Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi a többi FAQ is szupi , de ebben a támában ez a legjobb egész MO-on......<#zavart2>

AFAQ minen le van irva gyerekek mia a ..... van feletek ez a leg jobb FAQ az egész SG.HU-n kinek vangondja ??????<#eplus2>

scorpeeon
én a 17.ig jutottam el. mondjuk tegnap jutottam el addig, ma nem játszottam. sztem se rossz, megvan a hangulat, a grafika is SZÉP bárki bármit is mond rá!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

quakerman
FAQ!!!!

<#lama><#lama>

Quake 4 The best FPS game!

Tudna valaki egy helyet ahol le lehet tölteni a crackot a quake4 hez, volt nekem egy crack de egyszer jáccottam vele másodszorra már kért kódod, és olvastam h valami más crack kell, he nem igy van akkor mondjátok le hogy hogy kell.

Na mindegy ez csak egy vélemény volt, majd találkozunk a servere-ken.<#violent>

Az az igazság, hogy a FEART végig nyomtam de az szerintem mint játék, 100-szor rosszabb mint QUAKE4.Lehet, ott jobb grafika, meg minden de ez mit sem ér egy jó történet nélkül,csak hogy szaladgáljak egy bázison, á azt nem a QUAKE4 az igazi gyerekek, ezt higgyétek el egy öreg játékosnak.

odex
magyar server ip-ét tudna valaki adni?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

rage
Pont most értem el a 15. pálya végére. Ezek szerint, a játék felénél tartok.
Szerintem, több pálya hangulata, megvalósítása remek, hol kellõen félelmetes, hol kellõen gusztustalan:-) De legalább a Quake 2 feelingje átjön.

Nem rossz, jól el lehet játszogatni vele.
Nekem kellemes csalódás

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ez is igaz... 😄
Bár én nem pöcsöltem eddig sem az ATI-mmal. Tök mindegy részemrõl téma lezárva. 😊

Nem az volt a téma hogy melyik a jobb kártya hanem hogy az ATI-val a gyengébb támogatottság miatt többet kell pöcsölni 😊

Seth
30

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok! én még új vagyok ebben a topikban.
Látom ide is elért, hogy melyik a jobb videókártya... Erre (szerintem) nincs válasz. Kinek mi jön be. Nekem jelenleg egy Ati 9600GE van és tökéletesen mûxik rajta a Q4 és minden más (igaz én csak 1024*768 mediumon használom). Sõt ez elõtt is ATI kártyám volt, és azzal is minden OK volt, semmi hátrányát nem találtam. Persze azért egy nVidia 7800GT-t elfogadnék és akkor mehetne Ultra Highon is a játék 😊

scorpeeon
vki aki végigvitte, összeszámolná a pálya eleji autosave-eket, és megmondaná nekem h hány pálya van? 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

nem azért fut egy egy program jobban mert elõtte felugrik az ati vagy az nvidia logo..nekem még soha nem volt problémám az atimmal,köztudott hogy szebb a képük+a különbözõ minõségjavító opciókat bekapcsolva is jobb teljesítményt hoznak mint az nvidia..Depersze ez nemaza topic,mindenki használjon azt amit akar.. 😊
Scott21
mindegy szerintem amúgy nvidia-ból többet adnak el mint ATI-ból nem?

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

ezt nem lehet be kategorizálni szerintem...!

ha jól tudom Open GL használ mivel a Queke engie van benne..1

1esek szerint az Ati jóbban szereti az Open Gl..de a saját tapasztalatom az volt hogy szép az nVidian is..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Scott21
pl medal of honor is atira való? 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

nVidiám volt..van..és szerintem lesz is..!
még ha nem is a legnagyobb..gondolok 1et és veszek még 1 6600 és nyomom SLI-ben!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Scott21
hát nem tudom, én tuti nem vennék ATI kártyát, régebben gondolkoztam azon, hogy azt veszek, de mondom inkább nem! Nvidia bevált !

mint tudott az Ati karcsik nagyon jók...és nem ezen véreznek el...sokkal inkább nincs megfelelõ driver támogatás..!
és 90% ez a gond velük..!

volt még 1 valamilyen lödözös..olyan mint a Serious Sam...!
ott villant még..és kb ennyi..!!

Black & White 2-nél is ott az ATI logo. Viszont, sokra mennek vele, mikor ATI kártyákkal sok a gond a B&W esetében...
Scott21
én csak nvidia logót láttam minden játéknál4 😊
Azt hiszem csak a rollercoster tycoon 2-nél láttam ati-t 😊

nekem itt azt mondták ha nincs Creatív hangkártyád akkor ne is probáljam..!
mivel az van..én cseréltem drivert és jó is lett..!
Felismerte minden beálíás nélkül..!

ezen 1 kicsit elvitatkoznénk veled..!😊

szép meg jó az ATI...de ha Nvidias deszkád van...ahoz a legoptimálisabb mindig az nVidia karcsi..!

