3733
-
#2413 azzal van a gond hogy nemtudni mit is kéne látni, mutymurutty a neve a szervernek vagy mi??? -
#2412 Már rájöttem nekem ez kelett q4safedisc.rar. -
#2411 figy ma játszottam egy magyar sráccal úgyhogy látszódik a server :) -
#2410 ehhe...nekem p4 2.4, 1 GB RAM, Radeon 9600 (sima) és 1024*768-ban high-on nyomom, 4x antialiasinggal, árnyék nélkül (többi fullon). szerintem neki azon a konfigon kicsit többet fog akkor ennél tudni. -
#2409 szted ha csinálsz szervert azt látja valaki?
nem -
egyik a clone-hoz másik a deviance-hoz van -
#2407 nekem nem fagy multiban sem, csak külföldi serverekre nem akar beengedni -
#2406 Láma vagyok lehet de ebben a SKULL rarba 2 exe van abbol mindkettőt másoljam átt vagy most mi van nemvágom? :( -
szocsoboy #2405 singlében minden faxa,multiban meg mindig kifagy.. vajon miért -
#2404 valaki jöhetne játszani neten! mindig csinálok szervert de nem jön senki! holnap délután gyertek játszani!!!! -
#2403 És mondjuk a FEAR???? -
ACE #2402 Elfutkos, de azé' mindent ne állítcs High-ra, egy Medium-on még szerintem faszásan elmegy. -
#2401 Hogy lehet a multiban színes karakterekkel írni? -
#2400 Hogy menne a game???Athlon 64 3000+,1GB ram ,Ati Radeon 9600xt -
#2399 Tegnap toltam a game-el.Most is tolnám de elindul a game és kér cd keyt.
Csak beirom azt annyi? -
ACE #2398 faxomba, énis tolnám már... -
#2397 A végén egyébként mit mondanak Kane-nek? (vagy hogy írják) You don't have micsoda? -
#2396 jóvan vettem..:D -
#2395 haaaAAAPCSI!
Akarom mondani kusé! :D -
#2394 ...spoiler veszéllyel vigyázni!
Most van időm csak tolni -
#2393 hát passz, asszem a teleportgömbök felé -
#2392 Emlékezz vissza, hogy hova lőtted a feketelikat :) -
#2391 mert ott volt trükk??? mit kellett kilőni? Én megeresztettem egy dark mattert, lement a pajzsa aztán 5-6 rakéta aztán annyi volt... -
#2390 rendesen :D:ASASA:DAD: -
#2389 -
#2388 done!
A vége egyszerű volt, de lehet, csak azért, mert elkezdtem minden lehetőségre lőni, aztán az egyik talált :) mondjuk eredetileg a plafonon lévő teleportgömbök voltak szimpik, aztán mégsem :D -
ACE #2387 Most jól kibasztam velük, mi? -
ACE #2386 Hát ha ennyire érzékeny akkor jáccon vele a fa**om... -
#2385 Bármi lehet, tény. De mondok mást is. Ha jól tudom a legtöbb húzás tesztet a D3 motor alatt szoktak ellenőrizni. Egyszerűen azért mert iszonyat érzékeny. Ha egy hangyafasznyi húzás is van akkor már lehet probléma a játék alatt. Mindettől független lehet totál igazad és valahol máshol van a gubanc.
De tudod mit? Rakj bele egy teszt erejéig egy másik kártyát, rögtön kiderül hol van a kutya elásva! -
ACE #2384 ja de a Codec pack-os téma az nem ide való, mert az FEAR szindróma, bocsi :D AKkor vegyük a zöldképernyős fasságot. -
ACE #2383 Ha ez lenne a baj, nem csak ennél a játéknál lenne ez a baj, hanem másoknál is, de eddig nem volt ilyen. És a Q4 semmivel sem másabb, mint az eddig megjelent game-k, sza'l ezt kizárom... Eleve ez is érdekes, hogy Codec pack van telepítve, és nem megy... Ennyi erővel lehet, hogy ha valamilyen Windows frissítés van telepítve, akkor akad, vagy egyéb progi miatt... amivel más okosabban programozó játékfejlesztők nem foglalkoznak. -
#2382 [vészmadárkodás ON]
Passz, ettől függetlenül lehet, hogy ez a baj, és ha ez, valszeg nem fogsz játszani vele és még sok jövőben megjelenő játékkal.-
[vészmadárkodás OFF] -
ACE #2381 igen, gyárilag annyi, de nem vágták el a vezetékeket, csak Bios-t kellett rajta váltani, a RAM-ok is 1.6-osak, sza'l totál ugyanaz mint az X800XT. És eddig is bírta, sosem volt ilyen gond... -
#2380 Amikor játszol és MINDEN zöld, a pálya, az ellenség, stb. -
#2379 Úgy érti, hogy a X800pro -n gyárilag csak 12 aktív pipe van, neked fura mód 16... és emiatt szarrá fagyhat a játék -
ACE #2378 Ennek a zöld képernyőnek mi a diagnosztizálása? Egyszerűen játék indításnál zöld képernyő? vagy mikor csinálja? és mikor kell beírni azt a parancsot hozzá? -
ACE #2377 Semmivel nem volt eddig gondom, csak most a Q4... sza'l tuti nem hw hiba... szerintem le fogom szarni kurvára... -
ACE #2376 Hogyérted, hogy alapon? -
#2375 Neoman, az is igaz, h a gépem is kevés hozzá, eleve nem sok az fps, ehhez még hozzájön h benn vannak 20an, és a Q3DM17 eleve lassabban megy... a grafikát levenni meg túl hosszadalmas, single-ben meg jó úgy ahogy be van állítva. de azért laggolt a server is rendesen, többen is írták, nyomom az előrét, és beakad 5 mp-ig, ez az idő pont elég arra h szarrá lőjjenek... -
#2374 milyen witzes gyárek vagy te:)) szerintem rakd fel, aztán mond el, hogy neked mi a véleményed róla:))