3733
-
#2813 énisénis! -
tehen_m #2812 FAQ
szerverekhez meg keressél rá erre: koth
(gyk:kereső a lap alján) -
#2811 Neten hogy tudok játszani vele,hanyadik hozzászolás ahol le van írva?Van crack hozzá.Authorizinget ír ki mindnél amiket próbáltam.Magyar tört címeket hova írjam be hogy csatlakozzon?
Köszönöm előre is. -
#2810 hol lehet olvasni ilyen cikkeket?
én is akarok röhögni!!! -
haxoror #2809 indexes hírtől ne várj többet mind -
#2808 alső=első :D -
#2807 ebben a "Csavard fel a szörnyeket" cikkben elkezdtem olvasni az alján a Quake történetét, de az alső mondatnál abba kellett hagynom. Így hangzott: " A Quake az idSoftware által kiadott első játék volt,..." Nekem ennyi elég volt belőle. az 1 dolog h nem hallottak a Wolfenstein 3-D-ről, dehogy a Doom-ról, az valami egészen döbbenetes! mellesleg a felette lévő cikk is egy vicc, egy olyan valaki írta akinél az sokkal többet ért a játékhoz aki az első pályát megcsinálja god mod nélkül :D -
#2806 script hiba nélkül na :) -
#2805 Megmondom nektek öszintén nekem akkor marha nagy mákom van :D
Előszőr is juniusi ATI driver van nálam fenn :) 9800proval toltam high-on 1024*768-ban, igaz van 2GB rendszer memóriám is egy P 2.66-oson, igy egyáltalán nem szaggatatott, gondolom ez is segített.
És mégegyszer, marha mákos lehetek, h nekem elsőre faxán felment elindult és végig futott, minden script hiba miatt.
Akik pedig még nem tolták végig, vagy szenvednek, ne csüggedjenek, megéri :) -
spR #2804 Nekem is ATI kartyam van, es nekem sem indult eloszor a game, illetve ha el is indult, 3-4 perc utan kivagott a desktopra. Nalam a megoldast a Catalyst 5.10a driver feltelepitese illetve egy EAX driver feltelepitese (valahol a #2090 kornyeken van link hozza) jelentette, onnantol nem volt semmi gond. -
marcinger #2803 Hello mindenki.Mi a game gépigénye? -
hun3d #2802 Köszönöm!! A kép már nem homályos! De a single player még mindig nem indul el!!!! -
#2801 Nah ezt is letudtam legnehezebb fokozaton, menő vagyok. Bár lehet többször nyomtam F9-et, mint egérgombot, de megérte.
Nagyon fasza hangulatos játék, Doom3-al 2óránál tovább nem bírtam, ezt meg alig lehetett abbahagyni. Bár van 1-2 unalmasabb rész, a raven azért ért a témához, eddig nem csalódtam bennük.
Mongyuk az erősen érezhető, hogy a készítők kicsit túl sok Aliens-t néztek. :P
Enyhén érződik a játékon, 1 rakás jelenet, apróbb dolgok, járművek 1 az 1ben át vannak véve/lopva (ahogy láthatóan a half-life se volt közömbös nekik a játék készítésekor)...ez nem negatívum, csak 1 kicsit mégis. -
tehen_m #2800 Nem a játék beállításait nézzed hanem a driver (jobbegér/tul/beáll/spec..)
-
hun3d #2799 A legújabb driver van fönt ( atihoz ). Kevés virtuális memória alatt arra gondosz , hogy töröljak le pár dolgot a vicsimről.(5 Gb szabad helyem van)
Ja és a kép ugyangy homályos mindig, ha a min. re vagy a max. ra van állítva a grafika. -
tehen_m #2798 Én is ezt vettem észre... többet foglalkozik sazzal h valamilyen poént (poénosnak szánt dolgot) írjon.
"a Quake III egy igazi jó játék, nem kellett volna ráújítani egy egyedüljátszós (single player) folytatást"
-LOL ..az idióta nem vette észre h remek multija is van???
"egyetlen nőt se látni egészen az utolsó pályáig, ahol epizódszerepben sugárszoknyás pofozkodó szörnyekként lépnek elő a számukra kialakított fali fülkéből."
-LOL utolsó pályáig??? Ennek csak az utolsó pályán jött elő? -
#2797 30 pálya van, te kb a 15.-en jársz. -
#2796 milyen hosszú a játék?
én ott vagyok, hogy már átalakítottak, és egy kicsit tovább vittem! onnan még mennyi van?? -
static #2795 Ja én is azt vettem le, hogy nem is szereti a single fps-t. Attól független remek cikk, nem értek vele egyet de sokat röhögtem rajta. Csávónak inkább humoristának kéne menni... -
moralosan #2794 örüljünk, hogy nem 2 játékról! (haha ) -
#2793 Az ilyen minek ír cikket és véleményt egy játékról! -
moralosan #2792 na jah, kitalált egy jó indokot, hogy miért csal és nyáladzó szájjal végigröfögte magát a játékon.