Volt Atim nekem is régebben..de annyit szivtam vele mint az állat..!
1x csak nem kezelte a 32 bites szín mélységet..nem ment rajta a tv kimenet..!
és csak jöttek elõ a gondok..!

Akkor azt mondtam SOHA TÖBBÉ ATI..!

Én nagyon sok játék láttam az nVida logóját..!

Atit 1 nél láttam..!

odex
OpenALwEAX-ét nem akarja felrakni rányomok az okra az elején és azt írja hogy fel van telepítve pedig nincs! ez miért van?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

LOL ez pont fordítva igaz..Doom3 meg Q4 jobban megy Nvidian,de a többi játék atira való..
Scott21
Jah aztán mondják ati ilyen jó kártya meg olyan jó kártya közben meg sehol semmi 😄
megtanulhatnák már, hogy a gameket nvidiára csinálják.. a legtöbb gamet.. míg atira vagy 2 játékot gyártanak 😊

Nekik se a gémmel van bajuk csak a szokásos töketlenkedés megy az ATI kártyákkal 😛
(Nvidia rulz)

Scott21
nem tudom ti milyen quake 4-et töltöttetek le! De nekem megy semmi baja nincs a gamenek! multi is király 😊

Nekem sem megy, már kék halál a menü betõltése elõtt. 😞
bala_
Nekem 5.10a val sem megy.😞 Egyedül ez...Asszem jegelem a dolgot.

NeoMaN
Kaszi, PB-vel több a gond mind a haszon.
Q4-hez meg CPM és talán OSP lesz. Ha meg csítelesz a pro-k úgyis észreveszik és kibasznak...

Lehet hogy CS-hez COD-hoz kell a PB, de ide nem.
szerintem /mint ahogy q3-hoz sem kell/

artschiatwork
totál egyetértek.

Amúgy a fórum sajnos úgynézem tényleg haldoklik. 😞((
Kár, hogy megszûnt az mportal, ott is hardcore playerek fóruma volt és mégis ment mint állat. Nem készül valami hasonló?<#wow1>

Ez amúgy egy kicsit minusz is a gamenek, hogy bármelyik erõsebb monsztát ki lehet készíteni ha mondjuk egy oszlop körül futkározol félköröket és irányváltásnál shotgunnal belelõsz egyet. Szegénykék teljesen megkeverednek.

Mondjuk ja, nem is azt mondtam, hogy éljenek a csíterek meg, hogy nyomjátok csak igy tovább. De gondolj bele mekkora minusz neki ha még csíttel se megy semmire. Arra céloztam, hogy ez nekik a legnagyobb büntetés.

Attól független teljesen igzat adok, ha tehetném én is az összesnek megsütném a gépét.

ahhoz hogy pro legyél nem egy csak sokat kell vele foglalkozni,ahhoz érzék is kell..
Én kikapcsolódni megyek fel egy szerverre, se idõm se kedvem annyit foglalkozni egy gémmel hogy überpro szintre fejlesszem magam.
Korrekt játékot akarok értelmes emberekkel és nem vérláma csítereket <#mf3>

na engem is utólért a fagyás..még csak ki se kapcsoltam a gépet meg el se indítottam semmi mást és most csak úgy egyik napról a másikra fagy multiba 10-15 perc után (kidob a vindózba) egyre csak gyûjti a rosszpontokat ez a Q4
Amúgy el lehet érni azt a szintet, hogy a csítereket is alázod. Attól csömörlenek meg csak igazán! 😊

Ja! Liutenanten nyomom. De nem nagyon van szükségem se az eü pakkokra, na jó azért municióra van. 😊 A folyamatos futkározás terep kihasználása nagyon lekönnyíti a játékot. Shotgunnal szoktam futkározni egy helységben és igencsak hatásos.

???

Mindenképp érdemes letölteni! A Raven nagyot alkotott. Hosszú évek óta ez az elsõ single player aminek nem unom a végét, nincs ellaposodás csak kõkemény kvék feeling. Plusz amint megjön a procim tolom újra Generalon.

Hali,
single-ban nem lehet nyomni a jármûves részt ?
Azt olvastam hogy az aréna csak multiban megy .
Ezt nem értem, mindenki fényezi a multit, hogy ilyen jó olyan jó. Amennyit kivettem belõle az 1.8-as procimmal tényleg nagyon állat, és azért egyáltalán nem hasonlít annyira q3-ra. DM17 et kivéve még csak flashbackem se volt. Na persze lehet azért mert nem fut. De nem baj mert ma szerelem be a 3.2-es procit 1.8 helyett, úgyhogy vigyázni mert ezen a néven megyek és irtok mindenkit. 😊

Na nem jött össze, ugyanaz a hibajelenség, még a játék menüje sem jön be. Na ennyit a Quake4-rõl, pedig az 1,2,3 a kedvenc volt. 😞
multiban nekem is fagy,singlében oké..
Hát megpróbálom!
Remélem igazad lesz. Uccsó esély adok a Quake 4-nek. Bár az eszembe sem jutott, hogy csak a drivert telepítsem fel, mert amúgy is elég régóta ATT-t használok.

Elõre is köszi!