Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
fagyott mint az állat, már az ID animáció sem jött be!
újratettem a rendszert, minden friss, mégis...
kínomban lehúzgáltam a 12V-os ágakat a tápegységrõl, és utána visszatettem õket (vinyó, vga)
MEGSZÛNT A FAGYÁS!! MOCSKOS TÁPEGYSÉG CSATLAKOZÓK KORRODÁLTAK, POROSODTAK, NEM ÉRINTKEZTEK, VAGY MIITUDOMAIN!
szal beszarás ez az ÁMÍTÁSTEKKKKKNIKA.....
bocs fiúk, de kurva dühös, és egyben nagyon boldog is vagyok, elbasztam az egész szombatomat......
én még ilyet nem b@sztam...!!!!
mi a rákot csináljak vele most...???
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
kösz a tippet...)))!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
amúgy szerintem ki kéne szedni a faq-ból a host fájlos buzerálást, mert az már ugyebár nem aktuális.
csakhogy..
elolvastam a FAQ beirtam oda ahová kell mindent...!
sõt a modemem megölve..
és akkor is kéri a kulcsot..!
na akkor most mivan...???!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
PSN ID.: Beegabor
Na, elakadtam a jatekban picit - waste process facility
A resz, ahol a "takarito pengek" mennek jobbra-balra - na, ott merre kellene menni? nem akarok tobbet irni, nehogy spoiler legyen
amugy a faq logohoz annyit, hogy talan nem artana egy masik szin, mert a kek alapon piros betuk erdekes kontrasztot alkotnak, es nem nagyon olvashato - meg talan egy stoptabla sem artana a q4 logo helyett, es a szoveg 😊 akkor talan egyertelmubb lenne 😊
ez lokális ip... senki nem fog tudni veled játszani a netrõl 😊)
Hozd le a konzolt (alt-ctrl-0) és írd be ezt sort:
r_renderer arb
Have nice day!
PSN ID.: Beegabor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Hétfõ, reggel 8:00
Raven székház
telefon csörgés
- Tessék..?!
- Halló? Itt John. Hogy haladtok?
- Alakul
- Phasza! Mikor lesztek kész?
- Majd.
- Ok.
- By
1 hónappal késõbb:
Szerda, délután 14:30
Raven székház
telefon csörgés
- Yo..?!
- Halló? Itt John. Hogy haladtok?
- Sima ügy!
- Phasza! Mikor lesztek kész?
- Közöd?
- Ok.
- By
192.168.2.1:28004
kb 2 perc és müxik
Saint of Underworld N/Me
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
egyébként az elsõ két pálya után:
YEEEEEEHAAAAAAAAW!!!!! 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
most mit csinaljak?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.