/még mielőtt ellőné valaki: nem magamból indultam ki :)/ -
tehen_m #2791 Kilépés egyik oka: kevés virtuális mem.
TEdd fel a legújabb drivert a vidkarihoz.
A videóbeállításoknál minőségire van állítva minden?
-
hun3d #2790 Segítsen valaki pls!! Nem indul a single player. A multiban tudok játszani, de a single betöltésekor kilép a menübe. Tudjátok hogy mi lehet a gond? És van még egy problémám ami a Doom 3 ra és a Quake 4 re is vonatkozik: A kép homályos a menüben!!, de annyira hogy a szövegeket nem lehet elolvasni, a játékban pedig a textúrák homályosak. De nagyon! Segítsetek pls!!! -
tehen_m #2789 Ilyen barom minek ír cikket?
A legjobb rész:
Záró vallomás
A Quake 4 az elemzők szerint nehézségtől függően 10-15 óra játékot biztosít. Ezt magam nem kockáztathattam meg, ezért inkább csaltam és örökélet módban küldtem haza a jobb sorsra érdemes űrlényeket.
Ha ajánlani kellene, azt tenném, de így csak unalom ellen javaslom, vagy ha van Halflife 2, inkább azt, abban legalább van Moszkvics.
God moddal nem jön ki a játék lényege...gratulálok neki... -
GOAViktor #2788 Nah elindult a game! Nem, csak CD-key baja van! Mit tehetek ez ügyben? -
haxoror #2787 "Csavard fel a szörnyeket!"
:DDD -
bundee #2786 http://index.hu/tech/szoftver/q4051030
Csavard fel a szörnyeket!
Quake 4
* namurdze
2005. október 25., kedd 15:55
Megjelent a kultikus számítógépes játék, a Quake negyedik része, amely ott folytatódik, ahol a Quake II véget ért. A feladat: megagyalni a gonosz stroggokat. Tesztünkben elemezzük a futószalag mélylélektani szimbolikáját, bevetjük a feminista nézőpontot, és fájó sebeket ejtünk a magyar nyelven. A Raven fejlesztői finom önironikus fps-t fabrikáltak. -
#2785 Figyelmesebben végigjátszva elmondhatom, hogy méltón viseli a quake kultusznevet a folytatás. Ellenben a róla szóló kritikákkal, Én úgy vélem, hogy a doom fejlesztői csapatának munkája, segített a hangulaton. Néha ugyan teljesen összemosódik a két játék, de lehet érezni hogy ez inkább quake mindt doom. A doom motornál nem is lehetett volna jobbat átdolgozni erre a célra. Szerintem ez egy nagyon jó game lett és aki mást várt az játszon tetriszt! -
Deajka #2784 Fijjúk!
2768-ra valakinek ötlete?
plz. -
#2783 Szép lett a FAQ! Ajánlom azok figyelmébe is akik még nem olvasták! -
#2782 hello, az agyat körülveszi egy pajsz, fent valami kékes szart fogsz látni, azt sosorzd meg raksival, és akkor kikapcsol egy kis időre a pajzs, akkor jó rendesen ahogy tudod lőjed azt a szart :) és igy továbbb -
#2781 Ha jól értettem, annyit, hogy van egy újabb küldetés számodra, vagyis a harc folytatódik. -
#2780 hali aki végigtolta a játékot. Nahh a végén mikor kinyirom a főgonoszt, akkor utána hazamegyünk az anyahajóra, akkor a telefonálás után mit is mond pontosan a faszi? Mert érdekelne. -
GOAViktor #2779 nekem mikor a setup.exe-t elindítom kiírja: 1607: Unable to InstallShield Scripting Runtime.
Magyarán fel sem telepíti. Mi lehet a gond? -
#2778 vszeg a windows lesz a bűnös :)
nyiss egy új fiókot (vezérlőpult) és úgy nézd meg. h akad ... spórolsz így egy win istallt ;) -
Richard90 #2777 fent van a legfrissebb driver?
Ati 5.10 for Windows Xp -
midian #2776 Üdv A játék nálam úgy akad mint a bűn,ellentétben az előddel( Doom 3).Az 1024-768 Medium-on Úgy szaggat hogy játszhatatlan.(3200+ Sempron,1Gb ram,9800 Pro) -
szaharin #2775 az utolso pajan mitkell csinalni, amikor az a valami bevonodik pajzzsal?hogylehet azt sebezni??valaki irjooon:) -
#2774 Ki, de akkor meg össze-vissza hullámzik a játék sebessége.
Nem ajánlom.