3733

• deicide
    na Robot Robit csináltak belöllem...!

ez a játék fele..vége..középvége...? vagy mennyi van még belölle...?
  • haxoror
    Az első kétharmad sétagalopp de a végén még corporalon is megizzadtam, generalon csak egy mazo megy neki :)
  • haxoror
    Ez mondjuk mehetne a FAQ-ba mert már sokan írták hogy ott elakadtak
  • RelakS
    !SEGÍTSÉGNYÚJTÁS!, tehát fél-spoiler!

Ha a lövészárokban vagy, menjél ki belőle. Ajánlom figyelmedbe a dobozokat.
  • grebber
    Valaki segítene elakadtam kint vagyok a "szabadban" van egy nagy légvédelmi ágyú és a társaim megállnak egy ajtó előtt ami zárva van nem lehet innen semerre sem menni.A rész neve valami regroup akármi.Mi a megoldás itt?
  • static
    Half life-ba pont ez tettszett annakidején, hogy hardba minden egyes jelenetet qsave után meg kellett tervezni. Persze itt is vannak jó fegyverkombók majd kipróbálom Generalt úgy biztos még izgibb. Szerintem jobban tolja az adrenalint ha folyamatosan kevés élettel mászkálsz. :)
  • static
    Amúgy ti milyen nehézségen viszitek vittétek? Lieutenant-ba viszem de ennél nehezebbre számitottam.
  • RelakS
    kb 12-15 óra, ha olyan hülye vagy, hogy minden zeg-zugot bejársz, hátha van ott valami okosság :)
  • bigapó
    Már többen is írtátok, hogy végigjátszottátok. Most Ti vagytok ilyen gyorsak vagy a játék ilyen rövid? vagy Ti napi 12 órában nyomjátok? :))
    kb mennyi játékidő?
  • Kandurex
    Na, én is kipörgettem :(. Az utolsó 2 pálya nekem se tetszett, a többi über volt. Bár a külsőtér megvalósítás elég gyengére sikeredett. Viszont a többi első osztályú volt, simán megkockáztatom, hogy az egyik legszebb FPS PC -re (már ha megfelelő felbontásban és minősgben nézzük). Hangulatra is türhető volt, votlak benne nagyon frankó ötletek és voltak benne gyér részek is. Összeségében még is királyság volt! Várjuk a küldetés lemezt :))
  • bundee
    Amúgy nekem is elég sokszor hl2 utánérzésem volt, ami igazság szerint nem baj. A liftes résznél főleg, amikor az épületen kívül megy fel. Inkább motívum-koppintásokról van csak szó...
  • bundee
    mit is latunk?
  • haxoror
    Bazi nagy élmény lehet ilyen hányás graffal "játszani"
  • gab1ka
    Quake4 Trick Movie (64Mbyte)
  • haxoror
    Na végre vége :D
    Az elejét rohattul imádtam és remélem a QuakeWars-ban is ez a fíling lesz mert akkor meveszem :)
    A vége nem jött be annyira.
    Nehezebb volt mint amire számítottam legalább is Q2 könnyebb volt.
    Ja és sajnos tele van a gém koppintásokkal, HL2, Blood2, Pariah stb egy csomószor volt olyan érzésem hogy húbaz ezt már láttam vhol bár sztem inkább arról van szó hogy nehéz már újatt kitalálni mind1 a lényeg hogy rohatt jó gémet gyúrtak össze :)
    Viszont NINCS BENN QUAD-DAMAGE ÉS SUPERSHOTGUN!

Összeségében megérte de a QuakeWars lesz majd a nagy durranás!
  • Scott21
    köszike :)
  • tehen_m
    Quake 4 szerverek:
    KOTH Tourney: 195.38.96.76:28005 KOTH DM: 195.38.96.76:28004 Kolonia DM: 80.95.80.10:28004 Bermuda Team Q4: 193.202.83.220:28004 Elbandi's Quake4 DM Server: 217.27.212.22:28004
    (A Quake4 portál szerkesztőitől előre bocsánat ha nem megengedett a hírek terjesztése,csak gondoltam itt sokaknak hasznára válhat)

#2360 Akár a faq-ba is mehetne
  • geri15
    az már a felén túl van, de onnantól jönnek majd a jobb részek

