Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
ne is mondd, bevertem egy 2decis vodkát, és majdnem rágyújottam, pedig több mint 1 hónapja leszoktam...

NeoMaN
rájt!

amugy fura, mert deicide nem kezdõ.... vagy keverem valakivel??

Kandurex
Boldog ember <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Figyelj szívi. Fogod, a FAQ -ból leszeded a cd key generátort és a key kihagyó crack -et, generálsz key, megjegyzed, bemásold a crack -et, lelépsz a NET -rõl, indítod, beírod az új keyt, játszol, minket békén hagyjsz!

NeoMaN
MA ÉJJEL MINDENKIT KINYÍROK!!
GHAUNTLET POWAAAAAA....

:ÐÐÐÐ

quakerman
EZ MÜKÖDIK!!!!!!

HURRÁ!!!

ÉLJEN A QUAKE!!!

Quake 4 The best FPS game!

NeoMaN
azt a mocskos büdös k***va is***it neki!!
fagyott mint az állat, már az ID animáció sem jött be!

újratettem a rendszert, minden friss, mégis...

kínomban lehúzgáltam a 12V-os ágakat a tápegységrõl, és utána visszatettem õket (vinyó, vga)

MEGSZÛNT A FAGYÁS!! MOCSKOS TÁPEGYSÉG CSATLAKOZÓK KORRODÁLTAK, POROSODTAK, NEM ÉRINTKEZTEK, VAGY MIITUDOMAIN!

szal beszarás ez az ÁMÍTÁSTEKKKKKNIKA.....
bocs fiúk, de kurva dühös, és egyben nagyon boldog is vagyok, elbasztam az egész szombatomat......

letöltöttem a public server patch-et, bemásoltam és még mindig kéri a cd kulcsot..!!!

én még ilyet nem b@sztam...!!!!

mi a rákot csináljak vele most...???

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

RelakSfromhome
zmeg 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

buzerálom én már itt vagy félórája..de a f@szom tele is van vele...((

kösz a tippet...)))!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

musha
fogd (pl) a public server patch-et, másold be a játék könyvtárába, írd felül oszt csókolom.

amúgy szerintem ki kéne szedni a faq-ból a host fájlos buzerálást, mert az már ugyebár nem aktuális.

na én leszek a 15.452 aki ezt irtja kéri a retkes cd kulcsot..

csakhogy..

elolvastam a FAQ beirtam oda ahová kell mindent...!
sõt a modemem megölve..
és akkor is kéri a kulcsot..!

na akkor most mivan...???!

artschi
lál 😄DDDDDDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nekem az eleje tetszett és vége nem... 😊
Seth
játsz egy kicsit tovább, elején nekem sem tetszett, de késõbb szerintem nagyon jó

PSN ID.: Beegabor

Hali

Na, elakadtam a jatekban picit - waste process facility

A resz, ahol a "takarito pengek" mennek jobbra-balra - na, ott merre kellene menni? nem akarok tobbet irni, nehogy spoiler legyen

amugy a faq logohoz annyit, hogy talan nem artana egy masik szin, mert a kek alapon piros betuk erdekes kontrasztot alkotnak, es nem nagyon olvashato - meg talan egy stoptabla sem artana a q4 logo helyett, es a szoveg 😊 akkor talan egyertelmubb lenne 😊
LOL 😊))
ez lokális ip... senki nem fog tudni veled játszani a netrõl 😊)
skacok én felraktam a q4-et és mindjárt leinstallálom.... nagy csalódás akárcsak a doom3... tényleg ennyi tellik az ID-tõl? lesz*rom az árnyékot de a hangulatot kifelejtették a játékból. sivár mûanyag játék az egész 😞(( a q3- nagy kedvencem volt
Kandurex
Az Activision szerint. Szerintem is LOL. Egyébként az egyik fórumon egy programozó csóka adta az elõzõ ARB sor tippet. Sokaknak mûködik!

Kandurex
ZÖLD MINDEN probléma megoldása a következõ:

Hozd le a konzolt (alt-ctrl-0) és írd be ezt sort:

r_renderer arb

Have nice day!

