1 kód ami nekem nincs PLS HELP"
QUAKE.4.NOCDKEY-DEViANCE ilyen kell neked... -
#2627 olvasgasd a F.A.Q-ot úgy mint én nekem sem megy :DDD -
Smoke #2626 Nagyob betükkel nem lehet kiírni?
-
#2625 jajjjjj neeeee! F.A.Q. FUCK! :) -
DjScott #2624 hali problémám:felrakom ,play,utánna kell 1 kód ami nekem nincs PLS HELP
-
#2623 egy lila kis golyócska ami nem repül túl gyorsan de amikor célba talál, 10m-es körzetben mindent elporlaszt :D -
#2622 sötét anyag ágyú? az már nagyon komoly lehet:)) fekete lyukat csinál vagy mit?
szerk: találtam rá egy jobb szót: sötét genny ágyú :DDD -
#2621 hm jah az nem valami jó -
#2620 ja :D -
#2619 DMG :D -
#2618 hát, nekem még nem volt ilyen scripthiba,egyszer volt olyan h úgy kellett volna történnie h vmelyik faszi odamegy egy vezérlőhöz pötyögni vmit, és pont ott álltam ezért nem értettem h mért nem megy tovább. aztán arrébb mentem és ezután már ment :D -
#2617 van, Dark Matter Gun néven. -
#2616 quake 4-ben nincs bfg ugye? -
#2615 ebben lehet valami. elölről fogom kezdeni, az a tuti. köszi. -
haxoror #2614 Röviddebben: próbálj meg egy korábbi mentést mert lehet hogy script-hibás amit most használsz