SPOILER!
    [szin=white]
    nagyon durva volt a végén, amikor megölöm a főszörnyet, erre feltámad, megölöm mégegyszer, erre ki kell nyírni a NEXUS-t is, vagy mi a tökömet, lövöm ezerrel, semmi nem használ neki, és egy kósza rakéta eltalálja a tetejét, kimúlik a pajzs, és felrobbantom az egészet, az uccsó pár raksival!! frenetikus élmény volt! :o)
    [szin=black]
    /SPOILER!
  • Seth
    60% kábé
  • Kandurex
    #2427?
  • geri15
    hát sajnos az tényleg egy az egyben koppintás :|
  • Scott21
    Mutass egyet :)
  • static
    Ahol a nagy dagadt szörny van és koppintgat ráadásul még ugyanúgy lukat is csinál mint half life ba a hernyó. Meg utána az a két luk a falon azt is már láttam valahol. A tankos résznek is amúgy hasonló feelengje volt.
  • Seth
    azokon a strider utánzatokon kívül mi hasonlít még hl2-re????
  • soulhunter
    érdekes játék... mintha használná az SLI-t,és jol használná :)

bár csak High-en játszom,de minden maxra van állitva,az élsimitás is,meg minden "advanced" be van kapcsolva,mégse esik le az FPS szám 45 alá :)

bár mégcsak a medikusér mentem vissza,és kijutottam a szabadba,de eddig tetszik :) még a grafika is jobb,mint a d3ban,meg mintha jobban lenne optimalizálva is... a szörnyeim meg mintha csillognának + villognának (már akiken láttam páncélt)

ugye nem lesznek benne olyan unalmas és monoton részek,mint HL2ben?
    (olyanokra gondolok,mint a 2 orányi mocsárjározás, 1 orányi homokfutozás, stb,stb)

remélem nem szurják el ilyen játékidő kihuzásokkal :)
    az AI javul azért valamennyire benne az elejéhez képest?
    mer eddig egyetlen negativumként azt találtam,h a szörnyikék nem igazán keresnek fedezédek,csak jönnek, jönnek, jönnek... beleszaladnak a golyozáporba :)
  • tehen_m
    Minek töröd magad? Van néhány jó magyar szerver....
  • Kandurex
    Most járok abba az üzembe ahol a zombik vannak. Játék hány % -nál járhatok, vagyis milyen messze van a vége?
  • geri15
    melyik részre gondolsz?
  • static
    SPOILER!!

Ezt a Half Life-os részt ezt most poénból rakták bele? Meg van egy két rész ami egyértelműen hatalmas koppintás. Így ahogy viszem előre egyre jobban hasonlit a half life-hoz már ami a játékimenetet illeti.
    Nem tudom miért volt erre szükség hiszen enélkül is 10 pontos volt eddig a játék.
  • ACE
    ha stabil 30 FPS lenne folyamatosan, akkor nem is lenne zavaró, de ha néha lemegy 15-re, az már eléggé az...
  • ACE
    pedig 1024 meg affeletti felbontásnál már nem is kell annyira az élsimítás, illetve alig észrevehető... Inkább az AF ami esetleg fontos, de azis max. 8x-ig... de általában 4x is elég...
  • Scott21
    gyertek játszani aki akar most
  • musha
    ja, oké, de mivel a filmeket is 25-30 fps-en nézem, ezért nekem bőven megfelel. amúgy azért a 30-as átlagot szerintem simán megütöm...
  • LSC
    köszi megnézem
  • musha
    inkább nyomom árnyék nélkül mint élsimítás nélkül ^^
  • ACE
    najó de én a játszhatóságot úgy számolom, hogy nem nagyon megy 40 alá az FPS, nálad meg ilyen beállításokkal maximum 40-et sem éred el szerintem...
  • Scott21
    csak engem a többi serverre nem akar beengedni mindig azt írja waiting for authorazing vagy mi :D
  • RelakSfromhome
    khm... Árnyék nélkül nem nehéz...
  • Scott21
    lehet a neve mutymurutty is :D
  • Scott21
    hát az a neve a servernek amit én adok neki :)
    de ha nem hiszed gyere aztán próbáljuk ki