Seth
hihetetlen hogy a hangkártya buzerálásával lehet megoldani egy grafikai hibát, hát ez LOL

PSN ID.: Beegabor

quakerman
Még mindig zöld😞(((

Quake 4 The best FPS game!

uHs Gerzson
Kihaltak??? ezt úgye nem mondod komolyan? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kandurex
Bocs?! <#vigyor3><#vigyor3>

Onnan rémlik a neved,párszor lelõtted a fejem ! 😛

sztem a quake sorozatot nem doom3 motorra kellett volna építeni..Nem egy multiplayerre való engine..Öcsém amikor elõször meglátta:"Miért kellett még egy Doom-ot csinálni?.." Sztem van benne valami,habár nekem tetszik mindenhogyan 😊
Kandurex
De... csak mióta kihaltak a szerverek nincs kedvem felmenni 😞

Kandur EX Te Battlefield2 ztél régebben multiban nem???

😊)))))))))))))))))))))))
uHs Gerzson
<#mf1><#nevetes1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kandurex
Felügyelés menete:

Hétfõ, reggel 8:00
Raven székház

telefon csörgés

- Tessék..?!
- Halló? Itt John. Hogy haladtok?
- Alakul
- Phasza! Mikor lesztek kész?
- Majd.
- Ok.
- By

1 hónappal késõbb:

Szerda, délután 14:30
Raven székház

telefon csörgés

- Yo..?!
- Halló? Itt John. Hogy haladtok?
- Sima ügy!
- Phasza! Mikor lesztek kész?
- Közöd?
- Ok.
- By

uHs Gerzson
Hát szerintem az ID felügyelte a munkálatokat, az igaz hogy a Raven érdeme a fejlesztés.

Kandurex
Ehhez a játékhoz az ID -nek annyi köze van, hogy õ adta a motort. Minden más, MINDEN a Raven érdeme.

uHs Gerzson
Szerintem nagyon jó volt aki játszot a Q2-vel az nem csalodhat benne, amikor strog emberfeldolgozo gyárában jártam az valami fenomenálisan meg lett csinálva szeritem ott meglátszot hogy az iD milyen elvetelmült emberekböl áll 😄

Hali csinálok egy szervert ha van valakinek kedve jöhetne nyomulni eggyet.
192.168.2.1:28004

kb 2 perc és müxik

Nem tudja valaki, hogy lehet ugy inditani a jatekot, hogy mindjart egy serverre menjen be? UT sorozatoknal bongeszobe ha beirtam pl.: unreal://ip-cim, akkor indult az UT es csatlakozott ergybol. Valami hasonlo van itt is?

sracok ezzel a zold kepernyos hulyeseggel mit kell csinalni? megneztem a faq-t de olyan oldalra kalauzolt ahol szo se volt rola , szoval valaki letudna nekem irni?

Saint of Underworld N/Me

scorpeeon
😄 és hogy tetszett a ége? jó vol az egész? (részleteket ne árulj el 😄)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

uHs Gerzson
Olyan 15 óra szerintem biztos megvolt, de lehet hogy tévedeek nem számoltam 😊

SASboy
már megy a játék, de nemtom mi baja lehetett 😄

nice legs. what time to open?

Kandurex
Mennyi volt a játékidõ?

uHs Gerzson
Én most végeztem a játékal nagyon ZSÍR volt 😉

RelakSfromhome
Ja, a doom3-nál az összes normalmapon lehetett látni a változást, de itt semmi. Felteszem, valami bug lehet, innentõl kezdve marad a medium.

egyébként az elsõ két pálya után:

YEEEEEEHAAAAAAAAW!!!!! 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Leszedtem és feltettem a színminõség 32-re van állitva.és még mindig zöld.
most mit csinaljak?
geri15
pont annyi 😊 én megnéztem mind2-õt és érdemleges különbséget nem láttam, ezért maradok a lownál :ÐÐÐÐ

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

RelakSfromhome
medium és high között mi a különbség azon kívül, hogy a shotokon mediumban rendre feleakkora fps-t látok?

Kandurex

kandurex akkor tudsz segiteni?