3733
-
#28 És a kettő hogy jön össze? -
#27 Hogy lehet valami a trónon ami meg se jelent? Ennyi erővel a duke nukem forever 2 is lehetne a trónon:) -
#26 remek köszi majd kipróbázom,de asszem továbbra is HL 2 marad a trónon:)
-
#25 Van egy olyan érzésem hogy csak az igen profik tudnak majd Quake4 skineket csinálni:) -
#24 Hinnnye :))) -
Cat #23
a többi ITT -
Gabo #22 Szerintem majd jól meglicenszelik az Unreal engine-t az epic-től, hiszen abban már megcsinálták a fizikai részét a mozgásnak korrektül. -
#21 Tök8, katasztrófa az egész :D -
#20 Sztem a modelleket még nem tweakelték, bár a mozgás sokat változni nem fog, de lehet nem csinálták még meg a rongybábú effektust, hogy a test ahova esik, azon teljesen kifeküdjön. Ha lépcsőre hal meg a lámer, akkor a lépcsőre gyűrödjön fel stb.
Ha videó lenne, lehet látnánk vmi IGGGEN különlegeset! Ki tudja, milyen mozgások vannak benn? -
#19 Nem tudom mit vagytok oda ettől a grafikától, szerintem szégyenteljes, hogy 2002 ben ilyennet akarnak ránksózni...
Az a lila Alien is milyen élethűtlenül fekszik már ott a lépcsőn, végtagjai tök merevek, mintha valami gumibágú lenne! Tök égő. -
#18 Már kevesebb, mint egy év, és játszhatunk vele!
JEEE :D -
TneX #17 ja bocsi az a szmájli ződ akart lenni csak nem figyeltem oda:))) -
TneX #16 ÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááá bazzz ez nagyon jó lesz,alig várom már!:)))) -
#15 Még csak béta... de az endzsim már megmutatta oroszlánkörmeit, a finomítások még csak most jönnek -
Gabo #14 Ahogy nézem sikerült egész rendesen feltornázni a poligon számot. De milyen gép fog majd ehhez kelleni?
Jah meg kicsit még dolgozhatnának a designen! Az... szóval... valahogy kicsit... gyenge. -
#13 Új krémek!
itten
:D -
Viking #12 Meddig kell meg erre varni... -
#11 Most már minden fejlesztő meghülyült a single player mód erőltetésével??? -
Gabo #9 Azért érdekes, hogy miután az epic beharangozta az Unreal 2, az id is gyorsan feldobta a Q2-höz visszanyúló Q4-et. Nem tudom, de engem már valahogy nem tud érdekelni, amit az id csinál... -
fairplay #8 Azthallottam még idén lesz valami játszható változata doom3nak... Lehet, hogy valami nagyon korai demo. Persze ezt csak halkan jegyezem meg mert nem 100% a forrás :) -
#7 doom 3 engine val fog menni.. -
#6 en inkabb az Unreal 2-t varom allitolag az nagyon kiral lesz hat meg ha arra is kijon az SF :)) -
galocza #5 ut rulz! (csak vicc volt, bocs...) -
#3 :))))) -
Viking #2 Azert a forrast odairhattad volna... :))) -
fairplay #1 "A QuakeCon rendezvényen az id Software bejelentette a Quake 4-t, amelyet a Raven Software fejleszt már jó ideje a legújabb id technológiák alapján. Az ígéretek szerint az alkotók megpróbálnak minél több Mátrixos effektet belecsempészni, és a már Quake 2-ből ismerős Strogg-univerzumban indulhatunk véres portyára."
Nah végre bejelentették kíváncsian várom :) Ha bárkinek bármilyen infója screenshotja van jöhet ;)